Автор |
Съобщение |
z-man
|
|
|
|
Заглавие: реалните истории на иван Публикувано на: 06 Апр 2004 14:42
зна4и хора да ви кажа от сега 4е тожа не е моя идея а на един приятел (The_Count)понеже в момента не може да е пусне тои тази тема пускам е аз по негова молба.
тук тои иска да сподели истинските истории на един на6 сао4еник(иван),които е истински карак.
за неговите истории 6те зазберете от The_Count!!!!!!
___________________________________ Z-MAN-THE HAMMER OF THE GODS!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 16:04
Ами чакаме да разберем!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 16:36
От каръци ми е омръзнало.. Ама айде да го разберем....
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
z-man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 22:28
да караците са мноо забавни.се весели не6та им се слу4ват
|
|
|
|
|
The_Count
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 22:31
на4и идеята не е само моя а и на з-ман ама карйте ся
за ваведени 6те ви кава малко за иван
тои е далаг и крив (все пак му викаме КРИВАК) маика му кара линейка а ба6та му е ску4ен архитект които кара са МАКС 40 километра в 4ас
има и многооо сестри но 6те ви кажа само за две от тях
1-ва Д. на 28 живее о6те сас родителите си и разбирасе сас ИВАН има си сериозен пр но за него по-касно
2-ра М. на 22 години кво да ви кажа УЖ си имала гадже
ся са пр на Д. ми тои се казва И. и дистрибутор на алкохол
рядко се слу4ва да не е поркан
тва е ваведенеито за иван нека другата 4аст напи6е моя така добар пр. з-ман айде з-ман не ни разочеровай!
___________________________________ Only the strong survive!!!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 22:36
The_Count и ти не ни разочаровай! Тая латиница ти е сасипала тотално грамотността!
Хайде постарай се малко! Пиши на български! Това да не ти е чата?
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
z-man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 22:40
така искам да изясня малко за кривотата му.ми тои е перфектен за у4ебниците по 4ове6ка деформация на тялото.тесни рамене,гурбав,с огромни и далги крака,гардите са му до корема и има 6кембе!!!!!!!1ина4е е супер кле4ав!!!!на4и понеже краката са му мноооо танки и носи 46!!!номер обужки мяза на снооп дог малко.(ако ме разбирате за кво говора)тва е за ван6ния му вид
|
|
|
|
|
Nazy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 22:47
Аааа един от стария клас е така ама носи и цайси с поне 100 диоптера Не знам колко е ама е доста висок диоптер.А и няма шкембе
|
|
|
|
|
The_Count
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 22:55
друго са6тествено е 4е той не си купува дрехите по негов избор квото му купят мама и тати
ба6та му сега е в 4ужбина и му звани и му вика
иване харесва6 ли ризки
да харесвам тате
ми добре 4е и без тва сам ти накупил много ве4е
са6то така той носи мноого странно яке (според него е колежанско)
на4и тва яке е винаги нама4кане и до скоро той се оправдава6е 4е тая материя не се гладела
а всащност якето му е купено от ба6та му и мога сас 4иста савест да кажа 4е дядо ми има са6тото
супер тапо е
якото при него е 4е данките му са като клин
и те не са от изгладените
ся мислим да му купуваме подпланки !
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 23:33
И в моита махала има един такав глупак , но не е хубаво все пак да се подиграваме с хората ...... Ина4е темата има добар замисал , незнам как сте иа развиите по нататак ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 23:33
Пичове, дойде ми идея да напиша разказче за двама некадърници - 7-8 клас. Заглавието ще е "Неграмотните присмехулници". Нещо мразите ли го това момче или просто се кефите, че има и по-смешни хора от вас? (макар че не съм сигурен кой е по-смешен - този който описвате или вие двамата)
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2004 00:44
Тоя Иван сигурно е някъв супер пич и тука си избивате комплексите за него...
___________________________________ Shit happens
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2004 00:57
Kaloyanski написа: Тоя Иван сигурно е някъв супер пич и тука си избивате комплексите за него...
Товаи на Мани е точно на място и направо в ислагам 6+ !!!
Бе хора, защот трябва да му се присмивате на момчето? Явно (ако е истина това дето го казвате) си има достатъчно проблеми. Не е виновен той за тях. А и какво ви доставя удоволствие да пишете такива работи тук. На мен хич не ми е интересно и надали ще чета пак. Замислете се за какво го правите това и има ли смисъл в него!
|
|
|
|
|
z-man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2004 10:53
хора ок 6ом не6тете нема пи6ем моля admin-a да изтрие темата.
така манни сигурен ли си 4е сме 8-ми клас?
а на другите:не не си избижаме комплексите.ние с него дори сме в една компаниа и сме приатели.тои сам си признава 4е е карак.но нали разбира се винаги 6те се намерат некви пи4ове да се праат на интересни.така 4е аре махаите темата.на последак си мисля 4е в тоз форум наистина има много хора дето седят само да се заяйдат!!!ма аре нема се разпражям 4е не ми е само тжа на главата.пак казжам заебете темата и тва е!!!!
|
|
|
|
|
The_Count
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2004 13:37
ок
6том не искате вие губите
аааа мноо са тапи хората в тоя форум маина 4есно не моа разбера как може да сте толкова заблудени
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2004 01:22
Бе вие пишете щом искате! Аз просто няма да влизам тук и тва е! Но наистина не мисля, че има нещо интересно, особено като ви гледам началото.
|
|
|
|
|
z-man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2004 08:19
ok za tva казвам да се затвори темата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2004 11:15
The_Count написа: ок 6том не искате вие губите аааа мноо са тапи хората в тоя форум маина 4есно не моа разбера как може да сте толкова заблудени
Ъ, да! Мноу сме тъпи, майна, напрау се гръмнеш, майна. Тука пълно с некви дрисльовци, копеле, напрау да ни теглиш ена псувня и ни пратиш на майната ни, майна!
И още нещо, майна. Мисли преди да пишеш, майна, че темата е за реалните истории на Иван, майна, а аз история никъде не видях. Само гаври и присмех.
Аре пийс, майна!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2004 12:36
The CROW написа: Lord of Darkness написа: Ъ, да! Мноу сме тъпи, майна, напрау се гръмнеш, майна. Тука пълно с некви дрисльовци, копеле, напрау да ни теглиш ена псувня и ни пратиш на майната ни, майна! И още нещо, майна. Мисли преди да пишеш, майна, че темата е за реалните истории на Иван, майна, а аз история никъде не видях. Само гаври и присмех.
Аре пийс, майна! Хехех!Браво, Лорде!
Хехе. От Мани се научих да отговарям така. Голям кеф е!
При това наистина нямаше никакъв разказ тук. Единствено, което казаха, беше "Ей, аз познавам един, дето са му тъпи дрехите и е много грозен и смотан и сестрите му са тъпи и той е тъп и родителите му са тъпи и...".
|
|
|
|
|
z-man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2004 13:42
Lord of Darkness написа: The CROW написа: Lord of Darkness написа: Ъ, да! Мноу сме тъпи, майна, напрау се гръмнеш, майна. Тука пълно с некви дрисльовци, копеле, напрау да ни теглиш ена псувня и ни пратиш на майната ни, майна! И още нещо, майна. Мисли преди да пишеш, майна, че темата е за реалните истории на Иван, майна, а аз история никъде не видях. Само гаври и присмех.
Аре пийс, майна! Хехех!Браво, Лорде! Хехе. От Мани се научих да отговарям така. Голям кеф е! При това наистина нямаше никакъв разказ тук. Единствено, което казаха, беше "Ей, аз познавам един, дето са му тъпи дрехите и е много грозен и смотан и сестрите му са тъпи и той е тъп и родителите му са тъпи и...".
тhe_count си го каза тжа бесхе ваведение...........но ве4е нема зна4ение яжни никои не е обарнал жнимание на моите постове
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|