Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 00:22

APM70 ne e maphacker s nego mogat da se sravnqvat samo Spirit_Moon i Showtimeot NE players.Toi e v top10 nai-dobri igra4i v momenta (ako ne i v top5)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 00:27

I kakvo ot tova... Ne moje zaradi minaloto horata da si zatvarqt o4ite i da ne vijdat 4e evropeiski player s negovoto mirco kato se zamisla osven grubby nqma.Toi e igra4 ot nai-visoka klasa igrite mu naposledu dokazvat tova,utre i vs Inso 6te go dokaje predpolagam.Mislq ,4e v momenta moje bi bi popadnal v top5 warcraft players ako se napravi takova prou4vane :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 00:44

Mda to4no taka pi6e...No btw na nqkolko snimki Zdravko naistina mqza na vampir...
Samo ne6to ne razbrah Deadman hubavo toi poprincip si igrae ot Vikaweb... ami Insomina ?6toto zvu4e6e vse edno i dvamata 6te sa tam v koeto se sumnqvam.Mislq,4e
X 6te si igrae ot hoff club popravete me ako gre6a....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 11:58

Я са да ви питам все пак някой играе ли в PvPGN то?щото ми се струва че само аз :cry: А аз не смятам че е много хубав тоя сървар но има повече хора отколкото в Хеадофф и за тва играя в него.Ако някой играе с удоволствие ще му скъсам трътката от бой :lol: За събота ще има ли турнир за да ви смачкам :wink: ?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 16:39

elune написа:
Abe vie ne 4etete li zaglavieto???
Denik pita "Koj e naj-tapiq geroj na War||| ?",a vie gi opluhte vsi4ki!!!
Spored men nai-yypiq e :stooped: Death Knight :stooped: !

HAHAHA!!! :nooo: Abe vie tapi li ste death knight e super geroi.Spored men elune moje naprovo da se visne na niakoe darvo.Za prepora4vane na purvoto koeto nameri

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 17:41

Anonymous написа:
elune написа:
Abe vie ne 4etete li zaglavieto???
Denik pita "Koj e naj-tapiq geroj na War||| ?",a vie gi opluhte vsi4ki!!!
Spored men nai-yypiq e :stooped: Death Knight :stooped: !

HAHAHA!!! :nooo: Abe vie tapi li ste death knight e super geroi.Spored men elune moje naprovo da se visne na niakoe darvo.Za prepora4vane na purvoto koeto nameri

Haha ne 4eti tolkova otpred.Dulgo se 4udih dali da postna samo za dakaja,4e za mene
DK e nai-silniq geroi v igrata....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 17:43

За мен пък е Warden...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 20:39

High_voltage написа:
APM няма абсолютно никакво значение...
То за синоним на APM може да мине rally point spam.
Вземете за пример играч като CADx2-Craft. Той тука ще ни насере всичките с неговия Tauren Chieftain, въпреки че APM му е околко 70-100.

Nope:
1.Apm matters...всички gosu играчи са с над 100 apm(сред тези с най-нисък са mTw-LasH-100,Ghostridah,Bjarke-ok.120-130).Кой мислиш ще се справи по-лесно с multi-tasking задача като например harass с DK и creep-ване с ghouls-играч с 50 или със 150+ APM?
2.Висок APM се прави не с rally point spam,a с клавиатура,и по-специално с control groups(най-вече),right-click move,hotkey assign,attack move.Ако искаш да видиш висок APM в действие-->first-person VOD на WCB_Rainbow(а на живо-Kur)
3.CADX2-Craft никога няма да бъде top играч.Оригинален е,но редом с Grubby,DayFly,TopSpeed.WeRRa,Tak3r,Bestwolf[SAINT] никога няма да се нареди.
Btw знаете ли какво значи CADX2 :)?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 22:01

ctrl+alt+delx2 :P
btw doskoro za men beastmaster beshe nai silniq geroi ever v igra ama sa si e prosto qsni BEZSMURTNIQ Death knight i tova tupo djudje mi lazat qko po nervite. A i da ne zabrava moq lubim demon hunter :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 23:07

DK rulzz qko-tva za mene e nai-dobia geroi v igrata
Warden rulzz ako ima6 dostatu4no mana i umee6 da q pazi6
MK e silen ne kato samostoqtelen geroi ami v kombinacia s AM (e to vinagi e taka de) tt
DH mnogo po-silen ot ostanalite geroi 1st lvl ,ako ne ospee6 da si nakloni6 qko veznite na igrata purvite nqkolko minuti posle ve4e ne e ni6to osobeno..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 23:11

apm70 расипа от бой SK.Insomnia с резултат 4:1....
Ебаси майката :cry:
леле вижте го на снимката кво е педерастче с дествен мустак маму деба

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 23:45

Naistina DK e edin ot nai silnite v igrata nai ve4e zaradi coila , aurata i burzinata si !
na 3 lvl Coil trepe ar4erka otvednuj !!
No Da es vurnen nazad v vremeto kogato o6te v na4aloto na ROC si4ki pozlvaha Dread Lord :))
SPored men pravilnoto izpolzvane na DL to prosto rulira seki ddrug........
a Kato support hero (poddurja6t geroi) bih izbral Licha zaradi neveroqtnata Nova....
MM kato cqlo Undeadskite geroi sa nai qki....
ina4e AKo ste gledali replaya mi vs KaGj Shte rabzerete naistina kolko Overpowervana e WArdenkata !!!!!!
Prosto Shadow Strike-a e mnn qko imbalans !!
ina4e MK to su6to e mnn zdrav geroi noo nisuk level ne e ne6to osobenno !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Мар 2004 23:46

APMto ima zna4enie,no ne tolkova goqmo koloto mu otdava tormozko...Spored men e dostatu4no 150 APM,a APM nad 200-210 e nenujno i nerealno,za6toto dori da ne e praveno s ctrl groups,se pravi s nenujen spam na vsqka komanda koqto igra4a pravi.
Tака ,4e moeto mnenie e ,4e koreicite koito imat po 300-350 APM vupreki po-.....koloritnata si igra i moe bi po-dobroto micro ne sa po dobri kato igra4i ot Europe top
players koito imat ~150.

Sega za po vajnata tema....Ami da siguren bqh ,4e taka 6te stane....Dori bih kazal ,4e malko se radvam za6toto tova e dokazatelstvo pred vsi4ki Deadman haters.Kato 4etoh
komentara za vseki ma4 moga da kaja,4e q 4akam tazi sedmica....Inso si ze igra samo na negovata si karta....Next Grubby or Showtime....Ako uspee da bie Grubby==>nai-dobria europe player....a za APM70_vs_Showtime napravo ne mi se misli.... :lol:
A ina4e ima6e edna snimka zaedno s armor tam da go be6e videl eeasss

A za DK bih dobavil 4e zapo4va s 4 armor edinstven ot str geroite...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 00:20

Purvia toq elfa be6e qko zle....Nikakuv building order....Hunts i archers v edin kontrol....Ne znae kakvo e detonate...
Az ne razbiram mnogo ot UD ama ti za6to puska6 tolkova rano graveyard kato pravi6 ghouls ?Osven tova mnogo kusno tech-na kum halls of dead i dvete igri...
Za vtorata ,ami tq e pulno kopie na edna moq igra vs Kavashnika (Solar Kakarrot) kadeto
go zakulih,no izpusnah igrata su6to tolkova tupo i lamerski kato bratu6kata vs koito igra.4ak posle govorih s Orky i toi mi kaza nqkoi tunkosti :).Osnovno trqbvat trolove ne samo grunts.Puk i tozi mnogo se zabavi s demolisherite.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 01:59

abe ot tavernata . . . koi e nai dobur za rush ? spored vas ? bm ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 02:49

Pomna q ,no togava o6e si bqh lame (to ne 4e sega ne sum).Napravo ne znam kak ne me pobedi onazi igra.Sega ve4e nikoga ne towerrush s elf 6toto e mnogo glupavo....

Za igrata ti s UD dobre ti si znae6,dano ima polojitelni strani na4ina po koito si izbral da igrae6.
Aaa btw sega se setih.Ti kakto nari4a6 maphacker,4ovek koito te e creepjack edin put kogato be6e i po4ti qsno ,4e si tam,ako igrae6 s nqkoi igra4i kato Orky ili Nikavashnika (ne govorq za gosu players ami za igra4i kaji re4i na6to nivo) bog nqma da moje da te razobedi ,4e ne polzvat maphack......e taka ili ina4e NE polzvat.Taka ,4e creepjack-a moje da e ot poznavane na reda po koito se creep na kartata,prez scouting do 4ist kusmet.

A za rusnacite..sega 6te ima mnogo showmatch-ove.......Az kato 4etoh te napravo go bogotvorqt.Skoro 6te go napravqt nacionalen geroi :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 16:48

STFU-NOOB da te pitam klana XPD na cs dobri li sa ? 6toto gledah edno movie i mi haresa strelbata im ama kato team ne gi znam ako moje6 dai nqkvo info pls moje i za tvoq klan da dade6 info da va vidim koi ste ? :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 19:51

Hah po-dobri sa ot nas XPD (xplode)
Otbor :SETH,SuckR,snch,ndle,Bundy.
.Ami zapo4naha kato maluk clan [dGamrZ]: boban, Alf_procletnika, ZeppeR, aHTu-TepopucT,snch. Sled tova kato ma3x clana BHS posle 3ma se otdeliha i zaedno s edin 4ovek ot staria MoD (Masters of Disasters) napraviha XPD.Posle doide i 5tia 4ovek pak ot biv6ia im clan.Samo s popa ne6to se skaraha i ve4e ne e s tqh.Ot predi okolo godina i malko sled kato ma3x be6e zatvoren zapo4nah da vijdam mom4etata v clubovete Connection..
Tam i izrastnaha kato igra4i osobeno SETH...
V momenta clana e v top5 BG kato na poslednite turniri ne izpuska da se naredi mejdu
2-5 mesto...Osven tova vzeha ma3x ligata=1600$$ e vuv vid na PC :)

Za nas emi nqmame tqhnite uspehi ,ne sme i na tqhnoto nivo.Vzeli sme edin turnir v edin club stoli4nia kvartal "beli brezi" "Refresh" i edin ot provejda6tite se v ma3x 5 turniri i o6e 2-3 dobri klasiraniq.Movie si nqmame predi nqkolko meseca zapo4nahme da podbirame na6i demota i s pomo6ta na edin pi4 ot inferno koito moje bi pravi nai-dobrite CS movieta v BG 6tqhme da pravim,ama ne6to ne6tata se proto4iha
e go zaebahme...Sled nqkoi i drug mesec 6te vidime :).

Btw gledaneto na CS movies e zabavno ,no ne moje da ti dade predstava za otbora tui kato kakto se se6ta6 tva sa izbirani po-krasota fragove.Ako iska6 da razu4i6 igrata na otbora gledai demota :).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 21:11

Da az ve4e go gledah toq rep Mad]q[FroG sre6tu APM 70!!
lele ludata jaba prosto go izkurti !!!!!!!!!
prosto nqma6e nikakuf 6ans tova pokazva 4e UD>> NE !!!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2004 22:31

lele kak moje taq lamq seth da e stanal dobur igra4 predi kak gi mazhehme kato igraeh oshte cs ebasi kak sa se promenili neshtata

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost