Автор |
Съобщение |
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Участта на полумъртвия, на получовека... Публикувано на: 14 Апр 2004 18:14
Някога Ийл'Тор беше прост войник от армията на алианса. Някога. Сега… Сега той беше нещо различно. Нещо, нещо по-различно от простите хора или пък урудливите и мистериозни немъртви. Грозено, разложено и ужасяващо същество и същевременно красив и мускулест човек. Той беше разделен. И в душата си, и в външността си. Едната половина от тялото му приличаше повече на немъртвите, а другата - на хората. Това бе неговата участ. В сърцето си беше разкъсван от двете постоянно враждуващи страни - на доброто и злото. Той отдавна бе отритнат от обществото на хората и елфите, а пък немъртвите го презираха. Той беше единак, принуден да броди сам по лицето на земята, брулен от природните стихии, но все пак жив. Съдбата му беше отредила специална роля, а това тя правеше с малцина, макар и той да мислеше, че тази съдба го е забравила. Но не беше така… Но пък какъв живот можеше да бъде това?
Това беше станало през далечна година в планинските вериги на Фростхил. Беше люта и смръзяваща зима. Отряд от няколко дузини пешаци беше изпратен по причина известна само на краля. Неподозиращи какво ги очаква те навлизаха с бързи крачки в самото сърце на планината. Тогава нощта ги заварила и те си устроили лагер, без да подозират, че това е фатална грешка. Тази вечер над планинския масив се разтлала гъста и непрогледна мъгла. Тишина, остра, убийствена тишина… Всичко минавало добре, докато нещо не се случило… Нещо ги нападнало… Те били неподготвени за отбрана… Но все пак това било едно единствено създание, какво толкова… Но те не били прави… Разразила се кървава битка…
Сутринта слнцето изгряло с пурпурен изгрев. Трупове. Навсякъде тела на загинали войнници и много, много кръв. Никой не оцелял, освен един… Ийл'Тор… Той бил тежко ранен когато битката приключила, но все пак се държал на крака. Странно защо мистериозната твар, която ги нападнала от засада не го убила... Но съдбата му била още по-тежка. Смъртта била по-добрият вариант.. Това чудовищно създание впило острите си зъби в кожата, то смесило ДНК-то си с това на войника. И резултата бил ужасяващ и покъртителен… Така и Тор не зърнал какво ги е нападнало понеже била непрогледна нощ.
Сега стъпките на Ийл'Тор върху меката, наквасена от дъжда изсипал се като из ведро през нощта почва заглъхваха в тъмнината на ранното утро. Светилото още не бе изгряло, но в този ранен час Тор вървеше ли вървеше сякаш имаше неотложна задача. Той се запъти към близкото селце, загърнат в мрачна като непрогледната нощ роба, която загръщаше лицето на Ийл в сянка. Сега до Уудтаун оставаха няколко мили път. Постепенно прогизналата почва се смени с каменна пътека, която водеше право към градчето. С бърза крачка, но все така безшумно Ийл се придвижваше сякаш за него не съществуваше умората. Това бе така поради многото години, през които полумъртвият беше изпитвал върху гърба си жестоките стихии на природата. Той се бе приспособил към суровия начин на живот, храната му се състоеше от малки животинки, които той хващаше с голи ръце и ги ядеше сурови, като понякога (доста рядко) той се хранеше в таверни и крайпътни ханчета. Понякога си мислеше за онази съдбовна нощ, онази толкова болезнена за него нощ. Питаше се какво същество го бе ухапало, какво ли? Но при всички положения то щеше да плати за всичките страдания и унижения, които бе изпитал Тор, всичките подигравки и презирането на съгражданите му… Но дали то бе виновно? Нали краля ги беше изпратил на тази кървава баня, та нали причината поради която ги прати беше запазил в тайна… Значи може би той бе виновен за тази участ, значи всичките беди на полумъртвия бяха благодарение на негово благородство - краля?! Ако е така тогава мъките на този човек щяха да са безкрайни, да, Ийл предусещаше вкуса на отмъщението…
Ийл спря. Насочи погледа си към селцето и изпод кокалестата си ръка той го съзря - да, това беше Уудтаун.
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 17:43
Хора, реших т'ва да е разказ с ваши герои ... Който иска да участва трябва да каже :
1. Име
2. Раса
3. Клас ( крадец, маг, боец и т.н. )
...
Ето и още мъъничко от разказа , ма просто нема мнения , нема разказ ...
След минута , две Тор беше вече до градската порта . Той я огледа - не чак толкова висока, но затова пък здрава и масивна , достатъчно че да устои на атаките на мошенниците и бандитските групички . Ийл потропа силно по портата. След половинминутно чакане той повтори.
- Добре, добре .. Идвам . Момент … - се чу мърморене отвътре.
След малко вратата се отвори бавно придружена с силно изскърцване . Отвътре се показа тумбест човек с сламена шапка на главата си . Дрехите му бяха изработени от кожа , но това очевидно беше станало преди време , защото сега си личаха множество петна и кръпки . На краката си беше турил някакви джапанки . Малко вдясно от портата се мъдреше сламено столче и няколко маси , зад които си личеше нещо като кафене . То не бе никак просторно , но затова пък селянина беше нахвърлял всякакви вехтурии в него .
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 18:05
Ми айде!
Не знам дали си чел за героя ми от разказа на Крайтън, но предполагам не го искаш такъв.
Ето един мой герой:
Име: Неизвестно, забравено. Наричат го "Slicer'n'Dicer"
Раса: Shield dwarf
Клас: Barbarian/fighter
Това е един мой герой от Ice Wind Dale 2.
Айде да видим какво ще стане сега!
п.п. Ъъъъ, аз какво трябва да правя сега?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 22:37
ХАМЕЛЕОНА.Данни за самоли4ност-нула.Предполага се,4е е роден в Европа,Земя.Останалата информация е хипотети4на и главно съставена от останките на труповете,убити от него.
ОРЪЖИЯ-подобрена пушка ЕЛ5000,неизвестен отровен газ.
ВИД-предполага се,4е е мъж на около 30 години.
ОБЛЕКЛО-неопределено.
ХАРАКТЕР И НАВИЦИ-съдейки по състоянието на труповете-садист.
ПОЛОЖИТЕЛНИ 4ЕРТИ-не може да бъде забелязан.
ОТРИЦАТЕЛНИ 4ЕРТИ-има косвени доказателства,4е не се справя добре в условия на безтегловност.
(има 5 шипа на лявата си ръка,които вади когато си поиска,пушката му се намира в горната половина от тялото му,органите му са изместени така 4е да има място за пушката му,тя се намира в метална кутия)
абе зву4и нереално ама го имам на рисунка !!!
ВКЛЮ4ВАЙ МЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ ПРОДЪЖЕНИЕТО
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 22:51
The Chameleon написа: ХАМЕЛЕОНА.Данни за самоли4ност-нула.Предполага се,4е е роден в Европа,Земя.Останалата информация е хипотети4на и главно съставена от останките на труповете,убити от него. ОРЪЖИЯ-подобрена пушка ЕЛ5000,неизвестен отровен газ. ВИД-предполага се,4е е мъж на около 30 години. ОБЛЕКЛО-неопределено. ХАРАКТЕР И НАВИЦИ-съдейки по състоянието на труповете-садист. ПОЛОЖИТЕЛНИ 4ЕРТИ-не може да бъде забелязан. ОТРИЦАТЕЛНИ 4ЕРТИ-има косвени доказателства,4е не се справя добре в условия на безтегловност. (има 5 шипа на лявата си ръка,които вади когато си поиска,пушката му се намира в горната половина от тялото му,органите му са изместени така 4е да има място за пушката му,тя се намира в метална кутия)
Чел съм го това някъде...
Само че разказчето уж беше фентъзи...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 22:55
ЪЪЪЪЪЪЪ да измисля друг герой
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2004 23:40
Ми май май...
Да си призная, тоя пост го направих за да си закръгля тая вечер постовете на 1024! Мммдааа, толкова кръгло число...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2004 00:17
Добре нека героят ми да се казва Харумакс,4овек,магьосник
П.П. нека примерно се срешне с главния герой в кръ4мата и да се присъедини
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2004 04:08
Става нали
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2004 13:14
И ще се надпива с моето джудже! Естествено моят герой ще спечели надпиването и твоя ще му е длъжник (малко)!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2004 18:47
Еми ще му платя сметката,няма как
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 10:09
The Chameleon написа: ХАМЕЛЕОНА.Данни за самоли4ност-нула.Предполага се,4е е роден в Европа,Земя.Останалата информация е хипотети4на и главно съставена от останките на труповете,убити от него. ОРЪЖИЯ-подобрена пушка ЕЛ5000,неизвестен отровен газ. ВИД-предполага се,4е е мъж на около 30 години. ОБЛЕКЛО-неопределено. ХАРАКТЕР И НАВИЦИ-съдейки по състоянието на труповете-садист. ПОЛОЖИТЕЛНИ 4ЕРТИ-не може да бъде забелязан. ОТРИЦАТЕЛНИ 4ЕРТИ-има косвени доказателства,4е не се справя добре в условия на безтегловност. (има 5 шипа на лявата си ръка,които вади когато си поиска,пушката му се намира в горната половина от тялото му,органите му са изместени така 4е да има място за пушката му,тя се намира в метална кутия) абе зву4и нереално ама го имам на рисунка !!! ВКЛЮ4ВАЙ МЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ ПРОДЪЖЕНИЕТО
Хе хе. Тази КНИГА - ИГРА я имам. Това от "Алфа с/у Омега" ли го взе или ... 'Пегас 800 C "???
За разказа: готино почва и ако можеш ме включи.
Име: Riven/Райвън,Ривен/ или Немезис
Раса: Елф
Клас:Маг
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 15:34
Искате ли да го направим като едно настолно РПГ!?! Ще си намерим един дъндцън мастър, може и да е от нас, и той ще ни прави приключението, а ние с нашите герои ще си го играем! Например той ни казва, че сме се срещнали с банда главорези, нападнали момиче на пътя. Ние се появяваме точно в нужния момент. Ние сме 6 и те са 6. Атакуваме се взаимно, като всеки си пише как си е убил своя противник, а мастъра ни казва как са действали те. После момичето ни дава за награда вкусни корабийки, предназначени за баба, но понеже сме я спасили от бандата на Лошите Кумчо Вълчовци, ни дава половниата. А пък те са вкусни и си възтановяваме здравето.
Предлагам да няма точки, а всеки да си води собствен кратък разказ за своя си герой и как той действа, а мастъра да ни направлява цялостното приключение. За мастъра може да се сменяме, ако няма желаещи. Какво ще кажете?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 19:40
Райвън-от ПЕГАС 800Ц съм го взел
Рекс-добре звучи идеята само ми кажи сериозно ли говориш щото аз съм съгласен
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 19:55
Ами за сега всичко се приема (за героите), само че метал, напиши си името и др. на български, че ако аз го направя може да има объркване..
Райвън, ще те включа кат' Немесис (мисля, че се произнася със "с", ама не съм сигурен, ти кажи (ако не се лъжа, т'ва беше "лошия чичко"( ) от играта "Black&Whte")), ти ще си зъл маг, със "свои собствени планове"..
Ма има един проблем - в близко време съм доста зает и за т'ва не знам кога ще направя следващата част, но обещавам да я изпипам и да е дълга (не за сметка на качеството;)).
;]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 20:05
Ехххх...Бих се включил,но поради лошия ти навик постоянно да не си довършваш разказите,няма да го направя.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 20:58
MaximuS написа: Ами за сега всичко се приема (за героите), само че метал, напиши си името и др. на български, че ако аз го направя може да има объркване.. Райвън, ще те включа кат' Немесис (мисля, че се произнася със "с", ама не съм сигурен, ти кажи (ако не се лъжа, т'ва беше "лошия чичко"( ) от играта "Black&Whte")), ти ще си зъл маг, със "свои собствени планове".. Ма има един проблем - в близко време съм доста зает и за т'ва не знам кога ще направя следващата част, но обещавам да я изпипам и да е дълга (не за сметка на качеството;)).
За мен нищо не каза ще ме включиш и мен нали плс
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2004 21:57
Чете се "Немезис"...
Име: Слайсър'ен'Дайсър
Раса: Джудже на щита
Клас" Варварин/Боец
Иначе я кажи дали ти ще водиш разказ с нашите герои или ще го направим, както аз предложих. Тогава и Пазача ще може да се включи, щото няма всичко да зависи от теб, а от Дънджън Мастъра в момента. Т.е. ако приемем, че това ще си ти, то може някой да води приключението докато теб те няма. Какво ше кажеш?
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 08:27
Еми сори, ма аз мисля да си пиша разказа...
;]
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 10:05
Ма всъщност... Ами може ли да ми обясниш по-подробно ко е т'ва "дънджън мастер" и може да направим нова тема с такива приключения, ма обясни по-подробно какво е, че аз не го знам въобще...
;]
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|