Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 17:05

Такааа... Аз все още твърдо НЕ ИСКАМ да има левели, макар че хамелеона добре го обясни, но пак НЕ искам! Ех, как ми се играе на т'ва "РПГ"... :) Ние докат' се наканим да почнем то ше мине поне месец... :) Но кой знае, утре може да стане нещо (не че много го вярвам...), ше видиме...

Я, "присъединителя" (ако това е значението на името ти, де:)) се е присъединил... :lol: Добре, ставаме повече...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 17:07

The Chameleon написа:
Чудех се дали е добра идея да се сменя ДМ когато не му идват идеи и когато е готов пак да почва ?

Мисля, че така трябва. Но когато "пак е готов да почва", да си продължи стария "нов", до неговото "изчерпване". Така е по-добре - няма да чакаме да се "речарджне" я! :D

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 17:19

Супер !

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 17:36

Абе хора или правете нещо или се отказваите ! От сумати страници следя темата с надежда да видя нещо интересно и революционо ама неси ! Ако ще почвате почваите ! Петнаисет страници нищо !
Идеята на поста ми не е да ви оплювам а да ви подсетя че колкото по сложно е едно нещо то толкова по труно се прави ! А и да ви подсетя че колкото по-вече се бавите толкова по-малък шанс има да направите нещо !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 17:44

Ех, аз това се опитвам да им кажа от началото, ма кой ли ме пита... :)
Е па ше изчакам до утре, може пък нещо да се получи, макар че аз и сега веднага искам, ма никой друг... Ко да се прави...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 17:58

EviL написа:
Абе хора или правете нещо или се отказваите ! От сумати страници следя темата с надежда да видя нещо интересно и революционо ама неси ! Ако ще почвате почваите ! Петнаисет страници нищо !
Идеята на поста ми не е да ви оплювам а да ви подсетя че колкото по сложно е едно нещо то толкова по труно се прави ! А и да ви подсетя че колкото по-вече се бавите толкова по-малък шанс има да направите нещо !

Браво Зло! Това исках! Много ти благодаря! Всичко казано от теб е вярно, само с едно малко изключение - просто сме много заети и нямаме време (поне аз). Дори и сега ще излизам след няколко минути и едва ли ще мога да вляза пак днес. Това е причината. Иначе си прав, че 15 страници нищо... За съжаление...
И както ТОЙ каза, айде да го направим по-просто! После ще почнем разни кавги за безсмисленоста и т.н. на уменията (може би левели, но не и умения), глупостите породени от тях. Ще има неразбирателства и т.н., а "неуточненоста" няма да е такъв проблем, дори напротив - плюс, защото няма да се ограничаваме в НИЩО!
Помислете още веднъж!
И Джоин, ако искаш се присъедини! :D

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 18:02

Присъединява се, къде ще ходи... :D само да допрочете! :D

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:01

Абе... ей ... Рекс!! Как може да се съгласяваш със Злото бе човек!! Вобще не е прав!! Най малкото не е прав да се меси за да ни каже колко сме "тъпи"!! Аман от такива изцепки! Това което се опитваме да направим ние е мноого по-сложно от неговото - трябва да се съберем всички, докато в неговата тема си има време (там ден ли е, два ли е) да се пост-не!! Е как можете да сравнявате двете неща!! В сми че той съди според личния си опит (собствената си тема), не мисля че преди е правил нещо като нашето. Уменията са малко или много наложителни, тъй като някой може да си измисли (като Пазача) по всяко време всяко умение. Както каза Хамелеончо (и както съм направил аз) ако не точно определени магии (примерно, ако си маг), то поне вида, класа на магията (примерно). Както БЯХ написал ПРЕДИ (но надали някой си спомня) моя чародеец е специализиран в магиите за Илюзии и Boost-ващите магии, както и специализиран ОСОБЕНО ДОБРЕ в лекуването. Което означава че НЯМА да почна да мятам огнени топки наляво надясно, тъй като просто не ми е специализацията!! Това е идеята - да дадете В ОБЩ ПЛАН какви специализации ще са ви героите (дали джуджето на Рекс ще се бие с брадви или с мечове например). Това е идеята!!

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:10

Екс, приятелю, не си разбрал Злото... Той се опита да ни каже, че СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО В ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!! Да, разбирам, че трябва да се изяснят повече неща, НО тук има поне 5стр. чист флууд... (примерно хамелеона каза : "супер", та е т'ва ако не е флууд... И не само той го прави) Въпроса е ДА ДЕЙСТВАМЕ, а не да си "чешаме езиците". Ми щом ше изяснявате магиите - правете го! Сега ти какво правиш, а? "Чешаш си езика"... Ами изясни нещата с магиите, аз по принцип с всичко съм съгласен, само ДА ЗАПОЧВАМЕ... Ех, сигурно няма да разбереш този пост, но както и да е... Та да ти го кажа направо (и не само на теб) - щом ще правите доизкусяваня на магии, лвли и пр. - ПРАВЕТЕ ГО! Не го отлагайте за в бъдеще!

...

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:11

Existence тъи кат гледам как се изразяваш за мен стигам до заключението че ми имаш зъбче . То лошо нема как обичам да казвам аз . Неразбирам защо намесваш моята тема че даже я сравняваш с тази ? Явно нещо неси чел като хората . Оделна е идята че това не е комп игра нито игра която цакаш в къщи с приатели ( с карти или по книга ) . Това е нещо много различно . Тук човек може трудно да се разбере с някой . Пропоски ще има винаги . Хора дето неса дотам чесни пък ептем . Ами онова за тъпите ти го каза не аз ( дори несъм го намекнал ( ама гузен негонен бяга )) . Сега при все че принципно съм негативно настроен в тази тема няколко пъти показах че имам само най-добри помисли . Как ти го разбираш си е твоя работа .
И хаиде на бас че правилата ( уменията ) могът винаги да се прескочат стига да си досетлив .

И пак казвам колкото по-сложно толкова по-голям шанс нещо да се скапе .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:18

Зло, добре, добре... Съгласен съм...

Но просто не мога да не забележа тези правописни грешки! В този пост имаш поне 20, просто се старай малко, не бързай толкова! :) Това се набива на очи и е много неприятно, щото ти си умен... а с тоя правопис... Абе постарай се! :P

А, и всякакви препинателни знаци се пишат долепени до лявата буква... Пример:

Той е такъв, защото...

Ду ю ънърстенд? :)

Това ти го казвам не с цел заяждане, а защото просто не изглежда "лицеприятно"... :) [/b]

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:24

EviL написа:
Existence тъи кат гледам как се изразяваш за мен стигам до заключението че ми имаш зъбче . То лошо нема как обичам да казвам аз . Неразбирам защо намесваш моята тема че даже я сравняваш с тази ? Явно нещо неси чел като хората . Оделна е идята че това не е комп игра нито игра която цакаш в къщи с приатели ( с карти или по книга ) . Това е нещо много различно . Тук човек може трудно да се разбере с някой . Пропоски ще има винаги . Хора дето неса дотам чесни пък ептем . Ами онова за тъпите ти го каза не аз ( дори несъм го намекнал ( ама гузен негонен бяга )) . Сега при все че принципно съм негативно настроен в тази тема няколко пъти показах че имам само най-добри помисли . Как ти го разбираш си е твоя работа .
И хаиде на бас че правилата ( уменията ) могът винаги да се прескочат стига да си досетлив .

И пак казвам колкото по-сложно толкова по-голям шанс нещо да се скапе .

"Неси" се пише отделно. "приатели" = приятели?? "Пропоски"... Аман... пропУснал съм някой Урок по български... "Хора дето неса дотам чесни пък ептем" - WTF was that!?!? "Несъм" = There we go again... "МогЪт" = е хахахахахх тва ме разби!!! ;)
Мат - Ами мат, значи, ти казваш
Цитат:
Сега ти какво правиш, а? "Чешаш си езика"... Ами изясни нещата с магиите, аз по принцип с всичко съм съгласен, само ДА ЗАПОЧВАМЕ...
еми извинявай приятелю, но аз не го казвам само за теб, казвам го и за другите, не си единствен играч тука!
И кой си "чеша езика" сега? Злото! Като му е неприятна темата да не пост-ва или ако иска да ни критикува да го прави, но с добри аргументи! А не "много се бавите, нищо няма да излезе, бла бла бла бла пръц... упс извинети ма!". И сега ХАЙДЕ ВСИЧКИ вкупом да помагат на ЗЛОТО в безизходица! Кой ще го защити? Рекс Винаги!! Мат - еми кой друг!
Абе... какво да кажа... пълна анархия!! Усещам че Пазача е бил прав като се отказа...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:26

MaximuS написа:
Зло, добре, добре... Съгласен съм...

Но просто не мога да не забележа тези правописни грешки! В този пост имаш поне 20, просто се старай малко, не бързай толкова! :) Това се набива на очи и е много неприятно, щото ти си умен... а с тоя правопис... Абе постарай се! :P

А, и всякакви препинателни знаци се пишат долепени до лявата буква... Пример:

Той е такъв, защото...

Ду ю ънърстенд? :)

Това ти го казвам не с цел заяждане, а защото просто не изглежда "лицеприятно"... :) [/b]

Тва Мат го е написал докато пиша аз моя пост, но мога да кажа само едно - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: АХХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХАААА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:29

Напълно съгласен с теб Екс мнннннноо правописни грешки ей хахахахах 8)
Макс пък и ти с тая твойта бърза работа к'во да кажа :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:47

Така да видми моето неграмотно акълче какво ще плясне в отговор на смислените постове след моя .
MaximuS правописни грешки имам от как съм във форума . Всички по-стари знаят това ( но май някои нюбита си мислят че откриват Америка ). Каквото и да ти кажа може да се изтълкува грешно от "етелегентните" ( мале колко съм неграмотен ) ти аверчета затова ще си мълча спрямо теб .
Existence та както казах някои нюбита откриват светът . Ех колко много са тези които са смятали че като изтъкнат моята неграмотност ще спечелят нещо . Винаги щом се звърти спор и хората срещу мен не намират за какво да се захванат веднага скачат срещо правописа ми .
Я сега да извадим тълковния речник ( че нали сме "ентелегентни" ) и да видим какво ( чакаи забравих ) " лот а фак лас дат " . Както забелязвам си ослепял за нещата които нети харесват ( и понеже май си бил изцяло сляп ) се захвана единствено със правописа ми ! Браво , браво похвално . И после що като видя някъв нов не му бръсна мнението за нищо . Ами много просто писнало ми е от позъори .
Чудя се дали ще има ефект ако продължа да говоря и стигам до заключението че докато пред мен стоят хора виждащи не подалеч от носът си по-добре е да си замълча .

П.П. Екс ако влагаш такъв хъс и за развитието на "проекта" далеч ще стигнете ( тамън до кривата круша ).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:55

Existence написа:
И сега ХАЙДЕ ВСИЧКИ вкупом да помагат на ЗЛОТО в безизходица! Кой ще го защити? Рекс Винаги!!

Позна! И знаеш ли защо? Защото Злото е един от много малкото хора в тоя тъп форум, дето НАИСТИНА ги уважавам и наистина ценя мнението им, едни от хората, които не като мен се ицепват наляво и надясно без да са винаги сигурни в аргументите си! И много т.н. Екс, отдавна се каня да ти го кажа, ама все "ша ти го спестя"... Вярно, че вече не "си от скоро тука", ама май още не си се научил за някои неща. И едно от най-важните е това, да откриеш на кои хора трябва да им имаш уважение! Дори и да не са на твоето мнение то трябва да разбереш, че те рядко пишат простотии и то без аргументация. И още доста в тоя дух. По принцип не съм го казвал, но Злото го уважавам наред с още няколко души, които не е нужно и няма да спомена тук. И повярвай ми има защо! Прочети пак поста му и ще забележеш, че критикува с доста аргументи, а дори и да не е така, то поне изразява едно доста добро мнение. Екс, знаеш, че с тебе сме приятели и т.н. и не искам да се караме, но тук просто не мога да се съглася с теб. Само ще ти кажа, че ти липсва едно хубаво "спорче" с някой като Злото и ще разбереш колко му е умствения багаж. Но ти, за твое съжаление, досега не си участвал в такова нещо и не знаеш. Е, аз съм (мисля, че съм имал тази чест, или Злото не смята някои леки "пререкания" с мен за достойни да влязат в тази категория?) и ти казвам, че си струва поне да се замислиш над мнението на такъв човек. Самия факт, че седи (а той почти постоянно е във форума) и САМО чете нашите простотии и чак сега се обажда, не ти ли говори нещо? Ако не се сещаш, "се появи" в началото на темата, а втория път е чак сега... И какво като имал правописни грешки? Това ли е най-важното? Аз да ти кажа, че докато му четох поста и една не открих (не защото няма, а защото...), защото просто е написано в разговорен стил! И ти, и аз сме го правили това! А като съм бързал или ми се е спяло дори съм правил такива правописни грешки, че свят да ти се завие - направо не може да ми се разбере нищо! Дори и аз не успявам. И по това ли ще определиш умствения ми капацитет? С други думи ще ти кажа, уважавай някои хора във форума. Няма да ти казвам това да е Злото, защото ще прозвучи малко тъпо, но си ги открий сам! И тогава едва ли ще го подминеп и него... Обаче още преди това, ще ти кажа едно - помисли пак над неговия пост! Той е за НАС, не за него. Защо мислиш, че в началото му предложих да стане Мастър?
И сега айде да не се скараме заради него! Запази си каквото искаш мнение, аз ще направя същото!
Айде, че много дълго стана и при това ПОЧТИ без връзка с теf2fed7

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:00

EviL написа:
Така да видми моето неграмотно акълче какво ще плясне в отговор на смислените постове след моя .
MaximuS правописни грешки имам от как съм във форума . Всички по-стари знаят това ( но май някои нюбита си мислят че откриват Америка ). Каквото и да ти кажа може да се изтълкува грешно от "етелегентните" ( мале колко съм неграмотен ) ти аверчета затова ще си мълча спрямо теб .
Existence та както казах някои нюбита откриват светът . Ех колко много са тези които са смятали че като изтъкнат моята неграмотност ще спечелят нещо . Винаги щом се звърти спор и хората срещу мен не намират за какво да се захванат веднага скачат срещо правописа ми .
Я сега да извадим тълковния речник ( че нали сме "ентелегентни" ) и да видим какво ( чакаи забравих ) " лот а фак лас дат " . Както забелязвам си ослепял за нещата които нети харесват ( и понеже май си бил изцяло сляп ) се захвана единствено със правописа ми ! Браво , браво похвално . И после що като видя някъв нов не му бръсна мнението за нищо . Ами много просто писнало ми е от позъори .
Чудя се дали ще има ефект ако продължа да говоря и стигам до заключението че докато пред мен стоят хора виждащи не подалеч от носът си по-добре е да си замълча .
П.П. Екс ако влагаш такъв хъс и за развитието на "проекта" далеч ще стигнете ( тамън до кривата круша ).

Ей тука пък е разликата между него и някои други от тези, които уважавам - Злото понякога отговаря на такива неща (всъщност май винаги, а?). И друг път съм го чел това някъде... И то пак не беше неслучайно.
И айде сега, за да НЕ ФЛУУДИМ, да спрем дотук, а? Кой каквито изводи направил, направил ги. Сега да си продължим по темата...
Зарежете останалите "глупости" на Злото и извлечете важното от него. Защото има такова, дори и да не го осъществим.

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:02

EviL написа:

Видми...

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:02

Ех, тука се е разразил спор (както и предполагах) и аз съм в него... Сега първо да отговоря на Ийвъл - мен, знам ти правописа ( :) ) от множко време, ма просто този пост ми се видя доста пълничък с грешки. Еми както искаш... Ся не съм аз този, който да те "вкарва в правия път" :lol: .

...

Сега относно поста на Екс - приятелю (т'ва май го казах преди няколко поста :lol: ), аз не защитавам никой, просто изказвам мнението си... И в този случай мисля, че Ийвъл е по-прав (аз съвсем същото го казвах преди няколко стр.:)), но само за този случай. Е сега, просто съм на т'ва мнение... :) Сигурно пак ще кажеш, че го защитавам, еми както и да е...

...

@Хамелеоне - бърза работа, бърза работа, ма нищо не става от четири дена насам... Просто не ми се чака още толкова докато нещо стане... Еми мноо ясно, че ще искам да е по-бързо, просто така като спорим само си губим времето, а всъщност нищо не правим... Ето т'ва ста'а... Просто няма никакъв смисъл и както казах преди - ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ДЕЙСТВАТЕ, а не да спорите или да си "чатите"! Имам предвид да доизпипвате нещата, а не да стоите така... И са обърнете внимание на това!

...

Айде пийс! :)

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:05

Existence написа:
И сега ХАЙДЕ ВСИЧКИ вкупом да помагат на ЗЛОТО в безизходица! Кой ще го защити? Рекс Винаги!!

И седно последно - не го направих, защото той не може да го стори сам. Сигурен съм, че ще го стори достатъчно добре и сам. И, без да се обиждаш, но най-вероятно щеше да те пребори! Аз поне май не съм успявал да "спечеля" двубой с него, най-много равенство. И знаеш ли защо ще успее? Защото ти "издиша" тезата...
Аре Пийс, Брате! :D

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com