Аз също имам идея за нещо. но ще почакам да свършим с това за да я лансирам
Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )
И според мен добро нещо сътворихме, все пак минахме Teen Years по брой на постовете, а и не виждам много ненужен спам в темата.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- The Dark One
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
- Head_HunteR
-
TheGuardian
- Head_HunteR
Ако става дума за това, че съм постнал два пъти един след друг едно и също нещо - това не е бъг. Просто нета ми е бавен и когато дам изпрати започва да се зарежда онази линийка в статус бар-а, обаче белия "лист" със съобщението не се маха и несе появява менюто за връщане към форума и аз си мисля, че не е пратило поста ми, а то всъщност го е направило и като дам отново изпрати го праща пак. Щях да го изтрия ама ти вече беше постнал след мене
- Head_HunteR
Включени са - та те влязоха още по средата на битката, а това е краят й..EviL написа:Та отново да те питам ТТ2 в това краино преброяване нали не са включени новите попълнения от 400 дракона и 1000 ездача /
Reise, Reise,
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Seemann, reise,
und die Wellen weinen leise,
in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
Сори за офтопика, ама EviL, кога ти е абитюрентската(ако не се бъркам нещо)?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- EviL
Ранд май искаш много да ме пратиш в гроба ?
Ех и като се замислиш че няма да си жив да видиш този момент не ти ли става тъжно
Абе пророк аре бе ! Вече спечели едно наказание ( всъщност стават две ) ( Еи вече не съм единствен с две наказания ).
Ех и като се замислиш че няма да си жив да видиш този момент не ти ли става тъжно
Абе пророк аре бе ! Вече спечели едно наказание ( всъщност стават две ) ( Еи вече не съм единствен с две наказания ).
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- EviL
Dobre , dobre Шрпрпко . Харесами като цяло и само онзи момент в който Дракезар ходи с открито лице не ми допадна . Не че трябва да променяш нещо просто аз във всяко моет продължение описвам че Ездачите никога не свалят шлемовете от главите си ( шлемове които закриват цялото лице ). И пак казвам не се опитвам да ти се меся .
Злото винаги ще е по-силно !