Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 19:01

Финални Резултати от Акон4 Русия

1. aT.Deadman.vWeb -10.000 рублеи
2. team9.Caravaggio - 20.000 рубли
3. SK.Soul - 10.000 рубли
4. IeS.Karma.FM - 5.000 рубли
5-8. IeS.Ranger.FM - 1.500 рубли
5-8. M19*Miker - 1.500 рубли
5-8. 4x.Point - 1.500 рубли
5-8. A2.vWeb - 1.500 рублеи
В Китай сте ходи aT.Deadman.vWeb - да му е честито :lol:
{ Извинете ме за това че поствам два пати един след друг няма да се повтори :roll: }

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 19:02

новия герой е покъртително тъп, обаче ултимативната....
със ултимативната само с тинкер избих 12+ арчъри...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 20:18

yO|Tra1ngElf написа:
[LP]ki®oman написа:
Offtopic:
Успех Unruly все пак,да знаеш че ако стигнеш домач с Х-а няма да е толкова трудно защото не е играл от месец :wink: (освен игрите от WC3L)

Еми не си много прав стото ако погледнесш двата му акаунда сте видиш че те вече са 24 и 25. Той пак е започнал здаво да играе (поне според SK.NukE) :D

Mи нз то хикса си каза в една игра че "съкс"но то неговото съкс е няколко пъти нащо госу :wink:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 21:49

тебе винаги някои те хаква как па се тебе те хакват незнам

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 23:00

така имам да направя доста дълъг пост
Значи първото което искам да попитам е От къде мога да намеря пача 1.15 да си го упдеитна ръчно...
Значи относто играта лази бои срещу Грубби мога да ви дам 4 причини които го разобличават напълно че не е тои :
1во-Свеет Предпочита Фиендс сре6ту Орк
2ро-Един играч от класата на Свеет неможе да си позволи да не скоутва противника а тои направи точно това ! ЗА цялаата игра не скоутно даже ВЕднж !! (имам преждвид за Търтле Рок играта)
3то-Гхоловете му измираха като мухи.... само с 2 Грунта и 1 ФАр сеер му изби 4-5 гхол4ета а Лазъ бои въо6бте не ис направи труда да ги мръдне !
4то-Свеет никога няма да стои на 1 герои толкова дълго време при положение 4е пмойе6е да си земе лича много по рано !
5то-Когато отиде да бие кулите вместо стоя6тия до него катапулт.. ми стана ясно !

така значи отсното вупроса с вулците наистина мисля че това е нужна промяна понеже АБСОЛУТНО ВСКИ ОРК ТРУГВА НА ФАР СЕЕР ЗА 1ви герои !
тфа е наи използвания за 1ви герои !

и ве4е мисля да почвам да цукам Орк 6от не виждамголеми перспективи с Ундеад ! макар че и Орк са слаби свсе о6те но Немога да играя друга раса за съжаление !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2004 23:01

аа и бтв забравих да кажа на Стфу 4е ве4е е модератор в форума =)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 01:55

Мдам може да доидете http://warcraft3bg.board.dk3.com/2/index.php.Засега са 20тина човека и форума не е еще доуформен ма и тва ще стане.
Ъндед плеърите особено High_Voltage.... там пишат
3ма души от clan nec както знаеш може би най-добрия ъндед клан в българия (за аматйорски говориме не за Zeerax,Four20.....) можеш да ги питаш нещо да ти помогнат срещу пустите imba елфи.Все пак от личен опит знам,че повече човек може да научи от опитен играч който е сравнително малко над неговото ниво отколкото някой "инзвънземен" gosu player дето колкото и да гледаш (четеш) се тая.

А за орк геройте хмм...Ами за 1st hero orc ще си кажа мнението
FS si e FS няма какво да кажа за него доказал се....
TC харесва ми TC strat-a на CADx2 vs UD
SH-според мене vs orc SH (hex) > FS
BMaster-ами vs elf според мен е голямата заблуда на орк плеарите.Аз като го видя имам победата за 1 идея (направо 5 идей) по-близо до мене.Иначе с lighting orb почти е невъзможно да си спасиш KotG от него.Добър и за tech без казарма ,но vs elf
кой ли вече играе така ???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 06:48

Това са впечатленията от 1.15 Beta след около 40 игри на 1v1.
1)Новия герой не е чак толко зле и аз лично виждам два пътя на развитие:
а)Като парви герой на Фабрика и тва пасивното с маса creep до 3 левел и после атака.
б)Като втори герой на stuna и пасивното ..
Аз лично предпочитам б) Т_T
2)NightElf-честно казано са пълна скръб... Вече харас нема ... И аз лично си милсля че вече с Ne се играе само както прави Spirit_Moon харас с Warden и по някое време пускаш TreeOfLife близо до някой expand и сас 4-5 archers го креепваш, използвайки това че първо той не очаква и второ ако дойде сас Wardena му зимаш героя ...
3)Orc-На TC вече се играе много повече и мене 3-пъти ме биха така ГРРР. Доста е силно особено с L-shield….
4)Ud-Еми честно казано бих казал че са перфекто балансирани вече точно както трябва да бъде... Hero Nuke в никакъв случаи не е зле ... Просто е малко по балансирано :D
5)Hu-Ами те са балансирани също(според мен де :D )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 06:57

Spirit_Moon e МАШИНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ............ :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 07:26

еее..хекса може да се коилва...и играта вс Ундеад се обезмисля...тея близард се излагат..що просто някой хакер не открадне сорса на 1.15 и сичко да се забрави :lol:
или пък близард сами да си делнат пача ..за да не се налага да изкарват нов...или да променят промените в тоя..а за новия герой нямам думи...пълна изродщина като дигне 6 лвл..с 5-6 работника става безсмътен(и 1 -2 колби )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 07:53

stfu-n00b! написа:
Spirit_Moon e МАШИНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ............ :)

Даааа верно си е :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 13:01

Anonymous написа:
тебе винаги някои те хаква как па се тебе те хакват незнам

верно си е .
бтв High Voltage я разкажи за магийте на новия герой.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 13:44

abe елфа изобщо не е толкова безъб са няма харас с демон има с кеепър което е даже и по добре

ЛЕЛЕ а BAT RAIDERITE какви животни са ги направили елелел BAT RAIDER>ВСИЧКО ПО ВЪЗДОХ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 13:45

High_voltage написа:
Деба и хакерите не се отказват...Сега играх срещу некъв, който направи грешка, която го издаде:
Значи нощ е и аз отивам към експанда си да го крийпна (това на Лост Темпъл). Той там има уисп на едно дърво. И ето какво го издаде - съвсем малко преди да пристигна (а той още не ме вижда), той си маха уиспа от дървото и го детонира.
Ако има хора тука които се съмняват - съжалявам, но не мога да ъплоудвам в датата и не мога да представя риплей.

Ти го виждаш е той теб не така ли?
Май забравяш че елфите имат ULTRA VISION UPGRADE!
бтв тоя форум дето сте го направили го 4акам вече десета минута да се зарди някаква идея защо е така?
я пишете в дос промпта
Ping usw.beta.battle.net и кажете колко пинг ви дава. Ако не стане така- tracert usw.beta.battle.net >c:\pesho.txt отваряте фаила пешо и гледате пинга защото на мен изобщо не ми отчита пинг казва ми че
Destination unavilable ili neshto takowa но все пак играя в сервера но с около 300 пинг сопред мен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 19:55

хаха..пинга към тоя адрес на мен ми е 2304...доста е....
а тоя форум..дето сте го направили..зарежда 154356464 часа.... :)
та искате ли да правим турнир тая събота ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 09:44

[LP]Rado написа:
хаха..пинга към тоя адрес на мен ми е 2304...доста е....
а тоя форум..дето сте го направили..зарежда 154356464 часа.... :)
та искате ли да правим турнир тая събота ?

не зарежда много бавно аз го отварям за няколко секунди !!

незнам куде е проблема !
провваите пак !!
6ото може по това време където сте влизали аз да съм ровил в Админ панела и затфа да не сте могли !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 13:51

аз за турче съм навит.Вчера реших да пусна Вар-а за 1-ви път от може би 2 седмици.Просто изведнъж ми се доигра.Влизам аз в мизерния Хофф.Давам "Куик плей гейм".Намира ми противник елф на 14л.Лошото беше че имах около 1.5 сек лаг.В началото на играта му казах да не ме дропи и той каза "ОК".След около 10 мин оба4е започнах да го изнасям.Остана му един "Уинд" на около 100 кръв.И точно тогава тоя гей нещастен малък гаден ми написа"4ao!! :))" и ме дропи
За пореден път се ядосах и си казах "Fuck Hoff"......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 14:23

{obio}RAVEN™ написа:
около 1.5 сек лаг

Ти имаш ли представа какво значи 1.5сек лаг?!
според мен нямаш. Това е равно на 1500 пинг, с такъв пинг изобщо не можеш да влезеш в играаа
играе се до 350 пинг нагоре вече забрави.... 1.5сек лаг ок

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 15:21

еeasss не съм много съгласен с казаното от тебе....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 15:38

stfu-n00b! написа:
еeasss не съм много съгласен с казаното от тебе....

хубаво кажи със какво не си съгласен, че 1000мили секунди са равни на 1 секунда?
1000милисекунди = 1000 пинг = 1 секунда лаг = невъзможност за игра, който ми покаже как играе с такъв пинг веднага му купувам каса бира

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost