Rand_al-Tor отново добре дошъл ! Часта ти е много хубава и критика няма ( а пък и за толкова малко време си се справил така добре свалям ти шапка ).
Reaver ето това се казва продължение . Много добре . Единствената критика е онова с крилата ( по една време честно в главата ми само сухожилия и кости ми се въртяха ).
He@d_HuNteR точно така Нечестивците са високи около 6,5 , 7 метра . Но все пак внимаваи ( даваи повече жертви ) иначе интереса се губи .
The_prophet честит ти договор .
И знаите зада са валидни договорите те трябва да се подпишат в "Мрачната крепост"
Deywona ами това с ходенето до крепоста го направих зада се връзват нещата и героите и расите да се засичат там . А и е нещо като защита някои да не се отдели до толкова че да не е ясно дали пише с нас или сам си пише . Примерно някои си води воената кампания в продължение на петнадесет хода и нищо него свързва с остналаите . Според мен "Мрачната крепост" е една добра идея . И знаи драконите ми крещят за твоята кръв след като уби двама от ездачите ми които бях изпратил на разузнаване !!
Ето и редът .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Сега на ход е ТТ2 .
И нека боговете дракони Д'Фрит и Зифрит бдяд над нас !