Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: "Воайорът" by Lusi
Публикувано на: 30 Апр 2004 19:20

Ето на този разказ попаднах докато се ровек из дебрите на нета. Може би не е нещо особено , но ми хареса как авторката и описала мъжката психика. Може би по-добре и от момче. :? :)

На разсъмване от прозореца отсреща се показа бинокъл, зад който стоеше рошава мъжка глава. Явно подготвен от предишни свои наблюдения, той почти не помръдваше, гол и останал почти без дъх. Обектът на наблюдението му никога не затваряше щорите. Но чак сега, през септември, той можеше да поднови своето воайорство, завършило с приключването на учебната година в началото на лятото. Ученичката бичаше да си поспива до късно през ваканцията, а той трябваше да ходи на работа...
Много пъти се бе опитвал да се доближи до момичето, което го привличаше неудържимо, но никога не бе пробвал да се запознае или заговори с него. Той просто се опиваше от миризмата на девойката, смесен с аромата на гъвкавото й енергично тяло. Заставаше зад нея, когато тя се нареждаше на опашка за някаква закуска, на път за училище и почти се докосваше до нея, изгарящ от желание да погали нежната извивка на шията й. Искаше да почувства и сладкия й дъх, но още не бе измислил начина, по който това би се получило.
Момичето бавно се протягаше пред огледалото, обръщаше се наляво-надясно, разглеждаше своето перфектно тяло внимателно от всички страни, търсейки несъществуващи дефекти. Взе от тоалетката си огледалце, за да се види и отзад. Прашките й стояха като на манекен, дупенцето й беше повдигнато, стегнато и сладко закръглено. Тя обаче явно не го харесваше особено и очевидно намираше нещо в него, защото се задържа обърната полустранично, гледайки се продължително, после и от другата страна, наведе се, а мъжът получи най-мощната си ерекция от пролетта насам и хвана бинокъла само с едната ръка:)
Момичето започна да прави гимнастика. При енергичните му движения гърдичките му, доста добре развити, се откриваха и закриваха, подскачаха и люшкаха по един такъв начин, че устата на мъжа се изпълни със слюнка, а езикът му неволно описваше кръгчета и напрежението му достигаше вече връхната си точка. И когато девойката легна по гръб и започна да извършва движения с краката си, напрежението го отпусна и той глупашки-блажено усмихнат дочака края на упражненията, когато тя правеше котешко гръбче, а после изтегляше предната част на тялото си в невероятно еротична поза и точно в такта, с който той удължаваше изключителното си удоволствие.
Девойката грабна една кърпа и изчезна от полезрението му. Той бавно полегна на леглото си, още изпълнен с онази сладка нега, караща го да се чувства жив.
Вече в банята, момичето обливаше красивото си тяло с обилни струи вода от подвижния душ и още мислейки си за красивия мъж, когото виждаше всяка сутрин в огледалцето си да я наблюдава вече от половин година, се наслаждаваше на невероятното удоволствие, което той й доставяше с тайните си наблюдения и неволно насочваше струите в най-чувствителните си ерогенни точки. Другата й ръка галеше, опипваше, плъзгаше се така, както би го правила неговата. Със същата настойчивост, сила, нежност и мекота.
Достигнала своята фаза на унесеност, девойката полегна във ваната, струйките вода под водата мултиплицираха ефекта от движенията на ръката й, които се бяха съсредоточили в най-чувствителната точка, очакваща избухването на вече тръпнещото и стенещо, в полусъзнание същество. Моментът дойде, и само по полупритворените й устни и вече отпуснатото, но още потръпващо конвулсивно тяло, можеше да се разбере, че тя не спи.
Накрая шумът от преливащата ппрез ваната вода я накара да скочи и набързо да се приготви за училище, като по пътя си отново щеше да бъде съпровождана от най-любимия си човек - воайорът.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 19:36

Хубав е разказа! Само, че това не е мъжката психика. Естествено, има такива мъже, но повечето не са такива.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:10

Найк написа:
Хубав е разказа! Само, че това не е мъжката психика. Естествено, има такива мъже, но повечето не са такива.

Не говоря за буквалната тема на разказа.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:17

Страно но хубаво . Интересно ми на колко години е било момичето което го е написало . При все че това не е нормално държане при мъжете има и някой изключения . Незнам можеби на моменти и аз съм гледал през прозореца и съм се захласвал по някоя моя голяма "любов" но чак пък да се вживея така .. ? Та от къде го измъкна туи фреш ?

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 21:55

Хм, :wink: хареса ми,някой път и аз трябва да пробвам нещо от тоя род

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 22:08

Беше интересно, признавам! Обаче не мисля, че това е мъжката психика, дори подсъзнание! Поне при повечето мъже (или поне при мен, щото не мога да знам за другите). И ако говорим за мъжката психика, то и женската се вижда, че не е много по-различна...
И на мен ми е интересно на колко е била авторката?

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 22:10

Ми останах със смесени чувства ......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:05

а, на мен ми стана интересно как се прехласнахте вие момчетата по този чисто и просто еротичен разказ. сякаш никога не сте чели еротични разкази! не сте ли си купуявали преди "хай клуб"? мисля, че там на последната страница на всеки брой имаше еротична историйка и някои определено бяха много яки, но вече отдавна я махнаха тая рубрика... :( пък и не само там-от всякъде ни заливат тези разпалващи въображението описания. няма начин да не сте чели никога преди такъв разказ или да не сте си съчинявали сами, та ми е чудничко как така се прехласнахте, та чак.... и отгоре на всичкото всеки що годе талантлив може да напише такъв разказ независимо от пола му. авторът без проблеми може и да е мъж. историйката не е лоша определено, може и да повъзбуди лекичко,но има много по-добри. и е твърде кратка. малко повече може да се поразтегли,повече описания на самите действия на двамата герои и т.н. аз си мислех,че няма да му обърнете внимание, по простата причина ,че е поредния разказ от този тип, но виждам доста отзиви и ми е много любопитно докъде ще стигнете

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:34

Еми скъпа, явно не сме чели, колкото теб, такива работи... Толкова ли ти е странно? И любопитно!?! (Тука и на мен ми е любопитно защо?) Ти като "веща в занаята" (на четенето!!!), явно много добре ги познаваш и анализираш, но ние сме тъпи, прости и "неначетени" и затова "толкова се захласваме" по историята! :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 11:01

О , моля нищо не конкретизирам за момичетата! Нито пък казвам , че само м-ската психика е подобна.
Цитат:
Интересно ми на колко години е било момичето което го е написало .

Не я познавам , за да ти кажа. Като я видиш някой път я питай. :P :) Но мога да се поровя още и да проверя.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:10

Разказа найстина отразява мъжката същност-воайор,чекиджия,педофил.Говоря сериозно.Вижте колко много двойки са с голяма разлика в годините в полза на силния пол.В моя клас почти всички момичета имат за гаджета +4-5 години.Това найстина не е голяма разлика в годините,но на тази възраст,през която се развиваме бурно е леко казано педофилско(15-16 годишно момиче+20+++пич,сами преценете :twisted: )
За чекиите,всички блъскаме(освен когато топим чушката,ама тва е много рядко :? :x :evil: ),но това е съвсем нормален физиологичен процес,като менстуацията например...А за воайорството,ние имаме по-голяма нужда за секс и някои ги кефи да зяпат :D

ПС:В тоя разказ,жените(ученичките де) са показани като ексцибионисти...Вярно ли е :twisted: :?: :!:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 01:18

Ха, сега се сетих за едно нещо:
90% от мъжете мастурбират. Останалите 10% си пеят една песничка. Знаете ли коя?
:D :D :D

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:07

Нека да добавя,че само 5% от жените мастурбират. :lol:

П.П.Рекс,коя е песничката :?:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:11

TDWThe Chameleon написа:
Нека да добавя,че само 5% от жените мастурбират. :lol:

П.П.Рекс,коя е песничката :?:

Мисля, че съм чел, че са повече, ама няма значение.
п.п. :lol:

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:13

Ъъъъ,песничката???

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:30

:lol:

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:35

Аз пък си мислех,че е :lol: 8) :P :D :) :crazy: :shock: :psycho: :nuts:

P.P.А и :eek:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:39

Други искат ли да научат каква е песничката? :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:48

Всъщност тук въобще има ли някой, който да я знае? :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 14:49

Ъъъъ, Хамелеоне, не я казвай! Понеже аз ще ти я кажа, ама не искам другите да я научат. Искам да видя колко от тях я знаят.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com