Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
znachi poigrah malko i kavki sa mi vpecathleniqta.
goblin tinkera e nai golqmata prostoriq koito nqkoga sam vijdal v igra.
znachi bqh stanal s tinker 8 lvl s 1750 kruv i 14?! bronq, robo goblin e postoqnno toest moje da si stoi v tinker form i robo goblin form, tova poket facktory puk e nai bezmislenoto neshto koeto sam vijdal. purvo ne pravat po 30 a po 10 dmg qko bugavo e mi se struva raketite s toq 1 sekunda stun ne sa mnogo polezni hubavoto e 4e imat golqm obseg. nzn mnoo e smeshen toq geroi...
goblin tinkera e nai golqmata prostoriq koito nqkoga sam vijdal v igra.
znachi bqh stanal s tinker 8 lvl s 1750 kruv i 14?! bronq, robo goblin e postoqnno toest moje da si stoi v tinker form i robo goblin form, tova poket facktory puk e nai bezmislenoto neshto koeto sam vijdal. purvo ne pravat po 30 a po 10 dmg qko bugavo e mi se struva raketite s toq 1 sekunda stun ne sa mnogo polezni hubavoto e 4e imat golqm obseg. nzn mnoo e smeshen toq geroi...
-
Гост
Ми на http://www.battle.net си е обяснено.Anonymous написа:АИДЕ КАЖЕТЕ КАК ДА СЕ ИГРАЕ БЕТАТА!!! с орг копие см
- Horde[G2H]
браво хигхт..а ти с ква раса си бил ????
тоя герой е пълна скръб.............................ебаси тъпия гоблин..тея камикадзета за безполезни
дано оправят множеството бъгове ......или направо да не излиза 1.15 ???
кво ще кажете ДРУГАТА СЪБОТА ДА НАПРАВИМ ТУРНИР ?
тоя герой е пълна скръб.............................ебаси тъпия гоблин..тея камикадзета за безполезни
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
- Horde[G2H]
браво хигхт..а ти с ква раса си бил ????
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
- stfu-n00b!
Леле как се радваш ,че си бил некъв елф....хахха
Мечтата ти да биеш кореец е меко казано тъпа,не е важно да биеш кореец ,а е важно какъв е тоя кореец.Направи си един акаунт в азия ,направи го 10ти левъл
до тогава ще си победил най-малко 15 корейци.....
Raven не съм save replays vs unruly щото играх слабо......
Мечтата ти да биеш кореец е меко казано тъпа,не е важно да биеш кореец ,а е важно какъв е тоя кореец.Направи си един акаунт в азия ,направи го 10ти левъл
до тогава ще си победил най-малко 15 корейци.....
Raven не съм save replays vs unruly щото играх слабо......
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Kaкво имаш в предвид с 5-8(иначе честитоHigh_voltage написа:Йеееее!
Вече съм 5-8.
Успях да бия един елф, който освен всички лайнарщини беше направил и 3 гиганта със Здрава Кожа!
I are Gosu!!! ^^
Освен това осъществих мечтата си - играх срещу кореец и го бих !!!
Може ли човек да е по-щастлив от това? ^^
Има промени в списъка с карти на ледър. Добавени са 2 нови.
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
nai nakraq ima crack za 1.15 eto link
http://www.gamerzplanet.net/forums/loca ... =jump&id=4
http://www.gamerzplanet.net/forums/loca ... =jump&id=4
- stfu-n00b!
Не никаквъв проблем няма само казвам ,че е доста тъпичка.Обикновенно на човек мечтата му е нещо което бая трудно се постига,а твоита влизаш един ден в kalimdor
и биеш поне 20 корейски noobs.Тва ,че са корейци кво да не мислиш ,че всички са като Showtime.
и биеш поне 20 корейски noobs.Тва ,че са корейци кво да не мислиш ,че всички са като Showtime.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
yO|Tra1ngElf
добре но защо не го пише в листа с промените тогава?High_voltage написа:Не само може да се койлва, ами ако е герой може да използва и предмети.eeasss написа:Са поиграх в новиа сървър. Пинга е добре около 200, обаче има много бъгове. Засега забелязах бъг в умениято hex, като направиь hex на някоя единица и ми се случи 2 пъти единицата да изчезне просто!
Просто изчезва! Друго незнам дали е бъг или не но докато hex вече може да се coilva....Това е съвсем справедливо имайки предвид, че и оркските играчи класифицират хекс като небалансирана магия...
В риплеите, когато сграда на ъндед се унищожи, тя остава на минимап-а...
Не съм сигурен, но мисля, че webbed units се виждат през fog of war...Това не знам дали е бъг, но е яко.
Поствайте тука и други бъгове...
FarSeera е супер ощетен, спред мен в орк на орк вече е по добре таурен, просто с тоя cooldown на вълците
незнам ...
хекса не балансирана с сторм болта балансирана така ли?
или пък Mana burna na demoa OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
yO|Tra1ngElf
Еми не си много прав стото ако погледнесш двата му акаунда сте видиш че те вече са 24 и 25. Той пак е започнал здаво да играе (поне според SK.NukE)[LP]ki®oman написа:Offtopic:
Успех Unruly все пак,да знаеш че ако стигнеш домач с Х-а няма да е толкова трудно защото не е играл от месец(освен игрите от WC3L)