Автор |
Съобщение |
LightninG SpiriT
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 12:24
az sam sredna rabota
___________________________________ ''DEAD BUT EVIL !!!''
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 19:42
???? ?????‚????????.
|
|
|
|
|
optimista
|
|
В момента играе: WOW
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 19:46
na men mi e nai lesno na tia predmeti de gi nemam za vas neznam...................
___________________________________ Обичай жена си pc Counter Strike 1.5 и Age of Empires 2
Библията ни учи да обичаме ближния, а Кама Сутра ни учи как
точно.
|
|
|
|
|
Lord_Death
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 20:52
?????? ???°?‚?? MetalGearRex ???? ?????‡???° ?? ???????‚???¶?µ???????‚?°, ?°?· ?‰?µ ???????????»?¶?°.
???????‚???¶?µ??????:
7-???? ???????‚?? ???????»?µ?‚?µ?? ?‚?????????? ???»?????????? 2002 ?????????° C(7-8 ???»?°??)
6-?‚?? ???????‚?? ?µ???µ???µ?? ?‚?????????? ???????µ?? 2002?????????° C(7-8 ???»?°??)
4-?‚?? ???????‚?? ?—????(?—???????? ???°?‚?µ???°?‚???‡???µ?????? ???????‚?µ?·?°??????) 2003 ?????????°C(7-8 ???»?°??)
5-?‚?? ???????‚?? ???°?†???????°?»?µ?? ???????? ???° ???»?????????°???° ???? ?????„???????°?‚?????° 2003 ?????????°C(7-8 ???»?°??)
1-???? ???????‚?? ???????»?µ?‚?µ?? ?‚?????????? ?????±???» 2003 ?????????° C(7-8 ???»?°??)
2-???? ???????‚?? ?‘?°?»???°???????? ?»?°???µ??-???????»?? 2003 ?????????° B(9-10 ???»?°??)
3-?‚?? ???????‚?? ?—????(?—???????? ???°?‚?µ???°?‚???‡???µ?????? ???????‚?µ?·?°??????) 2004 ?????????° B(9-10 ???»?°??)
??.??. ?—?° ?‚?µ?·??, ???????‚?? ???µ ???° ???°?·?±???°?»?? ?????? 9 ???»?°??. ?? ?‚???? ???°?‚?? ???µ ???°???????°?… ????-???????µ ???????‡???? ?‚?????° ?µ ?? ???±?»?°???‚?‚?° ???° ?????„???????°?‚?????°?‚?°. ???? ???°?‚?µ???°?‚?????° ?????°?? ?????????? ?????±???? ?????µ?????‚?°?????????? ???° ???µ???‚???? ????????, ???? ????-?????±???µ ???° ???µ ???? ???????°, ?‡?µ ?? ?±?µ?· ?‚?????° ?????????????° ???µ?‡?µ ???µ ?µ ?????°?‚????, ?° ???µ ?µ ?? ?????»?µ??.
___________________________________ What has been shall never be again
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 21:15
?????? ?±?????‚?? ?·?°?‰?? ???? ???????°? ?‘???»??.?µ?·. ?? ?»-???° ?? ???µ????????.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Atent
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 21:57
???° ???µ?? ???????°???? ?…?????°?????‚?°???????‚?µ ???°?????? ???° ???? ?±???»?? ?»?µ?????? (?? ?????‚?µ???µ?????? ???µ),???????°?‚?? ?‚?µ?·?? ???°?‚?µ???°?‚???‡?µ???????‚?µ ???°?????? ???°?‚?? ???°?‚?µ???°?‚?????°,?????„???????°?‚?????°,?…???????? ?? ?‚.??. ???° ???? ?°???????? ???µ?????????‚????,?? ???±?‰?? ???·?µ?‚?? ?????°?? ???°???? 3-???? ???? ?‚???… ..
???°??-?»?µ?????? ???? ?µ ???? ?±???»???°???????? ?? ?????‚???????? .. ?????? ?? ???°?? ?‚?????° ?‰?µ ???? ?‚?????±???°,?°???? ?‰?µ ???»?µ?????°?? ?????°???? ????-???°?‚?°?‚????
___________________________________ "I’m a born lord, I was baptised, To see the universal through a cats eyes Here come the black skies; It’s all darkness I breathe life into Jesus Christ’s carcass!"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 10:37
???? ?????‚????????, ?»???‚?µ???°?‚?????° ?? ?°?????»??????????.
|
|
|
|
|
blind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 11:05
???°???????»?µ?????? ?»???‚?µ???°?‚?????°?‚?° ???? ?????????? ?????±???µ, ???? ???? ?????????†???? ?????‚?????????‚?° ???????°???? ???? ?µ ?±???»?° ?»?µ?????°, ???°???‚?? ?? ???µ???????°?„?????‚?°. ?‘?????»????????...?‚?°?? ?????°?? ???????° ?????????? ???????‚?????° ???‡???‚?µ?»???°, ?????»?????° ?????‚?µ?????‡???°(?‚?????° ?‚???????°???µ ???° ???? ???????° ?? ?‚?µ???°?‚?° ?·?° ???°?????°?»??-???·????????)???????‚?? ???????‚?????????? ?????µ?‰?? ???»?? ????-?‚???‡???? ?????‰??. ?? ?°?????»???????????? ???µ ???????°?????? ???µ ?·?°???°???? ??????????, ?° ?·?°?‰???‚?? ?…???????… ???° ???????†?? 2 ????????????.
?? ?°?· ???°?‚?? Atentator ???‚ ???????‚?° ?????µ???µ ???? ???????»?? ???° ???»?µ?????°?? ?????°????, ???? ???‰?µ ?????? ???????????µ??
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 15:50
Най ме кефи информатиката(10кл) и ми е най-лесна, пък и съм в профилирана паралелка с информатика.
Иначе природните науки също са ми интересни, макар че може и по-добре с оценките.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
ZVYARA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 14:14
V moito daskalo Daskalite sa po tapi ot u4enicite
taka 4e vseki 4as mi e zabaven
___________________________________ Един съвет - лягай да спиш!
Една лъжа - идвам при теб!
Една истина - щете скъсам от SEX!
Една подробност - не знам кога!
#dorkovo+ #tr5 & #alfa-net -The Best
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 18:14
Бравос на Lord_Death!!! Само така! Ще ги разбием чужденците!
|
|
|
|
|
бТк
|
|
Мнения: 2 Местоположение: Централно управление на Българската телекомуникационна компания АД
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 03:08
NoName написа: Xa ....... ebasi ludata tema ..... Mi az po nikoi predmet ne sam dobre , samo po seksologia ma biva , ma tva e zastoto gledam mnogo obrazovatelni predavania .
praktikata e vajna
vervai mi
___________________________________ Абонаментни планове БТК "У ДОМА"
БТК ADSL
Новини свързани със БТК
|
|
|
|
|
fleech_kisser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 18:53
химия,биология и английски
___________________________________ .whom is trapped alone in places rotten
punished for sins long ago forgotten
but forgotten sins leave lasting marks
putting many in those RuptureFarms
|
|
|
|
|
Stefmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 21:40
Аз по всички предмети съм добре,ама не мога да кажа че ги харесвам всичките.Отличник съм но не зубря,а и няма нужда, 90% от нещата в учебниците ги знам от обща култура.Започнах да чета на 4 г. и оттогава много книги съм прочел и така си обогатявам познанията за света.Най-много харесвам математика,история,биология,география и езиците(френски,английски,руски,испански,португалски,немски и италиански)
П.П Не включвам информатика и физкултура защото по тях поначало съм добре
П.П.П. Аз съм 9 клас.
___________________________________ THE ROCKET - BALL IN EVERY POCKET !!!
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 21:58
Lord_Death написа: Тъй като MetalGearRex го почна с постиженията, аз ще продължа. Постижения: 7-мо място пролетен турнир Пловдив 2002 група C(7-8 клас) 6-то място есенен турнир Шумен 2002група C(7-8 клас) 4-то място ЗМС(Зимни Математичкески Състезания) 2003 групаC(7-8 клас) 5-то място национален кръг на олимпиада по информатика 2003 групаC(7-8 клас) 1-во място пролетен турнир Ямбол 2003 група C(7-8 клас) 2-ро място Балкански лагер-школи 2003 група B(9-10 клас) 3-то място ЗМС(Зимни Математичкески Състезания) 2004 група B(9-10 клас) П.п. За тези, които не са разбрали съм 9 клас. И тъй като не написах по-горе всичко това е в областта на информатиката. По математика имам някои добри представяния на местно ниво, но по-добре да не ги пиша, че и без това списъка вече не е кратък, а не е и пълен.
Kvo pravis ti be .... Na mnogo turniri si xodil i dosta dobri mesta si vzel ....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Galja
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 13:25
Най-добре се справям с географията.Тя е моят любим предмет,защото ми е по интересна и лесна за възприемане.
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 13:49
Математика, физика, химия, информатика, английски език.
Участвам доста успешно в националните състезания по математика, физика и информационни технологии. MetalGearRex, бях на състезание по физика в Сливен, трябваше да се обадиш че си от там.
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 13:52
Дигнете още 20 теми.
За да станем ретро форум.
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 13:54
Лол, въобще не видях датата.
Galja, ти в ред ли си бе?
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 15:22
Vermic написа: Дигнете още 20 теми.
За да станем ретро форум.
Добре го каза
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|