Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2004 21:52

TT2, харесах частта ти.
The Dark One Извинявай, че съм те пропуснал. На мен също разместванията ми скапаха всички представи за време и вероятно е от това.
Сега си ти и после е редът, който бях написал. Идеята беше, че ако побързаме може Ловецът на глави да си пусне частта лично и навреме.
Ето редът отново .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One <--
7 Drizt ?
8 MM13_666
9 Deywona
10 He@d_HuNteR

Още веднъж се извинявам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2004 22:25

Първо браво на ТТ2 за превъзходната част . Е малко кратка ( но времето ни притиска всички ) но добра . Относно критиката за правописните ми грешки много се старая ама е много трудно .

Сега промените в редът след като Drizt се изнесе.
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR

Така да обясня какво стана . ТТ2 бе притиснат от времето и се разбра с The_prophet да си размянят местата. The_prophet постна на мястото на ТТ2 . Аз понеже се бях разбрал да включа героя на ТТ2 в моята част го помолих да си сменим местата . Следователно вашето раположение не е било променено . Това което направихме няма да се повтори спокоино и редът ни ( на мен ,ТТ2 и The_prophet ) отново се връща на стария си стандарт .

Знаете ли какво не разбирам ?? Вместо да се наслаждавате колко хубаво се развива разказа ( има си всичко битки , предателства ,примирия и тн.) вие гледате и търсите нещо което да не ви допадне . Да прави сте че имах два избухливи поста но разберете че напоследък съм подложен на стрес и най-малко ми се гледа как някои се сдърпва в проекта ни . Аз като ораганизатор трябва да внимавам всички да са доволни а това както знаете се постига трудно когато хората са повечко .

Reaver предложението ти за дуелите е добро и ще бъде включено към правилата .

The Dark One не разбирам защо си нещастен но ще отговоря на въпросите ти възможно най-сдържано ( нещо съм болен ).
"П.П- Седнал EviL да ни обяснява как трябвало да се държим, за да сме прилични и да не съсипваме темата. Браво на него. Едва ли не, ни изнася лекции, а позволява такова безобразие. Ето това ще Съсипе темата!" - много си прав изнасям лекции . Ако сменя лекциите с деиствия ще си останем няколко човека да пишем . Какво мислиш че мога да предприема докато се карате ?? Да помоля админа да ви кикне от сървара ? Да не говорим че препочитам с добро да се оправям ( така има шанс да постигна целта си ) отколкото да заплашвам и гоня .
Относно редът нека ти припомня някои неща ( имаги на първа страница и на втора ). Първо аз предложих на Deiwona мястото си и заех последното . Но човека чесно и подчинено си мина на последното място ( с това темата за Deiwona приключва завинаги ) и на първо застана Reaver ( които се захвана сериозно и написа частите си без да закъснява). Друго което казах още отначало е че аз определям редът ( провери ако искаш ) и всички се съгласиха . Още казах че някои хора неги познавам и следователно не мога да им се доверя на сто процента .
Така след като ти отговорих на всичките въпроси и не само въпроси ще кажа едно последно нещо :
Извинявм се ако съм обидил някои в предишните си постове ( и спецялно на The Dark One ) . След като за пореден път се оказа че трябва да се извинявам ще кажа още нещо . Не прекаляваите с търпението ми .

От сега нататък се наслаждаваите на разказа и пропускаите да правите от мухата слон !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2004 22:44

Извинявам се за рязкото ми избухване. Просто въобще не ми е приятно да гледам как такава прекрасна тема се съсипва, но се надявам вече нещата да си дойдат на мястото.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2004 22:51

Дразгите от тук нататак се забравят . Аз ще съм по строг и по организиран а вие по точни и внимателни с другите автори .

The Dark One часта е хубава но много кратка . Както и да , като за охаректеризираща част бива . Само да те питам нали тоя Драцениус ще си е второстепен герои ( демек ще се появява рядко ) ? А междо другото накрая на часта си си написал два пъти Разгадор и не се разбира кой е войнът и кои магът .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2004 23:32

Жалко щеше да е да пропусна тази част заради небрежността си. Наистина е интригуваща и интересна. Само накрая наистина не се разбира кой какъв е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 01:25

Дам два през ноща . Тежко е ! Но имам сили за този последен за деня пост .

Ето редът .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR

MM13_666 чакаме с нетърпение продължението ти !
Вортекс сори за ника ти ( знаеш че писмения ми англиския е много куц( пък и българския ми ) :oops: ).
На всички пожелавам лека нощ и оспешен утрешен ден .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 03:00

Леле хора ще ме побъркате :!: Едвам изчетох сичко тва дето сте изписали :shock: Вече не си помням критиките които бях събрал :roll: Е, то е и четри сутринта де, ама карай. Нямам си и на идея кога пак ми дойде реда. Ко а праа ся кат нанам какво да си правя геройката, а? Е ще измисля нещо. По-късно тая сутрин ще седна да попиша.

П.П. Ко се карате за глупости. Сега след като Evil написа такива хубави правила се надявам да не виждам повече спорове тук. Мерси че ми изчетохте глупостите.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 09:23

Прекрасен е станал разказът и ще се възползвам от поканата ти, Зло. Сега излизам навън и като се върна ще си пусна героя. Можете да ме включвате в списъка както искате, за мен редът не е проблем. Само трябва да изчета целия ви разказ и 11 стр. обсъждания, но това също не е проблем! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 10:55

Аз съм твърдо ПРОТИВ дуелите завършващи със смърт. Защо трябва героя ти да умира щом даже не зависи от него?! Нека това да е просто безкръвен начин на завземане на територии. Т.е. Пешо обявява дуел на Гошо и двамата залагат някои от земите си. Това е моето предложение.
П.П. Evil, за да не се получат преувеличавания(тъй като явно не владея цяло кралство), ми кажи с каква военна мощ може да разполага Памена, горе-долу.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 11:54

Аз лично не участвам тук (не пиша) но аз също подкрепям последните няколко поста.Затова мисля че ще е хубаво да стане нещо от рода на "първа капка кръв" и след това героя да губи нещо заради това че е останал жив.Това е моята идея.И сега с похвалите-едва успявам да изчета разказите ви(според мен Евил ти ги притискаш(много малко време даваш)но това явно не пречи на качеството на произведенията)мнго са яки и готини.И продължавайте все така напред> :P

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 12:24

Според мене трябва да се направи някаква карта, за да се разбере кой къде се намира и какви земи има защото така с фантазия доста трудно става да си представиш кои земи са твои.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 12:42

Еми, то вече е късно за да правим карта. Пък и е трудно: дадения човек трябва да прочете всички разкази да си състави в ума карта която отговаря на описаните в разказите земи, да я направи качествена, пък и може някои хора да "ручаят", защо техните земи са по-малки и т.н. Въобще трудна работа. И с програма за рисуване ли ще се прави?
П.П- Хед Хънтър какво стана с твоята карта? (в темата ти)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 13:00

Два на обяд , аз се чуствам жестоко . Живителния сън ме е направил по силен ,бодър , адекватен. Време е да прегледам отрочето ни .

Така хора относно дъелите и тяхния изхот мога да кажа няколко неща . Длаи дуела ще завърши със смърт се решава от нас . Ако не искаме никои герои няма да умре . Но съгласете се постояно да се водят дуели и все нещо да ги прекъсва зада няма умиращ герои е банално. Онова със залаганията на земи няма как да стане защото никой си няма представа какво точно владее врагът му и самия той какво владее . Мисля че за момента системата е добра ( и е възможно най-простата което е много важно ).
He@d_HuNteR карта няма да се вкарва по две причини . 1 Ще поставя граници за пишештия . 2 От нея няма голям смисал ( а и я ми кажи 10 човекак как точно ще се разберат ?). Картата ще усложни нещата .

Новия ред след като Rand_al-Tor се включи .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor

Rand_al-Tor добре дошъл в разказа . Нядявам се се срещнем по боиното поле 8) . Имам няколко прекпоръки . Прочети всичко за расите на първа страница . Прочети всички правила на 11 страница ( ще видиш поста ми той е най-дългия ). Внимателно прочети целия разказ ( но ти това май веч си го направил ). И приатен престои при нас :live:

The_prophet няма да ти лагам моето мнение . Мога да ти кажа каква е моята армия за момента . 200 дракона и 4000 ездача .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 13:05

Пичове мнооо яко е станало жалко че не съм влизал толкова отдавна и трябваше да чета всичко отначало но така пък се схваща смисъла.Дано да не западне темата че много ме кефи.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 16:30

Прекрасно MM13_666 това бе един много хитър начин да се срправиш със враговете си . Много добре замислено ,поздравления . Вече не ми се иска да изтребя расата ти ( щото няма да ми се отдаде :lol: :lol: :lol:).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 17:24

EviL, доколкото си спомням ти изрично каза да не хвалим героите си така, че да излезнат, едва ли не "богове", а ТТ2 чисто и ясно си каза, че неговия главен герой е бог. :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 18:08

The Dark One написа:
EviL, доколкото си спомням ти изрично каза да не хвалим героите си така, че да излезнат, едва ли не "богове", а ТТ2 чисто и ясно си каза, че неговия главен герой е бог. :shock:

Мисля че ТТ2 имаше предвид, че героят му е като фараона при египтяние - наместник на бога на земята. Надявам се да е така, щото иначе излиза, че ТТ2 е много нагъл, тъй като ме обвини за моя герой.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 18:44

Evil, тия двеста дракона и 4000 ездача са на твоя клан, на кралството(и ако е така, моите сили включват ли се в това число) или нещо друго?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:07

Така първо похвалите ми към последното продължение .
Deywona браво бруте , както обикновено на много високо ниво . А това че се придържаш към основните харектеростоки на расата си още повече ме впечатлява .

Героя на ТТ2 както някои спомена е като фараоните ( демек признат за божии наместник на земята ) , но дори да беше бог ( истински ) с тези способности които има в момента не би могъл да се изправи срещо дракон примерно ( такаче няма проблем)!

И сега а последен път казвам и после наказвам . Без дразги и обвинения . Стига сте се заяждали с ТТ2 и Deywona ! Ако се върнете в страниците назад ще видите че само те са в устата .

The_prophet ами това са силите с които клана ми разполага . Всеки клан разполага с някаква броика . А иначе си прав че ас съм управляващ , но съм пръв между равни ( иначе казано никои ) . Демек ако се появи нещо като клоалиция ( на всички ездачески кланове ) тогава аз ще съм на върхът ( но такова нещо аз поне няма да правя ). Примерно твоита автономна облас може да е посилна от моя клан ( дето уж е на върхът ) .
Редът народе .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor

He@d_HuNteR ти си на ход .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:08

He@d_HuNteR написа:
The Dark One написа:

Мисля че ТТ2 имаше предвид, че героят му е като фараона при египтяние - наместник на бога на земята. Надявам се да е така, щото иначе излиза, че ТТ2 е много нагъл, тъй като ме обвини за моя герой.

Нагъл никога не съм бил и няма да бъда. Героят ми не е бог и в никакъв случай няма да стане такъв, в това бъдете сигурни - такава е титлата на владетеля на дневните демони. He@d_HuNteR, освен египтяните и ацтекските владетели са имали такава титла. Просто кралят-бог на Дневните е много тачен от своите подчинени, считан е за божество и към него отношението е такова. Съгласете се, определено фараоните не са били божества, някои дори са били бездарни владетели, но въпреки това са били считани за богове...
Извинявам се за получилата се двусмислица, но нямаше начин да го упомена в текста без да развалям стилизацията...

Deywona, чудесна и много логична част, и аз бих реагирал така, ако бъда игнориран. Надявам се, все пак,
вълнистият кинжал да не среща Близнаците, но знай, че Дневните са безстрашни воини и не ще се предадат в бой!

Rand_al-Tor, добре дошъл в Ада ;)

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: