Радо сейвни ръплейте като играете плс
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
Със Sweet без Sweet ArmaTeam тоя път са шампиони.Че дори и без новите корейци ,нима Deadman досега е победен.... ами ТoD той също е ниърли ънбийтабъл
....Само да подобрят двойките и за бога да не дават на IntoX да играе ,на тоя да не му се дава да пипа Warcraft......
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
мръсна гад мен да бие радо неееееее.....[LP]ki®oman написа:хихи тва беше ебавка[LP]Rado написа:п.с. кирчо не ме нерви .......Протоса ме накара,кат го видиш го набии
![]()
BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
Форумна Инициатива, моля прочети
- stfu-n00b!
На полщад Макединия вечер и през ноща се събират много приятни "хора" що трябва да се радваш......само една "грешчица" ТРАВЕСТИТИ не педали разликата е много голяма
.......Аре бе няма ли да ми се доспи
Постнах вече в 15-20 форума някоя глупост от тъпотия.....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- [_7\_]ProtoSS@
- Обратна връзка:
ееее аиде сега... една грешка до 2....stfu-n00b! написа:На полщад Макединия вечер и през ноща се събират много приятни "хора" що трябва да се радваш......само една "грешчица" ТРАВЕСТИТИ не педали разликата е много голяма.......Аре бе няма ли да ми се доспи
Постнах вече в 15-20 форума някоя глупост от тъпотия.....
BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
- Horde[G2H]
-
Гост
сажелявам че не дойдох ама неска паднах от количката и си одарих и без това прецакания гръб и малко не бях в състояние , ще играем бади спокоен .[LP]Rado написа:стфу..този израз има ли запазена марка ???..
подлю къде се дяна ве ????
а и да питам как подяволите се играе с ундеад срещу Хуман ?
Ud vs Hu
ами 2 варианта като цяло сичко зависи от това какво той ще прави , ако ти играе на грифони и хоукове както правят повечето напоследак , ти правиш паяци и 1-2 статуи , ако ти прави нормалното , ръфлмени ти си прависх гули + статуи (по касно дестроери) + 1-2 абоминатора .
срещу human винаги с 3 героя
- VampireHunterD
-
uBopaWerra
Ламери Всички сте Ламеиииииииии
Ко да кажа ве вие ми спирате тока направо .......
[/b]
- Bachev_OrC
- Обратна връзка:
Трябва ти cdkey grabber, можеш да го дръпнеш от тук.Bachev_OrC написа:a we hора некои знае ли как мога да си видя cd-keya na TFT.toest az sam go zapisal s nego ama neznam kakuv e i mi trebe a we oburkah se nadqvam se da ste me razbrali pls help
- Horde[G2H]
- VampireHunterD
никат ми е както тук[LP]Rado написа:та значи...играеше на халкс и грифони..аз тръгнах на паяци..но незнайно защо започнах да вадя гарги...и стана тъпо...немаше жив кастер ама ме спука...
та подлю кажи си се пак ника ,че ако те видя да ти виспна
незнам , неразбирам
- Horde[G2H]
дам..определено паяци + гулове ( 100/100 лимит от тва) действат 
но и гаргите не са за изпускане особено срещу грифони....особено срещу орк който смята че играеш само ан гулове и абонита...вади въздух ..и....умира
е ако оня има яко книтове с паладин с аурата..съвсем не е ГГ
но и гаргите не са за изпускане особено срещу грифони....особено срещу орк който смята че играеш само ан гулове и абонита...вади въздух ..и....умира
е ако оня има яко книтове с паладин с аурата..съвсем не е ГГ
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
-
Tormozko
- VampireHunterD
и ние гледаме реплеи бади спокоен а с дестроери неможеш да спреш hawks and griffs просто грифоните ти смазват героите за секунди да не казвам , а елемнталите и хоуковете се оправят с дестроеритеTormozko написа:bs=bullshit ^^
Btw UD vs Hu--->harass с DK с rod ,паралелно creep-ване с ghouls
Lich+frenzied ghouls+statues
ако противникът избере да играе за hawks/gryphs---->destros
Това е Korean/Euro style =_=.
незнам , неразбирам
-
Tormozko
х
Fiends отначало е твърде рисковано заради defend(не че не може да се победи с тях vs Hu,но иска много зор).
Destos(но поне 3-4)>hawks/gryphs.Но повечето Hu играят на rifle sorc,нема страшно.VampireHunterD написа:и ние гледаме реплеи бади спокоен а с дестроери неможеш да спреш hawks and griffs просто грифоните ти смазват героите за секунди да не казвам , а елемнталите и хоуковете се оправят с дестроерите
Fiends отначало е твърде рисковано заради defend(не че не може да се победи с тях vs Hu,но иска много зор).
- VampireHunterD
4ети малко по добре.... говорим за гули и паяци , не само за паяциTormozko написа:хDestos(но поне 3-4)>hawks/gryphs.Но повечето Hu играят на rifle sorc,нема страшно.VampireHunterD написа:и ние гледаме реплеи бади спокоен а с дестроери неможеш да спреш hawks and griffs просто грифоните ти смазват героите за секунди да не казвам , а елемнталите и хоуковете се оправят с дестроерите
незнам , неразбирам
- Horde[G2H]