Става много добре
SWAT
- The Dark One
- Loco De Remate
- Обратна връзка:
- GOTHIC BLOOD
- Обратна връзка:
woow
The Dark One написа:Дааа, супер става! Кироман пиши NoName на кирилица! Така нещо не пасва! Примерно: никой не знае истинското му име и за това го наричат просто "Безименния"! NoName какво ще кажеш?
EII PATRIOT!
Q se yspokoi malko!!
DAVAII go po krotko a!:!: :idea:h:!:
: Sea:
CCCP
Re: woow
Патриот не означава само да уважаваш кирилицата. Не използвай тази дума, амо не знаеш пълното й значение.GOTHIC BLOOD написа:EII PATRIOT!
Q se yspokoi malko!!
DAVAII go po krotko a!![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: Разказа е страхотен, но имам само една забележка (то аз винаги имам забележки - просто съм много критичен
-
Mat, da Demon
Да, съвсем сериозно. Аре все пак в разказите требе да има и фън персонажи.ki®oman написа:Това сериозно ли да го приемам?Mat, da Demon написа:Много добре се е получило, чакам следващата част.
Сега може ли и мен да ме включиш, плсссс, сори че толкова късно се включвам, но не бях видял темата по-рано.![]()
Име: Бай Пешо, клошаря
Отдел: Циганската ма'ала в София![]()
Специалност: Ми искам да може да прониква в чуждите лагери и да краде разни неща - чаши, вилици, бира, ракия може и в краен случай някой джандак.(аз искам да съм циганин)![]()
Значи моя герой е спечелил от тотото в България и е заминал за чужбина. Решил е да става стелт клошар и понеже играе много на игри като: Rainbow six, Metal Gear solid и др. стелт джитки сега и той е решил да пробва. Купил си е супер екипировка с парите от лотарията която е спечелил и сега както казах краде от различни секретни бази разни глупости. Ако някой му се изпречи той започва да пуца, докат не му свършат патроните. А, и да има мноо късмет и винаги да се разминава на косъм и да ръси всекви обиди и псувни и т.н. Бе типичен мангал.![]()
Ма искам да ме включиш с тоя герой, така разказа ше стане по фън, аре плссс.
- The Dark One
Е и аз така казвах в разказа на Гардиан "Пиратски разказ + ГЕРОИ ОТ ФОРУМА", но просто някои разкази не трябва да са Фън! Това ги разваля! В моя случай Гардиан не поиска да ме вкючи докато не си променя персонажа! Така, че те съветвам да си измислиш истински герой преди да стане твърде късно!Mat, da Demon написа:Да, съвсем сериозно. Аре все пак в разказите требе да има и фън персонажи.ki®oman написа:Това сериозно ли да го приемам?Mat, da Demon написа:Много добре се е получило, чакам следващата част.
Сега може ли и мен да ме включиш, плсссс, сори че толкова късно се включвам, но не бях видял темата по-рано.![]()
Име: Бай Пешо, клошаря
Отдел: Циганската ма'ала в София![]()
Специалност: Ми искам да може да прониква в чуждите лагери и да краде разни неща - чаши, вилици, бира, ракия може и в краен случай някой джандак.(аз искам да съм циганин)![]()
Значи моя герой е спечелил от тотото в България и е заминал за чужбина. Решил е да става стелт клошар и понеже играе много на игри като: Rainbow six, Metal Gear solid и др. стелт джитки сега и той е решил да пробва. Купил си е супер екипировка с парите от лотарията която е спечелил и сега както казах краде от различни секретни бази разни глупости. Ако някой му се изпречи той започва да пуца, докат не му свършат патроните. А, и да има мноо късмет и винаги да се разминава на косъм и да ръси всекви обиди и псувни и т.н. Бе типичен мангал.![]()
Ма искам да ме включиш с тоя герой, така разказа ше стане по фън, аре плссс.
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ
Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat

Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat

Кироман,кажи ако приемаш още персонажи,че не бях видял темата и сега ме е много яд! 
Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
И аз съм на същото мнение, Киромане, наистина не тук е мястото за фън (въпреки че аз съм луд по комедиитеki®oman написа:Добре приемат се още 4 (максимум)персонажа.Лорде приемам критиката ,наистина нямах много време за да го пиша,Мат не мисля че точно този разказ се нуждае от фън
Като гледам много СУАТ-ове се навъдиха,така че аз ще съм терорист.Инфо:
Име:Никой не го знае(може да измислиш някакво...),но му викат Сянката
Външен вид:Ходи с дълго черно палто,целият е в черно.Специализирал се е в атентати.Много е добър с всякакво хладно оръжие и снайпер.Когато стане напечено,има 2 огнестрелни оръжия които държи в кобури и стреля на поразия.
Име:Никой не го знае(може да измислиш някакво...),но му викат Сянката
Външен вид:Ходи с дълго черно палто,целият е в черно.Специализирал се е в атентати.Много е добър с всякакво хладно оръжие и снайпер.Когато стане напечено,има 2 огнестрелни оръжия които държи в кобури и стреля на поразия.
Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
Защото предпочитам да пиша в полза на хората.Защо да го пиша в книга и да истисквам пари от хората като мога да им го дам безплатно(не смятам че парите са най-важното в живота).Но все пак приемам като комплимент това че искаш да напиша книгаNASCAR написа:защо не напишеш книга?вместо да си губиш времето в форуми?
п.п.Утре пуслам продължението
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
- Loco De Remate
- Обратна връзка: