Автор |
Съобщение |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 16:31
High_voltage написа: Tormozko написа: High_voltage написа: И аз съветвам, който не го е гледал да го направи. Специално внимание е отделено и на Х-а.  Хаха,Х-а е спал в едно легло с Frog доколкото знам -_-.Видяхте ли как като го снимаха отблизо беше със затворена уста,а на VOD-a от финала беше със стандартната си физиономия докато играе,т.е. полуотворената уста(горкият май се мъчеше да се сдържа,все пак го гледа цяла зала,но не се получаваше)  . Х-а спи на едно легло с Доми, а Фрог спи с ХиМеН (хаха).
A ся мога да ви поправя от Дните на РОК се носеше слуха че беше Спал с тиллер ман и аз лично го попитах тои ми каза че е вярно !!!
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 19:18
Хехе тоя Здравко много палав бе  .Явно заниманията му се простират и в някой по-нестандартни посоки
Без коментар.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 19:41
stfu-n00b! написа: Хехе тоя Здравко много палав бе  .Явно заниманията му се простират и в някой по-нестандартни посоки  Без коментар.
На тази снимка 4K.Kiko прави свирка на наш Здравко :O.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 19:54
Да бе знам...Аз за тва я слагам.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 20:00
Otwraten sym 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 20:07
Anonymous написа: Otwraten sym 
А чушката и FaTC не са,даже им е доста забавно  .
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 20:34
Абе незнам ,ама само http://cafe.daum.net ме навежда на зли помисли  .Горките европейци дето играят срещу него който и "тия" там да е....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Апр 2004 20:52
stfu-n00b! написа: Абе незнам ,ама само http://cafe.daum.net ме навежда на зли помисли  .Горките европейци дето играят срещу него който и "тия" там да е....
Хмм,чиито и да е acc-тът,просто е сложил страницата на NaDa в homepage.Подозрителното е че acc е в Europe...обаче ако наистина е NaDa...тоя е нечовек-средно 350 APM,измести Boxer от върха в KPGA ранглистата,просто ако седне да играе сериозно war3 ще маже наред.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 12:31
Mda и 2-та акаунта са мои не се учудвайте за статса ми...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:09
 Ha ha ha.High_voltage dneska 4uh mnooo izcepki ama tvoqta opredeleno e za Gines.Kat si golqm genii a kaji koi e nai-salb?Da ne bi da e MK,ili puk nqkoi drug.Qvno si nqma6 smetka.Prosto Licha e nai tup.Za ko da si ubivam edinica.za da imam mana.4e ne moga li da si napravq satuq i da si vurna manata?(tui ili ina4e ako ne si zabelqzal satuite kato vru6tat health i mana ne gubqt ot manata si)Moga ti kaja 4e li4a sam v bitka e bezpolezen.Dosta dobra kombina sa DK i CL 6ot ediniq kat healva armiqta drugiq syzdava bubole4ki i DK gi gutva i se hilva.A puk human i undead kusat nervi prosto.Ediniq pra6ta 6ade v bazata na drugiq,Am se teleportva tam i polse iznasq kot moje i se vru6ta pak v bazata si(sled kato e zabavil razvitieto na ediniq) statuite healvat porazenite edinici,ataka i bye bye na protivnika.  Ei takiva kato teb sa mi nai sme6ni-mislqt se za dobri,a sa nqkakvi na4inae6ti.Spoko i tova 6te se opravi,spoko.Vseki e minal prez tozi period.Vsi4ko s vremeto si sme6kooo.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:17
Mejdu drugota az sym onq det kaza 4e:
Ha ha ha,kato gledam po4ti vsi4ki u4astwali w tazi anketa sa pulni baluci.Blademaster-slab,AM-i toi,TC-ave bez komentar.Vie ne6tastnici igrali li ste nqkoga WC:TFT.Kato gledam mneniqta vi-mai ne.Bahti balucite ste.Toz det e pisal 4e li4a e nai dobur i vdigal pove4e inteligent e pulen baluk,zabluden e toz 4ovek.Dali mu e hrimvalo 4e e namiral dosta knijki, i dali e pravil razlika mejdu geroi s strenght i ineligent-razlikata e 20 demig v polza na 1-q.Az vednug si napravi blademaster s 2000 healt , 955 mana 119 demig i 17 armor,75 A,69 S.,i 64 I i imah mask of death-poznai kak ma4kah-ta kato syzdam i kloningi-nqma da komentiram.A TC kusa nervi kat e 10 level.Za nai silen geroi moge mnogo da se pospori-ima i razli4ni slu4ei-aka bitkata e 1na1-bloodmage-ne si mislet 4e ne e taka-6tot kat vi pusne bani6,i feniks- vie ne udrqte a feniks pravi s 66 % pve4e demig.Puskata flame of fire-i kvo 330 demig + pak 66% pove4e.I nakraq puksate za cocane ne mana i pak s 66% pove4e-dose6tate se na kolko 6te e drugiq kato svur6i bani6a-na mnoo malko i nqma da ima mana-tova e.A pri bitka opredeleno nai polezen e 6adol huntera.E,4e li4a e nai slab-nai slab si e.Tova e ot men,a i vseki baluk,koito e na4inae6t v WC:TFT da ne pi6e 4e samo se izlaga
Няколко неща:
1.Темата е направена още по времето на RОС
2.Можеш да прочетеш останалта част от темата, а не първа страница...
3.Що не играеш срещу някой от форума и тогава да говориш кой е балък а?
4.Кретен.
5.STFU & GTFO
Prosto go 4atni nai nakraq genii4e malko:WC:TFT ne e za vseki,a ti opredeleno vlizaj v tazi kategoriq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:48
лича бил слаб, бе ти си трагичен случай. 1во основното предимство на UD - hero nuke-a без лич просто не става, 2ро дарк ритуала изобщо не е безполезен - ползва се основно върху скелети от рода и освен тва се каства на единица, ако не можеш да я измъкнеш, преди да я убият за да не печели врага хр, а относно това гениално хрумване - " puk human i undead kusat nervi prosto.Ediniq pra6ta 6ade v bazata na drugiq,Am se teleportva tam i polse iznasq kot moje i se vru6ta pak v bazata si(sled kato e zabavil razvitieto na ediniq) statuite healvat porazenite edinici,ataka i bye bye na protivnika"- кво развитие му забавяш бре, по времето когато ам-а е 6ти левел той вече просто нема на къде повече да се развива. А тоя БМ "s 2000 healt , 955 mana 119 demig i 17 armor,75 A,69 S.,i 64 I i mask of death ми е интересно как точно си го направил в обикновена игра ( не хиро арена, щото там може да се направи и лич с 10000 живот и 1000 демидж...) при положение, че можеш да му сложиш само 6 предмета... а 100 тоума малко ме съмняжа да има карта на която да ти ги пусне.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 01:04
А аз проверявам темата с надеждата ,че някой е измъдрил нещо стойностно...уви.
Тоя гост мога да кажа ,че всяка дума му е глупост ама не ми се занимава.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 08:40
Purvo-mnoo po-dobre e da si gutne6 edinicata za health kakto DK,Vtoro-ti nqma da slaga6 6ade na mqsto na koeto 6te go gutnat,no za tova se iska mozuk koito pri teb qvno nqma.Treto-Geroq mi e na praven na karta za razvitie i e bez 4iitove.I 4etvurto-CL razviva pove4e ot edna magiq,no na teb qvno ne ti e qsno.Emi uspeh v na4inanieto-WC:TFT 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 08:45
A i BL e napraven na Raging Stream-poslednata karta ot FT.I vqrvai mi ima mnooo knijki na neq.A predmetite sa mi-3 krown of kings- +5,2 kwaws of attack +15 i mask of Dead.Tui 4e-Kiss This _|_
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 09:11
Абе пич ти някога играл ли си батълнет ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 09:45
hahaha li4a bil slab toq 4uva li se we
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 10:14
abe vie 4uvate li se az kvi gluposti govorite?
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 11:12
stfu-n00b! написа: Абе пич ти някога играл ли си батълнет ?
Не е то си личи. 
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|