Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 01:30
Deywona брао мноо е яко!!!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 04:31
Замука и мен ме разби като идея, нищо че се пръкна случайно. Еми ко груго да туря вместо гарван и ще обмисля замяната.
Дайуона страшно е! Много ме израдва.
(Ако тва дето написах сега е несвързано не се сърдете от часа е)
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 09:14
Супер част, направо ме разби от всякъде. Много ме накефи това с 'танца' на мечовете.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 13:44
Ето редът народе
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 Deywona
10 He@d_HuNteR
Сега е ред на He@d_HuNteR ( до довечера трябва да пуснеш първата си част ) а след него е ТТ2 !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
The_prophet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 14:18
Това какво значи, че след ТТ, пак съм аз, така ли?!
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 14:31
Evil, ти какво подиграваш ли се нещо?
След Ловеца на глави съм аз и след това е Guardian. Виж си реда на играчите, все пак го пускаш през пост. Ако ще правиш такива мизерии ще взема да се откажа от начинанието или ще почна да протестирам във всеки свой пост. Мисля, че имам право да си пусна частта, която вече е готова и едва ли ще отнеме повече от час- два докато видя продължението на Head Hunter и пусна своето.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 17:06
Малиии, да отсъствам няколко дена и вие почти стигнахте до мене, а аз нямам идея какво да пиша! Май трябва веднага да се захващам. Само, че имам една молба : Нали, на всеки му се полагаше по един ден? Вие пускате по 2-3 разказа на ден! Хайде пооправете нещата, де.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 18:54
Еи я се съвземете и почваите да следите какво става . Ебати писнами да влизам и да се обяснявам и да успокоявам малките дрца на които близлките им били горчиви . На едниния нещо нему харесвало на другия някои му казал нещо и веднага надул гаидата . Само компромиси правя извинявам се на ляво и дясно ( защото еди кои си казал нещо на еди кои си ). Всеки скимнти ,тръшка се и ми обяснявам нещо си . Това се отнася до вскичи . Или ще спрете със простотиите и ще пишете на време или спокоино можете да се откажете . Аз съм навит и трима четерима да сме ама поне да не си троша нервите .
Ето ви редът ако някои го интересува ако не да приключва със проекта и това да е .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 Deywona
10 He@d_HuNteR
Reaver да знаеш думата объркване ?? Какво ти да не се зе прекалено на сериозно ? От няколко страници насам все нещо не е както трябва ! Сега ще ти го кажа така . Грешката е била моя но никога повече не ме заплашваи че ще напуснеш !!!!
The Dark One на теб а и на всички сериозно ви препоръчвам да прочетете всички правила които съм драснал . Казал съм че автора има един ден да пусне продължението си , след като автора преди него е пуснал своито !!! Пример . Аз пускма днес в два на обяд моето продължение . Ти си след мен и твоето продължение е готово и ти пускаш своето продължение в два и дест минути същия ден .
Ако някои не е съгласен с този ми специфичен пост спокоино може да си стяга багажа !!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 19:26
Evil, наистина съжалявам за оня пост(нещо ми беше криво) ама гледай какво пишеш- не можеш ей така да пренебрегнеш двама участници. Не съм се взел много на сериозно и това не беше заплаха, а предопреждение. Явно днес си имал лош ден. Недей да взимаш това много на сериозно. Тука сме се събрали(по интернет де) за удоволствие, а не по задължение. Не виждам какво толкова не върви. Единственото, което е по-сериозно, е че всички юркат He@d_Hunter с расата. Това скоро ще приключи. Другото са само леки спорове между членовете, които могат да се решат и между тях без твоя намеса. Всички много ти харесваме идеята и затова пишем тук. Ако ти трябва помощник просто кажи на някой да ти стане. Това, че хора пропускат да пуснат продълженията и ги пускат по-късно не може да се избегне според мен, поне не в началото, участниците все пак са хора и имат и друга работа. Знам, че искаш сериозно отношение към темата, но не се вживявай толкова.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 20:05
Deywona, просто велико продължение! Боят беше наистина красиво описан, изобщо - 10 от 10
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 23:11
Ще изчакам още малко Head Hunter(до 10 сутринта) и след това ще пусна моята част. Мисля, че вече имаше достатъчно време той да пусне частта си. Ако някой не мисли така да пише. Още веднъж се извинявам на Evil за кофти поста ми.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 00:26
Упс, аз май малко оклепах раотата. Извинявайте, че закъснявам обаче провайдъра ми реши точно днеска да сменя кабелите и да прави голяма част от трасето 100 mbit - а. Раотата се проточи до 00:00 часа. После правиха някви настройки и се забавиха до към 1:00. Веднага щом разбрах, че имам нет влязох и пуснах моя пост. от бързане не съм прочел тука какво пише. Не съм обособил моите нечестивци като клан, но приемете, че това не са всички представители на расата(аз май даже го споменавам). И тука кой ме изюрка, че нечестивците били независима раса, че не мога да се сетя. Май беще Lok the guardian. Ако бяха неутрална раса нямаше да фигурират във списъка за избор. аз по-принцип исках героя ми да бъде бърз и ловък (тоест вампир) ама вече имаше много вампири и реших да заложа на грубата сила. Ае приятно четене и дано няма много критика (май малко съм попрекалил със суперлативите по отношение на героя ми).
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 00:38
Страхотна част Head Hunter. Май наистина се поувлече със силите на героя си ама мен това не ме бърка, нали съм с вампир:).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 01:08
Хед_Хънтър,разказа си го бива само дето...Мноо го фалиш тоя герой бе:)
Рийвър,твойто също е мноо яко ама загубих връзката м/у първата и втората част...
Е,и аз пуснах мойто продълженийце-рожбата на бати
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 01:44
Ехееее, Lok the Guardian, ти кво напрай бе. Първо пороби половината ми раса от някви миризливи орки сето нечестивците сигурно с по един удар ги свалят, а пък после счуои некво камъче и изби цяла една раса.Нещо не ми харесва тая прибързаност. Мене ако питаш това затриване на расата можеше да стане поне в 2, 3 поста. EviL , мисля че трябва да наложиш някво правило по въпроса. Че то някой в следващия си пост ще убие всичките хора.
П.П. Иначе се радвам, че част от моята раса вече не е под робство.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 04:13
А бе това да не ти е за 2 дена разказ. На 3тия пост а вече изби орките. Тц, тц, тц, не бива така.
Разказът е хубав, но малко бързаш. Това, че героят казал, че са поробили нечестивците наистина предизвиква голям парадокс.
Връзката между първата и втората част на разказа ми е, че втората започва там където свършва първата. Просто тоя пич се е изменил и Маркус го гледа и му се чуди. Случва се броени секунди след като Себатиан казва "Сега, Маркус, е време за разплата!" нали написах че много като използва уменията си и го обсебва ангел. Тъй като е още слаб от преминаването и това, че не знае за това, то става много бързо.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 09:45
Така прочетох новите продълженбе ето и впечатленията ми .
He@d_HuNteR твоята част ме впечатли . Има много положителни страни но аз ще се заема с отрицателните. Явно се стараеш да защитиш максимално героя си . Ти го направи едва ли не неубиваем ( но това разибирасе си е твоя разказ и ти си решаваш ). Добре си се справил .
Reaver много добро продължение . От предната част определено много повече ме изкефи . Оправил си описанията и норамлизирал бързината похвално . Единствено имам чуството че ще вкараш нова раса от полуангели полу демони ! Надявам се това да не стане .
[LoK]TheGuardian дам тази част като обем е доста добре но уви по качество отстъпва на предишните ти ( да не говорим че този хот трябваше да пропуснеш да побликуваш ). Първо нали се сещаш че аз сключвам договор с нечестивците а Ловеца на глави играе с тях ? Онова с поробяването не звучи хубаво . Можеше да кажеш че няколко Нечестивци били вербувани ане цялата раса поробена . Онова с погубването на орките е просто прекалено . Всичко на всичко в горната земя имя пет раси а ти взе че пречука едната за едно продължение ! Можеше да водиш продължителна воина в продължение на три продължения и пак да неги избиеш до крак . Можеше да премачкаш един незащитен замък ( или слабо защитен ) и после пак така с някои по добре окрепен . Незнам как би могло да се поправи онова с онищожаването но ти препоръчвам ( не ти казвам а те моля ) в следващата част да се окаже че само орките в този замък са измрели ( камакът има ограничено деиствие ) а в останалите ОГРОМНИ земи им няма нищо .
Ето и редът .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 Deywona
10 He@d_HuNteR
ТТ2 е наред . След него е The_prophet .
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 09:50
Хора препоръчвам започнете ли воина с някоя раса от "Горната земя " да водите битките замък по замък . Така няма да избиете расата за половин пост и ще ви бъде забавно . Сега то си е вярно че срещо един замък да помъкнеш дест хиляди дракона е смешно но пък винаги можеш да тръгне само петстотин така хем имзш шанс за обрати в разказа си хем водиш битки ! И се въздържаите да избивате цяла раса може и другите да имат някакви планове за същата раса .
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 09:59
[LoK]TheGuardian целия ми разказ се въртеше около обратите между Разгадор (моя герой) и един оркски шаман, а ти взе че ги изтреби всички
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Archer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 10:25
яко но не ми се занимава!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|