Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Dungeons and Dragons
Публикувано на: 22 Апр 2004 20:12

От доста време се чудя дали има достатъчно играчи в България, но реших да ви се доверя. От време на време изниква някоя подобна тема, но бързо потъва в забвение. И така, да започнем...

ПРедставете си, че седите с приятели около маса. Изведнъж нещо става, всичко се завърта и вие се озовавате в непоснат свят на мистерии и магии, на славни схватки и подмолни предателства. Намирате се в света на собственото си въображение.
И вие не сте вече Иван или Петър, а например боеца Алгар. ПРеди години селото ви е било изгорено от орки и сте тръгнали да търсите отмъщение. Постепенно гърчавият селянин се е превърнал в могъщ наемник, пращящ от мускули. Огромен, наточен като бръснач двуръчен меч виси от кърба ви. Магическите ви ботуши ви помагат да бягате като кон. До вас, един от приятелите ви е остарял, брадата му се е удължила и косата му е посивяла, вятърът развява синята му мантия. В ръката му се намира странно устройство със стрелки, сочещи долината отпред. Зад вас се чува пукване на клонка. Мълниеносно се извръщате, меча ви излита от ножницата със същата скорост, а магьосника зашепва заклинание. Оказва се, че друг ваш приятел е решил да ви навести. Само че той странно се е смалил, ходилата му, обикновено тихи като на котка, са покрити с козина, навлякъл е късо черно наметало, което да му помага да се крие в сенкие. Край огъня е приседнала красива елфка, в ръцете й е китара. С магията на музиката си тя може да омагьоса всеки неподозиращ слушател. Магьосникът посочва руините пред вас. Изглеждат злокобни, обгърнати от мъгла. Мистериозни сенки дебнат около тях.

и така нататък... Единственото ограничение е това на въображението ви. Можете да сте боец, паладин, друид, крадец, просяк, монах, пълководец, крал, магьосник и т.н.

Книгите с правилата можете да свалите оттук:

rpg.centrum-group.com
free.techno-link.com/rpgarchive

Или да си ги купите от пл."Славейков" №9, в безистена, стария магазин на PCMania (логото отгоре още си седи). Обаче са доста скъпички... Пълния комплект книги с правила ще ви излезе ок. 180лв. Освен това задължително ви трябва и комплект зарове (20, 12, 10, 8, 6 и 4 стенни) Те са "само" 14 кинта.

Ако някой иска, мога да му пратя книгите с правилата, както и доста други.

Също така в тази тема може да обсъждате приключения, играчи и материали.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 19:16

ми да аз съм навит ако искаш ми изпрати книгите с правилата щото аз от много време ги търся ама намирам некви други работи

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 20:52

Е дай си мейла де, кво, да ти ги препиша във форума ли!?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com