1.Izri4no pod4ertah 4e tova e moe li4no mnenie.....
2.Az su6to ne sum pobedil samo tezi s koito ne sum igral
3.Gledal sum dostatu4no tvoi igri na 2v2,vs orky,viktoria za da sum napravil ocenka
4.S human si po zle daje i ot mene deto taq rasa mi e super neqsna i vinagi sum na "build more farms"
5.Bie li te onlyOne i viktoria emi dobre na mene igra ne mi zimat !
6.Kogato az bqh zapo4nal da igraq i imah 50- wins zagubite mi bqha po malko ot 6 pri se 4e togava elfa unit po razli4en ot hunt za men nqma6e...A ina4e nqma spor 4e ti si dosta po star igra4 ot mene...
E i kakvo ot tova da sum zastanal da vikam az sum nai-velikia koito nqkoga e igral v hoff....
Primiri se 4ove4e ORKY e nai-dobria v hoff kolkoto i da ne ti se iska i na mene ne mi e mnogo priaten no tova e istinata.....
7.A za OnlyOne ne 4e sum oburkal ni6to prosto se okazva 4e ti znae6 pove4e podrobnosti otnosno tazi svetla li4nost....
8.A ina4e trqbva da priznaq 4e uvajavam "Koravite Uporiti Rusenci" 6toto sa edni ot malkoto igra4i koito igraqt v hoff....Edno vreme ima6e edin super pi4 sega predpolagam igrae Europe KuR.Had3s igrae human s koito sme obsujdali kakvo li ne dokato sme bili observeri v sumati igri koito sme gledali zaedno....