Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 19:38

Da mai ne6to takaova be6e spomenal za control groups v edno interview.Sledva6tia put kato go vida v Hoff club 6te se probvam da vida kak to4no sa mu ili ako ne se e subralo "narodnoto subranie" okolo nego moje da go pitam..6toto e super zduhva6to subrali se 6-7 4oveka okolo nego i ti kato nekoi carvul da mu zadava6 nqkakuv si vupros...Ako e sam 6te go razpitam za nqkoi ne6ta.

Oba4e kakuv flood mu udrqm v4era i dneska haha :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 20:45

hehe toi v hofa vi igrae zdravko ?
da znam kato hodq v sofia da hodq tam-ako ne sa mnogo klubove de :)
ta zna4i stfu-rep ne go seivah ama nqmam visual range i vse pak gruntovete ne sa range !
bah ti az si namerih protivodeistvie :)-atakva6 mu rabotniitsite praz tova vreme i oqn stava overpowerdet i gubi :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 21:00

Da tam igrae..:) Znae6 kade se namira nali,ako ne moga da ti obesnq,moje dori kato idva6 nasam da se vidim.......Vinagi igrae na edno i su6to PC :kato vleze6 prez vhoda
pravo sre6u teb poslednata "zala" nai-dqsnoto PC v ugula...

Predpolagam znaete 4e hoff club ve4e ne e sobstvenost na Headoff G.I...
Btw kato bqh tam do4uh 4e sega ima konkurs za novoto ime na cluba i 4ieto predlojenie bude prieto 3 meseca bezplatno xixi....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 21:23

???????µ ?‚???‡???? ???µ ???°???????° ?‚???? ???»???± ?±?‚??...

???? ???°?…?° ?????µ?? ???°?·?±???°?… ???°?? ?????¶?µ?? ???° ?·?°?????±???? ???????° ?? ?µ?????? ???°?‚???????°???µ ???° ???»?°??????.???°?‚?? ???·???°?????… ???°???????? ?????µ???‚?? "d" ???°?‚???????°?… "f" ???°?»?? ???° ?µ?????? ???? ?????????? ?? ???‚?°???° ?µ?????°...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 22:29

Slaveikov nqma na4in da ne znae6 kade e...Centralnata po6ta znae6 li kade e ? E zad neq se namira.. D plo6tad Slaveikov trugva6 po Solunska i purvata prqka ti e ulica Stafan Karadja zavida6 v dqsno hodi6 50tina metra i v edin dvor s nqkvi grafiti abe nema na4in da ne go nameri6....Posle vliza6 v dvora==> vhoda i na purvia etaj v lqvo edna oblepena s ceni,reklami vrata..i ve4e si v hoff club :).....

Az s elf nikoga ne sum burkal "o/d o/f o/b.....".Vij s orc kolko puti sum vdigal Far SIght nema da ti govora :).
A ina4e 50 % ot igrite se gubat zaradi "edin klavi6".Ne izpiva6 edna kolba (ako pie6 kato mene s num pad)...i kak li o6e ne.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 22:38

eeasss написа:
Mdaa orc vs elf si e napravo gavra no s nqkolko izklucheniq. Purvo na Turtule rock e mnogo trudno da biesh elf 1 shtoto beasta za otricatelno vreme stava 4 lvl, 2 mnogo trudno e da tower rush zaradi nedostata4noto mqsto na start location to stava edno mazalo gruntove se butat abe nqmam dumi... Kolkoto do orc vs human moga samo da kaja che spored men humana ima predimstvo pred orca prosto ako e s dobro micro v na4aloto ne mojesh da mu napravish po4ti nishto , kato izvadi djudje i slow ve4e stava po4ti nevuzmojo>. No ne az mai zabravih human AIR mne ne e overpowered ne e prosto nqmam dumi ostavish li human da izvadi gryphons + dragon haws prosto nishto ne moje da te spasi . Tezi griphoni sa bezmurtni Porsto s ebasi uslqta da ubiesh 2-3. HH contra - No way blizzard + clap i nqma hh no tova ne e vsi4ko na dneven red idva SPELL BREAKER tazi edinica e tolkova adski 6ibana ujasna 4e nqmam dumi 1. krade ti vulcite na master training, krade ti wardove, krade i magiii i e s medium armor >>HH koeto ozna4ava 4e human v vuzduj i Breakers prosto ne moje da se bie s orc kvoto i da pravish nqma na4in focus fire na taureni ili puk 4uk na farseera edin zalp ot griphonite i do tuka ... . A za undead prosto ne mi se govori...

da ama ti dokato izkara6 2-3 gryfoni az 6e imam 4-5 gargs ili 4-5 hippos bez archeri i stava mazalo na gryfonite

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 23:26

Anonymous написа:
eeasss написа:
Mdaa orc vs elf si e napravo gavra no s nqkolko izklucheniq. Purvo na Turtule rock e mnogo trudno da biesh elf 1 shtoto beasta za otricatelno vreme stava 4 lvl, 2 mnogo trudno e da tower rush zaradi nedostata4noto mqsto na start location to stava edno mazalo gruntove se butat abe nqmam dumi... Kolkoto do orc vs human moga samo da kaja che spored men humana ima predimstvo pred orca prosto ako e s dobro micro v na4aloto ne mojesh da mu napravish po4ti nishto , kato izvadi djudje i slow ve4e stava po4ti nevuzmojo>. No ne az mai zabravih human AIR mne ne e overpowered ne e prosto nqmam dumi ostavish li human da izvadi gryphons + dragon haws prosto nishto ne moje da te spasi . Tezi griphoni sa bezmurtni Porsto s ebasi uslqta da ubiesh 2-3. HH contra - No way blizzard + clap i nqma hh no tova ne e vsi4ko na dneven red idva SPELL BREAKER tazi edinica e tolkova adski 6ibana ujasna 4e nqmam dumi 1. krade ti vulcite na master training, krade ti wardove, krade i magiii i e s medium armor >>HH koeto ozna4ava 4e human v vuzduj i Breakers prosto ne moje da se bie s orc kvoto i da pravish nqma na4in focus fire na taureni ili puk 4uk na farseera edin zalp ot griphonite i do tuka ... . A za undead prosto ne mi se govori...

da ama ti dokato izkara6 2-3 gryfoni az 6e imam 4-5 gargs ili 4-5 hippos bez archeri i stava mazalo na gryfonite

Toi igrae orc i kazva za orc vs grifoni...Gargite aide kaji re4i stava,no napravo zabravi za ideqta s hipogrifi......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2004 18:16

hi pi6a za da se ka4i temata po nagore xaxa :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2004 20:19

Kwo staa s turnirite we

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 11:27

mi stfu 10x za obqsnenieto-neznam dali taq subota ili drugata 6a odq v sofia ama 6te orida da go vidq toq insomnia-a toi tsql den li visi tam ??-a za kvo mu e da hodi v klub-s teq pari deto gi e spe4elil moje da si kupi lud pc i da si zeme lud net....
da be verno iskate li da pravim edno tur4e v subota :lol: -haha a toq dokato iskara 2-3 grifos 6te ima 4-5 rifalmeni i naistina 6te stane mazalo kato pribavi6 kasterite :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 12:15

Ami ve4erno vreme 6te e tam.Samo nqkolko dumi sme razmenqli i deto sum go gledal malko kak igrae,ne sme se zapoznavali s nego za da ti kaja po-to4no.
Ti da ne misli6 4e toi pla6ta tam ?
Imat si nqkakvo sporazumenie (ne znam to4no kakvo) za tova kakvo mu se osigurqva ot cluba...
Tova e spisuk s sponsoriranite ot cluba igra4i :

Martin Kadinov eSu.FOUR20
Zdravko Georgiev SK.Insomnia
George Marinov SK.ZeeRaX
Kaloian Dimitrov Zelias[bo]
Ivan Rajchev Sektor
Poslednite dvama pi4ove v slu4ai 4e ne znaete sa igra4 na SC:BW i UT.....

Aaa sega se setih o6e koi igraqt bezplatno ot tam Infernos Angels (5 tupi kurvi deto igraqt CS.Napusnaha club Inferno bez koito nqma6e i tova koeto sa sega da budat 6toto ne im tancuvaha po svirkata i sega sa sponsorirani ot
PCMania i HoffClub i igraqt tam.Ve4e se kazvat "HoFF.fml". I to samo za6toto sa momi4eta e vsi4ko tova...Tolkova sa bezdarni 4e prosto 6te vdigna kruvno samo kato si pomislq..Igraha dosega na 15tina turnira nikoga ne minaha i 1viq ma4..Majat gi sborki ot igra4i koito nikoga ne sa igrali zaedno,a predpolagam znaete kolko vajno e srabotvaneto na otbora v CS....Tia pari deto gi vzimat mojeha da gi dadat na nqkoi prezpektiven mujki otbor ot koito moje6e da stane ne6to.........

A ina4e mnogo qsno Inso se poznava s tolkova mnogo hora (koeto nqma kak da stane ako cql den si visi v ku6ti) , osven tova obmqnata na opit na jivo e ne6to mnogo vajno.Ima i kup drugi pi4ini....Taka 4e mnogo qsno 4e 6te sedi tam...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 13:05

?”???±???µ ???µ ???µ???????° ???° ???°?·?±?µ???° ???°?? ?‚?°???° ?‚???·?? apm70 ???????????° ???° ?µ 48 ?»?µ???µ?» ???»?µ?? ???°?‚?? ???? ???????????°?‚ ???°?‚?? ???????°???°?? ?»?°???µ?? (<== ???????‡???? ?‚?°???° ???°?·???°?‚) ?° ???‚ ???????»?µ???????‚?µ ???? ???‚?°?‚?????‚?????? ?????¶?µ ???° ???µ?·?±?µ???µ?‚?µ ???????? ?µ ?????±?µ?????»
insomnia ,ruhswizar,shortround wse igra4i ot klasa

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 13:39

bahahaha pi4 tova e edin eo nai-velikite NE players...Az postavqm nad nego samo Spirt_Moon i Showtime...Vij go kak igrae i mi kaji kak to4no otsudi ti i tvoite priateli 4e e lamer...Boje gospodi tova e nai-velikia NE player v europe....Samo mu vij microto i posle da si govorime...Inso ot 10 ladder igri mu zima po 1...Kaji koi kazva 4e apm e "nekuv lamer" ?E lamer i maphacker go nari4at i hora kato grubby i tak3r 6toto ne mogat edna igra da mu vzemat....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 15:00

abe stfu oshte li e po 1.30 leva na chas v hoffa ili sa go promenili. Pitam shtoto ne sam hodil tam ot godina i nesho...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 17:03

V edna igra [64AMD]Nitemare nari4a apm70 maphacker no toi vednaga go kontri s ne6to ot sorta - ve4e ne polzvam hack :]
a na apm70 pove4e reps koit sam vidql v net-a sa s negovi zagubi ... ima dosta s pobedi no pove4eto sa zagubi ...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 17:08

я дайте линкове на игри на showtime. Стфу дай некой линк на реп Шоутайм срещу Здравко

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 19:14

mm neznam oba4e
si spomqnm kak
Leveller. ( UD) go be6e premazal toq APM 70 s Undead Tower rush :)) za 7 minuti nqkude
prosto Brutalen :))
INSANE !
UD=HUM >> ALL

Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 19:23

http://war3.replays.net/

Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 19:32

Btw в това FFA сред 11-те играчи са се набутали хора като Survivor,Taker,Intox,apm70,aT-Deco,DSky.Chemi,FaTC 0_o.

Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 23:01

АХХХХХХХХХХХ ЕТО ЧЕ И ВЧЕРА(сега по-рано махам капслока :lol: )и мен ме ръшна ъндеад с кули.как става ли?значи строи си още от началото томб оф реликс и си купува тва дето създава малко място дето може ънд да струи.строиш грейвярд и като атакуваш взимаш една работничка и готово.достатъчни са ти 2мин да направиш около 5 кули.като естествено изпозваш това от томб оф реликс пред базата на врага
не е лоша идеята

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost