от къде знаеш??Тая игра искам да я вида.Моля ви играйте м/у понеделник и петък м/у 14:00 и 16:00 часа!stfu-n00b! написа:Исках да кажа Мончо ,че тия в хедофф имат бая респект към тебе и само говорат колко си бил силен......
Трябва някой път да ги разубедя
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
Честно?Какво означава честно ?Като децата "ТИ НЕ СИ ЧЕСТЕН!!"?Сега не използва програма нали...Това съм го виждал да го прават много хора по уговорка ,е това че го прави един е прецедент който досега не се е случвал ,но какво има възможност прави го.
Вместо да плюете по човека всички дето го правите що не си направите 4 ~45 lvl accs и тогава си излизайте за по 2 секунди ако искате 2000 пъти xaxaxa
А ти HighVoltage ми преличаш на мрънкащите за всичко американци глупаци от wcreplays с които споря в IRC и форума всеки ден.И те постоянно им е виновно нещо.Или Deadman им пречел "щото бил хакер" "руско ДЕТЕ".Или реват близард да правят чистки за хакери на всеки 5 дена щото секи който ги бие хаква ,а е доказано че след версия 1.12 на ~50 игри един е с мапхак което е НАПЪЛНО ПРИЕМЛИВО.Или се нещо им било
IMBA и противника им бил "bad manner abuser".От неамериканците уважават само Showtime.Според тях най-добрите са Bey и CADX2 ,които всъщност са смешници сравнявани с съответстващите им по ранк европейци ,пък за азия няма изобщо да говоря.
А да да не забравя любимата ми тема за "смърфовете" което си е нешо напълно нормално.Кой ще ти забрани да си правиш нови и нови акаунти и тия дето се оплакват са най-тъпите n00bs.
За да видите за какви тъпи копелета говоря вижте това :
Quote:
All americans who play video games have impeccable manner, its the damn euros who come smurf on our servers who have bad manners that they import with their eurotrash wine and their anti-war stances. We try and stop them at the borders, but alas the borders are not so clear in cyberspace, and some filthy-mouthed euros sneak on azeroth and lordearon every night just to give us mannered americans a bad name
eeasss помниш ли като говорихме е кажи няма ли и тебе да те дразнят изказвания като горното.
Вместо да плюете по човека всички дето го правите що не си направите 4 ~45 lvl accs и тогава си излизайте за по 2 секунди ако искате 2000 пъти xaxaxa
А ти HighVoltage ми преличаш на мрънкащите за всичко американци глупаци от wcreplays с които споря в IRC и форума всеки ден.И те постоянно им е виновно нещо.Или Deadman им пречел "щото бил хакер" "руско ДЕТЕ".Или реват близард да правят чистки за хакери на всеки 5 дена щото секи който ги бие хаква ,а е доказано че след версия 1.12 на ~50 игри един е с мапхак което е НАПЪЛНО ПРИЕМЛИВО.Или се нещо им било
IMBA и противника им бил "bad manner abuser".От неамериканците уважават само Showtime.Според тях най-добрите са Bey и CADX2 ,които всъщност са смешници сравнявани с съответстващите им по ранк европейци ,пък за азия няма изобщо да говоря.
А да да не забравя любимата ми тема за "смърфовете" което си е нешо напълно нормално.Кой ще ти забрани да си правиш нови и нови акаунти и тия дето се оплакват са най-тъпите n00bs.
За да видите за какви тъпи копелета говоря вижте това :
Quote:
All americans who play video games have impeccable manner, its the damn euros who come smurf on our servers who have bad manners that they import with their eurotrash wine and their anti-war stances. We try and stop them at the borders, but alas the borders are not so clear in cyberspace, and some filthy-mouthed euros sneak on azeroth and lordearon every night just to give us mannered americans a bad name
eeasss помниш ли като говорихме е кажи няма ли и тебе да те дразнят изказвания като горното.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
- stfu-n00b!
51 левъл WTF ? да не би от 1.15 да има над 50 левъл?
А иначе Deadman e много по-слаб от Spirit_Moon който е най-добрия елф плеър (ако въобще може да се каже ,че има най-добър играч изобщо в света мисля ,че ще е той),и Showtime може би е по-добър,но това което е важното ,че е най-добрия европейски играч и вече го доказа многократно.
МАХ : Инсомния му взима 1 от 10 на APM70..
А иначе Deadman e много по-слаб от Spirit_Moon който е най-добрия елф плеър (ако въобще може да се каже ,че има най-добър играч изобщо в света мисля ,че ще е той),и Showtime може би е по-добър,но това което е важното ,че е най-добрия европейски играч и вече го доказа многократно.
МАХ : Инсомния му взима 1 от 10 на APM70..
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
хехе това сам го чел в форумите на wcreplays един от потребителите си го беше написал като инфо. А ти бтв що изобщо се занимаваш да спориш с тия дебили?stfu-n00b! написа:Quote:
- stfu-n00b!
- yO|Tra1ngElf
Тва че Инсомниа зима 1/10 на APM70 не е несто особено ... Т_Т
Щото просто Инсо е спечелил доста повече $$$ от APM70 така че ако DeadMan-a го топли само тва колко игри взима... Ще видиме на турнирите кво ще направи(GL) Т_Т
Щото докато Инсо взимаше WCG апм хакваше
(Не сам някав тап хейтар дето мрази тия дето са много добри просто тва ми е мнението
)
Щото просто Инсо е спечелил доста повече $$$ от APM70 така че ако DeadMan-a го топли само тва колко игри взима... Ще видиме на турнирите кво ще направи(GL) Т_Т
Щото докато Инсо взимаше WCG апм хакваше
(Не сам някав тап хейтар дето мрази тия дето са много добри просто тва ми е мнението
=( както виждам никои не е гледал реплаите ми явно не ви вълнуват , не трябва6е да си играя да ги поствам... даже мислих да ппостна още 2 хубаво 4е не съм го направилLOL написа:искам да ви представя Мои много добри реплаъс еи тоя е срещу 22 лвевл играч с ненормален статс...
http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=34264
---------------
този е съ6то много добър
http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=34261
ако ви харесат ми се обадете ското ще сложа о6те добри !!
Аз ви давам само наи доброто от себе си па вие като не го оценявате....
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
- stfu-n00b!
Да съгласен съм но не можем да живеем в миналото нали ?Щото докато Инсо взимаше WCG апм хакваше
ЛОЛ ти пък се обиди няма и 5 часа откак постна.Сега имам "работа" утре ще ги видя и ше ти кажа какво мился.
[/url]
- stfu-n00b!
Да не те смущават такива глупости има хора които ще ги видят...
.....Сори ,че се заяждам като селянин ма много ме радва тая твоя параноя от мапхакери.
Не,може би е бил с мапхакКато си припомних слабата организация, се зачудих дали комповете им не са били разположени така, че да могат да си гледат?
-
Mr.
А бе нещастници (майтап) мързи ме да чета кви сте ги дропбили пакккк
Така УД вс УД -> най-тъпото е да си хване6 Бърз Експанд и да оставиш противника си да крийпне цялата карта и да си вдигне левел на героите => гг но ре !
А фаст експанд е добре при всички др комбинации - елф вс елф , орк вс орк, хюм вс хюм
СТФУ аре да играем сега ако искаш
Обс ако искате идвайте
Така УД вс УД -> най-тъпото е да си хване6 Бърз Експанд и да оставиш противника си да крийпне цялата карта и да си вдигне левел на героите => гг но ре !
А фаст експанд е добре при всички др комбинации - елф вс елф , орк вс орк, хюм вс хюм
СТФУ аре да играем сега ако искаш
Обс ако искате идвайте