Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 00:15

всъщност аз направих няколко игри в headoff, в които закулвах съперниците си с ud - няма да споменавам acc с които съм го правил - губи се елемента на изненадата ;] btw правил съм го срещу ламета - дори закулих ud. днес един human ме спря - просто не creep-ваше и рано видя кулите, които се строяха => tower rush-a не успя. е, после го изнесох с abonimation-и и destroyer-и. предимства на закулването с ud : можеш да unsummon-ваш задните кули, като така печелиш ценен ресурс за строене на предни (така закулването специално vs human е доста по ефективно от orc-ското по мое скромно мнение). минуси : плазмата пълзи на далеч => началото е критично.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 01:37

закулването с ud ( пък и с която и да било раса / за мен/ ) е доста скучно :)
просто мразя кули !!! 1 да видя и ми става тъпо :)
просто закулването е за гаврата не за др ... ( поне за мен )

ПП За бога не правете кули бе :) Това си е чист разход ( излишен ) на ресурс :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 08:49

mi zna4i tova okulvane vs human ne e mnogo dobro za6toto edna militia moje da ti ebe vsi4kite kuli deto si gi napravil i taka haabi6 resursi....a sre6tu UD izob6to ne e razumno-osven ako ne e lemar-6tot toi bi trqbvalo da ima 1-2 neruibianki koito obezsmislqt tseliq tower rush..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 10:52

Най-ефектното окулване ,което видях беше на 4К.ZEUS срещу арм70.То не беше гавра ,то не беше чудо!!!Направи няколко Анциент Протектора(4-5)далеч от базата му,след което ги вдигна и ги приближи до такава степен че можеше да гърчи всичките му сгради,естествено имаше и армия и го смаза!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 11:08

[LP]Rado написа:
mi zna4i tova okulvane vs human ne e mnogo dobro za6toto edna militia moje da ti ebe vsi4kite kuli deto si gi napravil i taka haabi6 resursi....

абе момче, ти пак ли не четеш това което пиша ? писах че ud закулването, като изключим критичното начало е по - ефективно от orc-ското vs human, по твоята логика няма смисъл с orc да се кули human - "militia-та ще дойде".

[LP]Rado написа:
a sre6tu UD izob6to ne e razumno-osven ako ne e lemar-6tot toi bi trqbvalo da ima 1-2 neruibianki koito obezsmislqt tseliq tower rush..

ако прочетеш внимателно горе ще видиш че точно това съм казал - закулих ламе ud. btw какво имаш предвид под "neruibianki" ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 13:14

1.eeasss 1 lev na 4as i no6tna 22-8 za 4 leva....
2.Samo orc tower rush me pritesnqva........
3.Raven specialno za tebe sum ka4il 30tina replay na showtime (nqkolko ot koito vs inso) tuk :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/DaeHoKim/
4.Kakvoto 6tete govorete apm70 e edin ot nai-velikite wc3 players
5.10 LEVEL GOSU.... :) eто ti link kum FFA-to postnato ot tormozko :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/gosu%20games/Gosuffa.w3g
6.Kolko li e stradal ot Beastmaster-i 4ovekut napravil tova :

Are pi4ove tva e ot men az otivam na zabolekar i pak 6e mi se ebe maikata kato v4era T_T....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 15:09

Хехе,тази картинка за пръв път я видях в подписа на един от форумите на http://www.wcreplays.com (бивш warcraftreplays.com) и 100% е правена по време на 1.12^^.Btw линкът към FFA беше от replays.net и при мен го отваря......................след ок.1 min и след кат откажа да ми се инсталира някакъв Chinese language support.Жалко че този може би най-често обновяван сайт само с gosu replays е правен от китайци T_T.

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 19:18

Ами играта се казва "surv3",половината от влезлите бяха жабари,FaTC,Intox и Deco говореха на френски,gosu-тата имаха apm над 100,в replays.net за разлика от replayers никога не upload-ват fake reps(просто потребители не могат да upload-ват),но въпреки всичко има огромна вероятност да не са истинските играчи :PPPPPPPPPPPPPPPP.
Сега сериозно за играта-Survivor беше пуснал опциите "Random race" и "Random hero",тъй че първите минути бяха здрав кютек м/у герои,featuring FaTC,Deco&Intox as Orc, Survivor,Taker&Chemi as NE.Hf!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 19:40

Хмммм аре някой да каже от къде мога да си изтегля реплайове с Аудиокоментар на Английски(или Българки :lol: )

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 10:58

http://www.replays.net наистина е най-якият сайт за репс. обаче са само азиатски и макар жълтите да са си най-добрите аз искам да гледам повече европейски риплей кажете ми някой сайт за европейски риплей.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 11:05

Еми в горния си пост High_voltage ти казва.Ето и два от мен
http://www.replayers.com
http://www.wc3l.de

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 11:19

mda....... imam nqkolko repa koito bih vi dal da gi izgledate makar 4e bqha dosta stari i....
az togava ne bqh mnoo dobyr no se polu4iha hubavi igri :))
http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=17038

http://www.replayers.com/index.php?acti ... &id=19898- mdam toq rep sa go izteglili 130 4oveka .....
mmm tuk mojete da vidite WARDEN ABUSE !!!!

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 11:20

Anonymous написа:
mda....... imam nqkolko repa koito bih vi dal da gi izgledate makar 4e bqha dosta stari i....

http://www.replayers.com/index.php?acti ... &id=19898- mdam toq rep sa go izteglili 130 4oveka .....

mdam toq gost beh az ! :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 14:09

Dobre LOL...Gledah vtorata igra i mi haresa... Ti ne igra zle no NE playera mnogo mi haresa..Naistina igra dobre za igra4 s stats 67/66...
Imam samo 2 zabelejki : mnogo bavno si pra6ta6 accolitite i ghoula v na4aloto ; I tova 4e toi ne si ocelva geroq kogato go "prispi6" za da go subudi..Ina4e igrata mnogo mi haresa sega 6te vida i purvata.... :)

BTW UD imat mnogo pove4e overpowered ne6ta ot NE..... :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 14:44

stfu-n00b! написа:
Dobre LOL...Gledah vtorata igra i mi haresa... Ti ne igra zle no NE playera mnogo mi haresa..Naistina igra dobre za igra4 s stats 67/66...
Imam samo 2 zabelejki : mnogo bavno si pra6ta6 accolitite i ghoula v na4aloto ; I tova 4e toi ne si ocelva geroq kogato go "prispi6" za da go subudi..Ina4e igrata mnogo mi haresa sega 6te vida i purvata.... :)

BTW UD imat mnogo pove4e overpowered ne6ta ot NE..... :)

hahaha znae6 li 6to otna4alo ne moga da si pra6tam bruzo workerite :))))))))
SHOTO MI LAGVA KATO ZA SVETOVNO :)!
Awe 4ovek ot Shadow Strike po golqm abuse ne sum sre6tal hyper mnoo se iznervih ot ei taq igra......
posle cql den ne mojah da se suvzema :))
nqkak is nervite mi izka4aha..
aaa da verno...
eddiniq put ne ocelih i sleepanh Chimierata :)))

mmda suglasen sum igrata si be6e interesna ... do samiq krai ..

kudeto si4ko se obezmisli..
to na praktika az po hubu da si bqh ubil sami4uk geroite :twisted: :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 17:46

mi az s udovolstvie bih izgledal repa ama... ne mi otvarq replayers.com...
ta imam edin vupros-kak po dqvolite da igraaq vs human s orc !!!!!!!!!-ako ne uspeq da go izmu4a dobre v na4aloto posle mi ebava mamata napravo..si4ko probvah-vsqkvi kombinaatsii-prosto teq sork + priist + spel brakeri skapvat si4ko i qko overpowerdvat voiskata....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 17:59

[LP]Rado написа:
mi az s udovolstvie bih izgledal repa ama... ne mi otvarq replayers.com...
ta imam edin vupros-kak po dqvolite da igraaq vs human s orc !!!!!!!!!-ako ne uspeq da go izmu4a dobre v na4aloto posle mi ebava mamata napravo..si4ko probvah-vsqkvi kombinaatsii-prosto teq sork + priist + spel brakeri skapvat si4ko i qko overpowerdvat voiskata....

mdaa....ami 4estno kazano sre6tu Human pone zasega ni6to ne moje6 da napravi6 za jalost...
Ama probvai za Fast tech na taureni..... i SPirit walkeri.........
prosto nqmam si ideq...
ORca sa stra6no zapadnala rasa..
ei sq v 1.15 6te q balansirat ...
spokoino

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 18:23

:)-ne sa tolkova zapadnala-vs UD i NE sa si dosta dobre ama ne i vs HU-te orkite nqmat voiska imuned to magik...a tova e tupoto !!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 18:40

emi az vs human obiknovenno igraq taka: purvo harras s gruntove i farseer, gledash da mu ubiesh 1-2 footmena i water pone za xp taka si go tormozish neprekusnato, gledash go kade creepva i togava attack vtori geroi TC zaduljtelno zashtoto Cl+wave pravi loshi raboti. Tuk sega imash 2 varianta ili 2 beastarita za wyverns ili spirit lodge i tech do tier 3 kadeto pravish Taureni i HH zaduljitelno shtoto humana ako e dobur kato te vidi che pravish taurens shte pravi gryphoni. Kato po4nete da se biete dai focus fire an AM shoto tova e nai kekaviq geroi v igrata na lvl 5 ima 575 kruv...emi tova aa i izpolzvai lighting shield mnogo e dobra taq magia

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 19:54

High_voltage написа:
Anonymous написа:

?????? ??????? ????...???????? ???? ????? ?????. ?????? ???, ??????? ?????, ????? ?? ??????? ???? ???????, ?????? ?????? ?? ????. ??????? ????? ???? ????? ?????...???? ?? ???? ???????? ???? ???? ??????? demon-tt...????, ???? ???????????....???? ?? ? ??? ???. ??? ??? ????? ????. :)

??? ?? ???? ?? ??????? ???? ?? ????? ?????? ????, ?? ?? ????? ?? ????? ???? ?????? ?? 1.13. ????? ????, ?? ???????? ?? ??????? ?????? ???? ? ??????. ???? ????? ?????? + ????? = ?????? ?????. ???? ???? ???? 5?? ????? ??? ?????? ?? ???????? ??????? ?? (???? ????? ??????? ???? ??????? ?? ?????? ????????), ?????? ? ??????? ?? ? ???????. ????? ????? ???? ???? ?? ? ??????.... :)

mda be man.........
ama vse pak toq Shadow strike prosto e ebahti abuse-a
to az po hubu da si bqh izbil sami4uk geroite pone da ne mu davam experianca.......
V tfa nqma nikaf smisul....

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost