Автор |
Съобщение |
Dire Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Приказки от 1001 нощи Публикувано на: 22 Апр 2004 18:12
На гости в Алкайда
Беше хубав ден. Абдула се занимаваше с обичайното чукане на орехи, когато получи чайка-mail в който пишеше:
"Бляха маду садафионс бну Аллллкайда. Сабах катакомбис и разул" Осама
(в него пише че Осама кани Абдула на гости в любимата си атентаторска групировка)
Разбира се Абдула заряза орехите - остави ги на Саладин и потегли с магарецедеса към базата "Ъзърбум" в Афганистан. След хиляда и една нощи той пристигна. Там го посрещнаха добре:
- Сабах хаир олсун - казваха атентаторите и атентаторчетата с хляб и С4 в ръце.
- Аллах-разьолсун - им отговаряше орехочукача-талибан.
Мукафа си прекарваше добре. Там той беше заведен в свещения храм на Алкайда "Мохамеданос" където приведоха жертвопринушение - две кофи мазут а после в родните им катакомби. После всички фанатици включително и Абдула посетиха ресторанта "Шейха в атака" където гладния готвач който беше братовчет на лелята на племенника на майката на Саладин вечеряше с тях. Там ядоха кучкебап на скаран с гарнитура от панирани уши от козел, а после и кочманджор варен в горчиво лют сос. Мукафа стоеше там хиляда и един мърдана( 1 талибански мърдан = 1 обикновенна минута ) , докато не се появиха досадните тюлени с пушки и онези гигантски шумни птици които не бяха научени да ползват тоалета. След около сто мърдана се довлякоха някакви огромни напълно зелени костенурки които се въртяха кът шугави, и плюеха по арабухите.
Всички от Ъзърбум и Мукафа разбира се скриха в катакомбите. Най смелите храчеха по животните а те даваха на късо, дуги пък пуснаха фойерверки и всички тюлени птици и костенурки се върнаха в американския зоопарк с мисълта че е четвърти юли. Талибанските войни се възползваха от момента и отлетяха с пернатите си самолети към България и пуснаха Абдула с парашояда в градинката до бараката на районните джамбази в шекер махала.
Когато Абдула разказа всичко на биричедите в махалата те решиха да издадат вестник "Талибанско време" в подкрепа на братята от "Ъзърбум" в Афганистан. Не след дълго в "Шекер махала" се създаде националното арабско движение в България "Аабух 3-ти". В това движение се движеха всички мохамедани и подпомагаха тайно талибанската атентаторска групировка Алкайда. В България за дейността на "арабух 3-ти" знаеха 7 999 999 човека от население 8 000 000 само Бойко Борисов беше в затъмнение.
Очкавам вашите мнения.
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2004 18:39
Ако някой може да преброи глупостите в тази безсмислица, сътворена от напушен мозък през нощта, да заповяда. Аз не мога.
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2004 19:39
Кефи ме! Обичам такива теми! Само абсурдните пародии!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2004 20:53
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2004 22:20
Кефи ме , даваи все така ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Dire Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2004 10:58
Минаха още хиляда и една нощи в сладки приказки.Тез приказки не бяха нито за снежанки, нито за пепел яшки ами за орехи на масата на Саладин.Та говореха си комшийте докато не се домъкна някой пред блока.Те бяха учудени защото този някой беше с брада по-обемна от задните части на Дженифър Лопез, превозното му средство беше магарецедес джипси класа модел айше95 с дизелово гориво а от него се чуваше хитът на деня:
----------------------------------------------------------------------------------------------
go[7] tero
it's your last day
WE gon a bury like
it's your last day
We gon the set the bombs like
It's your last day
and new bombs and new C4 for your last day
crocus:
You can find me in Irak
Barrel full of gun.
look mami
what`s you need
50 of a antraks-da da da
it`s a 6 days to make the packs of dust
and come to irak and take it from Baghdat........................
----------------------------------------------------------------------------------------------
По всичко това те разбраха че е учителя Джони.Когато той дойде при тях те му се поклониха и той даде заповед на падауаните си:
- Агент 47 за теб имаме мисия. Ти трябва да постъпиш в училище в Ирак.
- К'во?! Ама учителю Джони аз съм учил в ТВУ-то!!!!!!
- Т'ва е първата част от мисията ти. Ще следват и други запове-
ди. Паткана ще е твоята информаторка.
- Ами аз ква мисия имам? - попита Саладин
- Да изчукаш всички тия орехи, че трябват провизии за войската.
И пред бункера на Абдула пристигна каручпорше пълно с орехи.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2004 13:57
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Dire Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2004 11:17
Абдула в академията
Минаха още 1001 часа.Агент47(Абдула) Пристигна в академията за пласйори в Ирак. Приеха го едвам, едвам с по 3 шейхски калашника на въпрос той искара 2 и половина само защото знаеше че в орехите няма барут щото ако имаше от чукането на орехи щеше да има лоши последствия.
Почнаха изпити,контролни, класна. По природознание се справяше добре:
- Какви са елементите на климата?
- Ами ... Samsung, LG и други. - отговаряше Абдула ухилен до въшките на косата си.
По арабско мъмрене си казваше добре стихотворенията:
............................................................
Аз съм иракчанче
малко лошо талибанче
син съм на земя пустинна
син съм на арабско племе.
Аз съм роднина на Осама
или същнос на сусама
той калашници да се разхожда
му харесва щото му подхожда.
Аз живея в наще пещери големи
и лагерувам в тунелите заровени
там има и червеи и мравки
също както и тенекия за поправки.
Кът талибанче аз обичам
майка си да гоня
а баща ми щом ме виде
бягам у Молдова.
.......................................................
В това училище са се ОТучили много известни личности, например Харисън Жигула, Брата на Пит лорда и Бритни Пайкс.
Та един ден получи съобщение от Паткана, в него пишеше,че Абдула трябва да стане доброволец за училищния патрул който пази една зграда в която никой не знае какво има. Това трябвало да си остане така докато не дойде самият Садам и да разкрие пред своите простакери какво е тайното оръжие вътре.
Ден 1 като доброволец:
Абдула през цялото време пази зградата.До сега е предотвратил 3 опита за влизане в нея с неговия Hellslayer който представлява с размер колкото бастун бенгалски огън. След половин час се чува силно бучене:
- К'во праиш бе!?! Що не пазиш, ми ако влезне някой?!
Абдула разсънен отговаря:
- Ама шефе как ше влезе вече трима не успяха. Седя си аз и по едно време ми идва някъв бял и мършав кът лорда на умразата вика ми, че се казвал Мефисто и, че ще влязъл на фсяка цена. Пребих го кът смееща се хиена, ти я биеш тя ти се смее, бат му на майката.После още двама кандидати и тях ги потупах леко-далеко(Диябло и Бейл), а накрая некъв си Декър Кейн ми вика "Хело май френд, искаш ли найтмеър мен, а-а-а иска хел" и ти в тоя момент ти ме събуди.
>>>>>>>>>>>>>>>>Следва продължение>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2004 20:35
|
|
|
|
|
optimista
|
|
В момента играе: WOW
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2004 10:11
___________________________________ Обичай жена си pc Counter Strike 1.5 и Age of Empires 2
Библията ни учи да обичаме ближния, а Кама Сутра ни учи как
точно.
|
|
|
|
|
Strabron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2004 10:55
___________________________________ a.k.a. Bad Dog
Без бой не казвам, с бой забравям...
МНОГО ЯК STAR WARS РАП
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2004 11:02
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2004 10:13
Не е толкова смешно но иначе ХИХИХИ
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
Dire Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2004 13:36
Абдула в Училище:Част Втора
Абдула като пазач, ден 2-ри:
Абдула е отекчен от пазене, вече не се бие с лордове, а само с мухи и хлебарки.За да му стане по-интересно от време на време поиграва новата много яка игра в Арабските страни - Need for ЗРИВ Undersky където става много яко като пуснеш НИТРОглицерина.
Седем часа вечерта е, почва да захладнява, комарите тръгват в атака, а май само те искат да влезнат в тайното място с тайното оръжие.Агент47 получава съобщение от Паткана, че на другия ден ще дойде Садам и ще обяви публично(само на терористичното общество) какво е тайното им оръжие.
На другия ден:
Сутринта Абдула става и закусва и си пуска да поджити Age Of Mythology където е закучил на мисията със Световния търговски център. После се облича и отива на тайното събрание.
Събранието:
- Добър ден все още живи терористи. Днес сме се събрали да представим новото свръхмодерно уръжие - пластмасов танк.
- Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ - беше възклицанието на гостите
- Що пласмасов?
- До сега сме имали немалко опити за инвазия към Европа,но на границата с България ни пречакваха отряди черни хора, които ни крадяха техниката, а после я намирахме полу-здрава в пунктовете за старо желязо. И така измислихме този револиционен танк.
- Мангалите и т'ва ша джамбазят - каза един странник.
- К'ъв си ти бе?
- Шпионин!!!! Шигув си прая. Атентатор съм.
- Кът си атентатор въри да гледаш пластмасовите самолети. Ко праиш тук!?! - нахока го учителя Уби Калкан.
И след това всички арабухи се приготвиха за атака, а Абдула с увиснал противогаза и едва не се задуши, но отиде да пообмисли всичко .
След малко получи съобщение от Паткана, че циганите ще атакуват атентаторската бърлога и той трябва да спаси Садам.
След 1001 минути дойдоха черни орди дивашки които грабят умирисват и убиват наред.Абдула се насочи към Садам който в това време нареди атака.
Гръмнаха пушки, калашници и танкове ама циганята се изпокри в казаните които бяха непробиваеми заради цялото струпано желязо в тях.Мангалите докараха кранове и влекачи за противническата техника, но талибаните с С4 в ръце се забиваха в групите джипсита. Садам беше спасен и сега групировката отвръща на удъра.
>>>>>>>>>>>>>> Следва Продължение >>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 03:45
Епа такава простотия не бях чел от сума време! Ама си кефи де, точно с проташките си пародии. Забавно е, така че продължавай!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|