NoName,Иво обича Йо,и знае че тя е била в състояние в което не е можела да реагира!
Аве фсезнайко!Ква стая за гости,къв апарт ве.Йо живее в гарсониера!Откъде майка и е намерила изведнъж цял апартамент.Откъде изникна тая стая за гости

Аре проштавам ти!(брей колко съм великодушен).Не мога да все сдържа(вдъхновението пак ме тресе).Аре пиша:
Като майката на Йо се събуди сутринта тя този път беше твърдо беше решена да каже на дъщеря си за кончината на баща й.Но като отиде в стаята и,там я очакваше само едно празно легло.Върху него имаше бележка.
"Мамо разбрах за татко.Извинявай че трябва да не съм до теб сега ама искам няколко дена да остана сама.Знай само че съм на сигурно място."
Майка и седна на леглото и заплака.Когато Иво дойде доста се притесни.
-Знам къде е най-вероятно.Притеснявам се за нещо друго.-сподели той с майката на Йоана-Мисля че можем да я оставим за малко.
И така дните започнаха да минават,а Иво спираше с обяснения опитите на майката на Йо да звъни на полицията.Но дните станаха 10 и дори Иво започна да се притеснява.Тогава една сутрин реши да потърси Йо там,където очакваше да я намери.Качи се до познатия таван и позвъня на звънеца.Блъска по копчето към 5 минути и тукмо започне да се опитва да разбие,отвътре се чу движения.Йо отвори.Под очите и имаше невероятно големи сенки смесени със зачервяване поради продължаващ и в момента рев.Иво само прегърна Йо.Тя започна да плаче на рамото му и на него му трябваха много внимателни услия да я отдели.Влезе по навътре за да провери дали страха му се е сбъднал.Но ако имаше нещо тя го бе прикрила.
"Нали трябва да си имаме доверие.Може ли да съм такова лайно!".Реши да се опита да проведе някакъв разговор с Йо.
-Йо,готова ли си да се върнеш при майка си?
-Ннне съм сигурна.-каза момичето-Но да ще се върна още днес.
-Знам че това е тежък момент за тебе,затова ще те питам направо.Нали не си взимала нищо?
-Как можа да си го помислиш!К**еле гадно!Трябваше да си вярваме.-каза през сълзи тя отиде и му заби един шамар.После обаче най-внезапно го прегърна отново.
-Кажи ми моля те!
-Не съм,макар че много исках!Дори замалко да звънна на ония от купона!Направо се ужасявам от самата себе си!
Постояха още малко прегърнати,а после Йо тръгна да събира квито неща имаше.
--------------------Три седмици по късно-----------------------------------
Иво чакаше напрегнат на същата пейка,на която бе прекарал и безсънните нощи докато Йо беше зле,в болницата.Тогава Йо излезе от кабинета на доктора.Запъти се към приятеля си.
-Ееее?-попита нетърпеливо Иван
-Не е от теб.-каза Йо-Сега вече остава само да определим кога да направя аборта.
Иво изглеждаше много странно.Сякаш туко що някой го бе разсърдил заради нещо.Настроението му не се оправи до края на деня.Звънна на вратата на Коста,вечерта към 8.00,преди да се прибере.Отвори той самия.
-Кво става Иво?
-Братле искам те утре 8.00 сутринта на линия.
-Що бе?
-Трябва да навестим едни приятелчета.Разбра ли?Утре осем.Аре лека.
-Оки.Аре-каза Коста и затвори вратата крайно учуден.
На другия ден в осем и половина те вече бяха на спирката на автобуса.
-Накъде бе?-попита вече крайно озадачен Коста
-Към ония мизерници наркоманите.-отговори му Иво.
-Брато,там беше само купона!Може да не намерим никой!
-Не е вярно.Там живеят на квартира четирима от тях.Йо ми го каза.
-Не смяташ ли че е неразумно двама срещу четирима.
-Споко пич!Няма да сме сами.
Качиха се на автобуса и на следващата спирка слязоха.Там ги чакаше познатата лада с която бяха пътували в злополучната нощ.Вътре ги чакаха брата на Иво и трима негови приятели от казармата.И четиримата се бяха облекли все едно са излезли от концерт на Металика(Всъщност "Контрол" бяха гостували в "Библиотеката").Стигнаха сравнително бързо до квартирата.
Иво позвъня на звънеца.Тътрещи се крака се чуха отвътре.Отвори един от идиотите с обичайният махмурлиен вид.
-Кви сте вие бе?-зададе той въпрос на компанията.
-Абе я мърдай,твойта майка!-каза злобно Иво,блъсна го и нахълта.Полжението в което завариха Цвети и Йо бе подобно,като изключим че този път наркосчетата легнали в локви от собствената си повърня не бяха във ваната.Явно пак бяха правили купон,защото около тях бяха налягали още некви друсни.Иво и приятелите му ливнаха по една кофа студена вода на всеки един и накрая успяха да ги събудят.Иван заговори на налягалите и учудени идиоти:
-Кой от вас ш***няци наркомански си е пъхал мръсната и малка патка в приятелката ми?
Някои от налягалите(тези които бяха присъствали на онзи купон) си спомниха че бяха виждали Иво и преди.Всичките се захилиха.Отнесоха по няколко шута в лицето,докато накрая един каза:
-Коя от двете?Русата или другата с кафявата коса?
-Русата!-изкрещя му Иво.
-Еми значи имаш трима заподозрени-ухили му се оня-Аз и ето тия двама пичове-каза той злобно и показа още двама на нищо неприличащи деграданти.Явно все още бе толкова надрусан че не осъзнаваше какво може да му се случи.
Иво набързо се разбра с брат си и приятелите му какво да правят.Съблякоха тримата голи и ги провесиха през балкона.Останалите бяха прекалено друсани че да ги защитават.Караха ги докато висят да повтарят "Няма повече да се друсам!".Като на Иво му омръзна ги издърпаха.Нашамариха ги още малко и после им изхвърлиха дрехите през същия прозорец.Иво си тръгна към вкъщи дяволски доволен...