Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 23:47

Тц не че се заяждам, ама Warcraft не струва, CS е истинската игра :oops:

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 01:52

stfu-n00b! написа:
Чалмалии ,островни държавици без нито един известен играч.....немам думи..

Ето и 3 важни новини които съм ви подготвил :
Верига клубове Матрицата официален партнйор на WCG за Българиа обявява ,че записването за дисциплините "Enfos" , "Dota" (wtf is this), "TowerDefence","Hero Arena" започва от утре .Бързайте за Българиа са определени цели 3 места за всяка дисциплина.Поради ниския интерес породен от всеобщата истерия около горните заглавия дисциплината "Warcraft3:TFT" ОТПАДА от програмата на Световните Кибер Игри.

Blizzard откупват правата върху "Hero Arena" и "Dota" за 20млн евро.Култовото гейм
студио ще отговаря за развитието на заглавията.

Третата новина е пак от България.След разговор с няколко човека в Hoff Club стана ясно на какво се дължи мистериозното падане на акаунтите на Здравко Георгиев (SK.Insomnia) в европеиския батълнет ладер.
Той просто целодневно тренира "Hero Arena" за да е добре подготвен за WCG и останалите големи турнири.
Интересното е ,че той зарязва човешките герой защото осъзна истинската сила на Warden в последната версия на арената.Истината е ,че той много е подобрил unit извинете hero контрола си което е нещо много трудно за постигане.Доказателство за всичко това е победата му в провелия се вчера международен турнир..
Като след категоричната победа форумите на батъл.нет се заляха с теми от сорта на "warden is imba".От близард обещават пач в близките дни с сериозен nerf на гореспоменатия герой.

Така ,че ходи се скрий някаде от ,такива като тебе се чуда да ги сужалявам ли или да се смея....

И един мармот завиваше шоколада в станиол. stfu-n00b! мисля, че първи април мина да ги пишеш теа раоти :)
Инсомниа падна от "ледера" защото е един от бета тестерите на WoW :)
warden imba - bla bla bla
DotA = Defend of the ancients ( ili ne6to ot sorta )
W3x otpada ot WCG - BS impossible :D
P.S всичко си е мое мнение , приемам всякакви псувни след мен ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 03:47

Kaloyanski написа:
Тц не че се заяждам, ама Warcraft не струва, CS е истинската игра :oops:

hehheeeehheeh :)
eiii . . . i az doskoro si bqh qk fen na CS ama war3 e dale4 po dobra . . . sha izvinqvash ama da hodish da sabirash pushkite na drugite ot poda i da kolish u tikvite na nekvi s maski si ebati **** ! ili pa da prasnesh nekuv v kraka s 4 6 i toq da umre na mqsto :) ne be qka e CS ma .... war e po dobra... pove4e mislish ... s po razvita fantasiq e ...
dokato drugoto si e edna 4ista pucalka... prosto razli4na raznovidnost , , , ne e mnogo originalna i razli4na ot ostanalite

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 05:33

Asterix написа:
stfu-n00b! написа:
Чалмалии ,островни държавици без нито един известен играч.....немам думи..

Ето и 3 важни новини които съм ви подготвил :
Верига клубове Матрицата официален партнйор на WCG за Българиа обявява ,че записването за дисциплините "Enfos" , "Dota" (wtf is this), "TowerDefence","Hero Arena" започва от утре .Бързайте за Българиа са определени цели 3 места за всяка дисциплина.Поради ниския интерес породен от всеобщата истерия около горните заглавия дисциплината "Warcraft3:TFT" ОТПАДА от програмата на Световните Кибер Игри.

Blizzard откупват правата върху "Hero Arena" и "Dota" за 20млн евро.Култовото гейм
студио ще отговаря за развитието на заглавията.

Третата новина е пак от България.След разговор с няколко човека в Hoff Club стана ясно на какво се дължи мистериозното падане на акаунтите на Здравко Георгиев (SK.Insomnia) в европеиския батълнет ладер.
Той просто целодневно тренира "Hero Arena" за да е добре подготвен за WCG и останалите големи турнири.
Интересното е ,че той зарязва човешките герой защото осъзна истинската сила на Warden в последната версия на арената.Истината е ,че той много е подобрил unit извинете hero контрола си което е нещо много трудно за постигане.Доказателство за всичко това е победата му в провелия се вчера международен турнир..
Като след категоричната победа форумите на батъл.нет се заляха с теми от сорта на "warden is imba".От близард обещават пач в близките дни с сериозен nerf на гореспоменатия герой.

Така ,че ходи се скрий някаде от ,такива като тебе се чуда да ги сужалявам ли или да се смея....

И един мармот завиваше шоколада в станиол. stfu-n00b! мисля, че първи април мина да ги пишеш теа раоти :)
Инсомниа падна от "ледера" защото е един от бета тестерите на WoW :)
warden imba - bla bla bla
DotA = Defend of the ancients ( ili ne6to ot sorta )
W3x otpada ot WCG - BS impossible :D
P.S всичко си е мое мнение , приемам всякакви псувни след мен ;)

Отговорих иронично на оня.....Толкова ли не схвана мислиш ли ,че точно пък аз не знам горните неща.......... :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 07:21

хех варкрафт топада от ВКГ...да и мармота иска да е крава :) .....
хех здравко доста е паднал заради ВоВ..но ако почне пак да играе мармот крафт ще си дойде на позицията :)
някой ще ми направи ли една услуга-да качи лунчера за хофф в дата.бг щот от хофа не ще да го дърпа :?
плссссс

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 08:43

За това съм се отказал в този форум да пускам ироничми мнения ли да се заяждам с леймърщината, stfu-n00b!, хората не те разбират ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 09:31

Anonymous написа:
За това съм се отказал в този форум да пускам ироничми мнения ли да се заяждам с леймърщината, stfu-n00b!, хората не те разбират ;]

Човече не знаеш колко си прав.Мерси за подкрепата ,явно има и хора които знаят какво е ирония и са схванали майтапа.Останалите не само не са оценили писаното от мене,но не са го и разбрали и напористо се мъчат да ми обяснят ,че Инсомния е паднал в класацията не защото играе Hero Arena ,ами заради betatesting на WoW.

Za headoff lunchera : Айде влачи със здраве :) http://evenstarbg.data.bg/Other/HoWC3L207.exe

1.CS и Warcraft са еднакво носещи удоволствие и пристрастяващи игри.
2.Прогеъминг сцените са им сравнително равностойни (Кореа ги уравновесява иначе...)
3.Мислене в CS трябва повече докато в warcraft сичко се прави по инерция и от обиграност.
4.Сравнени просто като игри Warcraft е по-добрата.
5.Докато в CS единственото независещо от умението е че понякога ти е карък ден (дето вика един приател "Просто не падат" в warcraft касмета е просто огромен процент (от каде ще те пусне на картата ,през item дропа ......абе отвсякаде).Kaто добавим че пълен баланс е невъзможен (въпреки че сега в 1.14б за първи път чуствам почти пълния баланс и от нищо не се оплаквам).
6.Поне в България CS общността е доста по-развита.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 09:53

You know a mighty god is a living man…

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 10:39

Може би ще представлява интерес за вас "мемоарите" на тиим лидера на българите
на WCG2003 Даниел Мюлер по известен като d0tc0m.Четивото е вече на около половин годинка ,но не е поствано другаде освен c-strike така че едва ли сте го чели,ък е много интересно и предположих ,че на някой може да му е интересно да го прочете...
Наистина си струва въпреки ,че става дума за всички от БГ отбора не само war3 играчите.Някой от "персонажите" може да не сте ги чували но отидете в клуб Connectoin2 (cnc2) или ако се интересувате от CS ще са ви ясни :)
Разделено е на 4 доста дулги части ето и линкове към всяка :
http://c-strike.headoff.com/viewstory.php?id=399
http://c-strike.headoff.com/viewstory.php?id=408
http://c-strike.headoff.com/viewstory.php?id=410
http://c-strike.headoff.com/viewstory.php?id=414
enjoy :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 11:30

Стфу не мисля 4е играта е 4ак па толкоз балансирана......
например я ми кажи Какфко може да направи Орк Сре6ту Хуман при положение 4е Хумана тругва на Драгонхавкове и Гръпхони ???
Отгожова е : да каже ГГ и да излезе !
Просто не виждам (а и доста орки над 20 левел сами го казвали) реално ре6ение на проблема....
Аз например ми е наи приятно да играя сре6ту Орк понеже по никакъф на4ин не може да ме изненада освен Бърз те4 на таурени което мисля 4е е засега наи добрата стратегия на Орк....
Хумана с техните имабалнсирани пти4ки ... просто но коммент !
И между другото ако несте забелязали само Хуман и Елф все о6те могат да вадят кастери....
хахах а за УД кастерите просто за голямо сужаление все о6те не съм виждал такъф реплаи о6те от 1.13 насам !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 11:55

Не съм казал ,че играта е перфектна в това отношение ,просто е по-балансирана от когато и да било преди.
Human vs Orc и Orc vs Elf наистина са небалансирани.
btw Орка не го мажат само човешкия air,ами heavy air-а изобщо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 13:22

[LP]Rado написа:
хех варкрафт топада от ВКГ...да и мармота иска да е крава :) .....
хех здравко доста е паднал заради ВоВ..но ако почне пак да играе мармот крафт ще си дойде на позицията :)
някой ще ми направи ли една услуга-да качи лунчера за хофф в дата.бг щот от хофа не ще да го дърпа :?
плссссс
хммммммммммм ще опитам,радо!!!!!! :lol: :lol: :lol:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 14:05

Podlyo :
Stfu-Noob,
приятелъо искам да ти кажа нещо , това за небалансираното ваобще не е вярно просто се замисли ... орка не се бие с бие с ваздух , орка ма4ка ваздух , драпни си 1-2 реплея гледай , да кажем как играе хуман на орк за кон4ета.... ина4е бива тотално размазан , ще ти дам и още 1ин факт ако орка беше толкова слаб 4к-grubby нямаше да е с 2 акаунта в топ10 не мислиш ли .

Колкото до ладера и такива глупости... то миналата година Диди беше 1ви ама x-a отиде на wcg-to nali
така4е ладера не говори много , вси4ко се вижда на търнирите ... е на х-а отиде в вегас и какво стана ... световния шампион дрън дрън беше размазан от мадфрог ... така 4е NoComment.

Покрай тоя Ladder много глупости се говориха , apm70 (мръсния казак :lol: ) бил с мапхак , е мом4ето покайи x-a и компания да отидат в русия да играят е х-а нали е много смел и му отказа груби отиде и яде боя ;) .

затва само 1но ше ви кажа LADDER SUX !!! всичко се вижда на турнирите , това е

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 16:27

стфу 100000х за лънчера :)
такам гост как точно ще спреш въздух на Хуман ???С въздух си обречен...с тролове..може да успееш но шансовете са малки...обикновено въздух се прави анти катапулти...щот ако орка остане без демота...играта свършва....според мен , с орк хуман се бие с голям левел герои...и демота..а товер ру6а срещо Хуман не е много сполу4лив-милитиата рулзз :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 16:52

hypogriph raiderite sa si ebali maikata vs orc shoto kato doide ti s4upva VSI4KITE burrow za 30 sec to4no....
въздуха на хората се спира само с head hunetri с blood lust
И ква е тая глупост в тоя форум се прецакват шрифтовете и не може да се пише на английски....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 17:06

[LP]Rado , ако искаш кажи ми утре някакав 4ас да вляза в hoff и да ти покажа ....(науча) на нещо....

П.С. Podlyo

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 18:38

[LP]Rado написа:
обикновено въздух се прави анти катапулти...щот ако орка остане без демота...играта свършва

Това са как да се разбира "анти-катапулти"
[LP]Rado написа:
....според мен , с орк хуман се бие с голям левел герои...и демота..а товер ру6а срещо Хуман не е много сполу4лив-милитиата рулзз :D

кво са искаш да кажеш орка да прави катапулти срещу грифони?!
wtf

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 18:38

ми подллю..кажи към 3-3 и 30 по обяд в хофа ????...с удоволствие ще науча нещо ново :)
хах ееаассс..да ама ако хумана има 2-3 спел бракара блоодлуста заминава+диспел на приистовете..така че повечко хеад хунтери и 1-2 камикадзета :) може и да упсееш вс летящ хуман.
п.с.-ееаасс-там дето пише кирилизация може6 да си сменя6 6рифовете :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 18:44

Anonymous написа:
Podlyo :
Stfu-Noob,
приятелъо искам да ти кажа нещо , това за небалансираното ваобще не е вярно просто се замисли ... орка не се бие с бие с ваздух , орка ма4ка ваздух , драпни си 1-2 реплея гледай , да кажем как играе хуман на орк за кон4ета.... ина4е бива тотално размазан , ще ти дам и още 1ин факт ако орка беше толкова слаб 4к-grubby нямаше да е с 2 акаунта в топ10 не мислиш ли .

Колкото до ладера и такива глупости... то миналата година Диди беше 1ви ама x-a отиде на wcg-to nali
така4е ладера не говори много , вси4ко се вижда на търнирите ... е на х-а отиде в вегас и какво стана ... световния шампион дрън дрън беше размазан от мадфрог ... така 4е NoComment.

Покрай тоя Ladder много глупости се говориха , apm70 (мръсния казак :lol: ) бил с мапхак , е мом4ето покайи x-a и компания да отидат в русия да играят е х-а нали е много смел и му отказа груби отиде и яде боя ;) .

затва само 1но ше ви кажа LADDER SUX !!! всичко се вижда на турнирите , това е

Интересна дискусия (не спор) ще стане тука.
Така аз дори не съм орк player.Така ,че не се позовавам на личен опит ами точно на риплей и изказвания на орк играчи,някой статистики и тнт.....Сички gosu players играещи с орк го казват.Нали знаеш оная статистика за играчите 20+ левъл абе направо ще я сложа пак.
Humans beat Orcs 55.9% of the time.
Orcs beat Night Elves 53.9% of the time.
Undead beat Orcs 53.1% of the time.
Undead beat Night Elves 52.3% of the time.
Night Elves beat Humans 51.7% of the time.
Humans beat Undead 51.3% of the time.
Както виждаш наи-голямата разлика е точно human vs orc.
Аз се си мисла така троловете умират от АоЕ,но защо не бат райдери ?Аз като извада химери едиствено те ме притесняват...Особено ако enemy air units са по наблъскани......Разбира се ти какво искаш орк да е толкова слаб ,че с него да не може да се прескочи 10левъл.Просто казвам ,че пада от хюман и хеви еър. :)
Но все пак баланса е по-добур от когато и да е.
И Инсомния и Диди8 отидоха на WCG2003 :).
Insomnia го спечели защото тогава доминацията на хюман беше огромна.
Иначе наистина на турнири е истината.
Инсомния е много под нивото на 10-15 играчи и deadman (apm70) и madfrog влизат в тази категория.
APM70 едно време има рестартирани акаунти заради мапхак,но вече не ползва такъв и кам този момент е може би най-добрия европеиски играч (поне според мен).
Утре прогеймър.ру ще проведе шоумач 3 от 5 между 4K.Grubby и aT.Deadman.Така ,че ше бъде интересно :).Да не забраваме ,че в wc3league Deadman (apm70) има само една загубена игра (не мач) от Sweet.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 18:54

[LP]Rado написа:
хах ееаассс..да ама ако хумана има 2-3 спел бракара блоодлуста заминава+диспел на приистовете..така че повечко хеад хунтери и 1-2 камикадзета :) може и да упсееш вс летящ хуман.

stfu-n00b! написа:

Аз се си мисла така троловете умират от АоЕ,но защо не бат райдери ?Аз като извада химери едиствено те ме притесняват...Особено ако enemy air units са по наблъскани......:

абе хора вие dragon hawk за нищо ли ги нямате?! нали веднага ще ги хване с areial shakles или там квото беше и дава focus fire...

[LP]Rado написа:
ееаасс-там дето пише кирилизация може6 да си сменя6 6рифовете :wink:

е копеле мерси ,че ми каза лелел кав сам тъп как не сам се сетил ,че от там могат да се сменят шрифответе деа ее мерси ше те черпа нещо!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost