Автор |
Съобщение |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 21:09
Eto steam otrazqva6 tova koeto se slu4va v Paris okolo Finala na WC3L koito kakto ve4e kazah e utre.Komentara e na Kid Arctica...Tq e tam i v momenta komentira priatelskite ma4ove koito pred6estvat finala utre i za ne6to kato zagrqvka.
Malko sled kato se izigraqt edni ma4ove replay-te se ka4va na wcreplays.com
V momenta te4e ma4 Fury vs Intox i kato gledam ( slu6amde  ) intox 6e pada 6toto Fury ima 15 suplly limit pove4e i baq po visiki leveli geroi.Are Fury bi....
Imaite predvid,4e tova e v realno vreme i kogato pro4etete tova moje ve4e vsi4ko za dnes da e svur6ilo....
Tova e linka :http://war3.brygg.org:9500/listen.pls
Voltage :mislq ,4e e taka ,no 6te se dopitam do kompetentnite organi  .
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 21:20
Мисля че ArmaTeam ще победят,все пак у дома и стените помагат(справка CPL Cannes,CPL Copenhagen).
Може би lineup-a на 4K ще е:
-Grubby
-Zeus
-Grubby&Myth
-Fury&Lawn ofc
-???(Fury?)
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 21:35
Sega zapo4va Blatty vs Grubby....
Mejdu ma4ovete kolko sum se smql na razgovorite na KidАrctica s nqkakuv si ot personala hahaah...
Цитат: -???(Fury?)
A za6to ne Kaj ?
Deadman ne e tam i nqma da igrae nali tormozko?
6toto v aT sa zapisani :
Blatty
Deadman
Deco
Hazeem
Llewellys
Intox
Raz
Sabre
Segal
Shore
Shortround
Tod
Eto i purvite snimki :
http://www.wcreplays.com/paris.shtml
Lele neznam za visoko APM,ama toq koito i da e (v momenta ne e KidArctica) ospqva da komentira s 6-7 dumi v sekunda.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 22:33
High_voltage написа: Понякога се чудя на хората, които използват мапхак...чудя се дали изобщо знаят, че акаунта(както и CDKey-a) им е застрашен...Ето тази игра срещу очеваден хакер. Добре, че беше някакъв некадърник, та успях да го победя....Всъщност в края на играта видях, че ника му е mr.hack0r, което говори доста красноречиво за хака, който използва. http://free.data.bg/mamavi/mamavi/WC3reps/LaughingSkull%20vs%20mr.hack0r.w3gХехее, кефя се. Това е вече втората ми жертва, чийто риплей съм изпратил на Близърд и която ще бъде с ресетнат акаунт. ^^ Коментари моля.... 
are da go ka4i6 nekade drugade da moga i az da go svalq plz a i za hakerstvoto:vednaj igrah 2v2 i toq be6e ot moq otbor,kazva6e mi vsi4ko-kade sa,kakvo pravqt,koi leveli sa...be6e golqm kef.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 23:56
Ako stava duma za steam-a mene mi zaredi za 5-10 sec...
Utre probvai pak 6toto KidArctica otide da se napie(ili pone tq taka kaza)  .
Tukmo vlqzoh v #wcreplays da se opitam da q pitam ne6to i tq quit......
|
|
|
|
 |
Пръч
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 00:10
High_voltage написа: Нещо не те разбрах...и как мислиш, че близърд разбират кой хаква и кой не? Нали ако никой не праща риплейс, близард няма как да разберат...
Чрез spyware. Ма тва е обществена тайна 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 00:20
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 03:38
Nqma ni6to ob6to s 6ibania valve steam  .No ako tolkova durji6 nare4i go online radio...vupreki, 4e ne e to4no tova.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 10:18
imashe edna versia na ROC za 1 -2 dena . Tq beshe spyware , silno me symnqva 4e sega pri si4kite anti spyware programki polzvat takav metod.
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 10:57
__aemon__ написа: imashe edna versia na ROC za 1 -2 dena . Tq beshe spyware , silno me symnqva 4e sega pri si4kite anti spyware programki polzvat takav metod.
ами.Ползват си.друг въпрос е до колко им помага...Явно раз4итат повече на риплей ама както се вижда не правят нищо..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 14:40
{obio}RAVEN™ написа: __aemon__ написа: imashe edna versia na ROC za 1 -2 dena . Tq beshe spyware , silno me symnqva 4e sega pri si4kite anti spyware programki polzvat takav metod. ами.Ползват си.друг въпрос е до колко им помага...Явно раз4итат повече на риплей ама както се вижда не правят нищо.. neznam moje bi si prav.....oba4e onq pa4 nqma go zabravq 16 000 bannati imashe 
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 15:22
Kakva versia ti e Internet Exporer-a ?S kakuv OS si izob6to?Probvai prosto da otvori6 winamp otvorq6 si edin net exporer paste linka i trqbva da ti se startira na winamp-a?
KidArctica ve4e po4na da komentira ot tam eto linka na English shoutcast-a : http://war3.brygg.org:9500/listen.pls
Tova e i lineup-a na FInala
4K.Grubby vs. aT-Shortround-
4K.Grubby & 4K.Myth vs. aT-Sabre & aT-RaZ
4K.KaJ vs. aT-InToX
4K.FuRy & 4K.LaWn vs. aT-Blatty & aT-Shortround-
4K.Zeus19 vs. aT-Blatty
Bez ToD i Deadman aT nqmat golemi 6ansove.Moje bi 4:1 za 4K vupreki ,4e dano nqkak si aT spe4elat.Puk drugata godina s APM70 i ToD охаа ne mi se misli.
Aide go go ArmaTeam
To4no sled 2 minuti po4va purvata igra mejdu Grubby i Shortround.
Aide po4naha ebalo si e maikata Orc vs NE na turtle rock....
Enjoy komentara e super
Az sum v #wcreplays server quakenet i #warcraft3 unibg....Nekoi ako iska da doide da pogovorime...  Nick gogoArmaTeam
EDIT: 1:0 za Grubby 16:38 BG time...Shortround e mnogo tup....
Zapo4va vtorata igra mejdu tqh na Gnoll Wood..
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 15:46
S dva mIRC-a  ...Grubby techva toi e na 4 4asa Shortround na 8....
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 19:30
hora need help
kogato se opitam da se log v europe mi pi6e the password you provided is incorrect ala bala :\
kafto i acc da regna kfato i parola da napi6a se tova pokazva
HELP DAMNED !
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 19:44
Hehe,nice coverage stfu-noob!  .
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 19:59
Tormozko написа: Hehe,nice coverage stfu-noob!  .
Gleda li igrite s WaaaghTV tormozko ?Az purvite nqkolko ne mojah ta bqh samo na komentara na kidarctica i 2 IRC kanala sled tova ve4e gi gledah 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 20:39
GO GO ArmaTeam написа: Tormozko написа: Hehe,nice coverage stfu-noob!  . Gleda li igrite s WaaaghTV tormozko ?Az purvite nqkolko ne mojah ta bqh samo na komentara na kidarctica i 2 IRC kanala sled tova ve4e gi gledah 
Nope.Да гледам игра по WaaaghTV е все едно да гледам rep преди да е качен на сайт Т_Т,освен това при dial-up времето on-line е пари  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 21:01
q kajete kfo e tfa waaght TV 4e ne rabzrah >
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2004 21:07
http://www.replayers.com
Тук ще разбереш
Еми какво да ви кажа 4К спечелиха  За мен те са си най-добрите де,но от догодина с апм АТ ще са луди 
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|