Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Гост

Мнение от Гост »

Мога да ви кажа че новия герои е хипер издънка...
абослутно никакфо приложение неможе да намери... поне до левел 6 !!
еи ся ми играха така.. много е тупо ! много е бавен и мре бързо от нова/коил !!
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

Anonymous написа:Мога да ви кажа че новия герои е хипер издънка...
pak zabraih da se regna deeba !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

LOL написа:
Anonymous написа:Мога да ви кажа че новия герои е хипер издънка...
pak zabraih da se regna deeba !
еми дай "автоматично логване" :D
Аватар
MaX
Обратна връзка:

Мнение от MaX »

якоо.
играя си аз в azeroth, щото нали съм си нуубче и там по-слабички били и хоп ме пуска с 35 лв.после като видях той 13-и в сървъра.Има 1600 победи с орк.статса му няма нищо общо с моя 10лв.no comment.Units lost 0:14.Много равностойно беше :lol: .

http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp- ... D=37718925
Гост

Мнение от Гост »

a be Lol ti si unikalno тъпо говедо... Като си ламер поне си траи !!!!!!!!!!!!!!!!
Гост

Мнение от Гост »

Tinker-a spored men stava zloben kogato vdigne 6lvl i ne podlegi na nuke(osobeno UD nuke) :D Ина4е ракетите са полезни vs mass ranged ,a
factoryto e dobro za kriipvane(pone spored men).
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

Писах на headoff преди два дни, не получих отговор...съмнявам се че до утре ще update-нат server-a, а поради невъзможност да се играе в друг ако има турнир ще е на 1.14b. Предлагам ако има да започне утре от 19:00, аз ще съм в headoff channel pcmft. Регламент - знаете как теглим жребия, 2 от 3 ;] Btw ето едно мнение от форумите на headoff :
Da nese slaga 1.15 vednaga e mudro! zada ne stane kato sus 1.14 posle 1.14b :. Mojebi do mesez she go smenijat ako niama drugi patchove
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Ми така де прав е човека защо да се мориме да си инсталираме 1.15 така или иначе
след някой друг месец ще излезе 1.16 пък и 1.17...не си струва труда.....

Казвайте НЯМА време вече какво правиме утре ?
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

В момента headoff server-а не поддържа 1.15 - като си напишеш pass-а от acc conection-а се разпада. Казвайте, ще играем ли довечера от 17:00 на 1.14b или ще чакаме да update-нат server-a ?
Гост

Мнение от Гост »

аз съм за
МгХУУ
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

еми и аз съм съгласен само дето не ми се упдейтва от 1.15 до 1.14б...тка че ако се играе на 1.14б без мен..освен ако на игреам по рано ????
а хофа кат ги знам..до месец може да се изкарали 1.15 лунчер :)
ам по точно тинкара на 6 левел прилича на нещо с тяло на комбаин и нещо като кран :)
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

абе хора защо гледате само на соло според мен тинкера в 2vs2 i 3v3 става прекалено силен!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

аре пак не се регнах
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

аре кой е навитарка за турнира... кажете сега за да се направи нещо като схема или поне да се има представа за какво става въпрос
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Без мене довечерта съм канен на бал ,а не съм и спал и ще си ебе майката.Тия 10-15 дни малко вечери ===>дни ,изобщо съм свободен така ,че -1...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

stfu-n00b! написа:Без мене довечерта съм канен на бал ,а не съм и спал и ще си ебе майката.Тия 10-15 дни малко вечери ===>дни ,изобщо съм свободен така ,че -1...
лошо лошо...Аз както ви казах ми се ъпдейтна без проблем до 1.15 и после до 1.14б обратно.Така че казвайте на коя версия от колко часа и кой ден(събота ли?)
Гост

Мнение от Гост »

ами ако стфу ще може утре... нп - утре... ако не - още днес ... например към 19:30
Гост

Мнение от Гост »

емз аз май съм единствения у4астник => съм ПОБЕДИТЕЛ МУахахахахах :P
И така МгХУУ пе4ели турнира
Гост

Мнение от Гост »

Грррр, аре този weekend се видя че няма да правим нищо, то нямаше и смисъл де ;] Когато headoff си оправи сървъра, ще премерим сили ;]
Гост

Мнение от Гост »

e kak nqma da prawim ni6то ве... нали имаше турнир и аз си го спечелих честно и почтено
Публикувай отговор