Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 11:15

?????µ???? ???°?‚?? ?±?µ???µ ???°???????‚?° ?·?° ?‚???°?????‡?? ?? ???µ???‚???° ???? ?????°???µ ?‚?°???????° ?? ?‚?? ?????????° ?????‚?????? ?° ?°?· ?? ???????? ???? ???????»?? ?‡?µ ???°?‚?? ???????°???°?? ?????????°?? ?µ?????? ?????????‚?µ?» ?? ???? ?‡?????°?? ?‚?°???°?????‡???‚?? ?? ???? ???????°?? ???° ???? ???? ???°?…???°????.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 15:32

???° ???µ?? ???°??-???‚???°?????????‚ ???? ?????? ?±?µ???µ ?????µ???? ?µ?????? ???µ???µ?‚ ????????????. ???????°???° ???????????°?… ?‡?µ ???°???‚?µ ???µ ?????????°???°?‚ ???° ?µ?????? ?†?????°????. ????, ?????????? ???°?????? ???? ?±?µ???µ ?‚?????°???°!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 15:51

pri men e po razli4no poneze az naskoro sunuwah produlzeniq na 2 sunq koito sum sunuwal predi 2-3 god
1 be6e 4e atakuwat UFO grada mi az sum w awtobusa, swirqt sireni w tozi sun si spomnqm 4e mozeh da mislq i zatowa wednaga zwunah da pitam de e ba6ta mi i togawa se subudih a w produlzenieto nikoi ne se obazda i tukmo rei sa trugwa kum edin kwartal kogato e wzriwen i umrqh (sled 2-3 min se subudih)
a wtoriq s brat4etkami preska4 1 reka kato se padahme w neq i trugwahme kum edna pusta ku6ta da tursim ne6to.
no wutre se w edna staq ima6e 4owek koito da gleda ma4
a w produlz sunuwah 4e tozi 4owek na hwa6ta

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 17:50

???? ?°?· ?‚?????° ?»???‚?? ?????°?… ?µ?????? ?????????? ???‚???°???µ??/?????‚???? ??????.???°?‡?? ?? ?????µ?‚?? ???‡???»???‰?µ ?????° ???·???µ?? ???°?‚?? ?????? ?????»?µ?????? ?? ?”?????? 3.???° ?‚???? ?·?°???°?·?????° ???‡?µ?????†???‚?µ ???°?‚?? ???? ???????°?????° ???»?? ???…?°???µ.?? ?°?· ?±?????°?… ?? ?????°???° ?????????‚?µ?»??, ???±?°?‡?µ ?µ?????????? ???? ?·?°?????±???…???µ.???????»?µ ???? ???°???µ?????…???µ, ?°???° ?‚???? ???·???????° "???· ?????? ???????„?????°??"(???µ?‰?? ???‚ ???????° ???° ???µ?‚?°???????„???·?°) ?? ???????°?‚?° ???? ???‚?°???° ?????»???° ?? ?????»?µ???? ???????‚?? ???°?‚?? ???° ???µ?????? ?? ???µ ???????°?????°(???°?°???? ???‚?°???° :lol: ).?????µ?‚???… ?·?° ?????? ???°???µ?‰?° ?±???»???° ???? ?†???»???‚?? ???? ?‚???»??(???° ?????? ???±???????????µ???? ???????°?? ?????µ?‰?°?? ???????‡???? ?????µ?????µ?‚??) ?? ???????»?µ ???? ?????µ?‚???°?…?° ???‡???‚?µ ???°?‚?? ???° ???µ?????????°?‚????.?’?µ?‡?µ ?????°?… ???‡???»?° ?‚???? ???µ?? ?? ?????¶???°?… ?????„???????°?†???? ?·?° ???????‚?° ?????µ?????µ?‚?? ?? ???µ ?‡?????°???µ ?????‰???? ?????? ???°???‚?? ?????‰???????° ???? ?µ ?????» ?‚?????»?????????‚?? ?·???µ?????µ.?? ???????»?µ ?·???°?µ?…, ?‡?µ ?’?µ?»???????? ?†?°?? ???° ?????????????°?‚?° ?‰?µ ???µ ???????????° ???° ???? ???»???¶?°, ???????°?‚?? ???µ ???????‚?° ???° ?·?°???»?°???µ?µ ?????µ?‚?°.?’?????°?? ???? ???? ?????? ???° ???°?¶?° ???° ???°???‚?µ ?? ???????? ????????????.

?????? ?????? ???????±?‰?µ ???µ ?????? ???? ???? ???·???????»???», ?§?•????????!!!
?—?°???°?‡?°:?????·???°???‚?µ ???‚ ?????? ?„???»???? ?? ???????? ?µ ?????????·?°?? ?????????‚. :lol:

?? ???? ???°?¶?µ?‚?µ ???°?????? ?????????? ???‚?µ ?‡?µ?»?? ?·?° ?????????‰?°?‚?°, ?·?°?‰???‚?? ?°?· ???µ ?????‚?µ???µ???????°??.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 17:54

pi4 nikoq kniga nemoze da ti kaze to4no kakwo ozna4awa sunq ti :) tezi knigi a babeni diwitini ni6to ne poznawat taka4e ne im wqrwai sunqt e info ot pod suznanieto

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 22:00

???µ ?????????°?‚?° ???????°?? ?????????‚?? ???° ???????? ???°?????? ?‚?µ???????? ?????°.???????° ???°?? ???° ?‚???»???????°?? ?????????? ?????? ?????????‰?°.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2004 22:05

Snosti sanuvax edin mnogo gotin san , sanuvax edno momi4e , koeto mnogo xaresvam ...... 8) 8) 8)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 21:33

Хох...моите сънищааа....
На Свети Валентин вечерта сънувах , че приятелят на една анерка е убил моето гадже ( малеле :( ) (сигурно защото същия ден двама се сбиха на даскалото заради момиче и строшиха прозореца и стана една кървава сценаа...) и после с него сме станали гаджета ( с тоя нищо и никакъв идиот).....После сънувах , че съм била сама на някакво много студено място и съм си изгорила всичките валентинки , за да се стопля....
Снощи пък сънувах , че даскала по немски ме сваля..... :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 22:22

GboyWoW написа:
А така да сънуваш мечтите си е гадно.Един път сънувах че правя такива работи със скейта дето Тони Хоук не е виждал и си викам "аве това де не е сън" ама не се събуждам и си се кефя и по едно време звъни телефона и се събудих.А ми беше толкова гадно че не ги можех вече тия работи.А случвало ли ви се е примерно като чуете докато спите телефон или звънец от врата да не се събудите или да се събудите след малко но през това време този шум да се вмести в съня ви.?

хаха ,
и двете са ми познати.
веднъж сънувах че най после са ми купили нов комп и като се събудих и върнах към суровата реалност ми стана много гадно и още повече се ядосах на старата щайга.

тва с ДжиЕсЕмите ми се случва много често.Най често сънувам че на някой му звъни GSM-а и после осъзнавам че всъщност тва е часовника и пак трябва да ставам :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 20:02

HEHEHHE...Budi vse taka dyhovit i svej... :nuts:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 22:52

V4era pak sanuvax sastiat san . .... :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2004 11:57

Drizt написа:
GOTHIC BLOOD написа:
:!: Ami bassi sunq sunyvah 4estno...Sunyvah 4e sum Xari Potur i,4e letq na nqkva hiper qka prahOsmYka4ka :mgun: maii be6e "PHILIPS"i letq si az spokoii no po-centara maii bqh nad "NDK" I gledam az doly vurvi Britney Spears(BRUKNI S PRUSTI)i si pee...Oops pak prudnah v noshta i se ispurdqva moshtno kato BOMBA!!!
:gredande:

I az se subydih adski stresnata...BAHTI SUNQ!HAHHAHAAHA :stooped:

Охо!Още едно момиче!Tо лошo няма,ама какво ги привлича така...? :)

:twisted: TO I AZ VSE SANUAM AMA MNOU ZABRAVQM.AHA SA SE SETIH ZA EDIN SUN OT PO MINALATA GODINA.BQH V AFRICA I SI SEDQH KRAI NIL I SE PEKOH GOLA.NQKOI MI SIRNA I BE6E NQKAV NEGAR KOITO MI KAZA 4E SA MI BILI MN BELI CICITE.AZ GO NAPSUVAH I PRODALJIH DA SI SE PEKA KOGATO "ZAGORQH" :roll: VIDQH EDIN KROKOTIL I SE IZEBAHME.TO BILO QKO DA SADOMIST I DA TE 4UKA KROKODIL NA ZADNA....PRA6KA :roll: :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 19:28

KASHIA написа:
Drizt написа:
GOTHIC BLOOD написа:
:!: Ami bassi sunq sunyvah 4estno...Sunyvah 4e sum Xari Potur i,4e letq na nqkva hiper qka prahOsmYka4ka :mgun: maii be6e "PHILIPS"i letq si az spokoii no po-centara maii bqh nad "NDK" I gledam az doly vurvi Britney Spears(BRUKNI S PRUSTI)i si pee...Oops pak prudnah v noshta i se ispurdqva moshtno kato BOMBA!!!

:twisted: TO I AZ VSE SANUAM AMA MNOU ZABRAVQM.AHA SA SE SETIH ZA EDIN SUN OT PO MINALATA GODINA.BQH V AFRICA I SI SEDQH KRAI NIL I SE PEKOH GOLA.NQKOI MI SIRNA I BE6E NQKAV NEGAR KOITO MI KAZA 4E SA MI BILI MN BELI CICITE.AZ GO NAPSUVAH I PRODALJIH DA SI SE PEKA KOGATO "ZAGORQH" :roll: VIDQH EDIN KROKOTIL I SE IZEBAHME.TO BILO QKO DA SADOMIST I DA TE 4UKA KROKODIL NA ZADNA....PRA6KA :roll: :oops:

A zashto samo men lepvate :angryfire: ?haiide stiga

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 20:21

Вярвате ли , че ако разкажеш на някого сън на сутринта след като си го сънувал , сънят рано или късно се сбъдва :roll: Аз не вярвах , но на пример преди два-три дни сънувах , че късам с приятеля си , на сутринта разказах съня на една приятелка и....сега на там вървят нещата... :( :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 15:57

KASHIA написа:
Drizt написа:
GOTHIC BLOOD написа:

Странно аз една вечер сънувах, че съм крокодил само че не е**х ами отхапах на една главата. Може да си била ти :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 20:06

Миналата нощ сънувах човека, когото харесвам облечен в женски дрехи и с бюст! Не че нещо, но това как да го разбирам? Като го погледна на живо този тип, винаги си мисля, че ще сънувам еротични сънища с него през нощта, а то вижте какво сънувах!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 20:56

Аз напоследък само много странни неща сънувам,но един сън много ме изкефи

Карам си по някъв черен път и се състезавам с рали коли,с още някакъв противник.Караме си ние по пътя,когато изведнъж той отбива и влизаме и изведнъж вече летим във въздуха със някакви летни шейни(сещате ли се за ония които се карат по асфалт)и хвърчим си ние с още 4(!) противника и изведнъж виждам къде трябва да закарам шейната.Това е висока сграда на чийто трети етаж е раположена неонова стрелка над която има малко гаражче в отворената стена.Насочвам се към целта и изведнъж започва да звучи
Stereo MC's-Connected,когато без да искам падам от шейната и се понасям супер плавно заедно с нея към Земята.Приземявам се и гледам че един приятел и тия от класът му играят футбол на асфалта и като поглеждам нагоре виждам че противниците ми насочват шейните си към гаражчето...Оттогава странно защо тая песен на Стерео МС'с ми една от любимите изобщо...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2004 16:02

Снощи сънувах , че се разхождам в градина от разцъфтели слънчогледи.... 8)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2004 16:47

Аз понякога сънувам толкова психопатски сънища, каквито и мозъка на най-ненормалния сценарист, току що излезнал от лудницата не може да измисли! (ох, моя болен мозък) Много се нерва на едно нещо, ако реша че сега е деня да ме изпитат (по история и т.н.), зубра цяла вечер. Лягам си и когато заспа сънувам много дълъг,сложен оплетен и зарибяващ сън! Все едно да изгледаш всички серии на Фарскейп наведнъж в бърз кадър! :shock: (даже по-добре) И като мисля само за това (докато сънувам), след като стана за училище съм забравил всичко! Много е гадно! (ех, ако имах дар слово като някои от форума бих разказал някои, но уви нямам и повечето ги забравям)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2004 16:58

Aз пък не помня какво съм сънувал последно защото отдавна спя като пън и нищо не съм сънувал, но понякога когато сънувам нещо гадно-имам предвид напечена или нелепа ситуация и ми се завърта едно такова в главата - "аайде стига толкова"-това аз си го мисля с цел да се събудя или пък "аре стига глупости".
един път пък се събудих след като в съня си казах "това не ми харесва, я да се събуждам". Жалко, че не всеки път става така :). Но понякога като се събудя и от кофти сън (кошмар) без да искам или нарочно искам да се върна за продължение, зашото вече знам какво ще стане или какво трябва да се направи. Един път даже успях да заспя, но пак не изкарах съня до края.

редакция:
абе ся се сетих, че последния беше мокър(кофти тръпка после) с 5 мацета! :)
май беше преди месец.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost