Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: "Приключението" с "Дънджън Мастър" Публикувано на: 01 Май 2004 21:44
Тука да почва Профета, а ВСИЧКО несвързано с директните действия да е в другата тема!
|
|
|
|
|
The_prophet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:46
Вие сте шест непознати героя... или поне сте били непознати, преди да ви тикнат в една и съща кили в затвора на Кеиир. Кой за сбивания, кой за кражба, кой просто защото е заподозрян. Килията явно е малка и за шестимата - 2 на 2 метра... решетката е дървена и лесно може да бъде разбита, но отвън щъкат 3-4 стражи. Зад решетката има прозорец, който обаче е от здраво желязо... Другите килии също са пълни. Някакъв плъх притичва през килията ви.
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:48
---
В ъгъла на килията,точно отсрани на вратата бе седнал тъмнолик мъж.Косата му беше дълга и кафява.Очите му бяха сиви,а лицето му изразяваше недоволството му,че стои в тази мръсна килия.
Мъжът стана.Бе облечен в роба с качулка.
Точно до него мина плъх.
Отвън се чуха смехове.
-Ха-ха-ха-ха,това ви е обядът!-злорадо каза един от пазачите.
Станалият мъж се казваше Аарок.Той вдигна крак и се опита да смаже плъха,но гризачът му обягна и се запъти към другия край на килията.
---
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:49
Коленичил настрани от другите,черния магьосник Харумакс ги оглеждаше внимателно.Опитваше се да измисли магия,която да му помогне.
Той беше облечен в черна тога и имаше руни на гърдите .Дългата му черна коса и кафявите му очи бяха еднакво труднозабележими.Не беше мускулест (както се очаква за маьосник),но определено не беше и щиглец,а напротив-жилав.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:50
Едно "голямо" джудже щъкаше наляво надясно, колкото му позволяваше малката килия, и си мърмореше нещо. "Как подяволите стана така? Спечелих си честно баса по надпиване с онзи тъп орк, а после като ми отказа да ми плати заложеното, аз просто го приспах с един в мусурника му! И затова ме тикнаха тук? Че ми взеха и меча и всичките доспехи! Бахти скапанията! И тоз скелет тука нещо не ми вдъхва доверие - може и аз скоро да замязам на него..."
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:51
...
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 21:56
Облечен в потъркана зелена роба с тук таме по някой магически знак, Летис лежеше и си мислеше. Както винаги завеян не обръщаше много внимание на стърчащия скелет, нито на уродливия "получовек" в ъгъла, макар да си спечели моментното му внимание с вида си. Лежеше и прехвърляше заклинания в ума си, а по пръстите му пробягваха синкави пламъчета.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 22:16
Reaver написа: Джони, скелета се въртеше насам натам и се чудеше къде са му отнесли алебарда. Той му беше много скъп, защото му напомняше времето когато беше жив. Някои от тези, които споделяха участта му се опитваха да изнервят стражите. Видя един мижав плъх да се мотае наоколо. "Е, защо да не опитам и аз" помисли си. Скелетът викна:" Ей тука няма никва хигиена, да вземете да дезинфекцирате малко"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 22:58
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:00
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|