Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 21:55
УАУ-това е най-бързо разразстващата се тема и може би най-добрата сега.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 22:17
Съгласен съм напълно. Прекрасно се получава...
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 16:41
Добро е на истина. Ама и на си ни бива. Добра организация имаме и тва много помага. Дано само както е тръгнало не се избием до няколко врътки на играта.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 22:03
Ами да се надяваме че няма да спрете.Разказа става по интересен и по интересен.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2004 23:34
Само EviL да вземе да си напише частта и става още по-интересно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2004 12:28
Искам искрено да се извиня на всички . Част тази седмица няма да мога да пускам. Незнам как да предам на белия лист отчаянието което ме е обхванало . Проблемите ми са свързани с училището . Дванаисти клас съм и на главата ми се събраха много проблеми ( доста от тях са финансови ) . Не съм оформен по три предмета ( по точно има двоики ) и трябва да утре да подготвя шест есета и да науча четири литературни образа . Искрено съжалявам но просто няма как да стане . Нека някой заеме редът ми . Ако решите можете да ме изгоните ( вече трипъти закаснях ) вие решете .
Колко мразя училището ( за пръв път толкова силно и истински ).
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2004 14:06
Веднъж пропусни, няма да има кой да се сърди. Предлагам следващия на ред който е да постка и така както си е реда. Не мисля че трябва да си гоним злото, се пак тва е неговата идея и да го изритаме само защото си има проблеми в даскалото ще е гадно, а като си помисля че и аз трябва да залегна над учебниците, направо лошо ми става.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2004 20:02
MM13_666 написа: Веднъж пропусни, няма да има кой да се сърди. Предлагам следващия на ред който е да постка и така както си е реда. Не мисля че трябва да си гоним злото, се пак тва е неговата идея и да го изритаме само защото си има проблеми в даскалото ще е гадно, а като си помисля че и аз трябва да залегна над учебниците, направо лошо ми става.
Съгласен. Абсурдно ще е да го изгоним, едва ли някой има нещо против да нарушим правилото тук.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2004 20:21
ОчевАдно е, че няма да си ходи. Нека просто следващия да пише.
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 13:53
Хора направо се скапах . Тези няколко дни ми се разби нервната система . Всекиден некви кинти за нещо отиват , всеки ден некви луди изпитвания ( вместо да ни пуснат аванта те ни насилват ). Утре всичко свършва и аз отново ще мога да пиша . Сега относно изключването ми . Помислете си добре защото аз лично ако някой закъснее трипъти веднага ще предложа да бъде изключен . Мислете обмисляите и решете .
Evra Von благодаря за положителната ти оценка . Като гледам и твоето разказче не върви зле .
П.П. Човека след мен да пише .
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 14:03
Само да попитам моето закъснение от 5 часа смята ли се, въпреки че беше заради отсъствието на нета ми?
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 15:54
Нямам представа, но моля ви се, сериозно ли си мислите, че някой би могъл да изхвърчи? Важното си е просто да сме редовни, повече от очевидно е, че няма да гоним никой. Твърде добре се получава, за да си позволим подобно нещо;))
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 17:35
Някой да е виждал The Dark One?
Сега е негов ред да пуска.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 20:01
Ловецо щом не съм казал излишно че имаш наказание значи нямаш . Аз не цепя минутата на две . Наказание се получава при сериозно закъснение ( примерно половин един ден ( това за мен е много )).
И пак ви казвам помислете си дали да не изхвърча защото ако ме уставите да участвам аз няма да запомня този жест и веднага щом някой стигне три закъснения ще го предложа за изключване .
П.П. Просто смятам че без спазването на правилата всичко е обречено .
П.П.П. Съжалявам ако обидя някой но аз съм си такъв - неблагодарник .
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 20:12
EviL написа: Ловецо щом не съм казал излишно че имаш наказание значи нямаш . Аз не цепя минутата на две . Наказание се получава при сериозно закъснение ( примерно половин един ден ( това за мен е много )).
И пак ви казвам помислете си дали да не изхвърча защото ако ме уставите да участвам аз няма да запомня този жест и веднага щом някой стигне три закъснения ще го предложа за изключване .
П.П. Просто смятам че без спазването на правилата всичко е обречено . П.П.П. Съжалявам ако обидя някой но аз съм си такъв - неблагодарник .
Наказанието ти е опростено, но вместо да чакаш следващия можеш да започнеш работа по своята част (стига обстоятелствата да го позволяват)...
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 20:19
Уви ТТ2 след десет минути ми изтича почивката и отново трябва да се захващам със "Тютюн" и разработките на "Железния светилник" ( както добре знаеш обемисти творения ).
Абе все забравям да те питам какво значи подписа ти ( вечно си повтарям да не забравя ама все забравям ). И понеже помня че някъде спомена нещо че си учил Немски да те питам какво значи Feuer Frei и Spieluhr че колкот и да питам разни приатели получавам само едно много значително клатене на глава и повдигане на рамена .
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2004 20:58
Подписа му е от една песен на Rammstein.
Feuer frei е малко трудно да се преведе. Буквално означава огънят е свободен
Spieluhr е до колкото разбрах някаква латерничка, която свири различни мелодийки като въртиш ръчката. И на нея имало часовник(не мога да си го представя ама съм го търсил преди в немски тълковен речник)
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2004 12:02
The Dark One has returned!
Извинете ме, но просто нямах възможност да ви предупредя за отсъствието ми. Не сте ме изключили, нали?
Ако Ранд се появи навреме, може да напиша частта си днес/утре.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2004 13:50
Вярвам, че се появих навреме... Знаеш си какво имам предвид...
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2004 20:28
EviL написа: Уви ТТ2 след десет минути ми изтича почивката и отново трябва да се захващам със "Тютюн" и разработките на "Железния светилник" ( както добре знаеш обемисти творения ).
Абе все забравям да те питам какво значи подписа ти ( вечно си повтарям да не забравя ама все забравям ). И понеже помня че някъде спомена нещо че си учил Немски да те питам какво значи Feuer Frei и Spieluhr че колкот и да питам разни приатели получавам само едно много значително клатене на глава и повдигане на рамена . He@d_HuNteR написа: Подписа му е от една песен на Rammstein. Feuer frei е малко трудно да се преведе. Буквално означава огънят е свободен Spieluhr е до колкото разбрах някаква латерничка, която свири различни мелодийки като въртиш ръчката. И на нея имало часовник(не мога да си го представя ама съм го търсил преди в немски тълковен речник)
Мдам, He@d_HuNteR, съвсем правилно - подписът ми е от Spieluhr на Rammstein. Малко сложен е за превеждане, но ще се опитам:
Hoppe hoppe Reiter е заигравка с немска детска песничка, буквално значи "подскачай, подскачай, ездачо" и се има предвид подскачането при яздене
und kein Engel steigt herab си е "никой ангел не слиза долу"
mein Herz schlägt nicht mehr weiter е "сърцето ми не бие повече"
nur der Regen weint am Grab (това ми е любимото - и силна метафора, и звучи перфектно, изпято от Тил Линдеман) - "само дъждът плаче на гроба"
Spieluhr е латерничка, колкото и странно да звучи "разчленено" (das Spiel = игра, а die Uhr е часовник), но това го има и при други думи, например der Fahrstuhl (от fahren - пътувам и der Stuhl - стол), което пък значи асансьор.
"Feuer frei!" е немския израз за "Огън!", тоест като английското "Fire at will!"
Иначе и двете са песни на Rammstein от последния (засега, през лятото идва нов!) албум - Mutter.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|