Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:13

Ами ДОБРЕ Рекс, покажи ми какво точно "умно" е казал Злото в последните си постове (от тази страница). Изводи ми трябват. Защото не каза нищо освен че се "туткаме" (не цитирам никого) и... че не ми е приятно че се меси в нашите работи? Да, БИХ приел мнението му, но да участва в темата. Какво се меси кога ще започнем, до каква степен ще сме изпипали всеки детайл? Ами... може да му е добра критиката, но в този случай - ТВЪРДО НЕ! Рекс - нека сам ми докаже че "умственият му багаж" е голям! Но засега нищо такова не прави... дори обратното - спори с "такива едни прости кат мене, дет им "издишва" тезата"!! Еми... правете каквото си знаете! Рекс - ти също прави каквото си знаеш! А аз отивам да си "напомпам" тезите че нещо "куцат"...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:16

А АЙДЕ ДА СПРЕМ ДА СЕ КАРАМЕ, А ДА ЗАПОЧВАМЕ ПО ТЕМАТА, А?????!!!!!!!!!!!!!

Еееее, ма просто ми омръзна...

П.С. Сега си слушам "By myself" и си се кефя! :D
П.П.С. Ийвъл, моля те да не посткаш повече тук, за да се успокои обстановката и да започнеме наистина...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:24

MaximuS написа:
А АЙДЕ ДА СПРЕМ ДА СЕ КАРАМЕ, А ДА ЗАПОЧВАМЕ ПО ТЕМАТА, А?????!!!!!!!!!!!!!

Еееее, ма просто ми омръзна...

П.С. Сега си слушам "By myself" и си се кефя! :D
П.П.С. Ийвъл, моля те да не посткаш повече тук, за да се успокои обстановката и да започнеме наистина...

А тъй ЛП браво :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:26

Хех, вече съм на "Forgotton" 8)

Айде стига толкоз флууд... :)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:26

Екс принципно мразя да се забърквам в такива обречени спорове но спецялно заради твоето опорство ще направя изключение .
Първо несмятам че си залужил по какъвто и да е начин да ти се доказвам - сорим ама ше имаш да почакаш ( мисля че даже по-добре ще е ти да ми се докажеш щото за момента си гола вода ). "кат" - "WTF was that!?!? " . Разбери когато достигнеш нивото да ти се доказвам лично ще доида да ти целуна китката а дотогава продължаваш да се напомпваш .

MetalGearRex хубави думи отправи по мой адрес ( мерси ) , но като си основател на проекта би трябвало да го ръководиш по искъсо . Минус една точка лидършип .

Сега хора препоръчвам да свършим темата с моя пост и да продължите накъдето сте се запътили .

И както вече веднъж преди много време казах " Ще съм истински радостен ако оборите думите ми и проекта се развие в нещо невиждано, ( ето Максимус тоя път е правилно поставена запетаята :wink:) защото за момента тази тема е просто един проект "

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:59

EviL написа:
MetalGearRex хубави думи отправи по мой адрес ( мерси ) , но като си основател на проекта би трябвало да го ръководиш по искъсо . Минус една точка лидършип.

Пак заповядай! :D Като "основател на проекта" съм дал "свобода на словото и печата" и "зачитане на личното мнение"! Аз не съм толкоз "зъл" кат тебе, а съм си добричък човечец (даже прекалено) и затова нещата се развиват натам. Обаче ако им впрегна една хубава организация ще видиш! :D Така че се стягайте!
И все пак, Зло, нали трябва да играя с някой - не мога да налагам само моите схващания. Затова.
[quot="Злото"]Сега хора препоръчвам да свършим темата с моя пост и да продължите накъдето сте се запътили.[/quote]
Екс, виждаш ли къде му е умствения багаж? Точно тук! И айде наистина спрете с тоя спор (или си го водете по ЛС-то). Зло, АЗ ти разрешавам да си посткаш колкото си искаш тука, защото на мен ми хареса критиката ти и беше на място (като се изключи това, че не сме почнали - наистина нямам време!). Мат, проблема няма да се реши с това Злото да не пише тука. По- точно ще се спре тъпия флууд на темата, ама нищо няма да се промени. Това не е решение. Но наистина спрете, И ДВАМАТА и си пълнете пощите с тъпи, злобни нападки! (Ето, виждаш ли? Почнах ги/ви! :D )

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 22:42

Хмф! Зло - бааааяяя самочувствие си си изградил!! Брей брей брей, вирнал си си брадичката бая, но си гледай в краката, най малкото камъче обикновено се оказва фаталното... спираме със спора. И ако си умен както явно смята Рекс (който те боготвори) ти също ще спреш. И не мога да не кажа че се чувствам Поласкан че заради Мен се забъркваш в... спор ли го нарече... хммм, не ми прилича на спор, по скоро на... препирня... така де, разбрани хора сме, нека не се караме.
Рекс, без да се обиждаш, не се намесвай искам да се разберем със Злото Без коментари най-вече от твоя страна. Надявам се ме разбираш?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 23:18

Не го боготворя (в Библията е казано "Не си прави кумири"! Е, аз не съм много религиозен, но това е добро!), а просто имам сравнително (не с теб!!!) мнение за него и много ме е яд, че се заяждаш с него и съответно той с теб.
И айде като сте разбрани хора - да не съм видял повече нещо подобно в темата! Ясно?
Такаааа...
Сега дай да се върнем на темата, че доста я занемарихме (и това не е заради Злото, не е и заради теб!). Предложения? Последно ще има ли левели и умения? Аз не искам... Вие?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 07:32

И аз съм твърдо Нье! :lol: Наистина, не искам... Най-готино е да си играеме и ако сме разбрани няма да правиме хипер невъзможни неща... А пък ако този, който направи нещо такова не е разбран и продължава - чисто и просто ИЗЛИТА! Е? Какво мислят другите? И айде казвайте, че вечерта ше играем (ееедва лиии... :lol: )...

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 12:41

Мене още ме смятайте вътре. Не съм чел голяма част от постовете, защото смятам, че няма смисъл да чета спорове, които може и да ми развалят настроението.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 12:55

Рийвър, и по-хубаво че не си ги чел ;) Глупости... та аз се надявам че ЩЕ направим нещо поне тази вечер :)Че съм се настроил за дъъъълга, изпълнена с приключения вечер :) :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 13:23

Искам да призова Пазача да се присъедини към нас или поне да си махне пост-овете!! Хайде де, нали не харесваш несериозните неща, ами дръж се сериозно и ги изтрий! :wink:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 13:43

Existence написа:
Искам да призова Пазача да се присъедини към нас или поне да си махне пост-овете!! Хайде де, нали не харесваш несериозните неща, ами дръж се сериозно и ги изтрий! :wink:

Ставаме двама. Айде Пазач, от кога те чакаме. Най-накрая ще помоля някой модератор да го направи (дали ще го изтрие? :roll: )... Ама не ми се ще. Нали си разбран човек, айде го направи!
Рийвър, радвам се, че си още с нас и че показа, че си тука, щото аз се чудех дали ще играеш.
За нивата и по-скоро уменията ще кажа, че ще е тъпо, защото аз си го представях като по-куест ориентирано, а за там няма смисъл от умения! Важното е ТИ да се сетиш какво да направиш, при това не като себе си, а като един друг герой! И също така и аз мисля, че ако някой почне да се изцепва, то лесно ще се забележи и просто "ИЗЛИТА", както каза Мат. Екса и Хамелеона много сложно го правите. Сигурно защото "сте повлияни" от Ендивал, ама не разбрахте ли, че няма да правим Ендивал? Това ще е съвсем различно, защото искам да наблегнем, ако не на литературното качество, то поне на приключенския елемент, а той въобще не е свързан с умения (да се прави разлика между "умения" и "възможности, способности"!).

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 13:47

Ако го погледнеш по този начин... си прав, но това което предлагахме с Хамелеона беше за да се предотвратят всякакви изцепки. Това човека да изхвърчи е малко... така да се каже... ЯКО! ;) :) Тъй като няма да съм аз... :D Та така де... да направим Нещо, пък после ще го доизпипаме ;) :) То не става без да се пробва... един вид бета версия ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 13:50

Съгласен съм и точно за това не ща умения! Защото сега ще се тормозя цял ден (щото АЗ няма да ги измисля за 5 минути!) и накрая нищо да не излезе. То както каза Мат, много малко ни остава да зарежем цялата идея. И точно защото е "бета", както ТИ се изрази, то трябва ли да го усложняваме още от самото начало? Айде да пробваме без такива работи, а после ще видим ако не стане. Май и Злото го каза, че рядко нещо става перфектно от първия път, но пък без него не може да се стигне до втория!
За това съм да няма умения!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 17:30

Лааааааааа как искам да почваме... :) Ех, ше требе да чакам до 10.00 часа... Абе ако всички са тук (само ако са всички) в 9.00 часа искате ли тогава да започнем? :P

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 19:04

9 часа на мен ми е добре... съгласен съм да няма скилове, но поне не може ли по някое време да си измисляме по някое и друго умение на героите ей така, просто за да не ни омръзва играта с тях :psycho:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 19:32

Хора, питах пророка по prv msg и каза, че няма да участва... Значи един отпадна... Засега...

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 20:13

Аре,аз съм вътре.Героя ми го знаете къв е.А и айде някой на кратко да ми обясни промените че не ми се четат толко страници.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 20:31

Ами добре, вътре си! Но при още една изцепка излиташ...

Ами за промените - па като се замисля май почти нямаше такива... :D Но все пак ти си попрочети... А, и да знаеш, че няма скилове и подобни простотии, а просто разчитаме играча да спазва "граници", в смисъл да не прекалява с уменията на героя му... Иначе пак излита... Та това е най-общо казано...

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com