Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 10:55
?•?????? ?????‡ ???‚ ?„?????????° (???µ ???? ?????????????? ??????) ?????°???µ ?????????°?‚?° ?? ?????????????° ????. ???? ???°?????°????... ???????‚?? ??????????, ?»?µ???? ???»???‡???? ?? ?‚.??.
?? ?·?° ???????????‚?µ - ?? ?‚?µ ???° ?????±????, ???° ???°??-???????? ???? ?…?°???µ???° ?????????°?‚?°.
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 11:06
???°?? ???µ ???° ?????µ??????, ?±?µ? ?©???? ???° ?? ?•???????????????°!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 21:06
Ако можеш обаче да ми кажеш последната с кой е, ще е добре.
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 14:20
Drizt написа:
Какво има за разбиране? ?
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 14:30
Вижте още снимки на линка http://endorion.org/fun/humour/images/asiancast.html! Май това е работа на автора, но така и така ще ги видите (може би).
П.П-Джет Лий играе Фродо (ха ха)!
( hint: вижте Леголас)
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 14:32
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 11:52
The Dark One написа:
Е как да се сърдя? Аз съм луд по хумора, момчета, разсмейте ме и мен!
|
|
|
|
|
Klopatios
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 12:20
___________________________________ Аз знам, че нищо не знам и за другите не знам дали знаят.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 18:15
В този линк http://endorion.org/download/index.html можете ли, да кликнете "Видео", защото аз не мога, а там пише: "Ам-гъл в MTV" и сигурно е доста смешно.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 18:16
Lord of Darkness написа: The Dark One написа: Е как да се сърдя? Аз съм луд по хумора, момчета, разсмейте ме и мен!
Радвам се! Улекна ми!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 18:34
Mда, тука http://endorion.org/fun/humour/badsubtitles.html има Големи глупости (вижте примерно: стр.2 картинка последна и стр. последна и картинка последна).
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 18:37
Тук http://endorion.org/fun/humour/jokes.html може да прочетете малко вицoве.
П.П-Ще ми кажете ли как мога да записвам някой линк под някоя думичка (например като кликнеш "Тук" да те праща в някой линк) и как мога да изваждам картинки в поста си! Pleeaaseee!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 11:59
Цитат: П.П-Ще ми кажете ли как мога да записвам някой линк под някоя думичка (например като кликнеш "Тук" да те праща в някой линк) и как мога да изваждам картинки в поста си! Pleeaaseee!!!!
Ами трябва да напишеш:
[url=(адрес на сайта)]тук[/url].
И така като кликнеш на "Тук" отиваш на сайта, който си посочил.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 12:48
Lord of Darkness написа: Цитат: П.П-Ще ми кажете ли как мога да записвам някой линк под някоя думичка (например като кликнеш "Тук" да те праща в някой линк) и как мога да изваждам картинки в поста си! Pleeaaseee!!!! Ами трябва да напишеш: [url=(адрес на сайта)]тук[/url]. И така като кликнеш на "Тук" отиваш на сайта, който си посочил.
Значи Там
П.П-Не е станало,нали?
Направих го както каза!
Не гледайте колко пъти съм променял съобщението!
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 14:21
The Dark One написа: В този линк http://endorion.org/download/index.html можете ли, да кликнете "Видео", защото аз не мога, а там пише: "Ам-гъл в MTV" и сигурно е доста смешно.
Аудиото и Видеото все още не са качени!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 18:39
Дали ще се получи......
Плучи се!
Джет Ли играе Фродо (хе,хе)!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 18:46
А това.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 18:46
Дарк, искаш да кажеш
тук?
Аре стига с тоя флууд вече.
Бтв намерих [url=http://Бла-бла-бла.com]един мноо як сайт[/url]
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 18:51
Mat, da Demon написа: Дарк, искаш да кажеш [img =http://endorion.org/fun/humour/images/6268.jpg]тук[/img]? Аре стига с тоя флууд вече. Бтв намерих [img= Бла-бла-бла]един мноо як сайт[/img]
Ах ти, тамън го поправих и го гледам твоя пост (грешка де, ще го науча)!
.....твоя пост не е ли флууд, а.....
Не знаеш, а? Добре : ))))
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|