Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 19:03

Не знам бате може си прав нямам опит с орк за да го успорвам ,но все пак 5-6 бат райдера леко раздалечени един от друг и някой кореец да е няма да ги хване всички.

Вижте това :
Tomorrow at 18:00 CET Playday 3 will come to an end when the Finns of Destination Skyline meet the Dans and Koreans of Meet Your Makers. The Korean squad of MYM will be allowed to play now so we might be able to see some of their newly acquired level 50 players in action.

Значи ще играят ,първи силата ЛОЛ усети DIDI8.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 20:09

stfu-noob , виж сега мойто момче (дано не се обидиш от това обращение ) ще си позволява да те поправя , не диди и х-а а х-а и марто отидоха на WCG(2003) аз лично бях свидетел как Диди падна на квалификациите и приятелката му отиде да го утешава :)))
а за статистики и т.н.... не ги гледай много не винаги са верни но си и прав до някаде аз лично сам HumanPlayer или поне бях . затова няма да споря.
Но в момента сме седнали да спорим за глупости , зашото колкото и да говорим перфектна система няма , вси4ко опира да класата на играча нали знаеш и всяка игра може да се развие по различен на4ин затова не би било то4но да казваме какво се прави и какво не по време на 1 игра .

[LP]Rado , не се тревожи утре ще играем и ше видиш , само ще ти потскажа малко , като си пусна 1 Scroll Of Proteciton незнам дали ще ти остане мана да ми зимаш bloodlusta ;), утре ще видиш

П.С. Живота на 1 ловец , неможе да се наре4е живот.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 20:36

Да поправям си грешката за Диди вярно той не беше сред тримата които отидоха в
дисциплината wc3.В по-голямата част съм съгласен с тебе.
Искам да ти задам един въпрос някой от hoff club ли си и ако е така кой ?

Ако е така ,пък е да не е радо закъсал си го :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 20:36

значи вампире утре ще се убеди6 че съм ламе ама както искаш..ще играем
еееаасс..казвам 4е катапултите са за анти кастари на хуман...и най-често хумана прави грифони или драконхолкове да бие по катапултите..а без тях играта се обезмисля :)
п.с. вампире..хитро..ако пуснеш скрол :))-10х

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 20:38

Еми мога да кажа - Че съм тъп и верно че приех нещата буквално :)

<- Си посипва главата с пепел.

Единствено в моя защита мога да отбележа, че ми се спеше и моментно ми се губеше връзката към главният мозък.

ПП - Тъп съм и си го признавам :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 20:44

stfu-noob за да няма неясни работи и да сме то4ни отидоха sk.insomnia (х-а) Four20 (марто) и Zeerax :)
не сам от hoff-cluba по скоро сам на другия край на балгария но това е друга тема за друг разговор да кажем 4е х-а и компания са ми стари познати :)

[LP]Rado , никой не се е родил нау4ен :) , колкото за тея демолишери толкова ли ти харесват все за тях говориш :) , утре като играем ще се вартим парво ще играя orc зада ти покажа 4е "heavy air" не смазва orc-a после ще играя human да видиш какво смазва orca , но не виждам защо отписваш играта още от сега нищо не се знае :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 20:48

извинявам се за малкият flood който ще направя

[LP]Rado , не ми викай "Vampire" ника не зна4и това , за да не се чудиш ще ти обесня

Vampire Hunter "D" , ловецът на вампири Ди (Ди е име) той е полу човек полу вампир (Дампир) роден за да лови и убива вампири , да не се впускам в обеснения , гледаи филма Vampire Hunter D "bloodlust" и ще ти стане ясно

с опасение да стана досаден [LP]Rado , шаманат произнася фразата "Storm Earth and Fire , Hear my call"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:05

Не аз да питам щото ходя там понякога (заради CS) и да не би да се знаем.Аз х-а съм седял зад него да гледам ,ноне съм се запознавал нещо...познавам чушката и съм говорил в connection2 малко с Диди.

Цитат:
ще играя orc зада ти покажа 4е "heavy air" не смазва orc-a после ще играя human да видиш какво смазва orca

Много ми хареса как звучи тва :).Езък ,че си махнах лънчера щото ми писна да имам проблеми с логването към бнет.Сейвнете риплей и го качете някаде ако може.
Осещтам ,че ше има humiliation :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:23

та така и така сме се заговорили , я си кажете кой е вашият идол на war3
за себе си не бих казал 4е имам идол по скоро отдавам почит на няколко игра4и от калибара на 4k-grubby i sk.mad)q(frog a oт корейците kenshin.WeRRa и наскаро бях доста у4уден когато разбрах 4е е жена... странно нали един от най добрите human-и в света наред с х-а е жена , аз намирам това за интересно :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:25

LOL написа:
Стфу не мисля 4е играта е 4ак па толкоз балансирана......
например я ми кажи Какфко може да направи Орк Сре6ту Хуман при положение 4е Хумана тругва на Драгонхавкове и Гръпхони ???
Отгожова е : да каже ГГ и да излезе !
Просто не виждам (а и доста орки над 20 левел сами го казвали) реално ре6ение на проблема....
Аз например ми е наи приятно да играя сре6ту Орк понеже по никакъф на4ин не може да ме изненада освен Бърз те4 на таурени което мисля 4е е засега наи добрата стратегия на Орк....
Хумана с техните имабалнсирани пти4ки ... просто но коммент !
И между другото ако несте забелязали само Хуман и Елф все о6те могат да вадят кастери....
хахах а за УД кастерите просто за голямо сужаление все о6те не съм виждал такъф реплаи о6те от 1.13 насам !

ti kato si n00b stfu
естествено че може ето как-масс хх и блууд лъст и със добро управление го късаш
Х тука от моя страна няма да е зле кум тая тактика да прибавиш и няколко уъв Х

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:31

LOL написа:
Стфу не мисля 4е играта е 4ак па толкоз балансирана......
например я ми кажи Какфко може да направи Орк Сре6ту Хуман при положение 4е Хумана тругва на Драгонхавкове и Гръпхони ???
Отгожова е : да каже ГГ и да излезе !
Просто не виждам (а и доста орки над 20 левел сами го казвали) реално ре6ение на проблема....
Аз например ми е наи приятно да играя сре6ту Орк понеже по никакъф на4ин не може да ме изненада освен Бърз те4 на таурени което мисля 4е е засега наи добрата стратегия на Орк....
Хумана с техните имабалнсирани пти4ки ... просто но коммент !
И между другото ако несте забелязали само Хуман и Елф все о6те могат да вадят кастери....
хахах а за УД кастерите просто за голямо сужаление все о6те не съм виждал такъф реплаи о6те от 1.13 насам !

sorry za 2riq post ама...
начи гледай ся
http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=29944

ПРЕПОРЪчВАМ НА ВСЕКИ ДА СИ ГО ИЗТЕГЛИ
ЕТО ПЕРФЕКТЕН ПРИМЕР ЗА ЪНД КАСТЕРС
ФАСТ ТЕч ДО НЕК
ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО 4В4
ВЪВ 3В3 Е МАЛКО РИСКОВАНО
АЗ СЪМ ТОЯ КОКА КОЛА ВИЖТЕ КАК ПРАВЯ НЕКРОМАНСЕРИ ПО-БЪРЗО ОТ КОЛКОТО ИЗКАРАТЕ 8ХЪНТС

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:38

от тези 2 поста мога да заклиуча че си забавен тип ;) но не бих казал 4е 4v4 i 3v3 и барзите ти некроси ни валнуват....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 21:39

опс , 3я Гост бях аз...:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 22:46

VampireHunterD написа:
та така и така сме се заговорили , я си кажете кой е вашият идол на war3
за себе си не бих казал 4е имам идол по скоро отдавам почит на няколко игра4и от калибара на 4k-grubby i sk.mad)q(frog a oт корейците kenshin.WeRRa и наскаро бях доста у4уден когато разбрах 4е е жена... странно нали един от най добрите human-и в света наред с х-а е жена , аз намирам това за интересно :)

Любими плейърс : mTw.Taker , SK_Insomnia

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 01:26

Кеншин е мъж.В Кореа има доста прогеймъри жени но специално той е мъж.Ето за да не бъда голословен:

64AMD.Kenshin
Name: Sung Won
Race: Human
FreeStyle on Kenshin: Kenshin - the name says a lot for itself. His apm is probably the highest I have seen in War3, and his micro is really difficult to match. He is very difficult to predict in terms of his timing and orientation race wise, he can kill your ass with an Archmage and three Footmen. Weaknesses - at times he can be too aggressive.

За мене най-добър играч на всички времена Spirit_Moon a.k.a Last.Day, a.k.a Moon [Fairs], a.k.a LordOfNightMare,a.k.a CalCium a.k.a a.ka. ........ :D
Абе виш ми аватара..
Иначе от всяка раса си имам играчи на които се възхищавам и харесвам стила им на игра
NightElf-Spirit_Moon ,Deadman a.k.a apm70
Orc-Taker
Human-Bjarke
Undead-Lucifer,madfrog

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 04:22

Последни новини :

Former 64AMD.OverSea members ShowTime, Kenshin, Lucifer and FreeStyle along with the SK.Korean member Sweet have teamed up with the French based ArmaTeam and will make up their new Korean division. The deal was closed earlier tonight.

About two weeks ago, former 64AMD.OverSea team leader FreeStyle contacted ArmaTeam for the first time, as they were looking for a new European clan to play for. "After talking to LwL for a bit, my teammates and I were impressed by his manner. That was a big thing, because we felt we needed to be able to trust this new leader a lot. So as we talked a lot, he always made it seem like we were a strong priority. Then we got around to making a deal where we felt our benefit was very clear," says FreeStyle.

While ArmaTeam already had a strong roster, the aT clan leader Llewellys still chose to take on the Korean division. "Training with Korean progamers was an opportunity which was very hard to decline, therefore, after a short talk, we all agreed," he says. "The Korean players will bring us a new vision of the game and will attend all the major leagues with us - WC3L, NGA and so on. ArmaTeam will provide them with a structure that will allow them to evolve among the European top teams and players."

The two groups are now analysing how both parts will be able to take the best advantage of the deal. "I am proud to have the team with the number 1 in Europe, number 1 in US.west , number 1 in US.east and the number 1 Asia, and I hope that FreeStyle and I will be able to handle such good players in the best possible way," Llewellys says.

FreeStyle is also very happy about the deal. "I think we joined one of the top teams in Europe that already had a solid foundation before our arrival. They made us feel really welcome into a similar environment that Team Luxury had, which is a friendship first kind of thing. We feel very confident about the future. The sky is the limit, with the roster we have, I don't think losing will be very common."

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 04:28

Охааа жив човек на хоризонта :lol:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 08:31

stfu-n00b!
няма да споря , поради здравословни причини отсаствах 4 месеца от гамерския свят или по точно нямах достап до компиутар ;) пак и тея новини чесно да ти кажа незнам дали някои им обраща внимание.... защото няма много сериозни хора тук (без да обиждам никой)
и аз така
Human - Kenshin.WeRRa
Orc - Taker , GruBBy (имал сам честа да играя ат срешту всеки от 2мата)
Undead - mad)Q(Frog
Elf - Sweet[Saint] (не сам сигорен за правописа)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 09:47

хехехе много време те е нямало ве...... 8) 8) 8) хаха rado така и така пак се правиш на маистор варцрафт....... :wink: :wink: :evil: :twisted: хехехе а и на4е последните ти изказвания са си верни аиде в същият дух...... :lol: :lol: :lol:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 11:48

VampireHunterD написа:
stfu-n00b!

Elf - Sweet[Saint] (не сам сигорен за правописа)

тоя не беше ли Undead?
е са кво стаа arma team напрао се оляха ебаси...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost