хигтх..първия линк нещо си го пастнал грешно...сега ще изгелдам втората среща...мончо-чул те господ -инсо да е първи на вкг то
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
Да половин час преди турнира излиза checkin и потвърдилите се ги подреждат кой срещу кой за 15 минути можеш да видиш срешу кой си чак тогава в view grid.Има страшно хора които са се регистрирали но не са се checkin и поради това е много вероятно да се паднеш vs "Bye" си отиваш веднага в втория кръг.eeasss написа:mislq 4e beshe sa kato se zapishesh v nedelq sled kato se checkin mejdu 17:30 i 18, v 18 trqbva da cucknesh na view grid i si tursish imeto i gledash vs coi si pone taka beshe na go4wc3
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- yO|Tra1ngElf
Хей STFU-Noob! става ли да ми кажеш как се превръща времето дадено ти от сайта в Българско ТТ Щото нещо не мога да се справя
А мисля че този турнир доказа че в спора ни за апм70 аз сам прав
Виж че той на турнири колкото и да е добър не прави нищо, а Инсо колкото и да е зле пак ... Това се дължи на липсата на опит и това че Апм е доста малък (15) все пак 
А мисля че този турнир доказа че в спора ни за апм70 аз сам прав
- stfu-n00b!
Не си прав за Deadman ,просто чиста случайност ,то не може винаги да печелиш.Само 20 минути след отпадането му той наказа mous|Dark в WC3L в две игри съответно дълги 5 и 6 минути.
GMT-Време по Гринуичкия меридиян ~2 часа след България
ЕSТ-Време на източното крайбрежие~7 часа слад България
PST-Време на западното крайбрежие (Тихоокеанско)~10 часа след България
Най-добре гледай това :
CET-Централноевропейско време 1 час след България
Пример :пише 13:00 CET това значи 14:00 българско време (иначе казано 2 следобяд
)
GMT-Време по Гринуичкия меридиян ~2 часа след България
ЕSТ-Време на източното крайбрежие~7 часа слад България
PST-Време на западното крайбрежие (Тихоокеанско)~10 часа след България
Най-добре гледай това :
CET-Централноевропейско време 1 час след България
Пример :пише 13:00 CET това значи 14:00 българско време (иначе казано 2 следобяд
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Tormozko
- yO|Tra1ngElf
-
Гост
-
Гост
- yO|Tra1ngElf
-
Гост
tormozko napisa:
Хахаха,нито дума от моя страна на мен какво ми се е случвало.Мдааа,при липса на аргументи започват личните нападки.Grow up!
Цитат:
polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove
Destros anyone
?Пак повтарям посети сайта който ти препоръчах и свали поне един rep,иначе никога няма да разбереш що е то War3 progaming.
Best wishes!
.Znae6 li kolko mi sa sme6ni horata kato tebe,koito si nqmat ideq ot WC3:TFT.Vie ste mnoo,a i da ti kaja 4estno mi e buktisalo ot takiva kato vas,koito si mislite 4e vsi4ko znaete,a ste pulni oligofreni.Tova 4e ti ne si igral v battel.net si li4i.To samo tezi koito junat pobedi nared znaqt,4e 6-level se vdiga po4ti sigurno pri pobeda,no ti qvno ne si ot tqh.A za kombinaciqta si e super-kat ti prevurna zamnite edinici v ovce,letq6tite ti gi hvana v kapan,kat ti slow-na ostanalite,grifonite kat ma4kat,i hilva4ite mi slagat intel fire i me hilvat i ti gutnat summon prosto ko 6e prai6-ne znam beee.Ti kaji mnoo dobriq
.Tui poslednoto napravo si be6e smqh v zalata.I nali znae6- KISS THIS _|_ (e to ti ve4e go prai6,am vse pak da ti pojelaq pak)
Хахаха,нито дума от моя страна на мен какво ми се е случвало.Мдааа,при липса на аргументи започват личните нападки.Grow up!
Цитат:
polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove
Destros anyone
Best wishes!
Госта е абсолутен олигофрен... стана ми ясно колко разбира от вар3 още от 1вия му безумен пост...High_voltage написа:Записах се за WC3M и се чудех дали някой друг от форума се е записал....Може да се засечеме някъде...![]()
Изглежда никой не ще да гледа риплеите ми *хлип-хлип* Т.Т ...
А аз смятах да постна един replay, където размазвам един орк със статс 26-1 с Ghouls без да правя нито един Fiend, но щом няма интерес....
П.П. А на госта повече не му обръщайте внимание ...То се види, че не разбира нищо от тая игра...
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
- Horde[G2H]
ам хигхт с удоволствие щях да се запиша ако имах батле.нет(европата) ама нямам
ам гледах втория реп на теб вс астерих
хубава игра е станала...а астерих кат се изцепу "коил ме бабу оне море тиме" паднах от стола
-препоръчително е да го гледате тоя реп...
ам гледах втория реп на теб вс астерих
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
аз сам се записал казвай с къв ник си:)High_voltage написа:Записах се за WC3M и се чудех дали някой друг от форума се е записал....Може да се засечеме някъде...![]()
Изглежда никой не ще да гледа риплеите ми *хлип-хлип* Т.Т ...
А аз смятах да постна един replay, където размазвам един орк със статс 26-1 с Ghouls без да правя нито един Fiend, но щом няма интерес....
П.П. А на госта повече не му обръщайте внимание ...То се види, че не разбира нищо от тая игра...
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
-
Гост
- stfu-n00b!
На apm70 са му затваряли акаунти но ТОВА Е БИЛО ПО ВРЕМЕТО НА REIGN OF CHAOS !!! Набийте си го в тъпите глави.От всички прогеймъри съм чувал само Grubby,Hasoobs и Taker да кажат ,че хаквал пък ти ли си човека дето ше кажеш !Е и мойте любими американци......
Между другото ПРОФЕСОРИ :на кои турнири се е прецакал моля да ме светнете?
Тоя турнир беше онлайн ==> според вашите думи пак е можел да си хаква ?
А и нали знаете ,че близард засичат мапхак само в ladder games значи пак е можел да хаква безнаказано ок?
Да приемем .че хакването е нещо което е останало в неговото минало ок ?
А госте виждам ,че си доста над нашето ниво ,защо се занимаваш с нас тука.Можеш да пробваш примерно в
schroet.com.Не може всички да сме като тебе добри.Ние не играем много батълнет сме играли по 3-4 пъти.
Аз признавам ,че печеля една на всеки 15тина игри ,но какво от това.Примерно последната я спечелих като си направих 10level Pristess of the Moon с 3 от ония дето дават по 300 кръв.Преди имах една стратегия правя
около 10 от ония драконите на ъндед и му влизам ,но напоследък много губя с нея.Напоследък играя елф и бия животни докато не стана 5ти левъл и после гледам някак си да стигна шести зашото това е най-важното и според мене.Аз цъщо смятам ,че лича е най-слабия герой тая нова е безполезна освен това иска многомана..
А да днес направих една готина игра с орк сложих си 10-15 кули в базата и започнах да играя само за таурени.
Така ,че не се занимавай с тия тука слаби са за тебе.Аз ако съм на тебе никога повече няма да пиша тука само да се хабя а те да не разбират.Ламери пич иди другаде кадето ще те разбират........
ROFL
Между другото ПРОФЕСОРИ :на кои турнири се е прецакал моля да ме светнете?
Тоя турнир беше онлайн ==> според вашите думи пак е можел да си хаква ?
А и нали знаете ,че близард засичат мапхак само в ladder games значи пак е можел да хаква безнаказано ок?
Да приемем .че хакването е нещо което е останало в неговото минало ок ?
А госте виждам ,че си доста над нашето ниво ,защо се занимаваш с нас тука.Можеш да пробваш примерно в
schroet.com.Не може всички да сме като тебе добри.Ние не играем много батълнет сме играли по 3-4 пъти.
Аз признавам ,че печеля една на всеки 15тина игри ,но какво от това.Примерно последната я спечелих като си направих 10level Pristess of the Moon с 3 от ония дето дават по 300 кръв.Преди имах една стратегия правя
около 10 от ония драконите на ъндед и му влизам ,но напоследък много губя с нея.Напоследък играя елф и бия животни докато не стана 5ти левъл и после гледам някак си да стигна шести зашото това е най-важното и според мене.Аз цъщо смятам ,че лича е най-слабия герой тая нова е безполезна освен това иска многомана..
А да днес направих една готина игра с орк сложих си 10-15 кули в базата и започнах да играя само за таурени.
Така ,че не се занимавай с тия тука слаби са за тебе.Аз ако съм на тебе никога повече няма да пиша тука само да се хабя а те да не разбират.Ламери пич иди другаде кадето ще те разбират........
ROFL
-
Гост
-
Tormozko
Хех,играл съм в B.net ofc."Стратегията",която хвалиш,може да се counter-не с едно елементарно fiends+destros(че чак ламерско),но защо да споря с капацитетите-като превърнеш земните единици в овце под носа на destros,като хванеш споменатите destroyers в shackles,като тях горките ги мачкат грифоните,като се има предвид,че цялото това чудо иска Tier 3 upgrades,които стават на 7-мата минута(а дори и на 3-тата),просто си непобедим Т_ТAnonymous написа:![]()
![]()
.Znae6 li kolko mi sa sme6ni horata kato tebe,koito si nqmat ideq ot WC3:TFT.Vie ste mnoo,a i da ti kaja 4estno mi e buktisalo ot takiva kato vas,koito si mislite 4e vsi4ko znaete,a ste pulni oligofreni.Tova 4e ti ne si igral v battel.net si li4i.To samo tezi koito junat pobedi nared znaqt,4e 6-level se vdiga po4ti sigurno pri pobeda,no ti qvno ne si ot tqh.A za kombinaciqta si e super-kat ti prevurna zamnite edinici v ovce,letq6tite ti gi hvana v kapan,kat ti slow-na ostanalite,grifonite kat ma4kat,i hilva4ite mi slagat intel fire i me hilvat i ti gutnat summon prosto ko 6e prai6-ne znam beee.Ti kaji mnoo dobriq
![]()
![]()
![]()
![]()
.Tui poslednoto napravo si be6e smqh v zalata.I nali znae6- KISS THIS _|_ (e to ti ve4e go prai6,am vse pak da ti pojelaq pak)
Btw изразът на английски е "suck someone's(напр.my) dick".
Sincerely yours,
Tormozko