Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 20:20

Освен armor scroll of protection пречи доста и на focus fire-а, което е доста голям +...е, можеш да укажеш да не се показват spell details, но се съмнявам някой да го прави поради ред причини...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 20:46

Mr. написа:
А бе нещастници (майтап) мързи ме да чета кви сте ги дропбили пакккк :P
Така УД вс УД -> най-тъпото е да си хване6 Бърз Експанд и да оставиш противника си да крийпне цялата карта и да си вдигне левел на героите => гг но ре !
А фаст експанд е добре при всички др комбинации - елф вс елф , орк вс орк, хюм вс хюм

СТФУ аре да играем сега ако искаш
Обс ако искате идвайте

не ме караи да те обиждам...
Явно не разбираш от играта и затова не си прая труда да правя анализи...
Ми като си толкзо мераклия аиде да играем... ама неща Ундеад вс Ундеад шото съм много слаб в този мач !!
иначе ти давам 99 % гаранция че ше те скъсам нооб !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 20:46

Anonymous написа:
lol, слаба игра (поне едната)...

изгледаи и 2те !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Апр 2004 22:12

LOL написа:
Anonymous написа:
lol, слаба игра (поне едната)...

изгледаи и 2те !

Ми не, и една ми стига да се обедя че ако не си под, то поне си на средното ниво ;] Иначе Mr.Lame ще те бие ;]]]

Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 08:37

Аре бе нооб - заповядай в хофф и като те размажа престани да ръсиш глупости като Радо... Тоя човек го уважавам - откакто играхме спря да пълни форума с глупости
Е нууб - хофф нямаш нали ? Затова се отваряш... Все пак ако си навит днес - до 10:30 съм там и след 21:00...

Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 08:54

Хахахахах Гледах реплаите и 2-та са мн смешнииииииии - ти си нууууб с главно Н и главно У и главно Б !!!!!!!!!!

Срам ме е, че съм българин като ти гледах репс...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 09:26

лол..човек не се обиждай ..ама игрите си бяха горе долу слаби :)
и не бъди чак толкова сигурен че ще биеш някой преди да си играл с него...
а за УД на УД..аз по принцип играя на абониматиони и паяци...ама не е това най -доброто..а за бърз хд на Уд на УД..има голяма вероятност да те хване..и да си прецакан ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 11:29

Mr написа:
Хахахахах Гледах реплаите и 2-та са мн смешнииииииии - ти си нууууб с главно Н и главно У и главно Б !!!!!!!!!!

Утре в 10:00 в Норхренд Ника ми е Нооб_витх_Книфе !!!!!!!!!
чу ли ама да си там нообе не обичам да чакам нообове !
Оня беше 22 левел и каза че играта е добра па ти ли ше ми казваш че не се били добри игрите ..
Дебил..
поне се регни

Колкото за Уд вс Уд фаст експанда неможе да се спре по никакъф начин !! (естественно ако играчът не е дал 3-4 гхолчета при креепа)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 11:30

Anonymous написа:
Mr написа:

Утре в 10:00 в Норхренд Ника ми е Нооб_витх_Книфе !!!!!!!!!
чу ли ама да си там нообе не обичам да чакам нообове !
Оня беше 22 левел и каза че играта е добра па ти ли ше ми казваш че не се били добри игрите ..
Дебил..
поне се регни

Колкото за Уд вс Уд фаст експанда неможе да се спре по никакъф начин !! (естественно ако играчът не е дал 3-4 гхолчета при креепа)

Тфа бях аз !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 11:31

Ммммда добре върви темата не съм поствал от 80 страница...Сгиурно ще ме мислите за голяяяяям ламер(какъвто и съм) но напоследък не играя на Warcraft-a а и съм яко зле...Значи сега като си сложа кабелен нет почвам пак но да питам пачовете(1.15 например) от къде да ги изтегля щото ще ми трябва и crack...sorry че ви занимавам с моите глупости но...ае до скив

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 12:32

IHateYou написа:
Ммммда добре върви темата не съм поствал от 80 страница...Сгиурно ще ме мислите за голяяяяям ламер(какъвто и съм) но напоследък не играя на Warcraft-a а и съм яко зле...Значи сега като си сложа кабелен нет почвам пак но да питам пачовете(1.15 например) от къде да ги изтегля щото ще ми трябва и crack...sorry че ви занимавам с моите глупости но...ае до скив

еми човек то и аз не съм играл Уаркрафт от както излезе Ънриъл 2004.Колкото до пачовете:1.15 още не е излязъл ,но съм сигурен че като излезе ще видиш линк в "новини" :D

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 18:29

Глей го ламята с нож пак се прави на ударен - нямам сд кей а ти винаги можеш да си свалиш хеадоф лаунчер - ако ще играем или ЛАН или в хеадоф!

Знаех си, че ще измислиш нещо ламзЗз

Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 19:22

pls ako nqkoi moje da ka4i registration enries na warcraft i frozen throne pls shte sam mu mnogo blagodaren ili napravo na po6tata zorgy@mail.bg mnogo mi e speshno!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 19:55

госте...ако правилно съм те разбрал..ти трябват регистри за варкрафт3 ..може и да съм се объркал..но да те попитам за кво са ти подяволите ?..реинсталвай си вара ако имаш проблеми с регистрите..ако съм се объркал сру
е мончо..лол играхте ли ?
уессс скоро ще си зимам вар3 оригинален..ама както пинга ми към северната земя е средно 1000 доста ще се замисля :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 20:11

Айдеее у лево........
4K.FuRy vs. aT-Deadman 0:2
Две лесни игри за арм70.......12:1 общо през сезона МАШИНАА дали пък аТ не удариха джакпота с привличането му.
1:0 за аТ
Дават ги по WaaaghTV taka ,че налазвайте ,по яко е от риплей.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Апр 2004 21:16

az бях госта бтв трябват ми щото стана фал трябваше да форматирам с: и сега съответно ги няма рег кейовете и не ми бачка cd-key changera аз без него не мога да играя в баттлълнет, с сега не мога и реинсталл щото дисковете не са в мене а да ги точа с 30 к не мерси

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2004 07:05

ам...малко тръдно ще ги сложиш...а и чакай да ги потърся да ти ги пратя...ам най много да си прецакаш регистрите..и пак да се налага формат .....иди си земи дисковете :)-се някой в цяла софия ще ги има ! :)
бтв..без вар 3 неможеш да си слагаш регове...ще стане гаф..

Профил

Аватар
Заглавие: ?
Публикувано на: 29 Апр 2004 07:45

хах
Излезе Starcraft 1.11
:?:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2004 10:33

излезе брууд уар 2

Аватар