Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 19:45

Бе най-добре да е късно...Някъде към 23 часа,щото по-рано не мога(не че не мога де,ама обикновенно тогава влизам),пък и в 10 часа няма да съм станал...То и в 4 няма да съм станал :lol: :lol:
Иначе,според мен Фирцен малко се оля.Мат,прав си.И аз мисля че персонажа трябва да бъде малко по-нормален,все пак в един разказ няма да гледаме Стренгта колко ти е или пък кви Фиитове имаш!
П.П.Всички имат равни права!!!

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 21:31

Права - Равни!! А Пророче, не си мисли че имаш пълната власт само защото си ДМ! Ти също не си незаменим!! Замисли се над ТОВА.
Не искам да се заяждам с този пост (и аз), но съм прав, не мислиш ли? Призовавам към мир между играчите и ДМ, иначе няма смисъл. Примерен диалог:
"аве, Пророк! Хипер си... не можа ли да направиш еди какво си?"
"Ами... добре де... та лежите си на следващата вечер... и ти прерязват гърлото. Ха сега забавно ли ти е!?!?"
Да не стават такива неща!! Трябва да сме само приятели тука, да не си правим мръсно един на друг... познавам само Рекс, Хамелеона до известна степен, Мат и Пророка - много малко. За другите - хич!! Така че може би ще е хубаво да се и опознаем малко по малко, за по-добър тийм плей?
Добре де какво ми има на героя не мога да разбера!?!?!? Добре. няма лошо. Да го направим така предлагам. Никой от нас НЕ Е велик и прочут. Ще бъдем нещо като първи левел. Ще бъдем жадни за приключения новаци, които си нямат никаква представа с какво се захващат. Дънджън мастъра от друга страна ще има едно на ум и отначало ще ни пуска слаби противници. Ние също ще имаме едно на ум и няма да има в началото постове от рода на "битката им беше като танц, слайсър енд дайсър се беше слял с меча си и с няколко точно премерени атаки и контраатаки го съсече... (нищо против героя ти Рекс, просто той ми хрумна първи като боец ;) )". Все пак да се разберем - отначало не сме толкова умели с уменията си. Така. Дънджън мастъра пък може от време на време да ни провъзгласява за по-висок левел примерно или да ни пуска аванта - примерно пише че Летис (моя чародей) намира стар магически свитък и след усилено изучаване научава магията на свитъка... и така се уреждам с 1 магия отгоре. Или пък боеца си намира готин меч или бла бла бла... схващате ми идеята? Та вече с вдигането на "Екс ;) пириънс" ще ставаме по умели в боравенето със било меч, било магии, било мятане на кости ( ;) )... Предполагам схванахте?
Рекс - това за истинското име да не си го взел от Магьосника от Землемория ;) ??

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 21:59

Рекс в крайна сметка в колко часа ще стане срещата щото ако е много късно ме съмнява че всички ще успеят да се включат :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 22:33

Що бе? Ама аи вечерта беее!!! Щото ще ходя на тарлата с майка ми :) :) (май само Хамелеончо знае за какво говоря ;) )

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 22:35

Вижте, аз само предложение давах, щото иначе аз няма да съм свободен преди 10 часа (вечерта!) в събота. Аз викам да кажем някакъв час и който е там, там е, който не е - не е! Драконовски мерки, ама май иначе хич няма да се организираме, Какво мислите?
Екс, новия ти герой е по-добре, ама махни това за "изцеляването на всичко освен окончателна смърт" и май още едно-две нещица. Иска да го направиш в поста си, както и другите, ако и те ще променят нещо, или да направиш нов пълен, защото искам накрая да "пусна" всичките герои в партито. Става ли? Иначе за всичко написано от теб съм съгласен, а вече и аз писах такива призиви.
Профет, наистина не си незаменим! Не забравяй, че аз съм я мислил тая идея и имам основни идеи за приключението и т.н., та мога да поема тази роля! Не забравяй какво казах - "все пак няма да си го играя сам!". Съобразявай се с нас и нашите желания (най-малкото, когато имаме мнозинство!) и не забравяй, че това е един "твой продукт", който трябва да се "пласира на пазара", а това няма да стане, ако не приятно за нас. И аз с това се опитвам да ви призова към умереност!
Ако има друго, ще пиша! Вие също!
п.п. Екс, това за името го взех от една книжка-игра! Казваше се "Дракон в мазето" и беше забавничка и т.н. В нея имаше един дракон и идеята, че ако знаеш името на дракона, то имаш пълна власт над него. Много ми хареса това! А иначе този герой не беше заплануван така, но понеже никога не си кръщавам героите в игрите с истиснки имена, а с нещо като прякори, а пък всички тука си имат герои с имена (как ги измисляте бе!?!), та реших да е така моя герой. За да не е странно защо няма име. И това пък е мой истински герой (с леки изменения, изисквани от идеята тук) на един мой герой от "Долината".
п.п.п. НАПОМНЯМ ВИ ЗА ЧАСА НА СРЕЩАТА! (Мястото е известно! :D )

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 22:58

Danke шьон, че ми дадохте да се самопоправя! Просто нещо ми се скапа нета и съм дал три пъти да постне. Както и да е, няма значение...
Та постнете пак вашите! :D
Между другото може да направя някои корекции по героя ми. Гледайте за поправка на поста! :D

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:02

MetalGearRex написа:
Вижте, аз само предложение давах, щото иначе аз няма да съм свободен преди 10 часа (вечерта!) в събота. Аз викам да кажем някакъв час и който е там, там е, който не е - не е! Драконовски мерки, ама май иначе хич няма да се организираме, Какво мислите?
Екс, новия ти герой е по-добре, ама махни това за "изцеляването на всичко освен окончателна смърт" и май още едно-две нещица. Иска да го направиш в поста си, както и другите, ако и те ще променят нещо, или да направиш нов пълен, защото искам накрая да "пусна" всичките герои в партито. Става ли? Иначе за всичко написано от теб съм съгласен, а вече и аз писах такива призиви.
Профет, наистина не си незаменим! Не забравяй, че аз съм я мислил тая идея и имам основни идеи за приключението и т.н., та мога да поема тази роля! Не забравяй какво казах - "все пак няма да си го играя сам!". Съобразявай се с нас и нашите желания (най-малкото, когато имаме мнозинство!) и не забравяй, че това е един "твой продукт", който трябва да се "пласира на пазара", а това няма да стане, ако не приятно за нас. И аз с това се опитвам да ви призова към умереност!
Ако има друго, ще пиша! Вие също!
п.п. Екс, това за името го взех от една книжка-игра! Казваше се "Дракон в мазето" и беше забавничка и т.н. В нея имаше един дракон и идеята, че ако знаеш името на дракона, то имаш пълна власт над него. Много ми хареса това! А иначе този герой не беше заплануван така, но понеже никога не си кръщавам героите в игрите с истиснки имена, а с нещо като прякори, а пък всички тука си имат герои с имена (как ги измисляте бе!?!), та реших да е така моя герой. За да не е странно защо няма име. И това пък е мой истински герой (с леки изменения, изисквани от идеята тук) на един мой герой от "Долината".
п.п.п. НАПОМНЯМ ВИ ЗА ЧАСА НА СРЕЩАТА! (Мястото е известно! :D )

1.Светнете ме къде е героя на Екс че да го скивна.
2.И аз я имам Дракон в мазето.Излезе ли 2 й част?
3.За какъв час и среща става въпрос ?
4.Коя е тая Долина?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:04

Ooooxхх Добре!! Ще го пооправя още малко!! Ама... ади де! Добре, лекуването му ще е слабо, ще пооправя и още нещо сигурно... пуу дееб*** :P :oops: :lol: Утре 22:00, окс :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:14

1. На предишната страница май. Абе потърси си го сам!
2. Мисля, че да. Ама май само втората, до трета не се стигна. Обаче и втората не съм я чел.
3. Да влезем и да "почваме"! И аз викам да е 22 часа в събота.
4. IceWind Dale, по0точно IceWind Dale 2 - игричка по АД&Д системата. Мене ме кефи... :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:18

4. - Мене ми е МНОГО сложна !! :( 6 героя наведнъж, а и се бият с 10 удара в секунда... никъв контрол нямаш...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:23

Ендивал не сте ли играли ,имам и 2-те й части (Екс взех ги от Пингвините за общо 24 лева може да се съберем някой път :wink: да ги играем)

П.П.Аз не съм се докосвал до Тъмници и Дракони :crying:
Ти Екс отде си ги играл ???

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:25

Хамелеоне, ако си сериозен, аз съм навитак!!!!!! Ендивал. ендивал... от къде ми е познато!?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:26

Сериозен съм :devious:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:27

Ам ади де :) :) :wink:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:30

Existence написа:
4. - Мене ми е МНОГО сложна !! :( 6 героя наведнъж, а и се бият с 10 удара в секунда... никъв контрол нямаш...

Ми мен точно това ме кефи - не е само просто качване на нива и обикновено млатене чрез един герой. Има немалко тактика и решаване на бойни задачи. Освен това не е необходимо да изиграеш играта 10 пъти за да видиш всички класове.
Ама това е друга тема бе ей! Какво стана с РПГ-то НИ?

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:30

Existence написа:
Ам ади де :) :) :wink:

Има време ний още не сме се видяли срещи си уговаряме

П.П.Тавана ми е свободен за Ендивал,и всичко изобщо

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2004 23:34

Хамелеоне, ура!! :) :) Рекс, да бе, ама е много ангажиращо... абе важно е нашето РПГ :) Ся ще дойде един френд - сърчър - търсача ;) Да го посрещнем радушно!! До ся съм го навивал да се присъедини към групата ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 00:04

Бe да влиза бе! Малко доста станахме ама карай...
КАКВО СТАВА С ЧАСА???
Ако няма други предложения, значи остава за 22 часа в събота. Който е там играе, който не е - чака следващата партида!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 00:07

Ами Рекс, първо - май сме единствените във форума ;) хехехе, второ - хубаво е че сме повечко, все пак не винаги ще могат всички да влязат в определеното време ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 00:14

Който не влезе - гори! И на мен малко ми писна да пиша тука сума работи, а само ти и Хамелеона да ги четете! Освен това май наистина не е зле, че сме повече, щото ми се струва, че някои няма да дойдат. Някои...
Както и да е... Това са героите дотук:
MetalGearRex написа:
Име: Неизвестно... Наречен "Слайсър'н'Дайсър Трети" (ще поясня после)
Раса: Северно джудже (расата, която обитава най-северните части на Ледените планини, до края на Познатата земя)
Клас: Варварин/боец
Тази раса джуджета е малко по-едра от обикновените джуджета, но все пак ниска в сравнение с хората или елфите. Самият той е голям (за джудже), здравеняк, с изключителна физика и издръжливост. Има голяма русо-кафява брада и коса. Носи лъщящо синьо-сребърни доспехи и Голям меч (Грейт Соорд), рядко използва щит. Шлем със забрало, но почти винаги не го сваля. Всичко това не е вълшебно. Интересното при него е, че е от много откъснато племе джуджета, живеещо много високо в Ледените планини. Племето е съставено предимно от варвари-бойци и е изключителна рядкост да се срещне магьосник сред тях, при това винаги не особено даровит. Лично той е от рода на най-славния войн на племето! Това е дядо му и героя ми носи неговото име. За този велик герой, макар и слабо познат сред по-цивилизованите райони, се знае, че е бил такъв майстор на меча, че веднъж така се случило, че само за около 80 дни изклал над 1000 същества! Имал е още многобройни приключения и подвизи, но както казах, е слабо познат извън района на Планините и най-вече извън съсловията на джуджетата. Бащата на героя ми също се казва така, но още докато моя фаворит е бил много малък е тръгнал да търси подвизи и още не се знае нищо за него, освен няколко все още малки нещица. По обичая на рода, всеки мъж има правото да тръгне да търси подвизи и слава, едва след като е оставил наследник на рода. Затова моя герой си има вече един син, но го е оставил още като кърмаче. Земите на рода (малки, ограничени само в района на селото) са управлявани от жена му с помоща на слугите и близките родове. Тогава на приключенската сцена идва моят герой, който обаче все още е пълен новак в занаята на приключенец. Умее да върти меча, но само толкова, нищо особено. Разчита предимно на голямата си физическа сила и някои техники, предадени му от бойните учители на племето. Не малко интелигентен, за разлика от повечето си съплеменници, но не и гений. Използва този си интелект главно в битките, където той е от изключителна важност (обратното твърдение е основна грешка на множество от бойците), но понякога има проблясъци и в други области. Не особено приятен на вид (не само защото е джудже, а и заради страшния си вид) и не много разговорлив, освен когато е на градус! Търси си компания, с която да постигне славата на предшествениците си, по-точно на дядо си. Веселяк и много добър пияч (като всички джуджета), но поради суровоста на племето му, понякога не се държи така. Най-интересното при тези джуджета е, че ако научиш името им, Истинското, имаш пълната власт над него. Затова това е най-съкровената им тайна. Засега никой не го знае или поне не се е възползвал от тази съмнителна власт...

The Chameleon написа:
1.Раса:Човек
2.Име:Харумакс
3.Клас:Магьосник
Описание:
Мъж,на около 30 години.Облечен в черна тога,смръщен и рядко говорещ.Той е черен магьосник и използва проклятия.Може също така да призовава низши същества(НЕ ЖИВОТНИ).Има заклинания,които причиняват физическа щета,други-психическа.

Firzen написа:
Име: Ардуил
Раса: Аасимар (полу-селещиял - които са играли D&D Форготтен Реалмс се сещат за какво говоря)
Цласа: Псъчиц Варрьор (така... това е class от Psionic's Handbook - наполовина боец, наполовина псион [психични способности - като jedi] - общо взето балансира мажду битки с меч и пси-способности)
Уклон: Chaotic Good
Описание: Висок 1,90м.; силен и красив (18 Str, 18 Cha - точно като реалния ми герой...!) средно интелигентен (12 Int) и достатъчно мъдър (15 Wis), както и достатъчно пъргав (16 Dex). Дълга, платинено руса коса, зелени очи. Нормален цвят на кожата.
Оръжие и броня: Long Sword; Scale Mail
Причина за приключенстване: Търси наследството на мъртвия си баща - Planetar Angel, магически меч, скрит някъде в континента (Фейрун?!)

Existence написа:
Име: Lethys
Клас: Sorcerer/Cleric (признавам, взех идеята за раздвоения герой от Пазача ;) :oops: надявам се не се сърди?)
Раса: Half-elf (полу-елф ;) )
И така... висок и слаб, дори прекалено слаб, тъй като трябва да поддържа духовното си равновесие, за да може да бъде Лечител (Cleric). Отначало обучаван като магьосник и развил магическите си способности само в перфектното боравене с Илюзиите и горе долу boost-ващите магии (засилващи сила, зрение, памет... абе всичко, вие се сещате ;) ). В илюзиите е много добър (които включват разните му там да става невидим и бла бла бла... ). Та така де, на нашия човек никога не му е харесвало да бъде магьосник, така че тайно започва да се обучава за Лечител - неговата страст. Развива умението до перфектна степен, като не може да изцерява само окончателната смърт. Предполагам ако се очаква да се познават нашите герои, се старае да намери начин да изцери ... героя на Мат, Тор ли ще се казва?... да го направи отново изцяло човек. Като всеки чародеец е много слаб физически освен ако не си лепне некой boost ;) Умее да говори с хората, да ги убеждава (persuasion), но не е много изобретателен и е доста отвеян, често витае из облаците и е доста вглъбен в собствените си мисли, но когато си съсредоточи вниманието върху някакъв проблем, не го оставя, докато не го разнищи докрай.

MaximuS написа:
Ами сега ще опиша какъв герой искам да съм...
Ами расата не е определена. Той е наполовина немъртъв, наполовина човек. Тази разлика го разкъсва отвътре, понякога е много сприхав и неразговорлив (тоест почти винаги), но има и "пробуждания" на светлата страна. Той е единак, страни от забавата и другите такива. Той не разполага с силата и мощта на другите, но затова пък е дарен с изкусна и бърза мисъл, той е изключително изобретателен, винаги има план в "джоба" си. Също така се придвижва изключително бързо и ловко, може да скача много високо и сръчно, умее да преценява хората като ги види, да разбира може ли да им се вярва или са поредните мошенници и обирджии. Също така има и способността да се скрива в сенките, умело използва всякакви средства за прикритие. Също така е изключително маневрен... За сметка на тези качества, както казах няма умението да се бие добре, не може да борави с оръжия, но затова пък е надарен с способнстта да се промъква иззад гърбовете на хората и да ги усмъртява с голи ръце (удушва ги...). Също така той е и на "една плюнка живот", не може да отдържа много на атаките. Иначе казано - животът му виси на косъм през цялото време. Абе общо взето мислителят, изобретателят, маневреният и бързият, ловкият от групата. Абе с една дума - Убиец (assassin (но не си служи с оръжия, само с голи ръце и е изключително умен))...

Reaver написа:
Име: Джони
Раса: скелет
Клас: Войн, но пназвайва и 2-3 магийки(ще ги опиша долу)
Описание: Джони е скелет, който не е подвластен на некромансер. Той е магическо същество, коете не може да бъде напълно убито, но ако костите му са разпиляни за дълго време, магията се изчерпва и той "умира". Размотава се с алебард и при нужда може да си мята някои кости(много е точен). Запознат е с магията на некромансърите, но бегло. Познанията му се ограничават в това да си възстанови счупена кост или да си направи друга. Може и да си прави странни остри кости, които му служат за мятане. Обича да се навърта около некромасъри в случай на нужда.

TheGuardian написа:
Нека героя ми бъде:
Аарок.Некромансер/Друид(ако може де,иначе само Некро) от Северните Земи.Набира армията си най-често от умрели диви животни.Има сили да привика дори скелетски дракон,но това го изтощава до дупка.Човек,макар това почти да не личи-тялото му е почти без плът.Може да се преобразява във вълк-зомби.

Екс, какво стана с твоя Сърчър?
Ще трябва да си подредим и боен ред. Какво ще кажете?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com