Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 16:14

Вайолет да мисли....тц,тц,тц...Rex да не си се объркал.От всичките постове постнати във форума на pcmania няма един свястен(с изключение на първия-кой ли е той???).Майонет (Е) нафлуди форума и съответно я критикуваха и вместо да стесни кръга тя започна да отваря все повече теми с една и съща идея-да покажат колко Майонет (Е) обича Иван(и колко той я мрази).
Майонет (Е) казва ,че разказите на Evil нямат стойност.Да ме извиняваш Майо ,но неговите
творби са на много по-високо ниво от твойте буламачи.Ако толкова ти се иска да пишеш стихове ти препоръчвам да преписваш Шекспир понеже ти нямаш никакви дарби в творческата област.
Ние сме били невръсти и не сме разбирали от творби.НИЕ?!Момиче ,НИЕ сме правили творби които са много над написаното от тебе ниво.ТЕ(левашките ни творби) са за развличане ,а твойте са за отегчаване.Искрените ти чувства.ХА!В това ,което си писала не показваш никакво чувство ,дори обратното.Показваш ни чувствата на Иван към тебе-той те мрази,ненавиждате,ти си трън в очите му,никога няма да излезе с тебе.
Казваш ,че твоито мнение превъзхожда нашето.Тогава ,защо пишеш тук?
Поради това ,че отказваш да послушаш другите членове на форума и да се развиеш ти допълвам названието с ТКГ-тъпа като гъба.Отсега нататък си Майонет (Е) (ТКГ)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 16:53

така...

Сега прочетох всичко.
Вай(как се пише)лет
1) Форумите са за обсъждане и ако не ти харесва мението на другите хора, няма ансолютно никакъв смисъл да постваш тук. Направи си сайт и там си ги поствай, за да бе би занимаваш с глупости
2) Това звучи по-скоро за песен. Няма стихотворна стъпка, ритъмът също се губи
3) Къде по дяволите намери правописни грешки в пост-а не Ивъл?
4) Не можеш ли да напишеш нещо, което всъщност има малко повече смисъл.
5) Ако имаме късмет(всички форумци) това наистина звучи като прощално нещо към Иван и повече такива глупости няма да се пръкват.
6) Що не му покажеш 'сички стихове на юиван, и да ни оставиш намира

Metallica - All within my hands

Love is control, I'd die if I let go
Hate me now (Crush all within my hands)

Мислех си да напиша потробно тълкуване на текста ти, но уви се провалих мизерно в опита си да разбера какво означава. Има абсолютно противоречие, което обаче и не те кара да усещаш обърканост у лирическия аз, а по-скоро неговия идиотизъм.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 18:10

Много рядко пиша във тази част на форума.В момента обаче мисля че е време да кажа две думи.
---------------------
Мятате се малко по инерция.Пишете на изуст и реакциите са малко попресилени и ни най-малко обективни.Станало е хоби на повечето да гонят Виолет-ката до дупка, въпреки...просто по инерция.Истината е че това нещо което е написала не е никак зле или поне незаслужава точно такава негативна реакция.
Само се замислете ако същото това нещо го бях написал Аз,е не за Иван ама да речем за Иванка.Гарантирам че реакциите нямаше да бъдат толкова крайни и злобни.Изобщо няма да говоря дали е добро или лошо като произведение...факт е че повечето небиха посмяли да ми озъбят подобен отговор.

Този раздел на форума е точно за това ...да се твори ,споделя да се дава поле на чувствата.Най малкото написаното е много силно...преживяно и изтрадано персонално от нея.
Може да не е ценно като стих но поне е силно.Има купчина ялови напъни за разказ или опити за стих...и никъде толкова унищожителни реакции.
Творците са малко по-различно настроени натури...приемат и предават на друга вълна.И тези от Вас които претендират за такива поне са длъжни да направят опит да почувстват другия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 18:36

на мен лично стихчето ми хареса. сигурен съм, че ако беше постнато анонимно нямаше да предизвика лоши реакции. лошо правите, че изразявате личните си дразнения към Вайолет и в тази тема. чел съм доста от темите, в които я обиждате по подобен начин. в тази нямате никакво право да й кажете нищо повече от "харесва ми" или "не ми харесва", след като това е "творчески форум". ако на някой не му харесва Вайолет, да й праща лични съобщения! писна ми да гледам теми, в които "на ръш" й се изреждате да я дразните.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 18:39

Ресидент сега ти говориш малко наизуст . Да наистина ако ти го беше написал най-вероятно щях да го прочета и като не ми хареса да си затрая най-малкото защото си заслужил поне малко уважение . Но ако ти почнеш да наводняваш форума с подобни простотии няма дълго да си мълча ( търпението никога не ми е било добродетел ). При все всичко не разбрах точно какво искаше да кажеш с това "факт е че повечето небиха посмяли да ми озъбят подобен отговор. " ?
Относно качеството на това творение в този пост нищо няма да казвам за да не се повтарям . Всъщнос има какво да кажа . Бих казал че това "нещо" просто е написано насила и без капка чуство затова като имащ се за "творец" просто няма как да го почуствам и следователно няма защо да си кривя душата .
Абе както и да е всеки със своето становище . Но както тя има правото да побликува тук така всички имат правото да одобрят или оплюят написаното от нея .

Едит на поста .
АБе Гипо моето момче не се хвърляи и ти в лаината и не се опитваи да се изкарваш защитник на онеправданите . Ще тръгвам на всеки както си искам и когато си искам . След като почти всички от творческия форум ( говоря за активните такива ) обясниха на Майонет (ТКГ) че просто нестава за "писателка" беше ясно че е време да се появят и няколко защитника . Сега ясно ми е че сигурно се печелят някакъв вид дивиденти но просто да защитаваш нещо при положение че ни най-малко не си го опознал и да пускаш некви твърдениица ( при това надъхано ) в негова защита без да имаш почти никаква яснота по въпроса не е никак хубаво ( по точно не говори хубаво за теб ) ! Ако беше поснато от анонимен щях най-вероятно да си замълча но то не е постнато от анонимен .
АБе мани повече не ми се овори то е ясно че сега ше се почне една дива защита на Майонет . Но ето какво бих ви попитал ако вместо Майонет над аватара и пишеше Пешо точно така ли щяхте да деиствате ? И внимаваите с прибързаните отговори както вие ме познавате така и аз ви познавам !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 18:46

EviL написа:
...При все всичко не разбрах точно какво искаше да кажеш с това "факт е че повечето небиха посмяли да ми озъбят подобен отговор. " ?...

амиии... EviL - ще ти напиша няколко сходни една на друга(в случая) думички, ти си ги свържи смислово:
1. авторитет
2. уважение
3. почит
...
EviL написа:
АБе Гипо моето момче не се хвърляи и ти в лаината и не се опитваи да се изкарваш защитник на онеправданите . Ще тръгвам на всеки както си искам и когато си искам . След като почти всички от творческия форум ( говоря за активните такива ) обясниха на Майонет (ТКГ) че просто нестава за "писателка" беше ясно че е време да се появят и няколко защитника . Сега ясно ми е че сигурно се печелят някакъв вид дивиденти но просто да защитаваш нещо при положение че ни най-малко не си го опознал и да пускаш некви твърдениица ( при това надъхано ) в негова защита без да имаш почти никаква яснота по въпроса не е никак хубаво ( по точно не говори хубаво за теб ) ! Ако беше поснато от анонимен щях най-вероятно да си замълча но то не е постнато от анонимен .
АБе мани повече не ми се овори то е ясно че сега ше се почне една дива защита на Майонет . Но ето какво бих ви попитал ако вместо Майонет над аватара и пишеше Пешо точно така ли щяхте да деиствате ? И внимаваите с прибързаните отговори както вие ме познавате така и аз ви познавам !

за творческите изяви на Вайолет не знам нищо(това ми е 2рото влизане в тази част на форума), обаче честичко чета опитите ви за изява(като мъже) в другите части на форума. смешно ми става като видя пост на EviL в тема на Вайолет. EviL - ти май изцяло целенасочено посещаваш форума? явно по някакъв начин Вайолет си е създала персонален противник. скоростта, с която скачаш в темите на Вайолет(като затворник в леглото на гола девойка) предизвиква откровен смях. ако не пишеше толкова грамотно, щях да се закълна, че си на около 10-11 години - през тези години е много хитово момче, което харесва дадено момиче да я цели с камъни(примерно) на площадката :) . аз нямам право, да ти забраня да си изливаш енергията върху Вайолет. не случайно точно в тази тема се намесих - в тази тема тя не е показала симптомите, заради които ти я "гониш". нямал съм яснота по въпроса ли? ами доста често наминавам през форума - знам отлично какво и кога става. ако пишеше "Пешо" на аватара? - в такъв случай, ти изобщо нямаше да постваш в тая тема(както и аз)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 18:55

Добре, има малко верни неща в думите ви, но само малко.
Сега да ви кажа защо аз реагирам така на нейните писания. Значи и аз бих и казал само едно "не ми хареса" И бих изложил тезата си (т.е. защо не ми е харесало) и ако не се лъжа точно това съм направил - написал съм какво не ми харесва в стиховете и. Това имахте предвид, нали? А защо и отговорям така агресивно? Защото ми писна да се мъдрят сума теми (вече май три) "посветено на Иван", т.е. да прави нови теми за всяко свое стихче. Ако има друг смисъл, друга насока, друго значение - тогава да! Но те са абсолютно едни и същи по идея и замисъл - да покажат (няма да засягам НА КОГО) колко силно обича Иван. Нищо против самото и това действие, но защо трябва да прави толкова много теми? Дори аз си мисля, че ако всичко е събрано на едно място, ще е още по-изразително! За това се държа така с нея. Злото е същия, макар при него май вече да е прерастнало в малко личен спор.
И защо пък съм толкова ядосан, че пуска хиляда нови теми? Ами защото може би и аз съм писал НОВИ неща, но понеже точно заради такива като нея, всички са свикнали за всяко ново нещо да се прави нова тема, та ако няма нова такава, то и "нищо ново под слънцето". И за това аз, който съм писал "в стара тема", оставам без почти никакви отзиви за написаното от мен. Няма да засягам стойноста на двете писания (моето и нейното), но и аз, като уж творец (за когото вие споменахте), мисля, заслужавам малко внимание. И кой пише за "моето"? Точно моите приятели във форума и никой друг. И то защото те виждат, че има нещо ново в "моята тема" и проверяват какво. Но за другите това "със сигурност са само нови отзиви за вече прочетеното от мен, които пък не ме засягат". И така чуждите неща остават невидяни поради тоновете флууд, изсипани от други юзъри, претендиращи (не казвам дали обосновано), че техните неща заслужават целия форум и няма място за чуждите неща. Имам предвид главно Майонета (Е) и Др. Джекил (пич, може и да можеш да пишеш, не съм ти чел нещата (щото са много и много големи), но и ти не си прав да правиш нова тема за всяко едно твое ново творенийце), на които са 80% от темите на първата страница. А я се замислете, като се прави така нова тема за всяко ново нещо, какво става със старите неща? "Потъват"! Мислите ли, че те заслужават това? Дори и да са най-лошите писания на света? Не, те не заслужават такова отношение, а го получават точно от собствените си автори, които продължават да трупат нови и нови теми за новите си творения, а НЕ продължават традицията, създадена от старите, т.е. да пишат в старите си теми. Момчета (и момичета), има редакция на първия пост, може да се промени дори и името на темата! Защо не го правите така? Вайолет, мислиш ли, че поне половината от юзърите, т.е. "новата половина", знаят нещо за написаното от теб преди? Надали... И мислиш ли, че то заслужава това? Значи вече го И ТИ го смяташ за глупаво и недостойно. Така ли е?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 19:51

Окей още малко ...размисъл.
Или както пише във дебелата книга...
- Който е безгрешен да хвърли първият къмък.Тогава мнозинството пусна камъните кротко и се замисли...
------------------------
Разберете не сте толкова ГОЛЕМИ да съдите толкова ТЕЖКО.Спорен е въпроса,при творчеството може ли въобще да се съди...там нещата са прости
-Разбирам и одобрявам...неразбирам и премълчавам.

Никой няма право да обезкуражава или пречупва в зародиш опитите на някого да направи нещо смислено.Има ли значение колко безобразно калпави скици е направил Леонадро преди да вложи целият си гений във вечната усмивка на Джокондата? Стотици да са били ...историята ще помни само крайният резултат.Отплеснах се доста...
------------------------
Това е форум...не е нищо повече от една среда в която всички имаме еднакви права.ТЯ има ПРАВО да пише нещата така както ги чувства.Дори да е калпаво...фалшиво или нарочно написано с цел да Ви предизвика.Разбирате ли ТЯ има право да го напише.
Оттук насетне всеки от нас преценява дали ще отвърне с нещо в темата и.Аз лично никъде невидях нещо от сорта...виж тука ти куца римата...там нещо ми бяга мисълта...финала е тоста тежък...пресилено е в този ред и бие леко кухо на фалшиво.Няма и помен от творчески градивен диалог.Има само ЗЛОБА и нахвърляне.Персонални обиди и квалификации...това е СРАМ за творческият форум.
Има ли място за подобни неща тук?
И то персонално нахвърляне,защото вече е НАРОЧЕНА за празнодумница.А това не е редно...ей Богу не е редно.
------------------------
Тук се събират хора претендиращи да са творци.Така е няма да споря.Обаче поведението ви е като на група разглезени деца а не като на ТВОРЕЦ.Има една думичка толерантност която много обичам да изричам и все по-често се старая да използвам и в живота.Основната движеща сила в Твореца е съзерцанието и разбирането...а не отрицанието.Негативизмът може да бъде движеща сила СЪЩО но се изисква ОГРОМНА доза талант да се впрегне в нещо градивно.
------------------------
п.с.Оставете на мира момичето.Които могат нека и помогнат във опитите и да пише...които не, нека поне непречат.
Лично аз се занимавам със рисуване (професионално вече) и заклевам се ,никога небих си позволил да отправя толкова тежки думи към никого .Колкото и безнадежни да са опитите му за рисуване и знаете ли защо? ...ще оставя сами да се досетите.
Тези от Вас които носят зрънцето във себе си ще разберат.
И мен ...и това че са сбъркали.
Нещата неопират до Виолет...а до отношението, към процеса на създаване.
Дано поне една малка част са ме разбрали.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:26

Deywona написа:
П.П. Да , прав си , аз съм един глупав , бездарен злобар , който само търси повод за закачки . Няма повече да коментирам .

Deywona...приятел.Прекрасно осъзнаваш че небих нарекъл никого от вас ...бездарен,глупав и злобар.Това твое изречение го отдавам да моментият емоционален изблик...вЕрвай ми небих те нарекъл така, най-малкото теб точно.
Сам виждаш че чета в този раздел от форума НО много рЕдко коментирам защото просто небих могъл да го направя.Нямам нужната основа в писането зада се впусна в един градивен диалог на тема проза ...лирика или нещо от сорта.
----------------------
Исках да осъзнаете че това поведение просто неви отива...не е това начина.С този тон...обидите...и обределено ОГРОМНАТА агресия към Виолетката.Небих могъл да преценя дали ви лази по нервите с повечето си постове и теми поради простата причина :) защото неги ...чета :lol: . Отсяваш това което те вълнува и караш напред...
Според теб какво ще постигнете с тези обиди и определено нелицеприятни диалози? Някои седна ли да поговори с нея на "ПМ" или в чата ...ICQ...или където ще по тези въпроси?

Отново ще повторя ако може някои и има желание нека да и помогнат в писането ...ако не, поне да непречи.

В този форум всички имат еднакви права...нека пише.Просто несте Вие хората които ще забраните това.Нито е редно нито е чесно.В крайна сметка това не е ЛИТЕРАТУРЕН форум зада се поставят кой знае какви изисквания и ограничение.

Хора разберете...по малко ЗЛОБА...повече човещина.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:43

След като Вортекс се намеси в темата реших че каквото мога да кажа той ще го каже по-добре и мислех да не пиша повече тук . Ще направя едно изключение .

Резиден помня когато се регистра ( не се опитвам да кажа нещо за старост или тн. булшит ) и от тогава ти имам уважение ( не огромно но поне някакво ) , помня как със spike обсъждахме и тн.
Все по-малко стават хората които могат да събудят някакви приятни чуства в мен когато видя нещо написано от тях . Но ми става най-тежко когато видя същите тези малцина хора да се спускат един към друг .

Трябва да си призная че срещо Майонет имам лична неприязам породена в следствие на няколко теми и доста пърсенал меседжес . Трябва да призная че понякога даден човек трябва да бъде похвален макар и незаслужено за да се стимолира писателя в него . Многократно съм отправял такива похвали и сега като се замисля с това съм падал в очите на някой хора но понякога целта оправдава средствата , а при мен целта е голяма . Можех и с Вайолет да постъпя по-същия начин просто да преглътна и да си изкривя езика за да изрека някоя красива дума . Но как да го направя за човек който ме провокира за човек който с нищо не е заслужил пред мен ? Знам дребнав съм , знам не съм и върхът на писателството но какво да направя ?

Гипо не мислиш ли че ме съдиш малко прибързано ? Да прочетох ти едита на поста е хубаво написал си каквото си решил за правилно в това няма лошо . Не съм следил "кариерата" ти във форум и не знам какво представляваш затова за сега ще се въздържа да коментирам написаното от теб .

П.П. Дори нещо да не ви хареса във поста ми моля не го коментираите защото вече се изморих от безмислени спорове който просто ме "унищожават" !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:48

И една глава лук и приказката свършва до тук!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:50

Evil, само си хабиш думите, за да ме критикуваш. Не разбра ли че не ми пука??? Пък и кой си ти, че да ми казваш кое е красиво и стойностно и кое не??? То понякога и да си нагъл не е зле, но твоето вече си е чиста излагация.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:17

С ръка на сърцето си признавам че след трите си поста се чувствам умърсен.Уж всичко бе с идеята да се кротне положението ...за добро...скандали да няма.бла...бла...ама се чувствам тъпо и някак не на място сега.
----------------------
Що ли ти трябваше Вайолет да се обаждаш по този начин?
Ти неправиш и грам опит да се интегрираш в пишещтото тук общество.С това отрицание и демонстративен непукизъм, настройваш и малкото хората които се опитват да те разберат, срещу себе си.
----------------------
Чуите ме внимателно...ако има засегнати от моите думи...разберете всичко бе за добро.Явно има част от историята която съм пропуснал...нещата са по-дълбоки отколкото изглеждат.
EviL,Deywona и останалите...неискам да остава и мъничко дори неприязън.Лично аз несъм вложил и грам лични чувства в постовете си...исках само да се тушират леко нещата и да се продължи нататък.
----------------------
За мен тази тема е приключена.

п.с.Вайолет...тази маска която си надянала нете прикрива...пречи ти.Свали я.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:36

По разбираеми причини не можах да поствам тук..., за което ме е яд, сега няма да съм изчерпателен. Резидънт, и ти ме кефиш! Направо като Злото, а двамата правите името на една от любимите ми игри... Наистина е тъжно да гледаме как се "бием" помежду си и изразходваме енергията си за това, вместо за да напишем нещо (да, и аз съм в пишещото братство от известно време, макар и никой да не го е забелязал, за което ВИ БЛАГОДАРЯ (Зло, знаеш в какво състояние съм в момента)). За щастие Злото и Дейона бяха достатъчно изчерпателни та за мен не остана много... Май само да помоля Вайолетка (за кой ли път), КАТО НАЙ-ОБИКНОВЕН ЧОВЕК, да си пише стихчетата, каквито и да са те, в една темичка, а ако има истински смисъл да са повече (поради жанрово или смислово различие) - тогава в повече.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:51

MetalGearRex написа:
Резидънт, и ти ме кефиш! Направо като Злото, а двамата правите името на една от любимите ми игри...

RESIDENT EVIL
Още зъпръв път като му видях никът на ЗЛОТО си помислих абсолютно същото ...ха-ха.
Моя любима игра също.
Сори за "спама"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 22:55

Аре като ще е гарга да е рошава демек ОФТОПИК от моя страна .
Вече станахме трима фенове на Resident Evil сега само ме интересува кой от вазе двамата знае от къде да си дръпна единицата че как ми се е доиграла !
/ОФТОПИК
Вайолет щом така си разбрала написаното от мен няма проблем !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 23:31

Пиши ни четирима за Evil-а и найстина откъде мога да си ги дръпна?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 23:31

Resident ти твърдиш ,че всеки може да си изрази личното мнение и да постне своя творба , което в случея е Вайолет.От друга страна ти казваш ,че не можем да я критикуваме.Ако не се лъжа критиката е личното ни мнение ,а ти хем казваш ,че нямаме право да я критикуваме ,хем твърдиш ,че всеки има право на собствено мнение.
Твоя милост се опитва да я защити ,но в опитите си ти заявяваш ,че творбата и е буламач.

Зададе един много интересен въпрос на ,който бих искал да ти отговоря.Защо налитаме с такава агресия върху Вайолет?
1.Хората и казаха да помести всичко в една-тя не го направи
2.Ние и казахме ,че творбите и не струват и пет пари.Най-интересна е реакцията на това същество(Вайолет).Тя не започна да се старае повече и да подобрява стила си ,а продължи да пише все същите глупости.
3.Тя казва ,че мнението ни не я интересува-Това означава ,драга Вайолет ,че ти не пишеш за да покажеш някакви чувства или да ни впечатлиш ,а само пилееш свободното си време в шаблонно бисане на "някакво произведение".
4.Тя ни нарече "недоразвити","пубери","неразбиращи от изкуство" и след това очаква някаква похвала.

Сори ,че те върнах в спора Resident и знам ,че това ,което съм писъл по-горе си го чул вече
от другите юзари ,просто исках да подредя нещата и да ти покажа няколко неволни грешки допуснати от твоя страна.

П.П.Някой знае ли дали смята да се почва нов RESIDENT EVIL?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 00:29

Deywona написа:
Заклевам се , НИКОГА повече да не пиша в теми на Вайолет от Творческия форум . Включително и в тази . Със здраве , приятели !

Недей дава така лесно обещания, още повече клетви! И за да не я нарушиш още сега, ще ти кажа, че няма нужда от отговор. Обаче Вайолет, както предполагам забелязваш, всички ние (аз, Злото, Дейона, Траун) искаме най-вече да си малко "по-икономична" в мястото. А, толкова ли ще е тудно за теб? Моля те, няма да е голям зор. А така и на нас, и на теб ще ти е по-лесно!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com