Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 20:34

Drizt написа:
Не ве ,наистина го трие!Май Хай се оплакваше един път от т'ва.А иначе не знам дали ще пиша нова част.Съжалявам,че ви дотягам вече,ама въобще не ми се пише...Айде утре сутринта ще на пиша! :arrow:

Дризт,
нямам нищо против теб ама ти всики път викаш ще пише ще пиша и накрая се нещо става и не пишеш.... незнам ама.... малко много става айде някой наистина да пише, че отдавна няма нова част......

Нищо лично пич да не си помислиш нещо много ме кефиш даже просто една малко забележка ;) всеки трябва да се учи от грешките както беше казал един мъдър чичко ;)

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 21:58

Iaka bese i taia 4ast ...... are sia koi ste pise

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 22:38

Не ти се сърдя,Лорде,напротив...И аз виждам вече ,че почнах да ви досаждам много с постоянните с обещания,но просто нещо на ми се пише... :? Айде утре сутринта ще пиша-наистина сериозно!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 03:23

Ето сега да изясним нещата.Правя списък:
1-значи първи,2-втори,3-трети и етс.
Та такааа....

1.Аз
2.Слим_к
3.ДРизт
4.ХЕад хънтър.
5. ХаРМОНИК или ВСезнайко.

Аз си написах мойта част(последната част от текста която я има)

П.С-ако някой от реда се вижда че скоро няма да пише то следващия му заема мястото и пише.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 09:51

Ми ти нали пост-на последната част. Сега ко? -продължаваме нататък със списъка или пак ти пишеш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 10:23

Хора,понеже скоро трябва да тръгвам,кажете искате ли сега аз да пиша вместо Слим.Знам,че съм голямо *****,но просто бързам доста.Моля,не се сърдете,не се опитвам да избягам и да ви лъжа,и да не пиша.Просто трябва да нбапиша една голяяяма чст да изкупя греховете си :D :wink: :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 15:05

Drizt написа:
Хора,понеже скоро трябва да тръгвам,кажете искате ли сега аз да пиша вместо Слим.Знам,че съм голямо *****,но просто бързам доста.Моля,не се сърдете,не се опитвам да избягам и да ви лъжа,и да не пиша.Просто трябва да нбапиша една голяяяма чст да изкупя греховете си :D :wink: :?

Ами давай ако слим_к не се появи

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 22:24

Are va Drizt sa napises li nesto ....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2004 22:34

are we deeba nikoi ne pi6e (ne 4e az pi6a de) ama vseki vika ei sq go pi6a ei sq i nakraia edin v ustata
napi6ete ne6to da se razcepim

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 12:42

НЕ прекалявате ли малко с псувните :x

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 19:06

Sori ама нямах нет няколко дни.Аре пиша.Смоук Крю прочети заглавието.

Иван обясни на майка си и баща си за това как очиларника е повдигнал обвинения(не искаше да го разберат от някой друг).Те обаче не повярваха че очиларника е бил набит от някой друг,а не от него.И много му се разсърдиха понеже беше нарушил клетвата си.Майка му не му говореше,а баща му бе повече от вбесен и му каза че ако следователите докажат вината му е свършено с компютъра му.Брат му като по чудо се бе прибрал от денонощните си гуляи и разцъкваше нещо на компа.Иво го поздрави:
-ООО.Брат ми.
-Кво става Иване.Искаш ли тая нощ да те изведа.
-Не знам дали наще ще дадат.
-Споко погрижил съм се.Майка ти беше ядосана и каза че не и дреме,а татко го убеждавах доста,но се съгласи.
-Оки!-каза зарадван Иво-Къде ще ходим?
-Ще видиш.
Тръгнаха към 11 вечерта.Пътуваха с трамвая и слязоха на хотел Родина.Слязоха в подземния гараж и Иво ахна като видя какво му готвеше брат му.
-Какво си направил с ладата на дядо бе?
Старата бричка бе заприличала на кола от "Бързи и Яростни".Само спойлера и джантите струваха около 1000 лева.Имаше неонови светлини отдолу,а стерео системата имаше 10 колони разположени къде ли не.Жоро доста се зарадва на очудването на брат му.
-Сега ще се повозим-оповести той-Дръж се здраво.
Иво се качи във возилото.Надъниха New Order-Confusion и под звуците запътуваха по булеварда със 120 км в час.Иво доста се кефеше на скороста.
-Почакай да видиш кво ще стане на пистата.
Но както си пътуваха по Цариградско в явна посока към Бужурище,изведнъж отнякъде изникнаха някви други Лади с тунинг.Обградиха ги.Тогава Иво видя че на таблото бяха сложени два бутона.Онези започнаха да ги обграждат и да побутват колата.Брат му се ядоса и по някое време превключи.Изхвърча напреде и направи номера от "Бързи и Яростни 2".Обърна се с гръб в движение и размаха средния си пръст по посока на другите.Иван му идеше да извика от гот.Нападателите свиха към Горубляне и брат му продължи сам напред.
-Тия бяха от другата група.На пистата ги смазвам.
Стигнаха Божурище и брат му подкара Ладата към някакво по затънтено кътче.Стигнаха до доста обширно асфалтово поле,на което в единия край се бяха подредили все тунинговани автомобили,главно разни стари Лади,Пежота,Шкоди,Ситроени.На всеки капак на кола имаше поне една пичка.Минаха в ляво и там спряха сред още няколко други Лади на приятели на брат му.Някои от тях Иво ги познаваше от побоищата и той ги поздрави.
-Аве брат ми ти откога караш тука?
-От около 2 месеца.От повече от 6 гледам.
-Ей Жоро и двамата ли ще се пуснем днеска?
Това го каза Дидо един от приятелите на брат му.
-Ми ако искаш да загубиш-ухили се Жоро-Кви пари е входа
-100 лева-Ще се състезават още 2-ма засега освен нас.Никой друг не иска.
-Защо?
-Ще обикаляме около гуми.
-Опаа-каза Жоро-Тука ще е интересно.Аз съм вътре.Някакъв страничен залог с тебе искаш ли да направим.
-Аре на по още 50 кинта-предложи Дидо
-Оки.Аре.
-Искаш ли да взема брат ти при мене по време на състезанието.
-Иво навит ли си?
Иво първоначално го хвана шубето,но после реши че такъв шанс едва ли ще има повече.
-Много ясно.
-Иво ела при моята кола,че след 20 минути започва състезанието.
Иван отиде при колата на Дидо която се оказа един Нисан Съни.Дребничката кола,подобно на ладата,бе неузнаваема с направения тунинг.Докато чакаше върху капака на колата,Дидо да си плати входа към Иво се приближи момиче на неговата възраст.Бе невероятно красива с къса поличка,потниче с гол пъп.Косата и беше дълга и лъскава.Лицето и беше ангелско.Краката и бяха невероятни.Тя се приближи и седна до Иво.
-Здрасти-поздрави го момичето
-Зззздравей-запелтечи Иво
-Ти с кой си тук?
-С брат ми.Онзи с червената лада.А ти?
-Подобно-каза момичето и оголи без да иска краката си докато се наместваше върху капака-Сестра ми е единствената състезателка.Брат ти ще участва ли днес?
-Да.А сестра ти?
-И тя.Ти ще се возиш ли?
-Да.Е в тая кола.При Дидо.
-Окей.Айде чао.А аз съм Мария между другото.
-Иван.
Момичето се отдалечи с грациозна похотка и отиде нещо да си говори с Дидо.Изглежда беше отдавна тук и го познаваше.След малко Дидо се приближи и каза на Иво
-Иво.Това е Мария.Ще се вози на предната седалка в тебе.
-Амааа...Как така в мене?
-Ти тъп ли си бе!Ще седне в скута ти.Вие малките сте много странно племе.
Иво искаше да възрази,но при вида на Мария просто не можеше.Дори мисълта за Йо не го откъсна от непрекъснатото му наблюдение на задните части на Мария.След около пет минути Дидо оповести:
-Време е да тръгваме.Качвайте се.
Иво се качи на предната седалка,а веднага в него седна и Мария.
Дидо ги последва седна зад волана и подкара Нисана към старта.
Спряха пред линията.Иво видя и другите участници.Те бяха мадама на около 19-20 в небесно синя кола,явно сестрата на Мария,червената лада на брат му и една тъмносиня лада която Иво бе видял и на Цариградско.
-Тия от Горубляне не се умориха да губят от брат ти-каза Дидо на Иво-То май и аз не съм се уморил.Последните думи ги каза с усмивка.
Участниците ръмжаха с двигателите,докато един дебелак с шапка идиотка не застана пред тях.Всички млъкнаха.
-Ще отидете до варелите и ще се върнете.Който пристигне пръв печели парите!Ясно ли е?
Дидо и останалите кимнаха.
-Броя до три-оповести дебелака-Едно,две,трииии
Всички коли се изстреляха.Дидо първоначално не стартира добре,но после започна да се изравнява с другите които се движеха в една линия.През това време,Мария беше започнала да целува Иво.Той се опита да се съпротиви но волята му не бе достатъчна и той и се отдаде.Тя слезе в краката му и разкопча дюкяна му.Започна да му лапа.Беше просто невероятна.Дидо излезе напред в правата заедно с Жоро.Дидо свали стъклото и размаха средния си пръст.В отговор Жоро само вдигна за косата момичето което му лапаше подобно на Иво.Дидо се усмихна и му показа какво правеха Иво и Мария.Жоро също се усмихна но двамата се съсредоточиха в пътя,понеже наближаваха гумите,обозначаващи завоя.Докато се въртяха около гумите,главата на Мария замалко се отдели от заниманието си но като навлязоха в обратната права,тя пак се зае.Иво направо умираше от кеф.Дидо и Жоро продължаваха да водят на една линия един до друг.Тогава Дидо натисна бутона на волана си.Чу се изтичане на газ и колата се изстреля напред.Брата на Иво обаче също не закъсня и внезапно мина покрай тях точно преди финала.Естествено финишира първи и под овацийте на тълпата.Точно докато Дидо финишираше,на Иво му дойде кулминационния момент над вещата Мария.Сестра и и другата Лада финишираха веднага след него.Най-уникалното на Мария беше че на всичкото отгоре гълташе.Иво слезе от колата,ни жив ни мъртъв от кеф.Видя как брат му си прибра парите и влезе в червената лада.След малко тръгнаха към шосето.Иво бе взел телефона на Мария.Брат му го попита докато пътуваха към тях:
-Сега какво ще правиш с Йоана?
Цялото щастие на Иво се стопи в един миг.Като се прибра си легна доста замислен...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 19:52

Става все по-интересно хайде някой друг да пише PLS инетересно ще е да видим каква ще е развръзката между Иван и Йо след като това момиче Мария се потруди над него...Slim_k ако ти се пише напиши още една част личи си че имаш талант макар че по някога поокрасяваш твърде много :))

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 20:14

Аве тая мария повече ме кефи от Йо направи да скъсат и сега да почне да се влачи с Мария.Все пак не може 100 години да ходи с Йо.А и един съвет към всички: направете малко рожденни дни и да почват да стават героите по-голями да се развива историята и ПОВЕЧЕ ПИШЕТЕ че тия 20 стр. 3/5 са писане кой ще пише а само 2/5 са разкази.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 20:54

GboyWoW написа:
Аве тая мария повече ме кефи от Йо направи да скъсат и сега да почне да се влачи с Мария.Все пак не може 100 години да ходи с Йо.А и един съвет към всички: направете малко рожденни дни и да почват да стават героите по-голями да се развива историята и ПОВЕЧЕ ПИШЕТЕ че тия 20 стр. 3/5 са писане кой ще пише а само 2/5 са разкази.

Не искам аз да съм човека който ще раздели Иван с Йоана.Мария я въведох като проблем във връзката им.Иначе нямам нищо против Иво и Йо да се разделят,но трябва момента да се впише добре в историята.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:06

МОля никой да не пише
почти съм написал продължението, но трябва да вечерям. Като се върна ще го пост-на

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:10

Пичове,сега щше пиша малко,утре обещавам ,че ще е повече...

Сутринта Иво се събуди и след като се приготви,тръгна към даскало.По пътя го срещна Коста и запъхтян го попита:
-Иво,кво си се умислил?Що не ме извика сутринта да ходим заедно до даскало?
Иван му разказа за снощната случка и го помоли да му даде съвет какво да прави.
Коста също доста се притесни и каза на приятеля си:
-Ееее!Иво ти прекали,ве!Почва да ми се струва,че Йо не те заслужава!
Иво направо подскочи и малко му оставаше да лепне един на Коста.
-Ти кво бе?Ще ме учиш кво да правя,а!!!-изкрещя Иво.
Коста обиден му отвърна:
-Иво,станал си голям глупак!
-А ти вече прекали,ве!Ще ми вика глупак!Лайно долно!Мноо знаеш,а?!
-Няма да те търпя вече-извика Коста.-Писна ми вече!
Коста обидено забърза по улицата, Иво остана зад него мислейки защо се е променил толкова...
Когато Иво стигна в училище на прага на класната му стая го чакаше Йо.Той й се усмихна и рече:
-Кво става ,мило-и понечи да я прегърне.
Йо го отблъсна и Когато погледна Иво,той видя ,че очите и са мокри.
-Какво ти става и на теб?!-попита ядосан Иван.
-Как можа...Просто не мога...-заговори Йо и избухна в сълзи.
Иван замръзна на място."Можеше ли тя да знае?".Когато той влезе,видя Йоана,плачеща на рамото на Цвети.Тя го погледна със смесица от укор и омраза и му каза:
-Иво,на мога да повярвам,че причини това на Йоана!
Главата на Иво се завъртя.Какво ставаше с живота му?Защо,защо по дяволите!Как бе разбрала Йо???Как?Изведнъж Иво се замисли за това.От мисълта,която нахлу в главата му сърцето го заболя.Можеше ли да е Коста?Не,как?!В този момент ГСМ-ът на Иво иззвъня.Той вдигна:
-Ало,Иван може ли?
Иво се помисли-това да не е...
-Да,аз съм.Кой е?
-Аз съм Мария....

Слим,супер е разказът!Утре още :arrow:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:38

Дризд убивам те :evil:
Шегата настрана.
Нали помолих да не пишете :x .
Добро ти е продължението, ама не смятам труда ми да отиде на вятъра, така че ще побликувам и моят вариант, а пък нека публиката отсъди кой се зачита за продължение.

Иван беше отчаян. Цяла вечер не можа да заспи. Не му идваше никаква идея как да скъса с Йо. Пита дори брат си, но той му каза, че имал работа и не му се занимавало с такива работи.
На следващия ден Иво се срещна с Йо по пътя към училище. Още в началото забеляза, че нещо не е наред с нея. Когато се приближи към него, тя го прегърна и една сълза текна по лицето й.
- Какво има, мило? - попита Иван озадачено.
- Майка иска да заминем обратно за Варна. - отвърна вече напълно разплаканата Йо.
Иво почувства едновременно тъга и облекчение.
- Но защо? Нали вече веднъж ти позволи да останеш тук и да заживееш сама.
- Да, но сега, когато татко умря, тя е съвсем сама и ще има нужда от мен. Не мога просто така да я изоставя.
- Защо не иска да останете тук, а държи толкова много да се приберете обратно във Варна.
- За разлика от мен, тя си няма никой тук. Всичките й приятели са във Варна.
- Но защо ,след като всичките й познати са там, не ти позволи да си останеш тук.
- Иво - каза Йо с тъжен глас - трябва да разбереш. Майка ми преживява дълбока криза в момента. Трябва да има някой до нея, който да я крепи. Най-добре ще е това да съм аз.
У ИВо започна да се надига радост, но той се засрами от себе си и веднагя почервеня.
- Добре тогава! Щом така трябва! - каза Иво доста натъжен.
- Кога заминавате?
- В други ден със сутрешния влак.
- Ще се върнеш ли някога при мен - попита Иво.
- Да разбира се! - каза Йо и го прегърна - веднага щом майка ми се възстанови от депресията ще я помоля да ми позволи да се въна отново тук при теб.
- Ще те чакам до края на живота си - излъга Иво и двамата стояха дълго време прегърнати и плачеха.
Решиха днес да не ходят на училище, а да отидат у Йо и да го направят за последно (поне засега). Тъй като и двамата бяха тъжни и умислени сексът изобщо не беше от най-добрите.
Когато Иво се прибра вкъщи, той не знаеше да палче ли или да се радва. От една страна Йо си заминаваше, ако не завинаги, то поне за много дълъг период, а от друга, това го освобождаваше от всякакви задръжки и той можеше да тръгне с Мария. Реши, че ще е най-добре ако избщо не мисли затова и седна на компютъра, за да прогони мисълта за двете момичета от главата си. Първите 15 минути бяха неуспешни. Той не преставаше да мисли за Йо и за Мария, но с вемето се задълбочи в играта(NFS7) и престана да мисли за всичко останало.За негов лош късмет обаче, преди да е минал дори половина час, баща му дойде в стаята и му каза:
- Забравих да ти съобщя. Поради нарушаване на обещанието за побоите ти забранявам да играеш на компютъра за 1 месец.Айде спирай компютъра.
Иван с негодувание спря компа и се тръшна на леглото. Мислите за двете момичета отново нахлуха в главата му.Накрая радостта му надделя. Все пак Йо беше му омръзнала вече и той от скоро копнееше за нещо ново. Единственият проблем беше, че не можеше да измисли начин да скъса с нея, а ето сега случаят му се усмихвашеи обстоятелствата работеха в негова полза. Какво повече му трябва на човек (една добра бира :) )?
Накрая Иван неусетно заспа и се събуди чак на сутринта. Реши, че и днес няма да ходи на училище, макар че имаше да оправя оценки.
Първо отиде до личния си лекар и си взе бележка, с която да извини отсъствията си пред класната.След това се запъти към Йо.
Когато влезе при нея, тя тъкмо си приготвяше багажа и подсмърчаше.
Иво се направи на много тъжен(той наистина изпитваше тъга, но не много голяма).Приближи се до Йо и я погали по косата. Тя престана да подржда багажа си, обърна се, прегърна го и се разплака отново.
- Много ще ми липсваш, мило - изплака тя. - обещай ми, че ще си мислиш за мене постоянно.
- Обещавам, обещавам - утеши я Иво - успокой се сега!
Йо доприготви багажа си и предложи на Иво да се поразходят малко. Иво естествено се съгласи и двамата изязоха навън. Йо и Иво дълго се разхождаха по улиците хванати под ръка. Спомените от времето, прекарано заедно се въртяха в галвите им като на кино лента. Двамата се сещаха за различни случки и си ги разказваха, като се смееха дълго след това. Гледаха да се държат все едно нищо нямаше да се случи. И двамата не искаха да мислят за предстоящата раздяла.Вечерта Йо трябваше да си ляга рано, тъй като влакът й тръгваше в 6:00 и трябваше да стане доста рано на следващия ден. Иван също трябваше да се прибере рано, тъй като беше наказан.
Вечерта и двамата заспаха много трудно, тъй като мислеха постоянно един за друг. Йо дори хлипаше тихичко, за да не събуди майка си.
На сутринта Иво беше станал още в 4 часа и в 5 вече се беше запътил към Йо. Той й помогна с багажа и след половин час вече бяха на гарата. Влакът дойде в 5:50, така че им оставаха 10 минути да се сбогуват.
Иво и Йо се спогледаха. Сълзите им напираха. Те се прегърнаха здраво и нищо не можеше да ги раздели в този момент. На майката на Йо също за малко да й текнат сълзите. Двамата седяха прегърнати 5 минути, но те им се сториха цяла вечност. Най-накрая майката на Йо ги прекъсна и каза на Йо, че вече трябва да се качват иначе влакът ще потегли без тях.Със сълзи на очите Йо се отдели от Иво и се качи във влака. Веднага, след като намери мястото си Йо отвори прозореца и извика Иво. Той веднага отиде за последно сбогуване. За жалост, точно в този момент влакът потегли. Йо остана на прозореца и махаше на Иван, докато той не се скри от погледа й. Тя седна разплакана на мястото си и се замисли.....................

Три дена трябваха на Иво да преодолее тъгата си по Йо. Сега за него се откриваха нови възможности. Предстояха му нови любовно авантюри и приключения. Той се сети за телефона на Мария, отиде то телефона и го набра ............................

Да ви споделя много се радвам, че разкарах Йо от картинката :twisted: :twisted: :twisted: . Просто ме дразнеше. :? Най-вече името - само като го чуя - ЙО - и правя асоциации със крава. Тези,които с чели старогръцки митове и легенди ще разберат за какво става дума.

П.С. това не е продължение на пост-а на Дризд, а на този на Слим

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:51

Съжалявам Хед,ама предпочитам версията на Дризт.Според мен ще е по интересно да създадем любовен триъгълник между Иво,Йо и Мария.Нека изчакаме мнението на Хай и после ще решим.
П.С.-И мене съкратеното Йо ме дразни,но Леголас го измисли и после всички заедно без много да му мислим започнахме да го използваме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:54

Iako e iako e , stava mnogo interesno , ama i na men taia Maria ma kefi pove4e ot Io , koiato samo mu pravi problemi na ivan .....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:58

Хайде да дадем право и на публиката да гласува
Ко ше кажеш??
Ае, който поства да си каже мнението.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми