Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 00:26

Ъъъъ то май останахме само 2-та
Аре утре да продължим?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 00:35

Значи ще трябва да продължим утре. Няма уговорен час за сега. Ако няма такъв, пак по същото време, но може и когато се съберем.

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 07:39

Ами този път предлагам по-рано... Например към... 6-7 часа? Ако ви е удобно, де. :)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 10:02

Екс се завръща ;) Мнооого неорганизирано го карате бе, ВСИЧКИ бързат, САМО Мат до известна степен не се хвърля в средата на мелето! И вие какво? Бутате се между шамарите и разчитате на това че ДМ ви е приятел и няма да остави героите ви да бъдат изклани!?!? Слайсър - някакво неуко джудже скача на ЧЕТИРИ орка, сигурно калени в стотици битки... е НЯМА ЛИ да му цепнат главата като зряла диня, как мислите!? И Рекс - КЪДЕ си чел че джуджетата са подвижни същества? Незнам защо се обърнах точно към Рекс, просто той ми дойде на ума, но И останалите правят така - нахвърлят се върху когото срещнат! Рийвъра пише забавни неща, но не взима активно участие (като изключим че е безплатна оръжейница на крака). При частта с рицаря с ЧЕРНИ доспехи - Пазачо, твоя герой е некромант, слабичък както май каза ти - първо - какво ще направи една хилка като хвърли кокал към когото и да е?!? второ - тва е човек с доспехи бе, кви са тия кости, няма и бронята му да одраскате!? Ама няма нищо, поне е забавно - той Джони го отнася после - Рийвър - ако някой се опита да вземе пак кости от героя ти - бийш!! :D :lol: :D :lol: Мат - добри ги измисляш, бравос :) Играеш спокойно, не се буташ, обмисляш, но когато се наложи - действаш!! Хамелеоне - да идвам у вас да пиша вместо теб? ;) ;) :lol:
Както казах - БЪРЗАТЕ МНОГО!! Ама то се губи кефа, щом като искате толкова да има екшън, пуснете си някоя игра, по-добре ще е. ЛИПСВАТ ви описателните части, всеки пише направо какво прави, Хамелеоне - ти описваш с две думи всичко и това е! Разбирам че пишеш бавно (виждал съм го най-малкото ;) :lol: ), така че призовавам и ДРУГИТЕ да те изчакват!! А и няма никакви разговори или нещо такова между играчите, направо - ходим ходим, катерим, МЕЛЕ МЕЛЕ МЕЛЕ, ходим ходим, КАПАН!, измъкваме се, ходим ходим... тва не звучи добре, нали? Разбирам че малко или много би станало бааавно ако описвате, но пък бързате ли за някъде!? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли трябва да свършите приключението за два часа? Освен това не "влизате под кожата" на героите си - използвате ги само като средство за игра, а трябва да се "Слеете" с тях - бият стражи - не се ли измарят? Ходят по въздуха над пропаст - не се ли изнервят?? Черен рицар се е засилил като камък по стълбите - не се ли стряскат!? Замалко да бъдат пронизани от стрели - чи ко? Той ДМ няма да ни остави да умрем! И пристигат значи те при орките и като с bloodlust, неусещащи умора или нещо такова, неусещащи страх, им се нахвърлят!! Нали се разбрахме че поне отначало ще сме неуки!?!?? И Мат - мислиш ли че твоята 'хилка" може да удуши орк? Защото имам чувството че Точно Това ще се опиташ да направиш ;) :D
И пак към Хамелеона - Правиш разказа като последователност от битки... може и да ви е интересно засега, но бързо ще писне, мога да Ви кажа със сигурност! Давай Им малко загадки, Хамелеоне, и не им помагай... това със стрелите беше хитро, но ти им каза как да преминат... това че "цялата група таяла най-много надежди в мага в черно" не означава че трябва да им го кажеш нарпаво... можеше да го скриеш като загатка - "Да се върнеш назад в миналото без да поглеждаш натам... " или "Много са начините човек да отиде някъде, в крайна сметка вярната посока е една, единствения избор оставен на човек е накъде да "гледа" - (и тук можеш мааалко да помогнеш) да погледне назад към миналото и да направи същата грешка или да гледа право напред и да мисли единствено за целта си..." или нещо такова... примерите не са от най-добрите, но като си си надул Слим - кой... :P :P :wink: :lol:
Ред ТРЯБВА да има Рекс, Мат (и най-вече Рекс защото той лепна добър аргумент ;) РЕКЛАМАААА :D :D ), защото петима ще напишат различно решение на проблема и ако ДМ каже че едното е правилно, е възможно другите да кажат "е да ама моето е по-умно/хубаво" Разбирам че вече един път ви се наложи да избирате от различни решения, и не се изпокарахте, това е хубаво, но докога можете да го карате по този начин? Като прибавим и факта че Все Пак ако изберат твоето решение ти става хубаво, чувстваш се... приятно, нормална човешка реакция! Но ако дълго време не ти избират идеите - почваш да се дразниш, да ставаш малко или много заядлив... знам че ме разбирате.
Доста "критики" написах, но е за ваше добро, повярвайте! Вникнете в думите ми, не ме оплювайте, все пак съм ваш приятел ;) :)
Сега по другото същество - няма да мога да се присъединя и днес към вас, нашите ми прецакват плановете тотално!! Всъщност вчера аз избрах да не се присъединя (има и по-хубави неща от това да стоиш пред РС ;) ), днеска и утре сигурно ще сме на вилата, събота съм на имен ден... надявам се само да се оправите докато се завърна ;) все пак Джоин ще се присъедини към вас, може и да стане интересно - най малкото се събират два мускетара на едно място, и то кои ;) Сигурен съм че ще опазят мира между "играчите" ;) Та така това от мен, тоя пост го пиша 1 час (буквално ;) ) а ще тръгвам :) Та хайде пожелавам ви добра игра и гледайте да обърнете внимание на ВСИЧКО което съм написал, не съм писал за маловажни неща, всичко е критично за да можете да изиграете едно наистина хубаво приключение :)
Приятна игра! :) :) :)
* ... " Хайде запали още една, за всички мои братя по света, за всички които чувстват тази музика като товарен влак " ... * малко се отнесох а? ;) Copyright - Slim. Тая песен един час да я слушаш... ;) А ти кой си къде си - там стой си! ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 10:03

Всъщност... който има нервите да прочете по-горния пост ;) да ми се обади, не, наистина! Който го прочете и го разбере да ми прати ЛС!! ;) :lol: Ама сериозно ей! :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 12:18

Ами Екс,аз го прочетох;)
Моя герой не е чак хилка.Даже си е доста силничък.....Все пак може да се трансформира във вълк-зомби пък и е вампир!
За описанията...Ами аз почнах първия си пост с кратко описание,ма другите вече пишат кво праят...Няма аз да пиша кви са ми очите,а другите да трепят,я! :?
П.П.ЩО МА УБИХТЕ БЕ!?!??!!?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 12:26

TheGuardian написа:
Ами Екс,аз го прочетох;)
Моя герой не е чак хилка.Даже си е доста силничък.....Все пак може да се трансформира във вълк-зомби пък и е вампир!
За описанията...Ами аз почнах първия си пост с кратко описание,ма другите вече пишат кво праят...Няма аз да пиша кви са ми очите,а другите да трепят,я! :?
П.П.ЩО МА УБИХТЕ БЕ!?!??!!?

Не прочете ли ЛС-то ми ? :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 14:01

И аз го прочетох... :) Та разбрах те, какво казваш. Но... Примерно аз нямаше това да направя, но моя герой го може, ззащото той се промъква в гръб... Но ако го усетят, нема шансове, освен да си плюе на петите... :lol:

П.С. Аз пък вчера ЦЯЛА вечер (докат' играхме) слушах Blade2 OST - I against I... :) Вижте ми подписа... :D Тая песен я научих наизуст ЦЯЛАТА, буквално... :)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 16:20

Хех,пък аз щях да слушам новия албум на Лудакрис,ако не ми бяха форматирали C..........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 16:37

Нещо загубих нишката...help!
1 В коя тема, аджеба, си пишете приключението?
2 Кой ви е ДМ, щот май се запиля някъде
3 Абе, що просто не се съберете да изиграете някъде едно Д&Д, да му се не види! Във всеки град над 1000 човека в БГ има няколко фена.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 17:06

Аз съм ДМ-то и пишем в темата "Дългоочакваното РПГ"

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:10

Мда,Джойн,Мат как я карате :lol:

П.П.Ей Джойн я опиши героя ти :wink:

П.П.П.О,и ти Гард :oops: (за карането)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:13

Ами в момента не "карам" нищо. :D Нито каручки, нито... Упс... :lol: Та айде да почваме, Джоин, ако искаш ти "движи" героя на Рекс, докат' дойде... А рийвъра може още малко да го изчакаме..

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:14

Wazzaaaaaaaa?!
Аре да почваме...Щото тука ся ПРЕинсталирам Sacred и ше я играя...
Малко оффтопик:
Ми за Сейкред.Инстлирам я,влизам в менюто,избирам си герой,зарежда се играта и се появава там вече картината,ама за секунди изчезва и екрана става черен!Сложих пач,той па беше развален,след тва дърпах друг,той пък не стана,ся преинсталирам и дано се реши проблема...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:15

Хахах... Гард, улучи момента! Аз туко що (буквално) я инсталирах! Утре ще я пробвам... :) Джоина може да потвърди... :)

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:16

Гард при мене е същия шибан проблем!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:18

Потвърждава, потвърждава!
А за моя герой какъв избор имам!? :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:18

Квото искаш! Ма айде по-бързичко та да започваме! :D

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:19

Е как се оправя тогава!?
Мат,пробвай и ти,няма да ти отнеме сто часа!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 21:20

Джойн :
1.Избираш си раса(какватато си искаш)
2.Клас(пак къвто искаш :wink: )
Името не забравяй,и умения (не точни примери за умение,а какво може в крайна сметка)
това е.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com