Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 13:12

Иво изкара и следващата нощ в болницата,чакайки развитие по състоянието на Йо и родителите й,които ги докараха към 12 на обяд.Иван беше много доволен че родителите му стоят зад него в такъв тежък момент.Някъде към 5 часът сутринта една от сестрите мина покрай пейката на която полузадрямал стоеше той.
-Извинете сестра има ли някакво подобрение?
-Ами не знам дали аз трябва да ти го кажа,но да има,тя от преди малко е в съзнание.
Иво скочи радостен и веднага тръгна към стаята на Йо.Сестрата обаче го хвана и го дръпна.
-Заедно с това открихме обаче и нещо друго.-каза тя
-Какво?-попита Иво.
-Имаме съмнения че е бременна.
-Каааак така?-разтрепера се гласа на Иво
-Не знаем от кого е.След като ги докарахме тука доктора забеляза семенна течност навсякъде по телата им и реши да провери.Още нищо не е сигурно тъй като бременноста се проявява едва една седмица след акта,но е много вероятно.Спомняш ли си дали сте правили секс скоро?
-Ами да.Преди пет дена.Но бях с презерватив и съм сигурен че не се спука.Това означава ли че ония наркомани...о боже господи...
-Още не е сигурно-успокои го медицинската сестра-Ако искаш отиди да я видиш.Преди малко се събуди.А и още нещо.Тя не знае за родителите си и се постарай да не разбира за сега.Още е много слаба и не знаем как ще понесе шока.
Иво изтича в стаята на Йо.Видя я да лежи будна.Тя се усмихна като го видя.Иво седна на леглото и я прегърна.Но тя все пак не помнеше всичко.Наложи се Иво да и обясни как с Коста я били намерили във ваната с ония помияри около нея и как я докарали тук.Тя направо се разплака докато си говореха и към половин час му се извиняваше през сълзи за това че е отишла с ония наркомани.Той и прости макар да не беше сигурен че щеше да го направи ако не бяха стигнали до болницата.За щастие на Иво Йо така и не попита за техните.След околко един час,лекарят изгони Иван и той остави Йо да си почива.Той отиде при родителите си в кафенето.Завари ги унили седнали по масата.Майка му се опита да му каже нещо,но не успя защото изведнъж заплака.Баща му се приближи и му каза:
-Иво имаме добра и лоша новина.Майката на Йо се е оправила и вече е в съзнание,но е със изкуствена става на кракът,заради ябълката.Но баща и....състоянието му се е влошило като са го докарали...лекарите са направили всичко по силите си но не са успяли да го спасят.
Иво стоеше като вкаменен...

А и още нещо Хай.Брата на Иво се казва Жоро,а не Дидо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 17:18

hehe are sq i az da si dam kritikite makar i malki
-Ами да.Преди пет дена.Но бях с презерватив и съм сигурен че не се спука.Това означава ли че ония наркомани...о боже господи...
ебати нещото то като се замислиш през пет секунди го правят...
а и не че имам нещо против хай ама не виждам чак какво толкова му харесвате на разказа според мен имаше и по-добри разкази от него.Та да ти кажа хубава идея за съня но иначе не пишете за още сънища щото стана тъпо
Peace!!! moje li da napi6a prodaljenieto?
are plz po4vam o6e sega i ako ne vi haresa prosto ne go broite are ne postvaite za da go napi6a az!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 17:52

След няколко дена…
Йо вече се чувстваше значително по-добре и извика Иван при нея:
-Йо,как си?
-Добре,би ли казал на родителите ми да влязат?
-Ами…в този момент Иво се чувстваше много странно и реши че ще е по-добре ако измисли
нещо.Той каза-еми ъъъ такова те се чувстваха много уморени от пътуването и останаха да си почиват.
На следващият ден обаче след като Йо зададе същият въпрос той отговори-Ъъъъъъ баща ти отиде да вземе някаква резервна част за колата и само майкат и доиде.
След няколко минути той извика майката и тя влезе,последва силна прегръдка със сълзи и от Йо и майка и.Майката определено изглеждаше тъжна а и лекото подкуцване от нейна страна накара Йо да се замисли че нещо става но после тези мисли изчезнаха.Дълго време те си приказваха.
На следващата сутрин Йо извика родителите си но само майката влезе и Йо каза:
-Мамо извикай и татко че имам да ви казвам една лоша и една добра новина.
Майка и пак измисли набързо едно управдание и запита учудено за новините.
-Аз ъъъ такова исках и на двамата да ви го кажа ама явно ти ще ознаеш първа.Коя изкаж да ти кажа първа добрата или лошата.Майка и избра добрата:
-Ще ме изписват утре.Лошата е че…аз…ъъъ…такова…ъъъ…бременна съм.
Това явно вече довърши бедната жена и тя изпадна в безсъзнание.След малко като се свести над нея беше Иво(не е това което си мислите)и и миеше лицете със студена вода.Тя веднага попита в кой месец е и сед като разбра че е още рано майката предложи да направят аборт…след това майката излезе.Така мина денят в дълги приказки между Иво и Йо.
На следващият ден родителите на Иво отидоха с колата да я вземат.Тя пак се разочарова след като видя че баща и не беше там и си спомни какво си мислеше преди два дена,а именно че нещо се е случило.Сега вече тя беше почти 100%убедена че става нещо.Имаше толкова много въпроси към бедната си майка на която тя отвръщаше с “по-кусно сега съм уморена”и още други измишльотени.Вечерта след като заспа сънува страннен кошмар за баща си и се събуди.Гурлото и беше изсъхнало от горещите температури и тя се запъти да пие вода
Когато стигна кухнята чу гласове и като се доближи до стаята за гости разбра че това са майката на Иво и нейната майка.Те си приказваха на нещо което не се стори интересно на Йо и тамън тръгна да се маха и тогава чу”Сега какви са ти плановете след смъртта на мъжът ти?”
Тя остана вцепенена за около 2мин и и идваше да изкрещи но не го направи.Явно че това даваше отговор на всичките и въпроси.Тя просто веднага отиде да си легне но не можеше да заспи.Много мисли и се въртяха в главата:”сега какво ще правя?;няма ли да го видя повече; на гарата дори и не си казах думичка с него…”явно и идваше да се съмоубие…след полувин час заспа…

Какво мислите?постарах се и не ми се вярва да намерите правописни грешки

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 18:07

Хехе-Слим като е от пръв поглед и две думи стигат.А там където майките започнаха да реват-само това ми е проблема да ти кажа.Сега хеад хънтер и позле пак аз

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 18:10

skiva li moito?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 18:20

Ако не искате да пиша ,просто кажете! :? Хай ако не ме включваш в плана за писане,аз не се натискам...Иначе и двата разказа са добри! :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 22:13

Razkazat stava super iak , osobeno temata na high e super iaka .... Ama mnogo dramati4no go napravixte be , are daite nekav povod za radost .... Primerno deteto da e ot Ivan , a ne ot narkomanite .....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 23:17

Ave NoName ne znam dali izob6to bebeto 6te bude iznoseno.Tq e na okolo 14!Kviti deca.Predstavq6 li si.Tuka ve4e 6e prekalime s izmi6liotinite.Ina4e narkomana e edin deto q e oplodil.Ne sum 4ul za dete oplodeno ot dvama.M/u drugoto az iskah da razviq temata za ba6tata v nqkoq ot moite 4asti taka 4e zasega 6te te ostavq v nevedenie :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2004 23:23

Niama zna4enie dali bebeto ste bade iznoseno ili ne .... Vazno e da e ot Ivan , zastoto spored mne ako e ot narkomana , liubovta na Ivan ste istine .....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 00:16

awe istoriiikata si e super ama naistina vreme e da se slu4i ne6to hubavo na JO i na Ivo(ivan)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 00:29

NoName,Иво обича Йо,и знае че тя е била в състояние в което не е можела да реагира!
Аве фсезнайко!Ква стая за гости,къв апарт ве.Йо живее в гарсониера!Откъде майка и е намерила изведнъж цял апартамент.Откъде изникна тая стая за гости :D Аре проштавам ти!(брей колко съм великодушен).Не мога да все сдържа(вдъхновението пак ме тресе).Аре пиша:

Като майката на Йо се събуди сутринта тя този път беше твърдо беше решена да каже на дъщеря си за кончината на баща й.Но като отиде в стаята и,там я очакваше само едно празно легло.Върху него имаше бележка.
"Мамо разбрах за татко.Извинявай че трябва да не съм до теб сега ама искам няколко дена да остана сама.Знай само че съм на сигурно място."
Майка и седна на леглото и заплака.Когато Иво дойде доста се притесни.
-Знам къде е най-вероятно.Притеснявам се за нещо друго.-сподели той с майката на Йоана-Мисля че можем да я оставим за малко.
И така дните започнаха да минават,а Иво спираше с обяснения опитите на майката на Йо да звъни на полицията.Но дните станаха 10 и дори Иво започна да се притеснява.Тогава една сутрин реши да потърси Йо там,където очакваше да я намери.Качи се до познатия таван и позвъня на звънеца.Блъска по копчето към 5 минути и тукмо започне да се опитва да разбие,отвътре се чу движения.Йо отвори.Под очите и имаше невероятно големи сенки смесени със зачервяване поради продължаващ и в момента рев.Иво само прегърна Йо.Тя започна да плаче на рамото му и на него му трябваха много внимателни услия да я отдели.Влезе по навътре за да провери дали страха му се е сбъднал.Но ако имаше нещо тя го бе прикрила.
"Нали трябва да си имаме доверие.Може ли да съм такова лайно!".Реши да се опита да проведе някакъв разговор с Йо.
-Йо,готова ли си да се върнеш при майка си?
-Ннне съм сигурна.-каза момичето-Но да ще се върна още днес.
-Знам че това е тежък момент за тебе,затова ще те питам направо.Нали не си взимала нищо?
-Как можа да си го помислиш!К**еле гадно!Трябваше да си вярваме.-каза през сълзи тя отиде и му заби един шамар.После обаче най-внезапно го прегърна отново.
-Кажи ми моля те!
-Не съм,макар че много исках!Дори замалко да звънна на ония от купона!Направо се ужасявам от самата себе си!
Постояха още малко прегърнати,а после Йо тръгна да събира квито неща имаше.

--------------------Три седмици по късно-----------------------------------

Иво чакаше напрегнат на същата пейка,на която бе прекарал и безсънните нощи докато Йо беше зле,в болницата.Тогава Йо излезе от кабинета на доктора.Запъти се към приятеля си.
-Ееее?-попита нетърпеливо Иван
-Не е от теб.-каза Йо-Сега вече остава само да определим кога да направя аборта.
Иво изглеждаше много странно.Сякаш туко що някой го бе разсърдил заради нещо.Настроението му не се оправи до края на деня.Звънна на вратата на Коста,вечерта към 8.00,преди да се прибере.Отвори той самия.
-Кво става Иво?
-Братле искам те утре 8.00 сутринта на линия.
-Що бе?
-Трябва да навестим едни приятелчета.Разбра ли?Утре осем.Аре лека.
-Оки.Аре-каза Коста и затвори вратата крайно учуден.
На другия ден в осем и половина те вече бяха на спирката на автобуса.
-Накъде бе?-попита вече крайно озадачен Коста
-Към ония мизерници наркоманите.-отговори му Иво.
-Брато,там беше само купона!Може да не намерим никой!
-Не е вярно.Там живеят на квартира четирима от тях.Йо ми го каза.
-Не смяташ ли че е неразумно двама срещу четирима.
-Споко пич!Няма да сме сами.
Качиха се на автобуса и на следващата спирка слязоха.Там ги чакаше познатата лада с която бяха пътували в злополучната нощ.Вътре ги чакаха брата на Иво и трима негови приятели от казармата.И четиримата се бяха облекли все едно са излезли от концерт на Металика(Всъщност "Контрол" бяха гостували в "Библиотеката").Стигнаха сравнително бързо до квартирата.
Иво позвъня на звънеца.Тътрещи се крака се чуха отвътре.Отвори един от идиотите с обичайният махмурлиен вид.
-Кви сте вие бе?-зададе той въпрос на компанията.
-Абе я мърдай,твойта майка!-каза злобно Иво,блъсна го и нахълта.Полжението в което завариха Цвети и Йо бе подобно,като изключим че този път наркосчетата легнали в локви от собствената си повърня не бяха във ваната.Явно пак бяха правили купон,защото около тях бяха налягали още некви друсни.Иво и приятелите му ливнаха по една кофа студена вода на всеки един и накрая успяха да ги събудят.Иван заговори на налягалите и учудени идиоти:
-Кой от вас ш***няци наркомански си е пъхал мръсната и малка патка в приятелката ми?
Някои от налягалите(тези които бяха присъствали на онзи купон) си спомниха че бяха виждали Иво и преди.Всичките се захилиха.Отнесоха по няколко шута в лицето,докато накрая един каза:
-Коя от двете?Русата или другата с кафявата коса?
-Русата!-изкрещя му Иво.
-Еми значи имаш трима заподозрени-ухили му се оня-Аз и ето тия двама пичове-каза той злобно и показа още двама на нищо неприличащи деграданти.Явно все още бе толкова надрусан че не осъзнаваше какво може да му се случи.
Иво набързо се разбра с брат си и приятелите му какво да правят.Съблякоха тримата голи и ги провесиха през балкона.Останалите бяха прекалено друсани че да ги защитават.Караха ги докато висят да повтарят "Няма повече да се друсам!".Като на Иво му омръзна ги издърпаха.Нашамариха ги още малко и после им изхвърлиха дрехите през същия прозорец.Иво си тръгна към вкъщи дяволски доволен...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 00:45

10x.......mnogo iako .....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 03:33

Дризт-какво говориш.Ако по някакъв начин съм те обидил.Жестоко се извинявам :shock: :shock: .
Пишеш си много добре наистина не зная за какво говориш.
Фзезнайко-пишеш добре но малко много така как да го кажа измислено.
Слим_К много добри два дни.
Кой ще пише следващия а?????

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 09:05

high-till-i-die ti si sledva6tiq sled tova e slim_K sled tova e drizit sled tova e head-hunter
ako ste naviti v toq red po4evaite
sry 4e az vi go kazvam makara da ne pi6ete ama vse se 4udite koi da pi6e
sq 6te si znaete(ako ste naviti na reda de)
aide po4vaite

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 09:27

Аре ако е такъв редът аз да съм преди Слим,защото напоследък той написа много,а аз нищо.Ако имате нещо против само кажете!А хай-малко се ядосах задето все правиш планове и аз оставам извън тях.Но тогава и без това бях нервен,така че ти извинявай,не аз! :oops: :) :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 10:20

Dризт за какво по дяволите говориш-моля те напиши ти следващата част че на мен нещо не ми е дошла музата но днес задълвително ще напиша една част и тука????
Наистина постни какво съм направил :shock: :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 14:20

???°??,?? ???°??-?????±???? ?‡???????‚???° ?‚?µ ?????»?? ???° ?????‚?°?????? ?‚?????° ?? ?????????µ??,?°???° ?????????µ?? ?????????µ?????? ?‚?? ???µ ???·???????????°??!?????»?? ?‚?µ ???µ ???µ ???±???¶???°?? ?? ???µ???° ???° ?????‚?°?????? ?‚?????° ?? ???????°?»???‚??!???· ???·?????µ?±?????… ???µ???µ???????‚???? ?????????? ?? ?±?µ?·?????????»???? ?·?°???°???? ?µ?????° ???»?????????‚,???????‚?? ???????° ?·???°?‡?µ?????µ ???°?????° ?µ ,?? ?‚?µ ?????»?? ???° ???µ ???µ ????????????!? ?°?·?±?????°??,?‡?µ ???µ ?‚?????±???°???µ ???° ???µ ?????°???? ???° ???µ?????????° ?????????°?·?????‚???° ?? ?‚?°???° ???° ???µ ?????°???? ???° ???±?????µ?? ?? ???°?? ???°?·???°?? ,?‡?µ ?????¶?°?»?????°??.?? ???µ ???±???????…,?·?°?‰???‚?? ???? ???????????»???…,?‡?µ ???µ ???µ ?????»???‡???°?? ?? ???»?°???????µ?‚?µ ?·?° ???????°???µ,?·?°?‰???‚?? ???????°?‚?? ???°???????° ???µ???° ???° ???????°???µ ???µ ???µ ?????»???‡??...???? ???????° ?°?±?????»???‚???? ?????‰??,?°?· ?????? ???°?????»???? ???????????µ??.?????¶?°?»?????°??!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 15:30

Are stiga sus sulzlivite izvinenia :D NQKOI DA PI6E!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 17:28

zna4i ne vi haresva kak pi6a :? :cry: :cry: :cry: ok zna4i nqma...vse pak tova mi be6e edva tretiqt mi razkaz... :dead: :angrycomp: :cry: :118: ok 6e go preglatna nqkaksi

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 18:26

vseznaiko написа:
zna4i ne vi haresva kak pi6a :? :cry: :cry: :cry: ok zna4i nqma...vse pak tova mi be6e edva tretiqt mi razkaz... :dead: :angrycomp: :cry: :118: ok 6e go preglatna nqkaksi

Abe ti tup li si? :wink: Ne 4e ne ni haresva prosto ima propusnati fakti.Produljavai da pi6e6.Nali e verijen razkaz!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost