Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Хъресва ли ви?
Анкетата свършва на 01 Мар 2004 10:17

ДА    100%  100%  [ 6 ]
 НЕ    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Заглавие: THE GHETTO.The life of Mike by high_till_i_Die
Публикувано на: 28 Фев 2004 03:36

Та така-ето още едно произведение от моя личност.

Беше мрачна сутрин на мейн която се намираше във бронкс.Небето все е едно не обичаше това кътче от Ню Йорк.ОБлаците се вгъстяваха все повече и повече.Изглеждаше че ще вали.Часът беше вече 7:30 когато Мике се събуди от силни викове идващи от горния етаж на олющената ,стара, порутена,пълна със графити съборетина която те наричаха дом."Тези пак се карат" си помисли той.Виковете отгоре се отпечатваха на фона на неговата баня много добре.Във апартамента му имаше едно ръзгаваемо легло, едно раздърпано канапе и един стар телевизор които не се включваше често защото намаше повечето време нямаше ток.Кухнята беше слята със холът.В нея имаше една стара мивка и печка без никакво предпазващо стъкло и стар празен хладилник.
Мике си миеше зъбите във тоалетната която имаше раждясала вана,мивка и едно старо истъркано огледало.
-Мике хайде къде се губиш-се провикна глас под прозореца
Мике изплю пяната която беше останала облечи си слетшира и се запъти надолу по стълбите.На третия етаж той видя едно 15 годишно момиче да се целува със гаджето й което я обарваше без да му пука че са насредата на коридора.Той стигна до входа на чийто врата беше изписано "Peace Nigga's" който беше направен от неговия добър приятел Ерик.
-Кво става-попита лицето което го беше извикало.
-Ами нищо ти как си Рики-попита Мике
-Добре как да съм-отговори Рики
Те двамата тръгнаха по улицата и на следващата пряка видяха една оставена кола пред входа на една зграда.Те отидоха свалиха джантите,откраднаха сд плеяра и провериха за някакви пари.За техен късмет имаше десет долара под жабката които те взеха без никаква грижа.Мике и Рики се отправиха напред.След десет минути когато вече и вандалските групи от малки 14,13 годишни момчета набараха колата тя приличаше на кола оставена във бронкс без човек във нея.Рики и Мике отидоха във входа на THE STING хотела във който живееше оправителя на наркотиците на Мейн.Те му дадоха какво имат а той им даде малко трева колкото да изкарат $50 долара.Те излязоха на улицата и се запътиха към източната част на мейн стриит където те можеха да предлагат тревата си на теенаджери.
-Мике аз отивам във този ъгъл а ти ходи по надолу-каза Рики на МИке
-не аз оставам тук ти отиваш надолу-се опълчи мике.
-добре добре-каза Рики и се запъти на долу по мейн.
Мике започна бизнеса добре.Първият му клиент беше едно момиче.Тя нямаше пари и отидоха зад зградата.Там той я качи на контейнера.След 30 минути той пак беше в бизнеса.Отстрани се чу силен ХиП_Хоп.Беше тъмно черен джип със 18 сантиметрови гуми и въртящи се джанти.Мике се скри зад един варел преди конкуреницията да го види.Джипа спря а Мике почти се напика от страх."Тея ако ме хванат тая ннаркоманка ще ми е последната" си мислеше той.От него излязоха двама черни които се бяха облекли като LLil'Jon в летен ден.А от задните врати излезнаха две черни мутри със пистолети и качулки на главата.
Те отидоха във зградата до него.След пет минути се чуха куршуми.Мике му прималя.Те слязоха и веднага вляозоха във джипа.Гумите изпищяха и те вече не бяха там.Мике тогава се мръдна от варела до който се беше скрил.Следващите му клиенти бяха две 15 годишни момчета и един голям черен който изглеждаше на бик и беше жив джубокс.На него му даде последните грамове останали от не толкова качествената трева.Тогва той се запъти към Рики.
-Как е изкара ли пари-пита Мике
-И питаш $75-каза Рики
-Е аз $60 но все пак къртих една-похвали си Мике
-Хайде до Смоки(така беше прякора на дилъра)-казаРики
-Добре-съгласи се Мике и тръгна със Рики до Смоки.Докато стигнаха вече беше 7:00 часът.Те се качиха и влязоха във стаята на Смоки.
-Момчета как е-попита напушено Смоки който си прекарваше пълноценно време със няколко надарени черни 17 годишни момичета.
Те му дадоха 50% от парите и се запътиха към вратата.Тогава той ги спря.
-Хей изкате ли да свършите една работа за мен-попита той.
-Разбирасе каква е-попитаха двамата
-Все още не съм сигорен да ли мога да ви се доверя по късно ще видим-каза им той.
-Добре хайде чао-казаха двамата и си тръгнаха.
Рики се отцепи от Мике и се запъти към неговата "къща".Мике се качи и на третия еташ момичето което се целуваше със момчето,лежеше във апартамента със отворена врата.Той надникна и вътре видя как някакъв я оправяше на канапето.Стоя още пет минути и си тръгна.Стигна си у тях.Отвори фурната си и извади едно старо печено пиле което беше купил преди три дни.Той го огриза и си легна.

Сега имам 3 въпроса
1.Да продалжавам ли
2.Да бъде ли верижен разказ
3.Харесва ли ви въобще
Моля ви поне го прочетете надявам се да ви харе

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 09:33

1.Да!!!Разказа рулира!!! :wink:
2.Еми аз просто ти се чудя как ги пишеш такива напоследък(в Теен Ъеарс последния)-страхотни са!Не знам дали няма да се загуби стилът ако някой друг пише,ама аре може да е верижен!
3.Хипер,ултра,мега,супер много!(няма какво повече да кажа :D :D :P )

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 09:38

high , ti na dva fronta igraes ..... Razkaza e gotin ......

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 09:56

saglasen sam razviite i toq razkaz za sq e qk :)

Профил

Заглавие: Dovre
Публикувано на: 28 Фев 2004 10:16

НЕ мислех че ще ви хареса.Ще го продължа сам този-но няма да изоставя теен еарс ок.
Днеска ще напиша втората част.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 11:18

???° ???»?µ?????°?‰?°?‚?° ?????‚?????? ?‚???? ?±?µ???µ ???°?±?????µ?? ???‚ ???????????†???‚?µ ???° ?????°???°?‚?° ?????????? ???¶?µ?????»?? ???µ ?‚???????°???¶?µ???? ???????‚?? ???? ???????°?????° ???‚???°?????° ???????‡?????° ?¶?????µ?µ?…?° ???°?? ???µ????.?????? ???·?µ ?µ?????° ???????‡???° ?? ?·?°?????‡???° ???° ?‚???????°.???»?µ?? 5 ?????????‚?? ???????‡???? ???µ ???‚?????? ???? ?‚???? ?????°???µ ???????? ???????±?»?µ??.?§???…?° ???µ ???‚???????? ???????°?‰?? ???‚ ???‚ ???????????????°.
?‘???? ?‘???? ?‘???? ???µ ?‡?? ?? ???»?µ?? ?‚?????° ???»?°?? ???·?????µ?‰??:
-???‚???????? ?????°?‚?°?‚?° ?‚?????°??-
?????? ???‚?????µ ???? ?????°?‚?°?‚?° ?? ???°??-???????????????? ?? ???‚????????.
-???°??????-?????????‚?° ???????µ
???µ?µ???°???¶?µ???° ???µ ???·???»?°???? ?·?°?‰???‚?? ?±?µ???µ ???? ???°?»???? ?????? 6 ????????????.
-?????‰??, ???????µ?‡?µ ???µ ???? ?‚???????°?? ?·?°?‰???‚?? ?‰?µ ?????° ???????»?µ?????‚??????-???°?·?° ???°?????µ?????? ?…?»?°???°???°
-?? ???µ ?µ?±?? ?±?µ ???µ???µ???°??-???°?·?° ???????µ ?? ?·?°?‚???????? ?????°?‚?°?‚?°.???‚?????µ ?? ?????…?????‚?° ?? ?·?°?????‡???° ???° ?±?????¶???°?µ ?? ???° ?????…?‚?? ???? ?????µ???? ?????°?„ ???° ???°???µ???? ???µ?‰?? ?·?° ?????µ???µ.???°??-???°?????°?? ?‚???? ???°???µ???? ???‚?°?? ?…?»???± ?? ???°?»???? ???°?????°???°?».???°?»?°???° ???° ?±?????·?? ?????????»???? ???°???‡?µ?‚?° ???°?????°???°?» ?? ???µ ?‚?????????° ???° ???·?»???·?°.???° ???…?????° ???µ ?????µ?‰???° ?????? ?????‰???‚?? ?????????‡?µ ???‚ ?‚???µ?‚???? ?µ?‚?°?¶.???? ???? ???·???»?µ???° ?? ???? ???µ ?????????…???°.
-???°???µ ?µ-?????????‚?° ?‚????
-?”???±???µ ?µ-???°?·?° ?‚?? ?? ???? ?·?°???????°.???? ?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ ?‚???? ???µ ???·?????????° ???° ?? ?…???°???µ ?·?° ???µ???????? ?????‡?µ?? ?·?°????????.???? ???µ ???±???????° ?? ???‚?????µ ???? ???µ????.?????°???° ???? ?·?° ???°???µ?‚?° ?? ???? ?†?µ?»?????°.
-???µ?? ???????µ ?…?°?????µ ?‰?µ ?·?°?????????µ?µ??-???°?·?° ? ??????
???????µ ???µ ???±???????° ?? ???? ???·???»?µ???° ???‚???°??????.
-???°?????? ???µ ???»?µ???°??,?‚?°?? ?‰?µ ?????°?? ?????µ???µ ???? ?????????? ???° ?? ???????°??????-???°?·?° ?‚???? ?? ?????‡???° ???° ???? ???»?°?‚?? ???»?°???°?‚?° ?? ???° ???°???° ?·???°?†?? ???° ?‚?????????°?‚.
-?©?µ ???µ ?????????? ???? ??????????-???°?·?° ???????µ ?? ???°???‚???????° ? ??????.
-???°?? ???????»????,???°?????? ???????° ???° ???°?????°??????-?????????‚?° ? ??????
-???µ ?·???°?? ?????????????? ???µ?‰?? ???°?»?????°?¶????-???°?·?° ???????µ
???µ ???‚???????°?…?° ???? ?·?????°???°?‚?° ???° ?????????? ???»???·???…?° ?? ?‚?????????°?…?° ?????? ???µ?????????? ?°???°???‚?°???µ???‚.???? ???????°?‚?? ???‚???????°?…?° ?‚?°?? ?????????…?° ?–???»?‚?° ?»?µ???‚?° ?????? "DO NOT CROSS" ???·???????°???? ???° ???µ??.
-?‘?°?????°?‚?° ???° ?§?????? ???°?? ?°?‚?°???????°-???°?·?° ? ??????-?????? ???µ ???µ ???°?…???°?‚ ???µ???? ?‰?µ ?·?°???????»???‡?° ???° ???????±???‰?µ.
-?? ?????? ?? ?‚?µ?·?? ???°?????? ?”?????‘?›????(???µ?????????°???†???‚?µ)???µ ???????°?‚ ???° ???°???»???·?°?‚ ?????? ?±?????????? ?‰?µ ?µ ?????????? ?????±???µ-?????????»???? ? ??????.
-???µ???° ?????????° ???‚???????µ-?????????‚?° ? ??????
-???????»?µ?????°?? ???µ ?????°?? ?????µ??-???°?·?° ???????µ.
???µ ???‚???????…?° ???° ???µ?‚???????????????°?‚?°?? ???µ ???°?‡???…?° ???° ?±???? ???????µ?? 16.?????‡???? ?‚???·?? ?±???? ?‰?µ???µ ???° ???? ?·?°???µ???µ ?? ?????????‚?? ???° ?±?°?????°?‚?° ???‚ ?…?»?µ?±?°?????? ???????‚?? ?¶???????‚ ???????°???»?????°???µ ? ??????.
-???? ?»???? ?»?? ????-???° ???·???°???µ ?????????° ???‚ ?‚???…-???°?·?° ? ??????
-???µ ???? ???‚???°?????? ???????°?? ???° ???‚?????°?????µ?? ?????????° ???‚ ?‚???…-???°?·?° ???????µ.???»?µ?? 15 ?????????‚?? ?‚?µ ?±???…?° ?‚?°??.???»???†?°?‚?° ???µ ???°?·???°???µ ????? ?????? ?? ?±?µ???µ ?????????? ?·?°???°?????°?»?°.???µ ?±?????·?? ???µ ???????µ???‚?????°?…?° ?? ?±?????·?? ???°???µ?????…?° ?·?????°???°?‚?° ???????µ?‚?? ? ?????? ?¶?????µ?µ???µ.?????µ?? ???µ?? ?±?µ???µ ?????‰???? ?±???» ???¶????.
-?? ???µ???° ???°??????-?????????‚?° ? ??????
-?©?µ ???µ ???????????????µ?? ?? ???°?·?µ?‚??-???‚???????????? ???????µ
-?? ?·?°?‰??-?????????‚?° ? ??????
-?????? ???? ?????????»???‚?µ ???????µ ???????»???? ?‡?µ ???°???????‚???°?„?????°???‚ ???? ???????¶?? ?????????°?‚?°-???°?·?° ???????µ-?? ?‚???… ?»???
-?©?µ ???? ???±?????‚ ?·?°???°???? ?‚?µ?±-???°?·?° ? ??????
-?”?????µ???? ???? ???µ-???°?·?° ???????µ ?? ???µ ?·?°?????‚?? ?????? ?????‚?°?????? ???‚ ?????»?°.? ?????? ???? ???????»?µ?????°.???‚?????µ?? ???‚?????…?° ?????µ ?‡?µ?????? ?????‚???? ???????‚?? ???»?µ???°?…?° ?????????? ?????????°?‚?µ?»???? ?????? ?????????‡?µ?‚?°?‚?° ???????‚?? ?????µ?…?° ?‘???’?‚?? ???° ???µ?„?°.???????µ ???µ ?????????????° ?·?°?? ?·?????°???°?‚?° ?? ?‚?°???° ???°?????°???? ?? ? ??????.?????? ???‡?????? ???????·?????µ?† ?? ???????‡?? ?? ???°?·?µ?‚??.
-? ?????? ?‚?? ???‚???? ?‚???? ???° ???? ???°?¶?µ?? ?°???? ?????????? ??????????-???°?·?° ???????µ-?°?· ?‰?µ ?????????µ???? ?·?° ???°???????‚???†??.
?????µ?· ?‚?????° ?????µ???µ ?µ?????? ?????????????????°???? ?‡?µ?????µ ?????‚?°???µ ?????‚?????‚?µ ?·?° ?????????°.?•?????? ???‚ ?‚???… ???µ ???°?·???°???µ ?•????.
-???±???‡?°???????‚??-???°?·?° ?‡?µ?????µ?‚??.
-?”???±???µ ???‚?????°?? ???° ???? ???·?µ???°-???°?·?° ?????????°?‚?° ?????‚???° ?° ?•???? ?????‚?°???° ???‚?????µ??.
???????µ ?»???????? ?‚???????µ???µ ???????°?‚?? ?‡?? ?‡?µ ???µ ???‚???°???? ?????°?‚?°.?????? ?±?????·?? ???µ ???????? ?·?°?? ?µ?????? ???‚?°?? ?????°?„ ?? ???µ ???·?????????°???µ ???‚ ???‡?? ?????‚???°?‚?°.?“???°???°???????? ???‚?????µ ?????? ?µ?????? ???????» ?? ???‚???????? ?µ?????° ?????°?‚???‡???°.???°?? ???????µ ???????? ?????»???????°???? ?????????°.
?????? ?‰?µ???µ ???° ???·?????µ?‰?? ???? ???µ ?·???????¶?°.?????‚???°?‚?° ???·?µ ?????»?????‚?? ???? ?‚?????±???° ?? ???‚?????µ ???°???????µ.???????°???° ???????µ ?±?????·?? ???·?‚???‡?°,???‚???????? ?????±???µ ?????????‚?°?‚?° ?????°?‚???‡???° ?? ???°?±???‚?° ???¶???±?????µ?‚?µ ???? ?????? ?????° ???°???µ?‚?°.?????? ???·?‚???‡?° ???? ???????·?????µ?†?° ?? ???·?»?µ?·???°.???°?????? ???? ?‡?°???°???µ ? ??????.
-???°?????? ???‚?°???°,???°???µ?????»?? ???µ?‰??-?????‚?° ? ??????
-?”?° ?±?????·?? ?…?°?????µ ?????? ?????‰?°?‚?° ????-???°?·?° ???????µ.???µ ???·?»???·???…?° ???‚?????µ?? ???° ?·?????°???°?‚?° ???????°?‚?? ?‡???…?° ???»?°?? ???‚ ?»??????.
-???µ?? ???°?????? ?????°?????‚?µ ?‚?°??-

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 12:55

Ajde be hora kritikuvajte :cry: :cry:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Фев 2004 00:01

???????????»?¶?°???°??!???‚???»?° ?‚?? ?µ ???°?»???? ???µ?±???µ?¶?µ??(???°?‚?? ?????? ???????? ???µ?°????) ?°???° ?? ?‚?????° ???? ?????° ?????µ?????????‚???° :live: ???°???????»?µ?????? ?‚???·?? ???°?·???°?· ?µ ?µ?????? ???‚ ???°?»?????‚?? ???µ?‰?° ???????‚?? ???? ?…?°???µ???°?…?° ?? ?‚???????‡?µ???????? ?„????????.?????µ ???µ???·?°??!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 01:38

DA puскам ли нова част а :shock: :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 07:53

Aз тая не я бях прочел-супер е!Пускай нова част! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 15:52

Казано е "искай и ще получиш". Абе бижа го ама си огледай правописа и запетаите. А и имената Мике е име на богиня. Дай го или Майк, или Майки или нещо от сорта. А и не се пише Смоки, а Смоуки.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 16:10

Добро е наистина(пак що всички са "за" аз къде ще ходя) и наистина си оправи правописа :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 21:59

?????µ ?±?µ ???°??!?????? ???‚?°???°????°?? ???????° ?‡?°???‚ ?? ?‡?°???°???µ ???‚ ???????° ?‚?? ?????µ???µ!

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2004 22:11

Xaide napisi nova 4ast .....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 06:38

Ето я и новата част-дано ви хареса.

Те и неговия приятел запрашиха към метрото.Тогава се чу запалване на кола.Пазачите бяха след тях.
-Бързо,ето тук където не могат да влязат с колата-каза Рики и заби в една малка уличка.
НЕ беше след много време когато те вече бяха от другата страна на пътя.Но тогава най-лошото се случи.Изпищяха гуми и от ляво
се показа джип със 4тирима негрота вътре.
-Бягай,бягай,бягай-извика Майк(тук саундтрака е SHAKE IT LIKE A 18wheeler).От прозореца на джипа се показа глава и след това
ръка със УЗИ.БАМ БАМ БАМ хвърчаха куршумите.
Рики и МАйк вече се изморяваха когато отпред ги пресече една кола.
-КАчвайте се-каза един мексиканец.
Без да му мислят те се качиха във черната със тъмни стъкла Мазда.
Но хората с джипа още ги преследваха.След няколко пълнителя черната кола беше без прозорци.
Тогава мексиканеца извъртя маздата и със ръчна ръка започна да стреля по гумите на белия джип.
Във маздата Рики и Майк пищяха а мексиканеца се смееше.
Мексиканеца погледна назад и видя че на ляво има улица.ТОй без да му мисли наби вътре и извъртя колата.
Но тогава гумата на Маздата се спука.
-Ами сега-изкрещя запотения Майк.
-Дръще се-каза мексиканеца и зави в задънена улица.
-Слизайте бързо-каза той.
Двамата слязоха и го последваха.Той скочи на контейнера и се хвана за аварийните стълби на изоставената зграда.
Белия джип наближаваше.Те вече бяха на третия етаж когато мутрите от джипа ги следяха.
-Тука-каза мексиканеца и посочи прозорец.
Тогава един от негротата стреля и уцели Рики в глезена.
-Хайде копеле-каза Майк и му помогна.Когато негротата стигнаха те можеха да следят следите от кръвта който водеха до главния
изход на зградата.
-Добре ли си-пита Майк
-Изглеждам ли ти добре бе копеле-извика Рики
-Добре бе,само се опитвам да помогна-каза МАйк.
-Заведи ме при гаджето тя ще ме управи-каза Рики
-ОК-отговори.
След малко мъчене в метрото те вече бяха при приятелката на Рики която беше точно като от клип на НЕЛЛИ.
Майк го остави там.
-Измъкнахме се-каза Майк
-Но подяволите ти кой си-попита Майк мексиканеца.
-Аз съм Рико,работя за Ел гато Диавло.
-Кои е пък този-пита Майк.
-Той е най-новия и един от най-силните плантьори на наркотици-каза той и се закашля-притежава плантации със марихуана в
мексико,но иска да се забърка в световния бизнес-довърши той.
-И защо подяволите е в бронкс-пита Майк
-Ако завладее Бронкс,който е едно от местата в които дрогата се продава като топъл хляб,ще спечели голям интерес от
световните наркотрафиканти.
-Хммм-довърши Майк
-А защо ни помогна-попита Майк
-НАшия бос иска да докараме колкото се може черни на наша страна а пък и този район е голяма конкуренция за Ел Гато.
-Така значи а?-каза МАйк.
-Ще ме закараш ли до нас-попита Майк
-Със какво,кола вече нямам-измърмори Рико
-Добре тогава ще се разделим тук-каза Майк-има ли телефон на който мога да ти се обадя ако ми трябваш-довърши той.
-Не и няма да има, на мен телефон не ми трябва-каза Рико.
-Добре тогава,аре до скоро-каза Майк и се запъти към къщи.

Този епизод е много нереален или поне така биха казали много хора но ми беше дошла музата за екшън.Сорри ако не ви кефи.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 08:12

Много е яка,Хай! :wink: Имам забележка-"ръчна ръка" какво значи,но това е маловажно...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 08:38

Имах предвид СРЪЧНА РЪКА но съм пропуснал С.Та значи те кефи а?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 08:51

Еми да :wink: Екшъна не е много,според мен това съвсем спокойно може да се случи навсякъде...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 13:50

Brutalno e High!Produljavai.O6te vednuj se izvinqvam za lipsata na Flex Type,ama sum v klub...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 16:59

Бива го. А защо не си едитнеш поста (да поравиш ръчната ръка)?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com