Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2004 21:42
Дам Ловецо това си беше гот и на дължина и битка имаше хубава .
Но отначало имаш много повторения на "сила" . А да и си го побликувал двапъти . Нека никой за момента не побликува за да може ловеца да изтрие повторението !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2004 21:55
3 пъти е пуснато продължението, но иначе е добро.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2004 22:28
Доста приятно продължение, Ловецо на глави! Наистина ми хареса, а и като цяло идеята ти за барута е много силна, сравнима с детайлните описания на миналото на Ада, направеви от Рийвър Това са ми любимите дребни детайлчета. Получава се доста интересна история при теб, въпреки че действието беше леко бързо в тази част и без много описания (в бъдеще ги ползвай повече, за да бъде всеки момент запомнящ се и открояващ се), но като сюжет и идеи си е на 6! Успех и нататък, с интерес следя развитието на кампанията ти срещу хората.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2004 22:38
Ето ловецо щом спря да "играеш" за "победа" а почна да си правиш кефа и хората почнаха да оценяват написаното от теб . Сол кип ит гоинг ( не мога да пиша на англиски ( а на български още по-малко ))
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 12:53
Хайде и аз да похваля някой!
Вортекс, Ловецо много добри части!
Хеад Хънтър, слаби нерви, слаб нет, нали?
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 13:29
Пфу, почвам да я пиша, до няколко часа ще е готова надявам се
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 15:05
Готово, постнах я. Искам само да ви кажа да пускате частите си по веднъж, защото иначе е глупаво и броят на продълженията в темата не отговаря на реалността.
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 16:24
Здравейте хора!
В училище участвам в един обмен с Румъния - сега румънците са при нас и си говорим с тях само на английски и на немски. По цял ден сме на екскурзии и разглеждаме забележителности, а онези са ебахти издържливите и вечерите искат да ходим на дискотека. Напрао ни е**ха майката с това ходене насам-натам. Добре че частта ми беше готова, защото нямам време да седна на компа. Извинявам се, че съм пратил два пъти частта и не съм я изтрил, но до колкото си спомням, когато отворих темата, за да проверя, всичко си беше нормално.
Искам да ви питам(и ви питам) кога ще започнем войната. Аз по принцип се готвех да се включа в битката още в тази част, но не можех да го направя, защото не знаех как ще се развият нещата. Аре чао засега, ще се видим, когато ми дойде пак реда.
П.П. Мерси за похвалите. Ще се постарая в следващата част да има достатъчно описания.
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 16:25
Ми не знам, аз самият съм на два поста от военните действия
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 17:14
Не можах да изтрия съобщенията, но изтрих повторенията, за да не става флууд.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 17:18
Hora neshto neta mi go nqma i pisha ot klubche . Rand mnogo dobre si se spravil da znaesh . A mejdo drugoto zashto si smeni nika ?/
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 17:45
Първо - така е по-кратко и ясно и второ - преди беше написано грешно!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 18:35
Sentry,надявам се твойта част скоро да е готова,защото иначе аз почти нищо не мога да напиша;)
Ранд,бива,бива.Само дето военните ти действия май доста се бавят-два поста могат да бъдат и край на битката...
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 18:47
Ми един на Тъмния и един мой. Това имах предвид!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 09:31
Ранд, наистина нямаше смисъл да си сменяш ника. "Ранд" ти казвахме на галено. Това не означава, че самият ти ник трябва да е Ранд.
Ще взема и моя да го сменя на Dark
EDIT:
Публично заявявам, че направих промяна в самия край на миналата ми част!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 13:46
Ми главната причина бе, че ника беше Rand_al-Torа, а трябваше да е Rand al'Thor (второ за нещастие вече е регнато ) и за това само Ранд...Тъмни, значи все пак ти промени елемента?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 14:20
Айде пуснах го. Възможно е да забележите рязко падане на стила в един момент, но съм малко болен и ме боли глава, в следствие на което не ми идват идеи и малко може да съм пообъркал нещата.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 18:49
.:Offtopic:.
Хехе, знаете ли днеска к'о стана? Ами докат' си джигам Уор3 в хофф-а срещнах един пич... Spirit666, май се казваше... Та този ми каза, че посещавал форума на псм като гост, по специално само творческия форум! И само четял... Та каза, че този разказ (вашият) мноо го кефел! Виждате ли накъде вървим? Вече дори и гости влизат в творческия, представете си!
...
Сега до онзи пич (ако чете това) - що не се регнеш?
.:End offtopic:.
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 19:55
Sentry готино готино . Аз лично харесах часта ти . Имаше и един малък недостатък . Воиската не е само моя . Воиската е на мен и ТТ2 . Малка грешка но се набива на очи .
Офтопик
Винаги съм смятал че междо чостовете има и свестни пичове . Това не го казвам заради четката . Но истината е че булшинството от гости са регнати потребители решили да правят простотии .
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 20:31
Съжалявам за фактологическата грешка, моля ТТ2 да ме извини, сега я оправих. Както вече казах, ужасно ме болеше глава, изглежда това не ме оправдава, но все пак...
П.П. Между гостовете наистина има и добри. Има гостове, които дори пишат за да помогнат на някого, но тези, които псуват и обиждат се набиват на очи.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|