Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 12:52

[Lok] The Guardian ще ти го върна някой ден............Човек се опитва да внесе малко свежест и разнообразие в този разказ ,а ти най-нагло го шкартираш ,а и трябва да има и смотаняци не може всички участници да са супер герои (да бъдем реалистични).Пък трябва да има и малко хумор..................damm it suckers! :nooo: :notfair: :stooped: :die: :mgun:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 16:12

Хехе хитрец, точно както се помня :twisted:
Супер е!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 18:19

Значи много внимателно слушайте всички-

ИМе-Лонгшнанкс Джо
Самотен пияница който е много добър с меча, не съм приятел с никой освен РЕЗИДЕНТ защото и той е самотник.

НАдявам се тоя път да ме приемеш

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 18:44

high_till_i_die написа:
Значи много внимателно слушайте всички-

ИМе-Лонгшнанкс Джо
Самотен пияница който е много добър с меча, не съм приятел с никой освен РЕЗИДЕНТ защото и той е самотник.

Ей, и аз съм самотник ,но тия не искат да ме включат. hint: виж ми първия пост (предпоследния от 1-ва страница) и последния и Pleaseee ги помоли да ме включат. :cry: :angrycomp: :crying:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 18:47

The Dark One,щом считаш че в пиратски разказ трябва да присъства
Дебел,грозен,мършав,тъп,едноок,еднокрак,сакат,смотан,който смърди на лайна и никига не се къпе пират който се бие само с една вилица щото не знае как се стреля и все хваща меча за острието.Той плува с един малък,разбрицан ,който едва се държи на водата сал и се бие с пиратите за храна и е по народност Мангал и името му ще е Педерасчо Наденицата
С нетърпение очаквам някой твой разказ в който персонажа,описан от тебе да участва!Ше падне голям смях :lol: :lol: :lol:
–––––––
За high_till_i_die–добре вече участваш ама един последен въпрос–корабокрушенец ли ще бъдеш?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 20:12

Ми,не можеш ли да го вмъкнеш в разказа като 2-ро степенен герой.Например пиратите/моряците на едикой си кораб претърпяват корабокрошение и оспяват да се спасят на един малък остров.Там го намират съсипан от глад,мръсотия и самотност и му се чудат и маят.И го разпитват за околните острови ,защото той с малкия си сал е успял да обиколи съседните острови и познава отлично местноста.Той е много странен и чудноват човек и по своемо интелигентен и ги опътва с удоволствие ,защото толкова време не е общувал с хора.И той ги разпитва горе-долу какво става по света и т.н.
П.П-Забрави глупостите (например ,че е тъп и ,че се бие с вилица.Той просто е забравил да борави с огнестрелни оръжия).Сега по-съвместим ли е? :smash: .....считам ,че вече е време да започнеш следващата част :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 20:43

Добре,Дъ Дарк Уан и ти си вътре.
Сега PART 4:
---
Четвърта част
Джони се събуди рано според неговите представи,но Резидент отдавна бе станал и нагазил във водата.
–Хей!Какво правиш?!Там е дълбоко!–опитваше се да го спре Джони.
–Млъкни!!!Плашиш акулите!–отвърна другия.
–Акули ли?!Ти не си добре!
–Сега така говориш,но кат’ си хапнеш друго ще говориш!
Така и стана.Резидент не след дълго успя да улови една акула и за голямо учудване на Джони,без дори една драскотина.Двамата запалиха рибата на огън и започнаха да се хранят с нея.
По едно време покрай тях мина голям кораб с черни платна,а именно ”Черната Перла”.Двамата се изплашиха доста когато корабът квърли котва на брега на тяхния остров.От голямото ”чудовище” излезе не друг,а Дерек.
–Ахой,братя!Сигурно ме познавате,аз съм Черното Острие!
Джони и Резидент обаче стояха като сковани.Зад Дерек пиратите носеха ковчези,отиваха нейде из дърветата,копаеха някоя дупка и хвърляха вътре дървените кутии.Корабокрушенците се правеха на ударени,но всъщност внимателно гледаха кое къде слагат.
–Хайде,довиждане,братя,и нека си намерите пътя!–поздрави Дерек и се качи на кораба.
Когато двамата загубиха съвсем ”Черната Перла” в малка точчица,Джони и Рездент се хвърлиха към закопаните злата.
–Ние сме богати!!!–зарадва се Резидент.
Започнаха да копят с каквото видят.
–Ударих нещо твърдо!–извика Джони.
С общи усилия изкараха ковчега и го отвореха.Бяха потресени.
–К…К–какво е това???–ужасен попита Резидент.
–М…Мисля че…т–трупове.
И действително в ковчега бяха събрани десетки глави,тела и кости.
–Зарови го!!!–извика Резидент.
Избутаха ковчега обратно в дупката му и я затвориха с изкопаната пръст.
–Е,не сме сами тук…Все пак си имаме мъртъвци.–ядно каза Джони.
През това време Бордо бе нападнат от ”Морско Зло”.Оръдията изтрелваха снаряда си и рушяха сгради както детето събаря пирамида от карти.Всичко се сгрумолясваше на земята с гръм и трясък.
Затвора също бе раздупчен отвсякъде.След като десетки затворници успяха да се измъкнат,Джак Спароу излезе през една дупка.Зад него търчеше все още пияния Каладрон Калалуей.
Джак извади меча си.Докато търчеше към доковете се спъна.Причината беше крака на един французин.Луис Де Савона.
–Къде така,юнако?–попита спокойно той.
–Там,където не ти е мястото!
Джак се изправи.Луис беше вдигнал своя меч и замахна към Спароу.Джак умело парира удара и отправи от своя страна нов към Савона.
–Май не си знаеш мястото,а пиратчо?–попита биейки се Луис.
–Моето място,приятелю,е навсякъде.Ти май се потиш доста,а?
Джак почна да нанася все повече удари на Савона.Така стигнаха до един кораб.
Спароу направи салто и прескочи Луис Де Савона,изтича към близкия кораб и се качи на палубата му.Скъса въжето и се отдели от брега.
През това време Лукавия успя да се качи на ”Морско Зло” и заедно с Блек да отплават в далечината…
---
To be continued...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 20:48

Хехе,много ме изкефи. Жалко само че боят между Джак и Луис не бе по-дълъг!Много готино се получи!Дано се срещнат отново в бъдеще!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 20:56

Много ме радва как пишеш. Ама дбре си запознат с мен и кораба ми, а :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 21:17

Значи ето и нещо за мен:
Име: Димитрий Владимирович
Прякор: Тъмния
Народност:Руснак
Профил: Вече го знаеш :))
Предистория:И нея я знаеш :))..а,да има богат личен опит (преживял е много трудности) и е помъдрял.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 21:34

Предчувствам ,че в момента PART FIVE бива създавана!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 22:23

Тези които се крият някъде скоро ще ги убивам!
Сега пета част:
–––
Пета част
Близо до Ла Манш премина Английския кораб ”Одисей”.Насочваше се към острова на Джони и Резидент.
Двамата още спряха,когато се сдобиха с компанията на още трима мъже.
Единият бе Уйлмор.Бе заточен заедно с другите двама защото се е държал недостойно по време на битка.
Другият се наричаше Лонгшанкс Джо.Имаше голяма кафява брада и буйни къдрави коси.Бе тук,защото ограбил един магазин.
Третият бе руснак.Англичаните го заловили в трафик на оръжия.Димитрий Владимирович с прякор Тъмния бе с черна къса коса и без брада.Беше дребен на ръст и нямаше приятели.
Тримата имаха два пистолета с по един патрон.Най–силният според англичаните щеше да оцелее в пустощта и щеше да разреши на другите да се самоубият.
–Хей!Кои са тези?–попита Джони като се събуди от кораба.
–Това са…Джо!Какво правиш тук,приятею?–каза Резидент и се затърча към Лонгшанкс.
–Боже…Как уцелявате тук???–пита Джо.
–Трудно.
Уйлмор се бе приближил до Джони.
–Ти си уцелял?!
–Да.Оставиха ме да разказвам.
–Разказвай!
–Няма.Не искам.
–Това е заповед!!!
–Виж,момченце,не сме на тъпото ти корабче и не ми командваш!
–Мислиш ли?–извика Уйлмор и бръкна в джоба си.От там извади револвер и го насочи към Джони.
–Сега кой командва?–пита зловещо Уйлмор.
В този момент Димитрий се хвърли върху Уйлмор.
–Не си никой,нямаш право да ползваш този револвер срещу другите!
–Искаш с голи ръце?!Хайде,юнако,какво ще ми предложиш?
Димитрий засили юмрука си към Уйлмор,но той се наведе.Строгият бивш капитан заби лакътя си в корема на Димитрий,удари го в носа и руснакът падна на земята.
Джони скочи върху Уйлмор и го повали на земята.Двамата се въргаляха по пясъка дълго и се млатеха един друг.
През това време Резидент и Джо наблюдаваха сцената.
–Сега!Тези ще го пребият!–приготви се Джо.
–Не бързай!Той сам си го заслужи!
Докато Уйлмор и Джони се въргаляха в пясъка,Димитрий се докопа до револвера.Засили се към бившия капитан и го изрита в корема.Насочи револвера към него и го изгледа ядосано.
–Значи ще скачаш,а?Значи ще вдигаш оръжие към другите,а?!Изпроси си каквото искаше!!!–закани се Димитрий.
В този момент Резидент се засили към Владимирович и го бутно.Точно тогава той натисна спусъка и снарядът изхвърча някъде в далечината.
–Какво!?Какво правите вие,глупаци такива!?Това бе единственото ни спасение след другия револвер!!!–ядоса се Джо.
През това време Джак Спароу се движеше право към този остров.Когато стига брега му и хвърли котва,той слезе от кораба.
–Ахой,момчета!Какво правите тук?–изчака две–три секунди и отново проговори.–Не искам отговор.
–Ъъъ…Не ти ли трябва екипаж?–попита страхливо Уйлмор.
Джак се обърна към него.
–Какво искаш ти бе?!Да сложа ня’къв благородник в моя кораб?!Не ми трябвате.И без това аз си имам най–добрия екипаж на това кълбо.
Спароу тръгна към мястото,където Дерек бе заровил труповете.
Започна да копае докато удари на твърдо.Извади ковчега и го отвори.Почна да рови в костите и труповете докато ги изкара.Изглежда не намери каквото търсеше.Така той изкопа всички ковчези и чак последния съдържаше това,което той искаше.
Беше свитък.На него пишеше нещо.
–Да…Ясно.–каза си той и стана.
–––
Край пета част.Следва продължение…

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2004 22:31

Хехе, много ми хареса. Моя май е най-дивия герой.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 09:44

Пфууу, набиха ме!...Защо не ми дадоха да застрелям кучият му син Уйлмор..Бях толкова близо..ах,този надут пуяк..Никой няма да ме командва! :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 09:46

Яки са частите.Продължавай все така,много готинко става.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 10:51

Аре бе какво стана с Одисей?: :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 12:39

DEBILCHO написа:
Яки са частите.Продължавай все така,много готинко става.

Наълно споделям мнението ти Дебилчо.А пък и частите идват бързо:).Това означава че Пазачът има желаниее (и талант) :D

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2004 17:03

Hora neta mi svurshi i zatova ne se poqvqvam.
Razkaza e gotin (makar chastite da sa dosta kratki ) . Bitkite bivat ama moje shte.
Are Joni veche da se prisuedinqva kum men .

A da i samo da kaja che revolveri po onova vreme ne e imalo .
Are chakam produljenie.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 17:29

?•?• The Guardian ?????? ?‚?µ?± ???µ?‡?µ ???????° ???°?????? ???° ???µ ???·???µ???°?????°!???°?»?°???‚ ???? ???? ?????? ???‚?‚???? ???°?‚?°?‚???? ?‰?µ ?‚?? ???»?µ???? ???°?????µ???°?‚?°!?“?»?µ???°?? ?¶?°?????° ???µ ?µ ?????????????µ?????» ???‚ ?„?µ???‚???·?? ???° ???????°?‚?????? ?????????»???‡?µ??????!?????±?°???? ???µ?‰?? ?µ ???°?·???????±???°?·???µ?‚?? ?? ?‚?????±???° ???° ?‚?? ???°?¶?°, ?‡?µ ?? ?? ?‚?????° ???°?????‚?????° ?‚?µ ?±?????°!???????µ?…!?”?°???°?? ???°?????µ??!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 18:29

ммм кефи ме

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: