Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Какви недостатъци ви дразнят най-много в хората около вас
Публикувано на: 21 Апр 2004 18:41

По тази тема мога да пиша супер много, но ще отбележа нещата, които просто ме вбесяват и които не мога нито да схвана, нито да приема в хората около мен:

1) Страшно пасивни и неборбени
Това ме дразни страшно много, защото не са свикнали да се конкурират, да се самоусъвършенстват и повечето са хора, които живеят на повърхността на живота - интересуват ги цакането на белота, купоните, пиенето и всичко, което разпуска от "оооооооогроооооомния стрес", в който живеят
Резултат - тъпи инфантили

2)Приемат всеприетото мнение за свое т.е. липса на индивидуалност и сляпо следване на модите
Ей това също ми къса нервите. Добре, може да си малко тъп, може да си малко неуверен, ама трябва ли да се изявяваш чрез най- големите простотии?
Момичетата - що трябва да се хвалят наляво и надясно с кого са се ебали? Първо, тъпо е да кокетираш и фамилиарничиш с интимния си живот. Второ, още по-тъпо е да търсиш в своя личен живот обща тема с останалите. Като не можеш да измислиш нещо по-интелигентно, мълчи си бе, патко!

3)Много често, когато постигна някакъв успех той не се приема с одобрение, със страх че "засенчвам авторитета" на останалите. Този извратен, но разпространен начин на мислене ме кара да се затварям в себе си като предпазна мярка

4) Страшно много хора са социално недоразвити - действат единствено за себе си и изобщо не се интересуват, че имат отговорности пред например семейната и училищна общност

Ми за това се сещам за сега, но ми е интересно вас какво ви дразни

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Какви недостатъци ви дразнят най-много в хората около ва
Публикувано на: 21 Апр 2004 19:34

High_voltage написа:
PowerPuff_Girl написа:
Това ме дразни страшно много, защото не са свикнали да се конкурират, да се самоусъвършенстват и повечето са хора, които живеят на повърхността на живота - интересуват ги цакането на белота, купоните, пиенето и всичко, което разпуска от "оооооооогроооооомния стрес", в който живеят

Ха-ха-ха!

Почти точна перифраза на това, което си написала е "Мразя всички момчета/мъже и обичам зубърите!".

Момичето явно иска да каже, че не харесва "тъпи" купонджии, които се държат "идиотски", а харесва по "уравновесените" и "интелигентни" хора. (предполагам, аз това разбрах)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 19:43

Това което разбрах за момичето е :
Тя не е сърцето на компанията .
Тя няма компания ( и да има тя е само в даскалото и е в тясно определн кръг )
Тя рядко споделя за сексуалния си живот защото няма такъв .
Тя предпочита даскалото пред един бурен "идиотски" купон .

Разбирам че си отритната от гъзарите и гъзраките на даскалото и на блока но отговора не е в умразата !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 20:41

Хъх оби4ам хипарски теми:
1.Мразя да ме лъжат (ама на никой не му пука ISN'T THAT RIGHT :wink: )
2.Мразя използва4ите (съобщение за тях : Да ви ебат дърти мъже хипари негри-пе4енегри за без пари :stooped: :fingers: :finger: :die: )

Други за сега не мразя 8)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 21 Апр 2004 22:01

The Dark One написа:
High_voltage написа:
PowerPuff_Girl написа:

Ха-ха-ха!

Почти точна перифраза на това, което си написала е "Мразя всички момчета/мъже и обичам зубърите!".

Момичето явно иска да каже, че не харесва "тъпи" купонджии, които се държат "идиотски", а харесва по "уравновесените" и "интелигентни" хора. (предполагам, аз това разбрах)

Не виздам нисто лошо 4овек да разпуска и да ходи по купони .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 11:31

мразя да ме използват! господи,как го мразя тва! мразя тъпите двулични нещастници,които си мислят,че са нещо повече от теб и могат да се отнасят както си искат с теб и да се възползват,като си мислят,че ти си неописуемо тъп и ще ги търпиш да те употребяват!
в чатност на този случай,не мога да понасям тарикатите! от далече смърди на гадни нищожества,които си мислят,че са хванали господ за шлиферам,а всъщност дори не могат да си постигнат сами целите, а се катерят по гърбовета на другите, които с труд са постигнали нещо, с цел да ги задминат!
кво им дава право на тези нещастни лайна да си мислят,че всички останали са създадени, за да им е гот на тях, за да им постелят пътеката на живота с мек килим! хората са равноправни, никой не е повече от другия.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 14:31

EviL написа:

Разбирам че си отритната от гъзарите и гъзраките на даскалото и на блока но отговора не е в умразата !

EviL, ти да не си станал психолог?

Лично аз мразя наглостта! Просто ме изважда извън нерви! И други неща не харесвам, но наглостта ме дразни най-много!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 17:35

Какво мразя в хората ли? Преди няколко години най-вероятно бих избълвал по адрес на всички около мен такъв порой псувни, че да засрамя и опитен каруцар. :wink:
Но оттогава се промених...Powerpuff, ти явно виждаш само негативната страна на хората около себе си. Приеми го така - няма "сива тълпа" и "безлични хора". Някой ден, докато вървиш по някоя претъпкана улица, на която на никой не му пука за другия, се вгледай в лицата им, опитай се да запомниш всяко едно. Погледни в очите им, казват че са огледалото на душата. И после погледни на тази тълпа по друг начин - Много различни личности, събрани на едно място, всеки със собствени проблеми, всеки със своята лична трагедия. Може би онзи човек с каменно лице пред теб, грубо изблъскващ всички от пътя си е загубил родителите си като малък и споменът е винаги в него, как те умират, а той е само малко дете. Може би онази жена, забързана да хване трамвая току-що е научила, че любимият й си е бил свръхдоза и лекарите се борят за живота му - ох, трябвало е да го спре, докато е имало време...
Но не приемай техните проблеми за свои. Света е жестоко място, където само силните оцеляват. Но това не значи да се оставиш на произвола на съдбата

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2004 17:56

High_voltage написа:
PowerPuff_Girl написа:

Ха-ха-ха!

Зубърите ме мразят най-много, защото си мислят, че "борбеност" означава да изкарваш шестичките в училище! А аз далеч нямам това предвид и в училище доказвам, че високият успех за мен не е цел, а ежедневно задължение. Моето внимание е отделено на извънучилищни мероприятия и Найк най-добре може да ти обясни за част от тях!

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2004 17:57

The Dark One написа:
High_voltage написа:
PowerPuff_Girl написа:

Ха-ха-ха!

Бинго!! Благодаря за разбирането!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 18:16

EviL написа:

Ха-ха, добро предположение! Нямам намерение да ти разказвам за сексуалния си живот, нито да ти доказвам, че много са хората, които ми се водят "приятели", но изключително малко са тези, които допускам до себе си. Всячески избягвам даскалото като опорна точка за разговор, защото то не е моят терен за изява и определям такива разговори като "чешене на езика". В училище съм просто апатична и неразговорлива, защото смятам, че в много отношения училището не ми дава положителен опит, а ми губи времето. Много често съм разкъсващо честна и с това целя да предизвиквам реакциите на хората, за да ги анализирам.
Ето моето предположение за теб:
По огромния ти критисизъм не само към мен, но и към много други хора смятам, че и ти обичаш да предизвикваш хората, но за да ги изкараш от равновесие. Обичаш да се налагаш, имаш нещо негативно в себе си, което е интересно. Какво те е довело до този негативизъм? Свръхотегчение?Непризнание? Желание за изява?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 18:22

The Chameleon написа:
Хъх оби4ам хипарски теми:
1.Мразя да ме лъжат (ама на никой не му пука ISN'T THAT RIGHT :wink: )
2.Мразя използва4ите (съобщение за тях : Да ви ебат дърти мъже хипари негри-пе4енегри за без пари :stooped: :fingers: :finger: :die: )

Други за сега не мразя 8)

И аз мразя лъжците, използвачите и лицемерите, но и всеки друг ги мрази! Въпросът е какво правим като срещнем такива?
Аз им казвам каквото мисля за тях и реакциите са много интересни... Но мисля, че за мен този подход е най- подходящ, защото ако не съм била права хората ми доказват това с поведението си.
Впрочем възприемайки този маниер, се научих да се извинявам! Иначе много мразех това!

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2004 18:31

NoName написа:
The Dark One написа:
High_voltage написа:
PowerPuff_Girl написа:

Ха-ха-ха!

Не виздам нисто лошо 4овек да разпуска и да ходи по купони .

И аз не виждам, защото човек не може да живее, без да разпуска. Но не съм съгласна ходенето по купони от средство за разпускане фактически да се превръща в единствено средство за изява и дори цел.
Аз не казвам "Всеки, който ходи на купони е тъпак!", а този, за когото се е превърнал в начин на живот. Животът е купон само за тези, които мама и тати са ги осигурили, така че няма какво да му мислят нито за усвояване на умения, нито на поведение ...айде на дипломите и сертификатите майната им, всеки може да ги получи от всякъде

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 18:38

Justine написа:
мразя да ме използват! господи,как го мразя тва! мразя тъпите двулични нещастници,които си мислят,че са нещо повече от теб и могат да се отнасят както си искат с теб и да се възползват,като си мислят,че ти си неописуемо тъп и ще ги търпиш да те употребяват!
в чатност на този случай,не мога да понасям тарикатите! от далече смърди на гадни нищожества,които си мислят,че са хванали господ за шлиферам,а всъщност дори не могат да си постигнат сами целите, а се катерят по гърбовета на другите, които с труд са постигнали нещо, с цел да ги задминат!
кво им дава право на тези нещастни лайна да си мислят,че всички останали са създадени, за да им е гот на тях, за да им постелят пътеката на живота с мек килим! хората са равноправни, никой не е повече от другия.

Това наистина е отвратително! Но това, което още повече не понасям, е че повечето хора не правят нищо по въпроса, защото "няма смисъл", защото никой друг не го е направил преди тях и т.н. извинения. А когато ТИ го кажеш на висок глас, отчасти представлявайки и останалите, всички се нахвърлят...върху ТЕБ! Ей тая слабохарактерност, която "ражда" използвачите е най-отвратителна за мен.
Ти какво правиш срещу използвачите и тарикатите?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 18:41

Найк написа:
EviL написа:

EviL, ти да не си станал психолог?

Лично аз мразя наглостта! Просто ме изважда извън нерви! И други неща не харесвам, но наглостта ме дразни най-много!

Еvil не е "станал психолог", Ники! Той по рождение си е такъв, май! :D Няма значение, наглостта ли те дразни? Защо точно тя? И дай ми пример за нея!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 18:51

AshamanBG написа:
Какво мразя в хората ли? Преди няколко години най-вероятно бих избълвал по адрес на всички около мен такъв порой псувни, че да засрамя и опитен каруцар. :wink:
Но оттогава се промених...Powerpuff, ти явно виждаш само негативната страна на хората около себе си. Приеми го така - няма "сива тълпа" и "безлични хора". Някой ден, докато вървиш по някоя претъпкана улица, на която на никой не му пука за другия, се вгледай в лицата им, опитай се да запомниш всяко едно. Погледни в очите им, казват че са огледалото на душата. И после погледни на тази тълпа по друг начин - Много различни личности, събрани на едно място, всеки със собствени проблеми, всеки със своята лична трагедия. Може би онзи човек с каменно лице пред теб, грубо изблъскващ всички от пътя си е загубил родителите си като малък и споменът е винаги в него, как те умират, а той е само малко дете. Може би онази жена, забързана да хване трамвая току-що е научила, че любимият й си е бил свръхдоза и лекарите се борят за живота му - ох, трябвало е да го спре, докато е имало време...
Но не приемай техните проблеми за свои. Света е жестоко място, където само силните оцеляват. Но това не значи да се оставиш на произвола на съдбата

Само ще вървя по улицата и ще си пея "Just keep swimming, just keep swimming!" (feat. Doris - "Finding Nemo") :D Предполагам, че си прав! Всъщност, нямам никакво основание да не ти вярвам! Само че, за да достигна до този зрял момент от живота си трябва да мина по пътя, който ти си изминал - следователно....ПРЕЗ ПСУВНИТЕ! Та да започна:
******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
E, за днес ми мина! Благодаря!!!! :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 19:14

Само внимавай пред кой си изливаш душата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Апр 2004 20:47

Моме явно и ти си психолог но не това е целта на поста ми . Целта е да те потсетя че педесет поредни поста могат да се вместят в един .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2004 21:37

PowerPuff_Girl написа:
The Dark One написа:
High_voltage написа:
PowerPuff_Girl написа:

Ха-ха-ха!

Бинго!! Благодаря за разбирането!

You're welcome! :P
Съгласен съм с теб, че е добре да разпускаш, но това определено не трябва да се превръща в начин на живот.
Както е казал един човек: "От всичко, но по малко".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2004 07:58

EviL написа:
Моме явно и ти си психолог но не това е целта на поста ми . Целта е да те потсетя че педесет поредни поста могат да се вместят в един .

Благодаря за поДсещането! Ти си прав - наистина всичко може да се синтезира в един пост,но на мен ми се струва,че всеки, който има мнение и го е изразил, заслужава личен отговор! За мен това е проява на уважение към останалите

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com