Автор |
Съобщение |
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2004 20:05
Новата част:
Себастиан се прибра в замъка посрещнат от брат си.
-Какво стана с лова?-попита Аарок
-Намерих едно джудже,но ми се изплъзна.-кисело отвърна Себастиан
-Братко,ти сериозно си изгубил форма.Да ти избяга едно ниско и дундесто човече.
-Знам,знам.Може би съм загубил някогашната си ловкост.
-Не се притеснявай.С малко тренировки ще си отново бърз.Какво ще ядем сега?
-Все пак успях да уловя един заек.-и извади едно доста голямо зайче.
-Е,поне си донесъл нещо.Утре идвам и аз.Мисля че с кръвта от този заек ще се регенерирам напълно.
-Добре.Хайде,идвай да ядем.Валинард!-извика Себастиан.
Слугата дотърча мигновено.
-На вашите заповеди.-рече Валинард.
-Изтискай кръвта от този заек.
Те се запътиха към залата за хранене.Скоро Валинард дойде и те започнаха да се хранят.
Скоро се съмна,и Маглор се събуди.Виеше му се свят и виждаше двойно,дори тройно.
"Случайност.Сигурно скоро ще ми мине." помисли си той.
Другите още не се бяха събудили.Само джуджето беше будно.Маглор му прошепна да дойде.Изглежда то не бе спало цяла нощ от страх,защото очите му бяха зачервени и подпухнали.Джуджето отиде до него като постоянно мигаше.
-Как се казваш всъщност?-попита Маглор.
-Гремлинг-отговори малкото същество.
-ГТремлинг,защо толкова се уплаши от този вампир?Не си ли слушал приказки за славни герои,джуджета,също като теб?Не ти ли се е искало да бъдеш като тях?Да можеш да се справиш с всичко.Не си ли искал?
-Е,да,но те са билки смели,а аз съм просто едно страхливо джудже.
-Време е да се откажеш от тази уплаха.Заповядай-рече елфът,и му подаде една от най-острите си ками.-Ще дойдеш с нас.Искаш ли?
-Разбира се.-усмихна се Гремлинг и заподскача от радост.
Изведнъж с Маглор се случи нещо странно - почерня му и вместо джуджето виждаше огнен кръг.В него стояха той,Енкил и Гремлинг.А срещу тях беше...Сторм!
-Какво правиш,Сторм?-попита Маглор с плах глас.
-Мълчи,Маглор!Сега,вие ще присъствате на смъртта си-засмя се зловещо Сторм и в същия миг кръга около тях пламна и те изгоряха.После се събуди.
"Това беше само видение.Но какво ли вещае то?
Еми това е.Дано е яко.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2004 20:16
Яко е
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2004 21:29
Готино е
На джуджето просто му трябват 2 бири и е готово за подвизи.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
KUKU_BOI
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2004 21:38
Да добро е. По-хубаво, е че вече пишеш за няколко вражески лагера наведнъж.
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2004 15:39
Ето новата част:
Телериг беше събрал целият си гняв,и с всичка сила бягаше към Марк.Докато човекът се усети,вече мечът на варварина беше на сантиметри от гърлото му.Марк се наведе,и на свой ред хвърли една от камите си към гърба на Телериг.Варваринът ловко отскочи встрани,и отново се втурна в атака.Зарген също влезе в колибата си,и се върна с огромната си брадва в ръка.Марк бе обграден.Не знаеше какво да прави.Беше на секунда от сблъсъка,той бе плувнал в пот.Сантиметри от острието.Но изведнъж Телериг даде знак на Зарген да свали оръжието.
-Какво правиш?Защо не го уби?
Телериг се запъти към лагера си,и не отговори на Зарген.
"Какво ми става?" помисли си варварина.
Малко е кратичка,но не ми се пишеше много.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2004 15:45
Добро е. Вече описваш по-добре от преди.
Kill them all,
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Мар 2004 15:51
Ми готинко е ама много кратко. Иначе както винаги добро, не се учудвам.
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 17:00
Новата част идва:
Скоро другите двама се събудиха,посрещнати от щастливият Гремлинг и намръщения Маглор.
-Здравейте!-весело поздрави Гремлинг.
-Добро утро.-сънено измънка Енкил.-Каква е причината да си така щастлив?
-Маглор ми вдъхна смелост и ми предложи да продължа с вас.Може ли?
-Разбира се че да.С радост ще те приемем в групата.
-Като стана дума за Маглор,къде е той?-попита Сторм.
-Ето го там.Какво ти става,приятелю,защо си така умислен?
-О,нищо.
-Хей,сигурен съм че ти има нещо.Сподели.-каза Сторм.
-Нищо ми няма!-внезапно избухна Маглор.-Но на теб ще ти стане нещо,ако не престанете.
-Добре де,добре.-плахо рече Енкил.-Нямах намерение да те ядосам.
-Хайде да тръгваме.-се обади страхливо Гремлинг.
Всички скочиха на крака и се запътиха на север.Само елфът не реагира никак - нито вдигна ръката си за да я хване някой и да му помогне да се изправи,нито каза нещо.
-Маглор,добре ли си?-попита Енкил и се върна към елфът.
Никакъв отговор.Изглежда елфът беше в безсъзнание.През това време се чу свистене на меч.Сторм се биеше с...Гремлинг.
-Какво,в името на светлината,правиш?
Пак е кратко,пак ме мързи.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 17:04
Ееееееееее. Пак кратко Я се стегни!
Иначе ми хареса.
Kill them all,
|
|
|
|
|
Sasuke
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 17:06
Готинко е ама пак кратко!Ще има стачка!Не знаеш какви висини можеш да достигнеш ако ги пишеш по страница!И пусни малко описание(лично аз не уважавам разкази без поне малко описание)
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
|
SmokE_CreW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 17:43
MM13_666 написа: Ееееееееее. Пак кратко Я се стегни! Иначе ми хареса.
Напълно съм съгласен с теб MM
и да го окуражим Продължавай все така но с малко по дълги разкази
___________________________________ Не съм светец с изпит иконен лик
Не съм и грешник Даже и грешил
Аз знам на този свят че съм длъжник
и никога не бих се отплатил
|
|
|
|
|
KUKU_BOI
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 07:59
Добре е, но Сторм май е магиосник каде е трагнал да се бие с мечове? Пък и трябва да е МОГЪЩ магиосник, нали?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 11:56
То няма много за коментиране-всичко ти го казват преди мне, но си викам да взема да пиша да не земеш да ме затриеш като Арвен
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 12:25
Reaver написа: То няма много за коментиране-всичко ти го казват преди мне, но си викам да взема да пиша да не земеш да ме затриеш като Арвен
Не,няма да те затривам,ама тря въобще не е погледнала разказа.А,ако държиш връзка с The_Guardian,помоли го да хвърли един поглед.
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 12:43
Напротив,задължително ще пишеш.Иначе ще има бой.
Offtopic:Айде влез в чата.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 13:15
Не държа връзка с The_Guardian, ама ти как виждаш че даже не са го посещавали?
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2004 22:21
Щом Телериг се прибра,се отдаде на мисли.
"Защо не го убих,когато имах възможност?Може би нещо съм се размекнал.Трябваше да му отмъстя за убийствата му.Ако убие още някой от племето ми,ще му отрежа главата,кълна се."
В този момент се сети.Зарген!Телериг се втурна към колибата му.Вятърът свистеше в ушите му,косата се вееше назад,мечът яростно се полюшваше на ребрата му.Скоро стигна до колибата му.Беше чисто.Сърцето му почувства огромно облекчение.Реши да влезе в жилището на приятеля си и видя ужасна гледка - Зарген е повален,а Марк над тялото му,с окървавена ръка.
-Пак се срещаме-зловещо се ухили Марк.
-Гъррррр.Вече си мъртъв-се ядоса варваринът.Поредният му приятел бе мъртъв.Той вдигна меча си,и замахна към Марк.
Успя да засегне крака му,но не толкова сериозно.
-Оооо,омръзна ми да си играя.Сега,ти ще умреш.-рече Марк и вместо да се впусне в поредната си атака,бръкна в кесията си,и извади едно малко камъче,оцветено във всички багри на небесната дъга.
-Какво?-изсмя се подигравателно Телериг-Нали не си мислиш че ще ме победиш с едно малко парченче скала?!
-О,това е много повече от обикновен камък.Приготви се да изпиташ гнева на Ледения орел!
Целият Марк заблестя в бяло.Беше разярен!Затвори очи,и се съсредоточи.Или поне колкото можеше да го направи.Все пак,щом малко се успокои,успя да се съсредоточи.Телериг използва момента за да го атакува.
-Не ми се перчи с евтини магийки.Нека най-сетне да свършваме двубоя.
Варваринът го нападна.Искаше да си отмъсти за всички злини които Марк беше направил.Пристъпи бавно към човекът,и заби меча си в гърлото на Марк.Човекът изрева от болка,и падна.
-Беше много лесно.Все още никой не може да застане срещу мен.-каза Телериг и обърна гръб на трупа на Марк.
Гордееше се със себе си,че е сложил край на злините на човекът.Вече беше далеч,когато от двете му страни изсвистяха две ками.
-За къде бързаш?-го попита познат глас.
Марк беше възкръснал!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2004 10:01
???°???°?? ?°?· ???°?? ???° ???? ???????‚?????????°??....
1. ?????????? ???µ ?±?? ???°?·?°?»"???°?????µ ???° ?‚?µ ???±?????°??" ?° ???µ?‰?? ???‚ ???????‚?° ???°: ...???µ???° ?‰?µ ???????µ??-???°?·?° ?? ?»?µ???µ?? ???»?°?? ?‚????.
2. ?????????? ???????‚?? ?µ ???°?·?????µ?? ???µ ?????¶?µ ???° ???µ ???????†?µ???‚???????°.
?????°?‡?µ ?µ ?????±???? ?? ?????° ?????????°??????. ???°???? ???µ ???°?·?? ???‚ ???µ???????????»???†??.
Kill them all,
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2004 10:04
MM13_666 написа: ???°???°?? ?°?· ???°?? ???° ???? ???????‚?????????°??.... 1. ?????????? ???µ ?±?? ???°?·?°?»"???°?????µ ???° ?‚?µ ???±?????°??" ?° ???µ?‰?? ???‚ ???????‚?° ???°: ...???µ???° ?‰?µ ???????µ??-???°?·?° ?? ?»?µ???µ?? ???»?°?? ?‚????. 2. ?????????? ???????‚?? ?µ ???°?·?????µ?? ???µ ?????¶?µ ???° ???µ ???????†?µ???‚???????°. ?????°?‡?µ ?µ ?????±???? ?? ?????° ?????????°??????. ???°???? ???µ ???°?·?? ???‚ ???µ???????????»???†??.
???°???°??,?°?· ?????? ???°?? ???µ ???????°?????°???°??...
1.?©?? ?????? ???° ???µ ???°?¶?µ?
2.?©?? ?????? ???° ???µ ?????¶?µ?
?•???? ?µ?‚?? ?‚?? ???????°?????°??????.
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2004 10:08
1. ?—?°?‰???‚?? ?·?????‡?? ?‚??????.
2. ???·?‰???‚?? ???????°?‚?? ???? ???°?·?????µ?? ?°?????µ???°?»?????° ???·?????° ?????µ???µ?? ???°?? ?????·?????° ?? ???° ???????µ???‚?? ?‚???? ?±???????°?»???? ???·???»???‡???° ?‚.?µ. ?????????‚?‚?° ?? ???????»?µ???µ?‚?? ???·?°???????? ???µ ???·???»???‡???°?‚.
Kill them all,
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|