Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
Аз искам да играя предварителен кръг, защото не съм добър.Поне да изиграя максимума който е възможен.
ПП
Аз съм гаден ъндед и ша ви налазим с гулове и буби.После че извадим ония смръдливците и с герою ша ви расипем.Е това ми йе тактикътъ.Не случайно ме искаха у ЕсКа да маам варкрафт с инсомнийъ.
ППП
Да ме пуснете в предварителния кръг.
ПП
Аз съм гаден ъндед и ша ви налазим с гулове и буби.После че извадим ония смръдливците и с герою ша ви расипем.Е това ми йе тактикътъ.Не случайно ме искаха у ЕсКа да маам варкрафт с инсомнийъ.
ППП
Да ме пуснете в предварителния кръг.
mes que un club
- stfu-n00b!
Значи се пак ше има тур.И таз добра.АМА КОГА.предлагам 5 часа.И без баражи.Ако сме повече ще играем не 1в1 а 1в1в1 ако трябва.Не се допускат външни хора.КИК за тях.И ако до 5:30 не сме почнали аз се отказвам!!!Писна ми да седа в тъпия чат и да си говорим за некви глупости.Така че дано сичко е наред(ясно е че организация няма да има)

-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
?‘???°?? ???° ???µ?‚?µ?‚?? ?° ?°?· ???µ ?‡???????? ?·?°?‰?? ???µ ?????¶?µ ???° ???? ???µ ?·?°???µ???? ???‚???°?????†?°?‚?° 30?????? ?????????? ?‰?µ ???µ ???°?????°?? ???° ???????°?? ???µ?°?»?µ?? IP ?°?????µ?? ?‚?° ???°?‚?? ?‚?µ ?±?°?????°?‚ ???° ???·?????…?°?‚ ???????°?‚?° ???????‡???? ???‚ ?‚???????‚?° ?????µ?¶?°.
================================================================================
?????????? ?????¶?µ ?»?? ???° ???°?¶?µ ???‚???°???µ ???° ???????????° ???µ???????µ?‚?µ ???° ???????? ?????µ?‰?? ???????‚?°???? ,?‡?µ ???µ?‰?? ???° ???? ???????µ?»?? ?????????????? ?‚???°?„???? ?·?° ?????????»???? ???µ???° ?° ?????????? ???????°?? ???° ???? ???»?µ???°??.
================================================================================
?????????? ?????¶?µ ?»?? ???° ???°?¶?µ ???‚???°???µ ???° ???????????° ???µ???????µ?‚?µ ???° ???????? ?????µ?‰?? ???????‚?°???? ,?‡?µ ???µ?‰?? ???° ???? ???????µ?»?? ?????????????? ?‚???°?„???? ?·?° ?????????»???? ???µ???° ?° ?????????? ???????°?? ???° ???? ???»?µ???°??.
Иба мааму!

Иба мааму

Иба мааму
- Rainbow_Warcraft
-
Гост
- Horde[G2H]
- Rainbow_Warcraft
- stfu-n00b!
Turnir ne se sustoq vupreki 4e imah jelanie.........
Posle igrahme 1v1 prosto taka i seki koito me hvana me bi
Az 6te hodq da si lqgam 4e sno6ti qko se omazah puk i o6e 4uvam Darude-Sandstorm v glavata si....
aaa da Rainbow obe6tah ti da ti ka4a replay-a
koito iska da go gleda tova e linka :
http://free.techno-link.com/Marcinko/Geroi_armiq.w3g
PS: utre nema da sum razmazan kato dnes 6e se naspa i toa deto me biha dnes 6e ima RAZMAZVANE XAXAAXAXXAAXA
TRANCE POWER
Posle igrahme 1v1 prosto taka i seki koito me hvana me bi
Az 6te hodq da si lqgam 4e sno6ti qko se omazah puk i o6e 4uvam Darude-Sandstorm v glavata si....
aaa da Rainbow obe6tah ti da ti ka4a replay-a
koito iska da go gleda tova e linka :
http://free.techno-link.com/Marcinko/Geroi_armiq.w3g
PS: utre nema da sum razmazan kato dnes 6e se naspa i toa deto me biha dnes 6e ima RAZMAZVANE XAXAAXAXXAAXA
TRANCE POWER
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- Rainbow_Warcraft
- stfu-n00b!
HAHAHAH za6to re6i 4e az sum igral samo tva ne razbrah ???
HAHAH 6te omra ot smeh ne sum gledal igrata ama az i 3 puti po pian da sum ot tva deto beh neska tva deto ti go razkaza nqma da go napravq.Prosto pi4a me pomoli da mu ka4a i dam link tuka nqkakuv replay deto nito sum go gledal puk da ne govorime da sum igral..Az se suglasih no tva ne ozna4ava 4e az sum igral.....
Are molq vi se sega mislete malko.....
Sno6ti stanah za sram pred nekuv taksimetrov 6ofior kato se pribirah neska igrah o6e zaciklil ot partito sno6ti i nodospal i stanah za sram pred kade i 6to ima lameri v hoff vie sega iskate i da me napravite za smqh i pred foruma...........Are az otivam pak d spq.....
{}{}{}
HAHAH 6te omra ot smeh ne sum gledal igrata ama az i 3 puti po pian da sum ot tva deto beh neska tva deto ti go razkaza nqma da go napravq.Prosto pi4a me pomoli da mu ka4a i dam link tuka nqkakuv replay deto nito sum go gledal puk da ne govorime da sum igral..Az se suglasih no tva ne ozna4ava 4e az sum igral.....
Are molq vi se sega mislete malko.....
Sno6ti stanah za sram pred nekuv taksimetrov 6ofior kato se pribirah neska igrah o6e zaciklil ot partito sno6ti i nodospal i stanah za sram pred kade i 6to ima lameri v hoff vie sega iskate i da me napravite za smqh i pred foruma...........Are az otivam pak d spq.....
{}{}{}
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!