Rainbow me pobedi naistina vednuj kato igrahme v hoff na cg ama triabva da obeleja 4e
minalia den bqh na edno ludo trance party i nema6 si predstava kak se bqh omazal dva dena i polovina me durja

...Btw togava me pobedi ne samo toi no i asterix i o6e nqkolko 4oveka ot hoff ,abe ob6to vzeto koito me hvana me bi...
A sega se se6tam specialno za igrata deto me bi nali znae6 4e be6e na ravno no prosto zagubih 3-4 hunta i napisah gg pomni6 nali...Prosto se iznervih na sebe si za6toto zaguba na hunt vs ghols,footmans,grunts v na4aloto na igrata e nedopustima....
A za FFA i 10vs10 da ste 4uvali nqkade da ima liga turnir ?
Malka 4ast ot dobrite igra4i raztovarvat s FFA,no nito edin FFA igra4 ne spada kum gosu
players....Prosto vij ladder-ite v bnet i i kaji vijda6 li po izvestno ime ili clan v purvite na FFA...
Otri4a6 li 4e obiknovenno igra4i pod 12 godini i takiva koito ne razbirat dori kak trqbva da si igrae wc3 igraqt podoben rod igri ?
A az za kakuv se mislq li ami....Purvo trqbva da otbeleja 4e igraq war3 po-malko moje bi i ot koito i da e ot vas.....igraq otbora cs i se rova v neta po cql den a war3 ponqkoga i s sedmici ne igraq e ima i dni koito izkarvam po4ti izcqlo pred igrata de....Poslednata sedmica edinstvenia e war3 koito sum igral e 2x4 4asa lan s edin priatel koito ima 18-19 lvl acc v europe....I vupreki tova vsi4ko drugo moje da sum no specialno LAMER ne sum..