Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 16:31

High_voltage написа:
Tormozko написа:
High_voltage написа:
И аз съветвам, който не го е гледал да го направи.
Специално внимание е отделено и на Х-а. :)

Хаха,Х-а е спал в едно легло с Frog доколкото знам -_-.Видяхте ли как като го снимаха отблизо беше със затворена уста,а на VOD-a от финала беше със стандартната си физиономия докато играе,т.е. полуотворената уста(горкият май се мъчеше да се сдържа,все пак го гледа цяла зала,но не се получаваше) :lol: .

Х-а спи на едно легло с Доми, а Фрог спи с ХиМеН (хаха).

A ся мога да ви поправя от Дните на РОК се носеше слуха че беше Спал с тиллер ман и аз лично го попитах тои ми каза че е вярно !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 19:18

Хехе тоя Здравко много палав бе :twisted: .Явно заниманията му се простират и в някой по-нестандартни посоки :D

Без коментар.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 19:41

stfu-n00b! написа:
Хехе тоя Здравко много палав бе :twisted: .Явно заниманията му се простират и в някой по-нестандартни посоки :D

Без коментар.

На тази снимка 4K.Kiko прави свирка на наш Здравко :O.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 19:54

Да бе знам...Аз за тва я слагам.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:00

Otwraten sym :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:07

Anonymous написа:
Otwraten sym :wink:

А чушката и FaTC не са,даже им е доста забавно :lol: .

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:12

Btw вижте тоя профил:
http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-player-profile.aspx?Gateway=Northrend&PlayerName=skyintothesea
Stats-ът му е нечовешки,дали това наистина е може би най-добрият играч на BW [ReD]NaDa(който се подвизава със същия ник Skyinthesea в BW)?Прекалено хубаво е,за да е истина,NaDa e любимецът ми в BW.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:34

Абе незнам ,ама само http://cafe.daum.net ме навежда на зли помисли :).Горките европейци дето играят срещу него който и "тия" там да е....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 20:52

stfu-n00b! написа:
Абе незнам ,ама само http://cafe.daum.net ме навежда на зли помисли :).Горките европейци дето играят срещу него който и "тия" там да е....

Хмм,чиито и да е acc-тът,просто е сложил страницата на NaDa в homepage.Подозрителното е че acc е в Europe...обаче ако наистина е NaDa...тоя е нечовек-средно 350 APM,измести Boxer от върха в KPGA ранглистата,просто ако седне да играе сериозно war3 ще маже наред.

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 12:31

Mda и 2-та акаунта са мои не се учудвайте за статса ми...

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:09

:lol: Ha ha ha.High_voltage dneska 4uh mnooo izcepki ama tvoqta opredeleno e za Gines.Kat si golqm genii a kaji koi e nai-salb?Da ne bi da e MK,ili puk nqkoi drug.Qvno si nqma6 smetka.Prosto Licha e nai tup.Za ko da si ubivam edinica.za da imam mana.4e ne moga li da si napravq satuq i da si vurna manata?(tui ili ina4e ako ne si zabelqzal satuite kato vru6tat health i mana ne gubqt ot manata si)Moga ti kaja 4e li4a sam v bitka e bezpolezen.Dosta dobra kombina sa DK i CL 6ot ediniq kat healva armiqta drugiq syzdava bubole4ki i DK gi gutva i se hilva.A puk human i undead kusat nervi prosto.Ediniq pra6ta 6ade v bazata na drugiq,Am se teleportva tam i polse iznasq kot moje i se vru6ta pak v bazata si(sled kato e zabavil razvitieto na ediniq) statuite healvat porazenite edinici,ataka i bye bye na protivnika. :twisted: Ei takiva kato teb sa mi nai sme6ni-mislqt se za dobri,a sa nqkakvi na4inae6ti.Spoko i tova 6te se opravi,spoko.Vseki e minal prez tozi period.Vsi4ko s vremeto si sme6kooo.

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:17

Mejdu drugota az sym onq det kaza 4e:

Ha ha ha,kato gledam po4ti vsi4ki u4astwali w tazi anketa sa pulni baluci.Blademaster-slab,AM-i toi,TC-ave bez komentar.Vie ne6tastnici igrali li ste nqkoga WC:TFT.Kato gledam mneniqta vi-mai ne.Bahti balucite ste.Toz det e pisal 4e li4a e nai dobur i vdigal pove4e inteligent e pulen baluk,zabluden e toz 4ovek.Dali mu e hrimvalo 4e e namiral dosta knijki, i dali e pravil razlika mejdu geroi s strenght i ineligent-razlikata e 20 demig v polza na 1-q.Az vednug si napravi blademaster s 2000 healt , 955 mana 119 demig i 17 armor,75 A,69 S.,i 64 I i imah mask of death-poznai kak ma4kah-ta kato syzdam i kloningi-nqma da komentiram.A TC kusa nervi kat e 10 level.Za nai silen geroi moge mnogo da se pospori-ima i razli4ni slu4ei-aka bitkata e 1na1-bloodmage-ne si mislet 4e ne e taka-6tot kat vi pusne bani6,i feniks- vie ne udrqte a feniks pravi s 66 % pve4e demig.Puskata flame of fire-i kvo 330 demig + pak 66% pove4e.I nakraq puksate za cocane ne mana i pak s 66% pove4e-dose6tate se na kolko 6te e drugiq kato svur6i bani6a-na mnoo malko i nqma da ima mana-tova e.A pri bitka opredeleno nai polezen e 6adol huntera.E,4e li4a e nai slab-nai slab si e.Tova e ot men,a i vseki baluk,koito e na4inae6t v WC:TFT da ne pi6e 4e samo se izlaga

Няколко неща:

1.Темата е направена още по времето на RОС
2.Можеш да прочетеш останалта част от темата, а не първа страница...
3.Що не играеш срещу някой от форума и тогава да говориш кой е балък а?
4.Кретен.
5.STFU & GTFO

Prosto go 4atni nai nakraq genii4e malko:WC:TFT ne e za vseki,a ti opredeleno vlizaj v tazi kategoriq

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:48

лича бил слаб, бе ти си трагичен случай. 1во основното предимство на UD - hero nuke-a без лич просто не става, 2ро дарк ритуала изобщо не е безполезен - ползва се основно върху скелети от рода и освен тва се каства на единица, ако не можеш да я измъкнеш, преди да я убият за да не печели врага хр, а относно това гениално хрумване - " puk human i undead kusat nervi prosto.Ediniq pra6ta 6ade v bazata na drugiq,Am se teleportva tam i polse iznasq kot moje i se vru6ta pak v bazata si(sled kato e zabavil razvitieto na ediniq) statuite healvat porazenite edinici,ataka i bye bye na protivnika"- кво развитие му забавяш бре, по времето когато ам-а е 6ти левел той вече просто нема на къде повече да се развива. А тоя БМ "s 2000 healt , 955 mana 119 demig i 17 armor,75 A,69 S.,i 64 I i mask of death ми е интересно как точно си го направил в обикновена игра ( не хиро арена, щото там може да се направи и лич с 10000 живот и 1000 демидж...) при положение, че можеш да му сложиш само 6 предмета... а 100 тоума малко ме съмняжа да има карта на която да ти ги пусне.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 01:04

А аз проверявам темата с надеждата ,че някой е измъдрил нещо стойностно...уви.
Тоя гост мога да кажа ,че всяка дума му е глупост ама не ми се занимава.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 08:40

Purvo-mnoo po-dobre e da si gutne6 edinicata za health kakto DK,Vtoro-ti nqma da slaga6 6ade na mqsto na koeto 6te go gutnat,no za tova se iska mozuk koito pri teb qvno nqma.Treto-Geroq mi e na praven na karta za razvitie i e bez 4iitove.I 4etvurto-CL razviva pove4e ot edna magiq,no na teb qvno ne ti e qsno.Emi uspeh v na4inanieto-WC:TFT :D

Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 08:45

A i BL e napraven na Raging Stream-poslednata karta ot FT.I vqrvai mi ima mnooo knijki na neq.A predmetite sa mi-3 krown of kings- +5,2 kwaws of attack +15 i mask of Dead.Tui 4e-Kiss This _|_

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 09:11

Абе пич ти някога играл ли си батълнет ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 09:45

hahaha li4a bil slab toq 4uva li se we

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 10:14

abe vie 4uvate li se az kvi gluposti govorite?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 11:12

stfu-n00b! написа:
Абе пич ти някога играл ли си батълнет ?

Не е то си личи. :lol:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost