Ривър ( Sentry ) ами ММ не знам къде е но вярвам че днес ще си пусне часта . Ако до довечера не се появи нека Вортекс ( Deywona ) пусне своята ( ако е готова ).
TheGuardian ще проявим разбиране всеки на края на срока има проблеми ( пък и финансови и любовни ) НО все пак гледаи макс седмица да си алт .
Ловецо хубаво е че си написал часта си . Споко вярвам че до няколко дни нещата ще се нормализират .
Praetor Fenix ( Джони Рико ) ами аз лично имам една много яка на Феникс ама тя е лолпеипар и няма да ти свърши работа . То мога да я умаля ама тогава ще се загуби детаелноста . Абе забравих Артанис как се водеше . Мисля че беше последния жив ексекитор ама не съм сигорен ти сещаш ли се ? А то в момента аватарати е на Феникс ама вече като е Драгун а не зилот . Репликите на Зератул са гот но повече ме кефят на Феникс .
Поне си проявил смелост и си и подарил цвете . И както ти казах на личните не винаги е нужно да има физическа близост за да се чустваш добре . Понякога е нужна идея която да ти позволява да мечтаеш .
Относно офтопика споко нали всепак е моята тема ! Аз коля и беся тука .
. Ако искаш можем да прехвърлим обсъжданията си на личната .