Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 14:57

Айде са някой да повтори как се измерва апм,защото не ми се рови в 120 страници :)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 15:46

Преди седмица почнах да го джиткам Фрозъна и ще може ли някой да ми даде линк към всичките пачове до 1.14б, че не ми се търси 100 стр. назад. Аре плийс...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 15:51

http://www.data.bg/f.php?fid=3446251

Начи първо пачваш до 1.14 после до 1.14б и накрая слагаш крак за 1.14б

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 18:30

pi4 ako niama6 crack kaji si mail-a i 6e ti pratq xaxa
ko stna s klana we

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 18:31

tozi gost bqh az

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 18:44

Пич, всичко екстра, само ми требе крак за Едитора (ако въобще има такъв :)).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 19:31

@ki®oman: W3GMaster
Btw вижте това.В коментара към Rp.com съм описал какви смехотии има в rep-a =_+.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 19:39

mm eeaass zna4i-az po printsip vs HU igraq na wyverni-haras s geroq v na4aloto e zaduljitelen-no ako te useti 4e igrae6 na tarureni-6te izvadi 5 sork na master i igrata se obezmislq,..a ti dokato izvadi6 spirit walkari.. stava o6te po bavno-po printsip igraq edin kontrol geroi + katapults
2 kontrol wyverni-ponqgo uspqvam ponqkoga ne...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 19:53

Tormozko написа:
@ki®oman: W3GMaster
Btw вижте това.В коментара към Rp.com съм описал какви смехотии има в rep-a =_+.

Ahh lo6 si... :) Pone horata 6te znaqt da ne dl replay-a :)
A ina4e samo s 2-3 sorcerss i elements 3 lvl moje da ti gi izbiat tia gruntove (bez MK i rifles)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 20:10

stfu-n00b! написа:
A ina4e samo s 2-3 sorcerss i elements 3 lvl moje da ti gi izbiat tia gruntove (bez MK i rifles)

Mда big bad slow+big bad micro.Btw в реп-а я има една от основните тенденции,които съм наблюдавал сред играчите неползващи клавиатура по варненските зали,а именно SH(с HWave!)+grunts(в случая тактиката беше "вадя контролата и го късам"...).Другата е с Hu:BM+ъъъъъъ gryphs,като нерядко двама души от въпросния тип играят заедно с/у компове(не insane,виждал съм дори да се пускат 2-ма с/у 2 компа,които не са в отбор.............),единият Orc с познайте какъв единствен герой,другият Hu със сещате се какво,на "Голямата ледената",с пусната опция "Always visible".No comment!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 20:15

Mat, da Demon написа:

samo si napi6i mail-a i 6e ti go pratq
nema6 problemi

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 21:38

Demis написа:
Mat, da Demon написа:

samo si napi6i mail-a i 6e ti go pratq
nema6 problemi

ne6to sam se obarkal im crack samo za igrata
za editora nemam(ne znam dali izob6to ima)xaxa :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 13:43

High_voltage написа:
Хахах, Тормозко яка игра. :) Просто не съм се смял никога така.
Значи Мизерник губи повече единици от крийпове, от колкото от противника си. Телепортира се въпреки че в момента не е застрашен от нищо и т.н.
Другия играч няма и да го коментирам...

Хахах, да знаете каква игра намерих в http://www.replayers.com. :D
Значи играе Шоутайм срещу някакъв неизвестен(орк), на Ноу Ууд(Gnoll Wood). Този неизвестния прави тауър ръш и изнася шоутайм, който обаче има строящ се Трии ъф Лайф в горния край на картата и жив 3 левел бийстмастър.
Успява да крийпне мината, като дървото(което му е и единствената сграда) му остава на 22 (двайсет и две) кръв. :lol: В следствие си съживява нагата и тръгва на лов. Онзи орка изглежда за скаутинг не е чувал и се разкарва безцелно насам-натам. Благодарение на Бутс ъф спийд, Шоутайм успява да убие Фар Сиър-а на орка. Благодарение на Тези невероятно небалансирани прасета и птици успява да убие няколко бъроуа. Между временно Шоутайм вече е събрал неколцина арчъра и тръгва да крийпва. Онзи орка вече има шамани на мастър, таурени и уийвърни и катапулти. Тръгва да изнася Шоутайм, обаче се полакомява и вместо да остави само катапултите, праща и армията, която биде лъстната от шаманите. Шоутайм взима два уиспа и с прецизен детонейт, хем диспелва лъста, хем гори маната на шаманите. Шоутайм се телепортира с малкото си арчърки(60/60)....и побеждава, изправен срещу 100/100 армия....

Да и аз го гледах тоя реп:) Много е весел тоя орк :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 13:54

mm do vischki da si napraq reklmata na saita :))
http://free.hit.bg/warcraft3
nadqvam se vi haresva :D

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 15:25

Slojih go v favorites o6e predi vreme kogato dade link-a,ama sega vlizam i ni6to ne e promeneno.
Pi4 s tebe sum dano go napravi6 ne6to golqmo.A za6to ne i BG warcraft portal ne6to kato c-strike.headoff.com za CS.6toto i taka i taka war3 igra4ite v Bulgaria si nqmat takova ne6to.Predi nqkolko meseca suzdatelq na c-strike
d0tc0m podtikvan ot didi i kunev napravi anketa da se prevurne li c-strike.headoff.com v esports.headoff.com no 75%
glasuvaha da si ostane samo za CS.
Taka 4e pi4 az ne znam ako iska6 da go napravi6 ne6to 6te ti trqbvat nqkolko ne6ta LOL :)
1-Poznaniq v web design-a
2-mnogo jelanie
3-mnogo svodobno vreme
4-da se vslu6va6 v predlojeniqta na horata

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 17:19

Стфу, хубава биография. Абе Вар-а пак изостава.И то с доста.Какво правите бе хора.близо 70 гласа.Старата крава води Вар-а- интересно.Но какво става?май Варкрафт остаря или какво?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 17:31

stfu-n00b! написа:
Slojih go v favorites o6e predi vreme kogato dade link-a,ama sega vlizam i ni6to ne e promeneno.
Pi4 s tebe sum dano go napravi6 ne6to golqmo.A za6to ne i BG warcraft portal ne6to kato c-strike.headoff.com za CS.6toto i taka i taka war3 igra4ite v Bulgaria si nqmat takova ne6to.Predi nqkolko meseca suzdatelq na c-strike
d0tc0m podtikvan ot didi i kunev napravi anketa da se prevurne li c-strike.headoff.com v esports.headoff.com no 75%
glasuvaha da si ostane samo za CS.
Taka 4e pi4 az ne znam ako iska6 da go napravi6 ne6to 6te ti trqbvat nqkolko ne6ta LOL :)
1-Poznaniq v web design-a
2-mnogo jelanie
3-mnogo svodobno vreme
4-da se vslu6va6 v predlojeniqta na horata

OTgovori
1-Az imam malki poznaniq ..... no ako iskam poznava mmno priqteli iz neta deto 6te mi pomognat.....
2-imam ujasno golqmo jelanie !
3-nqmam mnogo svobodno vreme ;[
4-vslu6vam se na 100 % :)

ama vij pi4 sq pratih pismo do Zonata i ako si chul za tamo6niqt turnir ....
Sega gi molq da mi dadut replayte da gi ka4a na saita si ...
razbira6 li za6to ne ka4vam replays na saita si.. !!!
Prosto iskam da si zaslujavat i si4ki da iskat da gi gledat... ne 4e sega6nite ne si zaslujavat !

Shte sam vi blagodaren ako slojite v saitovete si baneri s moq sait :D
GL HF !

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 18:26

SHtasliv sam da vi kaja za noviq golqm Updeit koito napravih v sekciqta replays :))
mojete da svalqte na spokoistvie !

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 18:40

mm vsu6ntnost vse o6te nemojete poneje Hit.bg SUcks !!!!!!!!!!
za sujalenie o6te ne sa uploadnati :( do 2-3 dena ;p

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 20:50

"Опитвам се да копирам това което правят корейците":Хехе,Korean style-ът imo не може да се копира и разбере само от reps.Наскоро от Ongamenet пуснаха няколко много интересни first-person VOD-a(VOD=Video On Demand),на играчи като:
-64AMD.Showtime link от Replays.net
-Cherry-Lucifer,WCB_Rainbow(тоя пич прави по 300 apm,цялата игра apm-ът му е ок.300,т.е без spam,та заради това утре сутринта ще изтегля VOD-a с него),Myth Целият pack на Replays.net
Филмчетата са по 20-30 MB,но с резолюция 320:240 :s.Общо взето на играчи с apm ~200-250 може да се разбере какво правят(ехх,при SC и Xellos или [ReD]NaDa с apm 350-400 става леко hardcore^^)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost