Автор |
Съобщение |
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2004 10:53
Deminindja написа: Кажи , кажи излеи и/му муката си че току виж и ти си започнал със излиянията
Споку - няма А за стихчето - той вече го прочете.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Deminindja
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2004 13:16
fresh написа: Deminindja написа: Кажи , кажи излеи и/му муката си че току виж и ти си започнал със излиянията Споку - няма А за стихчето - той вече го прочете.
ОЛЕКНА МИ
|
|
|
|
|
Atelas
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2004 13:34
Malko hora mogat da napi6at takova ne6to
Respect za tebe Вайолет
Lichi si che towa ne6to idva ot dushata ti
it to4no za tova e tolkova krasivo
Nadqvam se Ivancho da ti varje
___________________________________ Might not Magic!
Gods Bless my sword and Curse my Enemy
|
|
|
|
|
Violet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 17:42
Atelas написа: Malko hora mogat da napi6at takova ne6to Respect za tebe Вайолет Lichi si che towa ne6to idva ot dushata ti it to4no za tova e tolkova krasivo Nadqvam se Ivancho da ti varje Благодаря! Поне един човек от тоя форум да ми повярва как се чувствам. Наистина идва от сърцето ми и колкото и клиширано да звучи е самата истина. Написах това, което наистина изпитвам към Иван.
___________________________________ Понякога истината звучи идиотски, но това не значи, че не е истина...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 18:06
Eй,втори !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Violet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 18:08
TDWThe Chameleon написа: Eй,втори ! благодаря!
___________________________________ Понякога истината звучи идиотски, но това не значи, че не е истина...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 18:11
Пак заповядай
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2004 18:22
За да мечтаеш не ти и нужно небе осеяно със звезди. Просто открий тази, която блести единствено и само за теб!
Вайолет, готин подпис! Ама лошото му е, че май няма такава звездица...
Или пък е толкова малка, че не се забелязва лесно... Но пък си струва да прекараш целия си живот взирайки се в небето, търсейки я. Защото тя е твоята звездица, ТВОЯТА! Потърси я! Както и всички останали!
|
|
|
|
|
Violet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 14:39
MetalGearRex написа: За да мечтаеш не ти и нужно небе осеяно със звезди. Просто открий тази, която блести единствено и само за теб! Вайолет, готин подпис! Ама лошото му е, че май няма такава звездица... Или пък е толкова малка, че не се забелязва лесно... Но пък си струва да прекараш целия си живот взирайки се в небето, търсейки я. Защото тя е твоята звездица, ТВОЯТА! Потърси я! Както и всички останали! Страхотно изказване! наистина е красиво, когато някой се опитва да открие своята звезда! Жалко че понякога е наистина незабележима и можем да получим схващане на врата взирайки се в небето!!!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 14:41
Да, ама имай предвид и че понякога сме объркали звездицата. Защото те всички доста си приличат, макар и всяка да е много различна от останалите по свой собствен начин.
|
|
|
|
|
Violet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 14:50
MetalGearRex написа: Да, ама имай предвид и че понякога сме объркали звездицата. Защото те всички доста си приличат, макар и всяка да е много различна от останалите по свой собствен начин. А може би така е устроен светът-никой никога да не открива своята звезда, но през целия си живот да се стреми към намирането й и това да го води към нещата, които цени.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2004 14:54
Вайолет написа: MetalGearRex написа: Да, ама имай предвид и че понякога сме объркали звездицата. Защото те всички доста си приличат, макар и всяка да е много различна от останалите по свой собствен начин. А може би така е устроен светът-никой никога да не открива своята звезда, но през целия си живот да се стреми към намирането й и това да го води към нещата, които цени.
Може би си права, но ще те коригирам само за едно нещо - понякога я откриваме. И ето защо продължаваме да я търсим - защото виждаме, че понякога се успява в това начинание. Ако не беше така, то много бързо и лесно бихме се отказали.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|