Автор |
Съобщение |
EviL
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1952.jpg) |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2004 23:59
Виш сега пич аз казах каквото имах да казвам ! От тук нататак всеки пост насочен срещо ( или в защита ) мен е просто расъждаване на глас !
А да само да допълня . Виждам че искаш да помогнеш но били ми казал как ще го направи ? Какво ще му баеш ? Човек се преборва със всичко стига да има подходящия стимул или да е достатачно притиснат !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2004 16:45
А бе аз само се шегувах. Нямам нищо против теб. И съм казал как ще може да се избави- опознай това от което се страхуваш, известното не е страшно
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2004 17:31
Debilcho, бил сам в ситуация подобна на твоиата , дори и по ло6а.От опит мога да ти кажа , че единственият начин да се избави6 от страха е да се исправи6 сре6ту самииа него , а не да биага6.Когато те е страх за определено време не се опитваш да избяга6 и усети страха с пална сила , позволи му да те изпални, изживей
го и в един момент си кажи , 4е стига толкова и по4ни да се занимава6 с не6то друго.Изправяй се сре6ту страха и тои ще по4не да отминажа постепенно.Тои е 4увство и постепенно ще ти стане подвластен ,както би трябвало да е с неоправданите страхоже:)
Освен това наистина 6те е хубаво за известно време да не се занимава6 с компи , телевизия и други такива не6та - мисля ,4е те по-скоро ще ти попре4ат:))
Надявам се савета ми да ти е полесен стискам палци:)))))))))))
(бтв простете правописните гре6ки на 4овек , които не е свикнал с кирилицата:) ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Violet
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3581_1233855509.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Фев 2004 19:51
Страх. Аз се страхувам от публично унижение. Това е моят кошмар. Преди се страхувах да остана сама през нощта в неосветено помещение. Мисля, че съм преодоляля този мой страх, макар че все още напомня за себе си. Но наистина най-много се страхувам да не се изложа пред някого.
___________________________________ Понякога истината звучи идиотски, но това не значи, че не е истина...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
GOTHIC BLOOD
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/61.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:02
Не се страхуваи от нищo...
Защото винаги страховете ни се сбъдват...
Не се зака4аите с неща ,които не познавате...
Само това ще ви кажа...
Аз направих тази гре6ка...
___________________________________ CCCP
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Dark One
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3720.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:18
Всички (почти) говорите колко ви е било страх като сте били 5 клас!!! А мен питате ли, ме! Аз сега съм пети клас! И съм точно като Дебилчо (или почти): само получавам накакви халюцинации на демони,зомбита,изроди,призраци и то в малко размазан фон,те сякаш ми говорът!!! Д-р Кироман да не мислиш, че не съм пробвал??? Много пъти съм си го казвал, но като страха дойде веднага забравям какво съм си казал! По цели нощи не спя! Сърцето ми е много слабо, изморява се за нула-време! И едвам понася такива неща!!! Хора! Помогнете започвам да полудявам! Как да се отърва от това!!?
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Dark One
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:22
Вайолет написа: Страх. Аз се страхувам от публично унижение. Това е моят кошмар. Преди се страхувах да остана сама през нощта в неосветено помещение. Мисля, че съм преодоляля този мой страх, макар че все още напомня за себе си. Но наистина най-много се страхувам да не се изложа пред някого.
Е и аз адски се страхувам да не се изложа пред някои, а го правя понякога! Но колкото и тъпо да звучи основата на страховете ми е тъмнината! Всичките ми други страхове се разбуждат от нея!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Drizt
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/448.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:34
Мен ме е страх от разни извънземни и духове.КАто бях на 6 години имах една книга "Чудовища,призраци и НЛО" и тя м и се е запечатала трайно в съзнанието.Когато е тъмно имам чувството,че нещо ще дойде...А иначе от филми на ужасите не ме е страх,гледал съм много.Просто не сикам да ми се случи нещо лошо НА МЕН ИЛИ НА БЛИЗКИТЕ МИ.Може би затова се стряскам много лесно,не знам...А за хората,които не могат да заспят съвет-обърнете се на другата страна,към стената,свийте се в одеялото и започнете да си мислите за нещо приятно.Или ако не ви се спи-изчакаите очите ви да свикнат с тъмнината и внимателно се огледайте наоколо,за да видите ,че няма нищо.Доста успокоява...
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3277.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:43
Дарк Уан,и аз съм в същата ситуация.Ужасно ме е страх от зомбита,духове и подобни гадории.Но най-голям стрес в мен,се получи от един сайт за гадости.Ах,какви неща видях.Те са много малко за по закоравелите,но за моето слабо сърце бяха ужас.За справка:www.tekzoned.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 21:05
Лелееееее.....Страхували се от призраци,НЛО,демони и зомбита!!!
-
Малко е тъпо ама аз ако видя НЛО(макар че е малко вероятно) бих направил следното:
1.Разтърквам очите
2.Ако пак го има НЛО-то взимам близкия телефон(в случая моя GSM) и звъня на 160
3.Идват сички там пожарна,полиция...Ако видят че няма нищо аз просто
ще остана спокоен...
Дадох тоя пример че докато не бъдеш наистина уверен че това съществува/го виждаш тогава можеш да се страхуваш.А тва с халюцинациите...абе вие да не зимате някъф наркотик!?!?Представям си...варвиш си по улицата и ти изкача някъв вампир пък ти минаваш през него
-----
Забравете ги тея щуротии.Ако не можете....консултирайте се с психиатър/лекар.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Dark One
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 21:26
DEBILCHO написа: Дарк Уан,и аз съм в същата ситуация.Ужасно ме е страх от зомбита,духове и подобни гадории.Но най-голям стрес в мен,се получи от един сайт за гадости.Ах,какви неща видях.Те са много малко за по закоравелите,но за моето слабо сърце бяха ужас.За справка:www.tekzoned.com
Моето сърце по рождение си е слабо!..А отностно съвета на Drizt: как мислиш,че успявам въобще да спя! Завивам се през глава,обърнат към стената (където са множеството ми плакати) и си мисля за приятни работи!
П.П- The Guardian не може просто да кажа, че не ме е страх! То си е в мен и не мога да го махна! Ако и в теб го имаше щеше да говориш друго! Просто от както съм се родил имам това качество и не съм аз виновен!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 21:39
The Dark One написа: DEBILCHO написа: Дарк Уан,и аз съм в същата ситуация.Ужасно ме е страх от зомбита,духове и подобни гадории.Но най-голям стрес в мен,се получи от един сайт за гадости.Ах,какви неща видях.Те са много малко за по закоравелите,но за моето слабо сърце бяха ужас.За справка:www.tekzoned.com Моето сърце по рождение си е слабо!..А отностно съвета на Drizt: как мислиш,че успявам въобще да спя! Завивам се през глава,обърнат към стената (където са множеството ми плакати) и си мисля за приятни работи! П.П- The Guardian не може просто да кажа, че не ме е страх! То си е в мен и не мога да го махна! Ако и в теб го имаше щеше да говориш друго! Просто от както съм се родил имам това качество и не съм аз виновен!
Още един малък съвет.....
От картинки като ТАЗИ НА АВАТАРА ТИ влизат в главата ти тагива работи кат зомбита и др.
Щом те е страх както казват другите...Или го преодолей със смелост и храброст или цял живот се страхувай от вампири,призраци и демони.
Е има и друго решение...Ама то е пак към преодоляването.Просто спри с компютри филми и др...или ако се занимаваш с тях не играй/гледай гадорий.Докато се поуспокоиш поиграй нещо като НФС Ъндърграунд,ФИФА...даже... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Хари Потър
А иначе и аз съм се чувствал така.Страха ми беше породен от...SILENT HILL 2.Играта е мноо яка и зашеметяваща но най ще запомниш ужасиите в нея когато я играеш на тъмно самичък в 5 часа(поне на мене като ми се спи после повечето неща ги сънувам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Е реших тоя проблем без баянки,леене на куршуми или запален тамян... Просто го забравяш.Аз изтрих сайлънт хил,махнах всичко което имам от нея(един плакат и страницата в PC MANIA ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...скъсах я:))
---
А иначе...Страхът си е едно първично чувство.То е загнездено втв всеки организъм...Дори едно едноклетъчно най-вероятно има страх...
И накря няколко мъдри думи Made in Home ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) :
Няма безстрашни...Просто има такива които игнорират страха.
Даже ше си го сложа за подпис!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
GOTHIC BLOOD
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/61.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2004 13:13
The Dark One написа: Вайолет написа: Страх. Аз се страхувам от публично унижение. Това е моят кошмар. Преди се страхувах да остана сама през нощта в неосветено помещение. Мисля, че съм преодоляля този мой страх, макар че все още напомня за себе си. Но наистина най-много се страхувам да не се изложа пред някого. Е и аз адски се страхувам да не се изложа пред някои, а го правя понякога! Но колкото и тъпо да звучи основата на страховете ми е тъмнината! Всичките ми други страхове се разбуждат от нея!
Защо трябва да позволяваме тъмнината да ни влияе? не е ли глупаво?! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ CCCP
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Dark One
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 15:52
[LoK]TheGuardian добре, че ме предупреди за Silent Hill 2, защото вчера си я изтеглих и към края на инсталацията ми написа: "Unexpectet error!" и ме изхвърли ! Идеше ми да хвърля компота през windows-а : ))!
П.П- Жалко, много изках да я играя ![:angryfire:](./images/smilies/angryfire.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 21:49
За заспиването аз ще ви кажа какво правя.Пускам си телевизора(на телевизия Планета защото чалгата най-много успокоява)намалявам си малко и си заспивам спокойно.А ако не харесвате чалга си намерете друга телевизия или си пуснете радио/касета/диск.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Dark One
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 21:53
Проблема е, че от всички стаи в къщата само в моята няма телевизор ( ![:mgun:](./images/smilies/mgwhore.gif) )! А и да имаше той трябва да може да се пуска на 30/60 минути защото иначе няма кой да го изключва!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 21:56
Еми тогава радио или диск.Я влез в чата в канал #pcm и да си поговорим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 21:57
Забравих да кажа,пиша се PAVCHEK
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 00:37
The Dark One написа: [LoK]TheGuardian добре, че ме предупреди за Silent Hill 2, защото вчера си я изтеглих и към края на инсталацията ми написа: "Unexpectet error!" и ме изхвърли ! Идеше ми да хвърля компота през windows-а : ))! П.П- Жалко, много изках да я играя ![:angryfire:](./images/smilies/angryfire.gif)
Хмм...Щом толкоз те е страх,защо теглиш тая игра???Най-вероятно знаеш за сайлънт хилл 1...ама ти сам си се плашиш!Картинки такива на уроди,изродски игри с хиляди ужаси.....Най-добре се спри с тея работи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nexus
|
![Аватар](http://img231.imageshack.us/img231/4453/illidan150px1pb.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 12:17
бе хора и аз си имам страхове.Преди ме беше страх от тъмното но сега съм ok и нямам грижи.Даже ми е приятно да стоя на тъмно особено като ми е кофти демек това за мен е преодолян страх.Бе ше се пробвам с нещо.Сначи ше си намеря Alien vs. Predator 2-Primal Hunt и ше си го пусна през нощта на тъмно.Чувал съм че усещането но е приятно нямам търпение да опитам.Не че не ме е страх но...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|