Хехехе...не се тревожи:)EviL написа:Сега разбирасе Пазителю да те подсетя че вие с Вортекс натоварихте цялата си воиска на едно . Няма да е гот да си измислиш десетина хиляди вампира изведнъж и да долетиш и ти в гръб съгласен ли си ?
Ривър никога не падам погръб . Ами ти още можеш да се върнеш в имението си и да събереш войска за някой поход !
Един ден в Ада II (РПГ) !! ( правила и мнениея )
-
TheGuardian
Звучи много заповеднически, дуел ли си търсиш? Градът за сега е добре пазен и не мисля, че имам причина да воювам с някого(засега). Ако някой се опита да нападне, ще е жалко да нямам защитници на замъка. Споко, няма да се меся във войната ви много, просто ще поговоря с героя ти и ще търся възможност за съюз... но с кого?EviL написа: Ривър никога не падам погръб . Ами ти още можеш да се върнеш в имението си и да събереш войска за някой поход !
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- The Dark One
- EviL
Ето отново редът .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
И зада не досаждам няма да кажа кой е наред !
Deywona чакам с нетърпение часта ти !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
И зада не досаждам няма да кажа кой е наред !
Deywona чакам с нетърпение часта ти !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Правите си сметките без мене обаче на някой през носа ще му излезе
Не съм прочел още последните три части защото нямах време затова, но еи сега ги мятам и ако още се биете някой непременно ще загуби
.
П.П Хмм това го очаквах от много време - някой да постне в другата тема някав заядлив коментар. Става дума за мизерника дето постна някво куцо мнение в другата тема. Как ще се процедира сега?? Кой може да го изтрие това съобщение.
Не съм прочел още последните три части защото нямах време затова, но еи сега ги мятам и ако още се биете някой непременно ще загуби
П.П Хмм това го очаквах от много време - някой да постне в другата тема някав заядлив коментар. Става дума за мизерника дето постна някво куцо мнение в другата тема. Как ще се процедира сега?? Кой може да го изтрие това съобщение.
- EviL
Вече пратих лично съобщение на админаа с молба мизерния пост да бъде премахнат . Относно екземпляра мога да кажа следното . АКО ТОВА СИ ТИ ( ТОЯ ОТ КЛАСА МИ ) ТО ЗНАИ ЧЕ СИ ПРОСТ И ЧЕ ОСВЕН МОЕТО ПРЕЗРЕНИЕ И ТОВА НА ОСТАНАЛИТЕ НИЩО ДРУГО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИШ !
-
TheGuardian
- Head_HunteR
Предчувствам, че ще има доста неприятни отзиви, но да видим. Не съм ненсъл кой знае какви щети, така че не се ядосвайте много. За закъснението българска работа, ко да ви кажа. Уж има нет обаче аз случйно не мога да дам изпрати и да ми изпрати съобщение в която и да е тема. Скапан нет ама нямам друга алтернатива. Пък и едва ли това ви е най-малкия проблем. 
-
TheGuardian
- Head_HunteR
- EviL
E Ловеце това вече беше противно . Незнам аз какво разбрах ама ти с четиридесет нечестивци изби педесет фдракона ! Ебати то армията на фантомите и на вампирите избиха за продължителен период от време 200 и то с какви жертви а ти се появи с некви кържави гарги и направо ме разби . Еми няколко пъти ти казах да не преувеличаваш и то с благ тон ама това вече просто не е за търпене !