Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: РПГ
Публикувано на: 20 Май 2004 16:38

Искам да напи6а разказ(в който може да пи6е всеки,който поиска)свързан с света на WarCraft и всеки ще избира какъв да му е героя.Скоро бях запо4нал да пиша подобен разказ но просто го заразях и сега реших да се ревнширам.Днес по-късно ще напиша началото.И всеки може да влияе на случката дори когато всички герои се срещнат.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 17:14

Наближаваше да се съмне.През цялата нощ бе валял дъжд.Някой дървета бяха съборени от гръмотевиците.Един доста висок,строен елф,с характерните за тях дълги уши,на кръста си имаше колан доста здрав на който бе закачен дълъг меч,облечен в изцяло черно, стана и поразтърка очи.До него имаше едно джудже,което стигаше до кръста на елфа.То беше облечено в кафеви панталони и нагоре с накъсна от бурята също кафява блуза,имаше колан на който винаги носеше меча на неговите роднини,на главата си имаше бронирана каска.Рода на джуджето не беше малък-Райнхарт,син на Райнхрт Чертвърти,по потомъка на Райнхарт Първи.За разлика от джуджето елфа не познаваше дори родилелите си. Той бил отгледан от елфите в гората.Не знаел дори собственото си име,но всички свикнали да го наричат Лен.Двамата не се познаваха добре,защото се бяха срещнли близо до една планина след поредната буря.
-Хайде,Райнхарт ставай-каза Лен.Трябва да вървим, докато не ние застигнала друга буря.
-Добре,добре ставам-каза Райнхарт,докато си търкаше очите.
Лен имаше много приятели,с който се раздели преди черната гора.Засега нямаше вест от тях и много се притесняваше да не се е случило нещо с тях,а именно да са мъртви.Двамата бяха доста добри ловци и затова не страда за храна,която от началото на пътя бяха загубили.Имаха вода,която бяха намерили от един кладенец,една гъска,половин глиган и плодовете,който бяха по многото дървета.Нито елфа,нито джуджето бяха лакоми,но обичаха да си похапват.И затова имаха толкова много храна.До обед бяха преполвили пътя на черната гора,която беше доста голяма.Накрая трябше да ги чакат приятелите на Лен.Вечерта и двмата не ядоха.Бяха омърлушени и изморени от дългия път изминат от тях.Лен и Райнхарт се облегнаха на един камък и се опитаха да заспят.По едно време елфа реши да разкаже нещо джуджето.
-Не си ли забелязал,че от няколко дни някой ни следи-каза загадъчно Лен.
-Не-отвърно студено Райнхарт.Може да ти се е сторило.Може да е бил вятъра,когато духа и листата на дърветата се клатят.
За миг двамата млъкнаха.Джуджето заспа,а Лен не можеше.Той постоянно мислеше за клатештите се листа,дали накой ги следи или просто фантазира и гледаше звездите.
На сутринта джуджето се бе събудило,а елфа бе заспал и трудно щеше да се събуди.Райнхарт използва момента,когато Лен спи,за да може да отиде да набере плодове.Джуджето обужаваше ябълки,пракови и череши.Вмомента започваше лятото и плодовете бяха нацъфтели.От друга страна елфа обичаше повече месо от глиган,а ме много плодове.След час Райнхарт се върна при Лен.Там вече елфа бе запалил огън където да опекат гъската.Щяха да си направят голямо пиршество.До обет гъската и плодовете бяха изядени.Двамата събраха багажа си и тръгнаха на дълъг път.А междо временно измежду всички дървета нещо ги дебнеше,нещо чудовищно.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 18:43

Хм,бих се включил,но нека да отбележа,че това няма НИЩО общо с РПГ ? :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 19:00

Нищо :D !Само ще пишем(който иска)разказ!!Ей така!! :P :P :P :live:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 19:01

Ами,да идеята е добра (за мен) и когато имам време ще се включвам и аз :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 19:05

Добре Хамелеон!Аз утре ако имам време ще постна една част!Аде влез в # на пицимания и там да обсъдим всичко?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2004 20:51

Пръста под краката на Лен и Райнхарт беше още мокра от валелия наскоро дъжд.Джуджето промъмри нещо:
-Трябва да спрем,за да си починем.
-Не-отсече елфа,-трябва да вървим.Може наблизо да има къща.
Минаха два часа,а пътя ставаше все по-стръмен.След малко елфа се качи на едно дърво и започна да оглежда хоризонта.В далечината имаше малка схлюпена къща или по скоро хан.Елфа каза с възторг на джуджето:
-Наблизо има къща да побързаме.
Двамата почнаха да бягат.Пътят към малката къщурка беше доста стръмен.Джуджето се умори.
-Нека да си починем-каза като изпъшка джуджето.
-Изтърпи малко ей сега ще стигнем-каза елфа.
Мина още един час.Бяха преполвили пътя а вече се свечеряваше.Джуджето все повече се уморяваше.Спираха на няколко пъти.Вече почти стигнали къщата някаква стрела профуча над главата на Райнхарт.Добре,че беше нисък.Двамата се спряха и огледаха.Наоколо нямаше никой.Елфа и джуджето продължиха,но елфа вече забавяше хода на вървене.От време на време се обръщаше назад,но там нямаше никой.Наближиха къщата.Там межделееше някаква светлинка.Имаше фенер,който стоеше пред къщата.Лен и Райнхарт най-накрая я стигнаха. Почукаха,но никой не има отвори.Вратата беше отворена.Те я бутнаха.Вътре беше тъмно.В единия ъгъл имаше черна фигура.
-Ехооо-извика елфа.Има ли някой?
-Какво искаш,млади момко-попита черната фигура?
-Дошъл съм с един приятел и искаме да ни подлониш за вечерта-отвърна Лен.
-Имам само една стая-каза натъртено човека.Мога да ви я дам.
-Добре-казаха в един глас Лен и Райнхарт.
Човекът запали фенера и цялата стая светна.Беше много прашно.В другия ъгъл имаше бар.Изглежда това беше хан.Мъжът беше доста стар.Той бе висок и строен.Едното му око бе извадено.Имаше дълъг избелял от прахта шлифер.Панталона му беше черен и на места скъсан.Имаше черно,но вече също така избелели от прахта ботуши.Почти нямаше коса,но малкото,която му бе останала вече беше станала бяла.По набръчканото му лице се подразбираше,че беше някъде на 65-66 години.Окото,което му бе оцеляло беше тъмно зелено.Той ги закара в стаята им.Тя не беше голяма.Стените,леглото,масата и единия стол бяха много прашни.Приличаше на стая от 15 век.Леглото беше голямо,колкото да могът да легнат елфа и джуджето.Имаше едно малко прозорче.И тази стая бе така мрачна като другите в къщата.Старецът донесе една свещ и я запали.Райнхарт веднага си легна.Лен остана при стареца за да похапне нещо.
-Как се казваш,старче-попита Лен докато дояждаше парче месо от печената гъска,която имаха.
-Смит.А ти?
-Лен,а моя приятел Райнхарт.
По едно време врата се отвори с гръм и трясък.През нея едва влезе един дебел мъж.Той беше нисък.Имаше зелена риза и кафяв панталон.Нямаше колан,защото беше много дебел.Лицето му бе подпухнало.Дебелака изглеждаше на 30 години.Имаше две малки ками,които винаги носеше със себе си.
-Ккка-к е Смит-попита мъжа.По заекването му личеше,че е пиян.Искам една стая веднага.
-Добре е Майк-промълви стареца.Преди малко стаята беше заета от един елф и джудже.
-Щщще сссе махнат-заповяда Майк.
-Няма-отсече Лен.
-Тогава ще стане по жестокииииия начин-отвърна отмъстително дебелака.
Райнхарт се бе събудил и носеше брадвата си.Той мразеше някой да го събужда от сладкия сън.Майк извади двете ками и ги нападна.Лен се отдръпна и Майк падна.Трудно се дигна,но след това повали на земята джуджето.То падна и си удари главата в един стол.Смит се бе дръпнал настрани от тях.Лен се ядоса и нападна Майк.Двамата се сборичкаха на земята и накрая елфа успя да избие от ръцете му камите.Майк стана и започна да го замеря с бутилки.Но поради причината,че бе пиян той не уцели нито веднъж Лен.След това грабна един нож и го размаха пред елфа.Той се упита изблъска ножа от ръката на Майк.Битката стана жестока.Лен рани по крака Майк и той започна да се превива от болка.През това време елфа отиде да види какво е станало с джуджето.Майк не можеше да продължи да се бие затова започна да се влачи по земята с цел да излезе през вратата.И го стори.Напусна хана.Джуджето беше изпаднало в безсъзнание.Лен го качи в стаята и го сложи да легне на леглото.След това с парче от робата си превърза раните му.По-късно кръвта на джуджето спря да тече.Въпреки това то не се събуди.Лен седна на стола и започна да гледа звездите като си мислеше за Райнхарт.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2005 22:19

Мисля да почна пак да пиша по тоя разказ,въпреки че ми станах в повече и няма да посткам части толкова често!(:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 15:21

Супер :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 15:45

Работата стана "да възраждаме старите недовършени разкази"... супер :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 16:29

Sentry написа:
Работата стана "да възраждаме старите недовършени разкази"... супер :lol:

В това няма нищо лошо обаче! :) Проблемът единствено е в това, че старите части може да са прекалено нескопосано написани за да има смисъл да се продължават... :D
Очакваме "завръщането" ти в тази тема... :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 16:44

О, не, тук няма да се завръщам аз, тук никога не съм писал. Чакаме WarrioR да пише :)

Рекс, колкото до завръщането, аре да възродим твойто РПГ :D

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 17:55

Аз на него говорех, не на теб... :)
А иначе за моето РПГ... не знам, може би... Само че пак нямам много свободно време, макар че принципно мога да си осигуря де... :) Ако наистина ти се иска, постни ти в темата за РПГ-то, малко ще ми е неловко аз да го направя честно казано...
п.п. Ехееей, с тебе направо се забравихме обаче! :) Откога не си влизал май не е истина... :) :lol: Влизай в мирката също така! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2005 19:36

Еми аз ще започна да пиша,ама ми трябва време!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2005 16:55

Офф момчета нямам много време да пиша и кой знай кога пак ше напиша няква част тука.Ся се надявам оня разказ да потръгне(Разказа с хората от форума) и за тоя може би няма да ми оставя време (:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com